- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Bylam w panstwowym zlobie po papier i zaraz jade do prywatnego bo jakis jest z dofinansowywany z ue dla rodzicow na bezrobociu i tylko 350 sie placi wiec prawie tyle co za panstwowke a super program maja, chcialabym zeby zoche tam mi przyjeli jade zobacze o co cho.
Szosteczka tymi stroikami to mnie tak zachwycilas ze chyba tez zrobie sobie taki jeden. To na balonie robisz co nie ?
Gochens jak z zieciulkiem?
Cordis oby ci przypasila nowa posadka
Marta fajowe klocuchy

Moje spi jestesmy u mamy jade do tego zloba i jutri tez tu przywoze mala i do gina (dzis robilam jeszcze dwa tesciory i wyszly ooooo takie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Ikunia jak z UE to weź spora torbę na papiery

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Byliśmy dziś u doktorki więc przepisała leki no i mówi że to może być od jedzenia a nie musi

Oskarek sto latek dla Ciebie !
Kasiasia ryż z truskawkami robisz tak: gotujesz ryżyk a osobno miksujesz truskawki albo ze śmietaną albo z jogurtem i cukrem... polewasz ryż i TYLE

Agusia oby oczka były wporządku a Artuś boskie miny wali

Ika w lokalach socjalnych czy komunalnych jest bardzo niskie komorne nie wiem ile dokładnie a ziemia mi też się marzy ale narazie to ja zaczynam odkładać kasę

Aleksia boski ten psiak jest , Albercik wygląda na takiego co by chciał posiadać u siebie takie cudo

Sophie ja za kotkami jakoś szczególnie nie przepadam, pomacać pomacam ale wole psy
Karolka mój cwaniak też czasem mnie za nogawy ciągie albo przypełza i gryzie np w noge kiedy stoje przy piecu

Malutka super te ciuchy a buty 1 od lewej na gorze

Haniu myślę że T jednak przyjedzie w końcu to babcia jest więc jaki powód miałaby podać? Nie mam sie z kim zabrac? moim zdaniem wpadnie no ale zobaczysz jak bedzie

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gochans dobrze że Ali dostał masci , oby po nich przeszło

Ika to gratulacje w takim badz razie

Marta fajne te klocki

Kasia ja robie podobnie jak Gochens , ryż badz makaron gotuje , osobno blenduje truskawki , ubijam smietane z odrobina cukru pudru i daje mus z truskawek i jest pyszne

Cordis i co mężu w ogóle nie skomentował ??? Prosto z mostu mu powiedz że zyczysz sobie żeby stał po Twojej stronie i Cie bronił .
Srenka wspolczuje obsciskiwania z WujkiemCzesiem , dobrze że mężu Ci pomaga a nie marudzi

Mu już po obiadku , zupka pycha

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Kasiu ja mam tylko trawnik i tuje

Gochens hehe u dzieci tak małych to tak to jest że alergia a nie wiadomo na co i skąd

Właśnie zapomniałam o Alberciku wczorajszym

Ryż z truskawkami we wydaniu Gochens nawet smakowity

U nas w rodzinnym domu to mama zawsze robiła (jeśli chodzi o ryż na słodko) ryż na mleku z cukrem i cynamonem polane odrobiną masła

No sama jestem ciekawa czy bunia przyjedzie na chrzciny do wnuczki ( w końcu wnuczka o babci też pamiętała i wysłała czekoladki i swoje zdjęcia

U nas słońce już mamy

Cordis nie mów tak...dostaniesz pewnie dobry przydział

Ikunia ty malinowa mamo

Powodzenia u gina i hepa jutro

aa właśnie ja też nie robię dla siebie dziś obiadu...mój ma z niedzieli trochę sosu i ugotuję mu kaszę plus jedna pałka girki została...a dla siebie mi się nie chce gotować

Cordis popieram Karolkę Twój jest z Tobą to musi po Twojej stronie stać i Cie bronić ! ja wciąż mojemu też o to głowę suszę

edit:
a wiecie co? wkurzyłam się dzis na Lenę...bo ucze ją raczkowania...ręce ma wyprostowane, nogi podkurczone...trzymam ją pod spodem za klatkę a jak tylko puszczam to się rozkłada i nie chce spróbować

...ale jak widzi jak my jemy, albo jak ma łyżeczkę swoją albo jak za wolno daję to potrafi AM powiedzieć

aaa i przypilnowałam ją dziś bardziej z nocnikiem to bez problemu siku było zawsze i raz kupka więc looz

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

9 maja idę do pediatry i jeśli do tego czasu się nic nie ruszy u Lenki to mu o tym powiem i zobacze co on na to. Może zna jakieś techniki wspomagania. A jak uzna że ze spokojem ...to ze spokojem

Właśnie przyszła paczka od siory A.

Rozmawiałam 3 dni temu z kuzynką czy by nie chciała tego to się bardzo ucieszyła i powiedziała ze "pewnie ze tak"

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

Artus juz spi,Emi zasypia.
Jak wstana idziemy na spacer..chyba musimy wstapic do lidla po chleb slonecznikowy..uwielbiam go.
Haniu,idiotka z siostry A. Widac,ze wyzej sra niz dupe ma..nie przejmuj sie..kuzynka na bank bedzie zadowolona. A na Lenke sie nie zlosc..uwierz mi,doswiadczonej mamy,ze takie umiejetnosci moga przyjsc z dnia na dzien..sama zobaczysx...a do raczkowania jej nie zmusisz..jak nie bedzie chciala to od razu zacznie chodzic.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzięki za radę odnośnie raczkowania...ech no widzisz jak to jest...trudno...będe czekac aż sama zacznie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Hania masakra baba zamiast sie cieszyc ze prezenty dostała to ta fochy robi i osyła masakra sorry za okreslenie ale wyzej sra niz patrzy!

A na pranie swietne to bedzie pozytek

Ika super jak kreeczki widoczne 3mam kciuki jutro za gina i zeby była fasoleczka!

Gochens moze po smarowaniu przejdzie definitywnie i nie bedziesz sie martwic

KaROlka i jak wymysliłas cos z truskawkami?

Kasia fajne rozwiazanie to łozeczko-kołyski haha gdzies to wyczasneła?

Cordis jak gołebie dalej kłopot?

A pokaze Wam bo zdj naczaskałam dzis mojej roslinnosci

oczywiscie uchwyciło mopa na 2 planie haha

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Sophie super te rośliny ja bym nawet tego mopa nie zauważyła.
A ta skóra to niby alergiczne coś..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Udanych zakupów!
Gochens
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Kasia jeju jak mnie teraz przeraziłaś

Gochens nie przejmuj się moja mama też nie jest happy ze w tym roku na swieta bedziemy u rodziny B. ale juz powiedziałam ze w Wigilie bylismy u nich to w wielkanoc do drugich trzeba isc. Tyle ze w zimowe świeta jest wiecej wolnego i zawsze sie jezdzi i do tych i do tych i mama mi to wytyka no ale trudno raz nie zawsze.
Haniu moja zosia zaczeła raczkowac sama i to moze ja wiem z tydzien temu a i tak jak sa panele to sie slizga poprostu. Może za rzadko zostawiasz Lenite samej sobie? W sencie ze na podlodze z zabawkami jak dziewczyna poczuje ze nie ma znikąd pomocy to bedzie kombinować

A za mną chodza pampuchy z truskawkami ale czekam na te trusie bo te co sprzedaja to jeszcze są bleee... za to u mamy mój chrzesny robił extra ala kotlety. pokrojone w kostke piersi z kuraka obtoczone w przyprawie wymieszał z dużą ilością żółtego tartego sera do tego jajco z mlekiem roztrzepane i troche mąki wymieszac i nakładac łychą na placuszki-kotleciki powiem tak...nie mogłam sie tym najesc zajebiste

Zośka została u mojej mamy ja sie zabieram za obiad i troche ogarne chałupke jak mam spokój, jutro z rańca do gina, na hepatologie no i jeszcze do up po to zaswiadczenie do złobka.
A Haniu pytałas dlaczego chce zoske do złobka. Bo chce znalesc prace zeby miec macierzynski chociaz tym razem zawsze to juz bedzie lzej...ale obawiam sie ze i tak predzej jak od wrzesnia mi jej nie przyjma a we wrzesniu to juz bedzie po ptakachbo juz bedzie beben widac to kto nie przyjmie