BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 tydzień temu #877695 przez Sophie25
Hania tak stacje paliw czynne ja własnie na orlenie byłam :D :D

KAORlka super ze rodzice przylatują na roczek :)
My mamy Tanie połączenia autokarowe do Szwajcarii :)

Kraków piekny jest mam tam ciotkę i czesto jestem :):D Lubie polazić bo naprawde piekne miasto :)

Ala łobuziak mowisz heh :D
Ja mam brata najmłodszego KAcpra to dopiero diabełek :D Teraz ma juz 10 lat ale i tak ma pomysły takie ze szok najsatrszy brat to Ireneusz ale to powazny juz mezczyzna a sredni to JAkub tez juz kawaler jak sie patrzy :D Teraz spotyka sie z sasziadką :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #877698 przez Hania84
Ikunia oj to smutne co się przytrafiło Twojemu bratu :( oby jednak to nic poważnego. Niektórzy to czasem mają w żuciu :( Daj znać jak Twój brat, jak się czegoś nowego dowiesz.
Lena też często nam coś tłumaczy po swojemu i kwiczymy z niej wtedy :D dzieci są takie śmieszne :D Lena lubi też nasladować odkurzacz albo auto :D i jak jeździ w chodziku to robi mmmmmmm tak głośno i stanowczo :D haha

Lena właśnie poszła spać z tatą :)
ja chyba się też zdrzemnę bo pogoda do tego nastraja.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #877702 przez Sophie25
Ikunia ale to przykre co sie Twojemu bratu przytrafiło :( :( Matkooo ... :(

Mojego meza brat jest chory na padaczkę jest bardzo chory nie mowi,ma ataki 2razy w miesiacu mimi=o slilnych leków :(
I wiemy ze kiedys bedziemu sie nim opiekowac .

11 lata 1 tydzień temu #877715 przez Ikunia1910
Sophie u nas to samo tez kiedys nam brat w spadku spadnie. Dlatego załatwiamy mu stopien inwalidztwa zeby chociaz gdzies go do pracy przyjeli bo przeciez u nas w pl żadnej pomocy dla takich ludzi.

Dzwonila mama ze juz wracaja ze szpitala ale lipa bo tomografia nic nie pokazala zadnych zmian, troche morfologia mu odstaje od normy ale pozatym ok. jak wroca z dzialki to bedzie trzeba go położyć na dluzej do pitala zeby mu zrobili wszystko dokladnie eh. Masakros.

Zoska zasnela ze spaceru nici bo pada jemy obuad i przełączamy kanały bo w tv lipa

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 tydzień temu #877717 przez Sophie25
Otóz to zadnej pomocy :/ Moj szwagier ma juz przyznaną rentę i przez sad poszło ze potrzebuje opiekuna zeby funkcjonowac bo jego niemozna zostawić na chwile samego bo mu głupie pomysły do głowy przychodza to odkreci gaz,to sobie bedzie kroił coś a moze sobie uciac palce rozne rzeczy,ma karte inwalidzką i jak gdzies jedziemy i stoimy na miejscu dla inwalidów to i tak sie czepiaja dopiero musimy pokazac go to wtedy uwierza chodz karta jak byk jest przy szybie ale sa i tacy co zaraz cos gadaja masakra polska ;/
Ikunia takze Cie rozumiem powiem Ci ze na poczatku strasznie sie bałam jak on na mnie zareaguje i czy zaakceptuje a teraz to juz bardzo dobrze,traktuje Go jak dzeicko tylko takie wieksze :) pare razy na poczatku za włosy pociagnał :P

11 lata 1 tydzień temu #877718 przez violcia00
hej.

u nas nie za dobrze ale nie bede o tym pisac :(

Ikunia przykro mi z powodu brata,szkoda ze taki mlody chlopak a takie choroby przechodzi :(

U nas tez dzisiaj swieto ale jutro juz normalny dzien pracujacy..3 tyg jeszcze do wyjazdu mam,a juz nie moge sie doczekac,dzisiaj paczke zaczelam robic,niby 30 kg moge wpakowac ale nie mam az tyle ,szkoda ze mniejszej nie mozna,znaczy mozna tyle ze kasa za kuriera taka sama ale trudno,w sobote jeszcze cos dokupie i wysylam.

Łeb mi dzis peka,pogoda taka sobie,troche sie wypogodzilo bo padalo,Oskar spi jak sie obudzi lecimy na spacer .

Juz mam tego wszystkiego dosc,chyba jakas chandra sie przyplatala :(

Zdrowka dla Zos obu :kiss:

Ja tez Krakow bardzo lubie,piekne miasto :blink:

Ikunia sliczni wszyscy jestescie,rodzicow masz mlodych,Zosia sliczna,taka rozowiutka :silly: a z Ciebie laseczka piekna i mlodziutka :silly:

A Lenka w tej sukience jak ksiezniczka wyglada,sliczna sukieneczka i Lenka tez i ladnie juz stoi Lenita :blink:

Buziaki dla dzisiejszych solenizantow :kiss:

Milego swietowania :lol:

11 lata 1 tydzień temu #877720 przez Hania84
Ikunia to ogólnie dobrze że tomografia nic nie wykazała...ale skąd takie coś? musi być jakas przyczyna. I nie zostawili brata w szpitalu? Masz rację powinien przejść jeszcze jakieś badania bo takie cos sie znikąd nie bierze. To prawda że w PL żadnej pomocy dla takich ludzi...chory kraj :huh: schorowani i musza jeszcze pracowac by coś mieć...

Ha Ikunia jak to nic nie ma w tv :silly: "jak rozpętałem II wojnę światową" leci :D "schnella arbeit" haha :D "Grzegorz Brzęczyszczykiewicz" :D hahahaha

Violcia co się dzieje?
nooo 3 tyg. to też już za chwilę :) fajnie :)

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #877721 przez KaRoLkA
Jejku Ikunia to straszne :/ oby te wszystkie badania nie wykazały niczego poważnego . W tv to przeważnie w weekend i swieta nic niema ciekawego :/

Haniu fajnie że kuzynka chce przyjechac zawsze to miałabyś z kim pogadac czy nawet kawki sie napic ;)

Sophie to tesciowie chca sie wybrac ale jeszcze nic na 100% pewnego , moi byli w tamtym roku jak tata tu pracowal a teraz niema zabardzo jak , oj znam 2 Kacprow i masz racje lobuzy jakich mało hihi , u mnie oprocz Ali to ja byłam troszke "lobuzem"ale wyrosłam bo brat i 2 siostry pozostale to spokojne bardzo ;)

Violcia co to znowu sie podzialo ??? W pracy cos ??? Na ile jedziecie na urlop ??? Roczek w PL??

U Nas tu swieta niema żadnego, wszyscy pracuja , kupilismy sobie poduszki takie pulchniejsze trochę bo tamte sie juz wylezaly hihi :) no i znalazłam mase cukrowa kolorowa wiec torcik dla Gabi bede szykowac z Pszczolka maja albo misiem :)
A mnie tak krzyże naputalaja od @ że ledwo chodze normalnie :/

11 lata 1 tydzień temu #877722 przez Marta1985
Normalnie nie mam czasu usiąść i napisać coś więcej ... czytam was a potem zawsze cos ni nie mam jak pisać .... :(

Pawełek i Filip :*

Bartuś ma 6 zębów :)

Idę koncyzć prasowac ... a jutro od rana jedziemy do znajomych ...

postaram się później odezwać ...

11 lata 1 tydzień temu #877726 przez violcia00
Szkoda gadac,nie bede psuc atmosfery :P

Karolka to u Was sklepy czynne?u mnie wszystko pozamykane a tak to podjechałabym na zakupy...do Pl na 2 tygodnie,jak bedziesz cos potrzebowala to moge Ci przywiesc :) a roczek tutaj zamierzamy bo 6 juz wyjezdzamy,jakies male przyjecie sie zorganizuje i tez bedzie,fajnie ze tesciowa w koncu chce przyjechac :blink:

Bartek-idziesz jak burza,teraz to mozesz gryz mame :P

Troche slonka wyszlo wiec lecimy na spacer,zalozylam Oskiemu czapke ale zaraz sciagnal,nie toleruje wogole czapek,a taki juz cwaniaczek ze sam sie wypuszcza tam gdzie nas nie ma,dzis np.siedzimy w kuchni a on polecial do pokoju,pozniej jak wracam to sie wywrocil,przeturlam sie,placz niesamowity,pozniej znow przyszedl za mna do lazienki,uderzyl sie w krawedz drzwi i ma nie zlego sinca ale placzu bylo mniej,trzeba teraz za nim biegac,caly czas go miec na oku bo bedzie caly w guzach,biedne,kochane dziecko :blush:

11 lata 1 tydzień temu #877729 przez Hania84
Violcia to fajnie, że juz tak odważnie Oski chodzi wszędzie :) a sińce niestety nieuniknione u naszych dzieci. :)
Lena od jakiegoś czasu też czapkę ściąga :P ale jak jest w miare znośnie to nawet jej nie zakładam z powrotem.

U nas właśnie leje :(

Bartuś gratuluję zębolków :) idziesz jak burza teraz :)

A reszta dziewczyn majówkuje się ? :)

...a ja lece prasować :)

11 lata 1 tydzień temu #877731 przez aleksiaa88
Ja się sprzątuje czyli latam z mopem :silly:

11 lata 1 tydzień temu #877769 przez Ikunia1910
A my juz idziemy lulu.
Na kolacyjke ulepilam pierogow leniwych :blush: pelne brzuszki to i spac sie zachcialo;)
Z zocha dzis weszlam pod prysznic ;) ale sie smiala hihi;)i próbowała łapać wode.
Teraz juz po mleku i syropku spi. A jutro do rodziny B. na wieś jedziemy zobaczymu moze jaka krowe :) sasasa

Violcia nie przejmuj sie dobrze bedzie:* a Oskar niezly tuptus sie zrobil;)

Dziewczyny w święto sie nie sprząta ani nie prasuje. Nununu:p

Dobranoc

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 tydzień temu #877771 przez Agusia83
To prawda, że karków piękny...nawet nie trzeba jechać do centrum bo obrzeża też cudowne :laugh: w końcu pojechaliśmy na fajny plac zabaw...Emi się wyszalała...niestety na końcu spadła z drabinki i płaczu było, co nie miara...na szczęscie nic jej się nie stało...a Artus się trochę wybujał na huśtawce ...no i w ogóle dzieciaki super spędziły z nami czas :laugh: tata był, a to najważniejsze :laugh:

Ika, Kochana, wierze, że sie bardzo zmartwiłaś...dziwi mnie, że nie zatrzymali brata na dalsze badania...bo jeśli to ma podłoże padaczkowe, to powinni mu zrobić eeg, to jest najlepsze badanie stwierdzajace padaczkę..

Violcia, a to źle u Ciebie, czy u Was?

Haniu, oby kuzynka przyjechała z Wami)

Bartuś ma 6 zabków? Wow, nieźle...a my nadal mamy 2 zebole...hahaha

Aleksiaa, to miałaś dziś pracowity dzień :lol:

Karolka, to Gabi bedzie miała cudny tort :blush:

11 lata 1 tydzień temu #877776 przez szósteczka
Witam po dniu wrażeń w gościach bylo super dostaliśmy 3 paki ciuchów, jedzonko bylo pycha dzieciaki wyszalały sie na dworze tam jest 3 chłopaków swych nastoletnich u jeden 4 latek wiec bawili sie zadowolone nasze panny i chłopaki tamci maja jepa na akumulatorek nasze tak szalały ze hej. Jutro wstawie zdjecia.
Ikunia oj przykre co z twoim bratem ale moze to dobrze ze nic nie wyszlo tylko trzeba koniecznie to skontrolować.
Dziekujemy za życzenia i tez życzymy Filipkowi.
U nas jutro ma sie pogoda popsuć i będziemy mieć zimnno na komuni. Jutro sałatki musze zrobić jedna ze szpinakiem a druga z surowym kalafiorem.
Agusia pytałyśmy jak tam Emi oczka czy te badania robiliście i czy juz troszke grzeczniejsza bo tak sie martwiłaś tym jej zachowaniem.
Spokojnej i dobrej nocki papa

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka