BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870038 przez Hania84
Jeszcze wstawię Lenkę z dziś :lol:

Karolka dzięki że pytasz :) Już lepiej...przeprosił...ale trzymam rekę na pulsie :silly: ale miałaś dziś gościnny dzień :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #870042 przez KaRoLkA
Haniu lubie jak goscie przychodza tylko mogliby sie zapowiedziec :/ dobrze że przeprosił :)
Lenka zlosnica najlepsza :D minki ma czaderskie normalnie
a tak aproponto jak wstawiacie kilka zdjec na raz ??? Tez po jednym i edytujecie i wdtawiacie kolejne ???

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870043 przez aleksiaa88
Ikunia ta kaplica wygląda iście jak domowa aż patrzę i nie mogę się napatrzeć

11 lata 4 tygodni temu #870046 przez Hania84
Karolka no jak nie zapowiedziani to tak trochę kijowo faktycznie B)
tak, ja wstawiam jedno i za każdym razem edytuję jak chcę kolejne wstawić :)

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870047 przez srenka_918
Witam ;)
Teraz napiszę, a potem nadrobię ;)

Jak wiecie mam kalekę w domu (na szczęście dziś już widział ;) Na jedno oko ale zawsze ;) )

Byliśmy na wycieczce ;) Jestem wykończona ;) Ale zaraz zobaczycie dlaczego ;) Pół świata w jeden dzień ;)

Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870049 przez aleksiaa88
heheh Karolka ja też znam kogoś po podstawówce jakie on nie ma pomysły na biznes a w końcu wychodzi na niczym albo na minusie inteligent po h.... taki mądry a ciągle żyje na długach pożyczkach i wcale mu nie przeszkadza, że komornik przychodzi, ważne że dziś mają pieniądze- szpan a jutro nie mają na nic

Jak już tak piszemy w tym temacie to może powspominamy oświadczyny?

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870053 przez Hania84
Moje oświadczyny wyglądały tak że...: poszliśmy do jubilera, wybrałam pierścionek...wyszłam...facetka zapakowała...poszliśmy do auta i w aucie pod biedronką założył mi na palec :D :lol: haha full romantico...ale najważniejszy gest :blink: :lol:
A przed pakowaniem pierścionka wyszłam bo A. stwierdził, że jak widziałam juz pierścionek to chociaz opakowania mam nie widzieć :D :silly: sasasasasa :D

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870058 przez KaRoLkA
Srenka aż w Romie wow :D Pawełek świetny taki kolorowy :)

Haniu no trochę do bani no ale przecież ich nie wygonie :P no to tak jak ja a myslalam że jakos na raz kilka wstawiacie :) zareczyny Megaaa hihj ale za to masz pierścionek jaki chciałaś :lol:

Aleksia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 tygodni temu #870076 przez violcia00
jakie sliczne dzieciaki...Bartolini przystojniak jak zawsze,Lenka slicznotka,minki super robi,Pawełek ładny kawaler,Zosia jaka modnisia.

ja tez mam fotki wstawie jutro,bylismy w gorach 30 km od nas i wyobrazcie sobie ze tam snieg jeszcze,jezioro zamarzniete,a ja wybralam sie w krotkiej spodniczce bo u nas cieplo :laugh:

Karolka my swiecimy zawsze w Genewie,a u Was to nie jest polski kosciul bo we FR nie maja takiego zwyczaju jak swiecenie jaj,a tej kuzynki nie zzadroszcze,walnieta jaka ,naprawde,cierpliwosci zycze,no i kiedys jakies spotkanko trzeba zorganizowac :P

Cordis a co z Twoja tesciowa?co z baba,powinnas powiedziec co myslisz,nie ma co siedziec cicho przy takich ludziach...i mozliwe ze mam alergie na cos,tylko nie wiem na co :laugh:

Aleksia ja tez lubie takie stare zabytkowe koscioly,my chcemy koscielny w cerkwi wziac bo u nas duzo tego,a torcik swietny,mezu napewno byl zadowolony :blush:

Gochens my tez mielismy takie suche plamki.Alus tez ma takie?u nas to bylo na raczkach i nozkach,pediatra przepisala masc ale dlugo nie chcialo zejsc :S

karolka no wlasnie oni tak maja jak zdobyli kobiete to juz czar prys,nie zabiegaja o nas,a szkoda ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 tygodni temu #870077 przez Gochens
No właśnie ma to tylko na nogach :( jedna rączka w jednym miejscu ma takie chropowate miejsce.. cholera jutro zadzwonię do dermatologa bo juz mnie to martwi :( placki po kąpieli są czerwone mocno a rano słabiej ale bardzo suche to ma...

Jutro Wam odpisze resztę idę spać bo oczy mi lecą

11 lata 4 tygodni temu #870085 przez KaRoLkA
Violcia przyjezdza polski ksiadz 2 razy w miesiacu i odprawia polska msze :) a zawsze to blizej niż do Genewy :p ja zareczyny na Mont Blanc :blush: zazdroszczę!! Niestety przestaja sie starac a szkoda bo takie małe gesty bardzo cieszą :) a ta panna nie jest moją kuzynka bo ona tylko"dziewczyna kuzyna jest"
A jak sie czujecie ???

Govhens masz racje śmigaj do dermatologa bo niema żartów

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870086 przez KaRoLkA

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870094 przez srenka_918
Widziałam że był temat tortów weselnych ;) To i pochwalę się swoim bo brzydki nie był ;)

A teraz pochwalę się moim kościołem parafialnym, w którym brałam ślub, trochę za mocno zdj mi się zmniejszyły ;)

Cordis, musisz zacząć stawiać się T!!! Ona może ma taki dziwny styl bycia, ale niech się przyhamuje!!!

Karolka skoro masz talent to możesz szaleć z tortem i zaskoczysz wszystkich ;) Na pewno znajdziesz jakiś ciekawy motyw, w razie czego pomożemy ;)

Myśmy zaręczyn nie mieli...

Bartuś taki poważny siedzi na linach ;)

Zosia jak zwykle ślicznie pozuje ;)
Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu #870096 przez violcia00
A chyba ze Karolka,no troche blizej mamy do was :P ,ale nie wiele :P w Genevie jest polski kosciol,a Wy fajnie macie ze ks.przyjezda polski,a ta dziewczyne kuzyna olej :silly: ,na razie czujemy sie dobrze,tylko troche mnie mdli jeszcze po tych serpentynach jak jechalismy :dry:

Gochens to u nas bylo to samo,po kapieli byly czerwiensze,ale nie wiem od czego to moze byc,my bylismy u pediatry tylko,dermatolog pewnie cos na to poradzi ;)

11 lata 4 tygodni temu #870100 przez srenka_918
Gochens a policzki ma czyste??? Bo mój bratanek miał identyczne placki na rączce, nóżkach i policzkach. Okazało się że to była skaza białkowa, ale nie taka silna, bo wychodziło dopiero jak mał zjadł np kaszkę na mleku i jogurt tego samego dnia, po tygodniu znika (najpierw robi się na nich sucha skóra, potem znika) Po kąpieli było zawsze ciemniejsze, a na sucho trzeba było poszorować żeby się pokazało...
Jak dzieciak miał 3 lata to już nie wychodziły i do tej pory spokój ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka