BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 tydzień temu #877596 przez Sophie25
O kurdeee cos z netem i tyle razy wstukalo :(

Ptzrpraszam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #877636 przez KaRoLkA
Dzien dobry :)

Nocka calkiem calkiem choc 2 awarie z mega placzem ale nie piła mleka inwstala o 7 :) pogoda piekna wkoncu sloneczko a nie deszcz :)

Milej majowki wszystkim mamusiom i dzieciakom :)

Najlepszego dla Filipka i Pawelka :kiss: :kiss:

Sophie śliczne te oczka , szosteczka ma racje teraz poki Zosis mała to trzeba pilnowac ale na pozniej to super ozdoba w ogrodzie plus rybki do srodka :)

Srenka na mnie w ciazy nic nie dzialalo tzn ba syfki na buzi bo też tormentiol stosowalam i nic nie dawal niestety :/ masc cynkowa troche pomagała a to z jajkami to u Was inna bajka :laugh: i chyba lepsza od tej naszej hihi

Violcia co tam u Was ???

Haniu pakujesz sie powoli??? Gabi lubi tez jogurciki z Milupa podobne do danonkow i z Nestle takie jak grysik waniliowe badz biszkoptowe :)

11 lata 1 tydzień temu #877639 przez malutkamilka
Aj tam Sophie to wina zapewne forum...

Haniu wczoraj mialam Ci napisać że masz coś w oczkach bo rano w pogodzie zmienili zdanie co do deszczu w weekend, a tu dzis mówią że coś spadnie...ale mam nadzieję że tylko troszkę bo chce ta budowę mieć z głowy na i do kredytu będzie większy wklad własny.

U nas noc też ok. Po 3 coś zakwiliła ale nawet się z lóżka nie podniosłam bo nie było potrzeba, obudzila się po 5 ale na jedzonko bo tak się wczoraj nachodziła że zjadła 80ml mleka i padła. No i ostatecznie wstala po 6! Do teraz się kotłujemy w łóżku;)

Chłopaki nasze sto lat!

dobra, uciekam się ubrać i zrobić śniadanko. A co na obiad? Nie mam zielonego pojęcia:)

11 lata 1 tydzień temu #877645 przez Gochens
Dzień dobry ;)

Noc ok chociaż raz wstać musiałam... Pobudka o 7;20. Teraz buszuje w kuchni z torba a ja spijam kawkę :)
Jedziemy dziś na działkę i mam nadzieję że nie tylko dziś będzie ladnie!

Sophie to oczko ładnie wygląda ;) mój mówi ze on się godzi na wszystko co ja chcę wiec ja mam się zgodzić na jego oczko ;) wiec niewiem cczy będę miała wyjście.

Haniu no to super że Lenka taka wygadana mój to tylko dada a czasem tata a mama to chyba się nie doczekam :dry: kiedyś też ładnie papa robił teraz to w mordę woli dać niż pomachac :silly:

Filipek, Pawełek sto latek :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #877651 przez rysa
Filip dziękuje za życzenia :)

Pawełku :kiss: i wogóle buziaki dla wszystkich dzieciaczków :kiss:

U nas dalej lipa, Radek pracuje nadal tylko dorywczo więc z kasą mega lipa :(

Filip się zrobił marudny,jak tylko coś mu nie pasuje to od razu zaczyna kwiczeć.

Miłego dnia dziewczyny :)

Cordis, będziesz w Bielsku?

11 lata 1 tydzień temu #877656 przez Hania84
Witam :)

Lena spała do 7 a do 8 jeszcze wszyscy poleżeliśmy :)
U nas pochmurno i zanosi się na deszcz.

Malutka spokojnie będzie dobra pogoda :)

Karolka jeszcze się nie pakuję :blink: powoli zacznę od niedzieli :)

Rysa spokojnie na pewno R. coś znajdzie niedługo. Ogólnie przecież ciężej z praca teraz w PL. I tak dobrze, że chociaz dorywczą ma :)
Lena też kwiczy jak jej się coś nie podoba ...ma swoje chimerki i nie raz pokazuje swój charakterek :P :lol:

Gochens miłego działkowania i grillowania :blink: oby pogoda sie utrzymała piękna do niedzieli :)

miłego dnia

11 lata 1 tydzień temu #877660 przez Sophie25
Witam i ja! :)

Fifi i Pawełek buziakiiii :* :* 100 lat!

U nas ponuro i deszczowo a jak patrze w okno to chce do domu do Zoski ;/

W nocy ładnie spała a ja dalej smarkam i kicham masakra ;/

Wczoraj psiapsióła pisała ze bedzie miec dzieczynke Alicję i ma juz 2 kg i lekarka powiedziała ze moze urodzić poczatkiem lipca juz :) :D
Przyjedzie do mnie na majówke :) :D

Ja tez niemam pomysłu na obiad jak wroce do domu .... ;/
Moze schab udusze bo mam :P

11 lata 1 tydzień temu #877665 przez Agusia83
hejka...witam się majówkowo :laugh:
Fifi i Pawełek, sto lat chłopcy:)....o kurcze za miesiąc będą już roczniakami...a i tak nie pierwszymi :silly:
Dziewczyny, co niektóre z nas znają się ju ż prawie 2 lata :laugh: ale ten czas leci...

Rysa, Artuś też coś ostatnio kwicy i jojcy...trza się nim non stop zajmować...dobrze, że czasem potrafi zabawić się z Emi w pokoju....mam nadzieję, że za rok, ba nawet wcześniej dzieciaki będą już się sobą zajmować :laugh:

Sophie, piękne oczko...macie super ogródek...a mąż ma rękę do takich rzeczy
A Tobie życzę zdrówka..
A psiapsióła, w którym miesiącu jest?

Ja właśnie szukam jakis atrakcji...na majowe dni

11 lata 1 tydzień temu #877670 przez Hania84
Sophie a Ty dziś w pracy???? przecież święto jest :cheer: co masz za pracę że musiałas przyjść??

Ja dziś też nie miałam pomysłu na obiad ale pogrzebałam w lodówce i znalazłam piersi z kuraka i szpinak więc będzie sos szpinakowy z kurakiem i do tego makaron :)

Agusia fajnie że się odezwałaś :) a jakich atrakcji szukasz? czegos do odwiedzenia w Krk?

Karolka, Violcia a u Was jak to wygląda z 1 maja? pracujący tam jest dzień? bo w DE wolne :)

właśnie pada u nas...

11 lata 1 tydzień temu #877672 przez aleksiaa88
Pawełek :kiss:
Filip :kiss:

Noc kurczę czy to była noc więcej czasu przeleżałam, a raczej przeleżeliśmy.
Jak się obudził 0:50 bo mąż tak się obracał i dupą tarł, że łóżko skrzypiało bo nie mógł delikatniej obudził się z płaczem zjadł i płacz więc G go nosił położył z nów płacz więc wylądował u nas na łóżku i co parę minut zmiana pozycji. W pewnym momencie G mówi, że mu głową w krocze wlazł a nogi miał przy mojej twarzy taka to noc była w końcu odniósł go do siebie i o 4 zasnął. Potem obudził się przypadkiem o 6:40 przez budzik i ryk. Dałam kaszę i wzięłam do siebie i spał ale oczywiście cały czas mu nie pasowało. G mówi, że w nocy mu bulgotało, że może coś mu na żołądku leżało, że tak się wiercił ale nóg nie podkurczał. I tak od 7- 10 się wiercił po łóżku "śpiąc"

11 lata 1 tydzień temu #877677 przez Sophie25
Hania no niestety dzisiaj my pracujemy mus to mus ;/ ludzie wyjezdżają :P

Agusia Psiapsióła jest w poczatku 7 miesiaca :)

No leci czas ja patrzyłąm ostatnio na date kiedy sie zarejestrowałam na forum :)

Pierwszy Bartuś swieczke zdmucha :D

11 lata 1 tydzień temu #877682 przez aleksiaa88
Majówkujecie się?
U mnie weekend jak każdy inny.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #877686 przez KaRoLkA
Haniu u Nas dzien jak kazdy inny :) wiec zazdroszcze tego dlugiego weekendu bo tu takowego niema :(

Jeszcze kilka tygodni i bedziemy swietowac Bartusia roczek a pozniej to juz co dzien to innego dzieciatka :lol:

Agusia w Krk jest cudnie , studiowalam 2 lata i bardzo mile wspominam :)

Sophie macie jakies dobre polaczenia do swiss ??? Tak z ciekawosci bo tesciowie die wybieraja na roczek , dokladnie Gorlice-Lozana , a i Alicja fajne imie moja najmlodsza siostra to Ala i lobuziak z Niej nie z tej ziemi , nie do przegadania , buzia jej sie nie zamyka a do tego bujna wyobraznia :)

Ja mam ogorkowa na obiad :)

11 lata 1 tydzień temu #877689 przez Hania84
Sophie aaa bo ja zapomniałam, że Ty bilety sprzedajesz :( a z ciekawości to stacje paliw w PL sa czynne dziś?
Kurcze niby święto i wszędzie trąbią że tylko właściciele moga pracować a inaczej to karalne a popatrz jak to jest...

Karolka u nas też nie ma długiego weekendu :P :lol: tylko dziś wolne bo 3 maja to tylko w PL święto narodowe :)
A Alicje to fakt , agentki są rozgadane i wesołe bo mam kuzynkę bliską Alę :lol: ma do nas przyjechać jak będziemy jechać z powrotem do DE...ale zobaczę czy się zmieścimy bo niestety nie mamy kombi :( a chciałabym ją zabrać...ona bardzo chce przyjechac zobaczyć jak mieszkamy i w ogóle...wstępnie na 2 tyg. ale jakby już sie zmieściła do auta to może namówiłabym ją na dłużej :blink:

Już po obiedzie...pyszny był :)

aleksiaaa :D ja nie moge z Twoich tekstów :D haha "mąż tak się obracał i dupą tarł.." :D

11 lata 1 tydzień temu #877691 przez Ikunia1910
Hej mi sie wczoraj cos robiło i mi sie nie chcialo forum zalogować:(

Lenka super Duzo gada ;) u nas mama, baba, mniam mniam, i po swojemu jakies mega dlugie zdania układa smiechu mamy co nie miara jak tak zacznie nam cos tlumaczyc albo peple i pokazuje na jakas konkretna rzecz i tak fajnie stymuluje glosem jakby zadawala pytanie albo odpowiadala w zaleznosci o co chodzi :p

Wszystkim spokojnej majówki a Zosce Sophiowej zdroweczka :*
My jednak nie wyjechaliśmy przez te gowniane rewolucje malej. Dostaje jeszcze syropik niby mniej tych kup ale i tak jeszcze za duzo. Pierwszego dnia zrobila 11 :ohmy: a dzis juz 4 do poludnia, zobaczymy co dalej bo przeciez ten syrop moze brac tylko trzy dni :dry: oby przeszlo. A teraz czekamy na znajoma wczoraj wpadla na piwko do nas i dzis umowilismy sie na spacerek do, parku na huśtałki;)

No i dzwonilam do mojej mamy czy dojechali na dzialke i mi mowi jej konkubent ze sa w szpitalu bo moj brat dostal w drodze jakiegos ataku skurczu cos jakby padaczka i zaczął sie dusic i cale cialo wykrecone w 800 wytargali go z auta i zaczal go facet mamy reanimowac jak odzyskal swiadomosc to karetka go zabrala do wloclawka i robia mu teraz badania :( strasznie mnie zmartwila ta przygoda:( mlody ma 20lat od malego cos nie tak z glowa a to adhd a to jakies uposledzenia nie zna rzeczywistosci wszyscy dla niego sa dobrzy i nikt nigdy nie klamie:/ teraz jeszcze padaczka najprawdopodobniej sie przyplatala masakra...a i szczescie ze jechali razem a jakby tak sam ze szkoly wracal i go zlapalo to kto by mu pomogl jak on przestal oddychac, nawet nie chce myslec :( eh

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka