BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #878355 przez KaRoLkA
Jestem oczywiscie zalatana od rana , byłyśmy juz w gminie zapytac o stale pozwolenie i prawdopodobnie je dostaniemy :) kurs francuskiego też sobie sama ogarne tyle ze ta przyjemnosc 200 fr mnie skrobnie :/ Gabi po wojarzach porannych spi a ja dopiero kawke pije, jeszcze obiados zrobic ,nalesniki z pieczarkami i serem a jak moj wstanie musimy po drukarke pojechac bo niemam jak cv wydrukowac a baba mi na emaila wyslala :/

Kakaszka fajnie że u Was wszystko dobrze i Eli takie postepy robi , gipsu twojemu nie zazdroszcze

Violcia jak macie możliwości to rob roczek w PL , a z tym kumplem to dziwne troche , niezna Was dobrze a już kase pożycza , chybabym sie ze wstydu spalila , nie lubie pozyczac i raczej tego nie robię. To masz biegania przy Oskim teraz , cwiczen Ci nie trzeba :P

Haniu fajnie że net dotarł wkoncu , dzieki że o mnie pytasz :kiss:

Aleksia bluzki super , lubie takie luzne, spódniczki tez fajne ja przymierzam sie do kupna takiej rozkloszowanej ale jakos mam opory czy bedzie mi pasowac :/

Malutka ale mieliscie przygody:/ zawsze zezre karte wtedy co nie trzeba , i nie kracz , wypluwaj te słowa ale już! A może psa zakupic na działkę zeby pilnował ???

Kasia jasne ze pamietamy :kiss: jak idzie pisanie ???

Marta milego sprzatania :) a to coś jest Bartusiowi ze morfologie chcecie robic i dermatolog ????

Gochens fajnie ze majowka fajnie spedzona :)

Ikunia fotki z mućką extra , moj dom rodzinny na wsi wiec krowki, kotki, pieski, kurki, kozki itp na porządku dziennym :) a Wy cudne :kiss: to brata ladnie zalatwilo kurcze ze bark mu zwichnelo od tego ataku ??? To musialbys strasznie silny :(

Sophie co tam u Was ???

Szosteczka cieszę sie ze u Was tez weekend udany , a te atrakcje super :)

Albercik Ty glodomorku hihi :lol: a lozeczko niezle obgryzione hihi

U nas noc do bani budzi mi sie z placzem znowu i to taki placz jakby ja cos bolało bardzo , ewidentnie gorne jedynki daja sie we znaki bo po zelu zasypia :/ musze kipic camilie bo sie skonczyla a po niej spala spokojnie

Milego dnia kobietki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #878364 przez szósteczka
Hej i ja się witam.
Karolka niesamowita jestes di wszystkiego sie odnosisz ja ti jak zaczynam pisać to jeszcze pamietam do czego miałam sue odnieść a w trakcie polowa mi wylatuje i po ten dopisuje po trochu jak mi pamięć wraca.
Miałam wstawic zdjecia ale oba tablety szlak trafil i znowu jestem bez zdieciowa no trafilo mnie.
A Ikunia to bratu od tego ataku to złamanie, koszmar naprawdę wspolczuje
Miłego dnia narazie papa

11 lata 1 tydzień temu #878384 przez aleksiaa88
Szósteczka technika poszła do przodu a te tablety o du... rozbić nie ma ja laptop :blink:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #878403 przez Hania84
Witam i ja

Nie wiem czy to forum znów świruje i wejść nie idzie a jak się wejdzie to długo strony otwiera czy to mój stary net :dry: ale wkurza mnie to niesamowicie :angry:
...ale i tak lubie tu pisać :P :lol:

kakaszka to samo chciałam zapytac co Malutka...szkoda, ze mama tak wrogo nastawiona do Twojego..ale przecież już pracuje teraz ...no ale ważne że za 1,5 miesiąca będzie :)

Malutka oj to pech...a tę kartę jak odzyskasz teraz? i tak jak dziewczyny mówię NIE KRACZ !!! :blink: będzie okej

Albercik udany :D

szósteczka fajnie, że komunia udana :)

Ikunia zdrówka dl brata...i przykro że az tak ten atak porobił bidokowi :(

srenka jak tam po długim weekendzie? jak się czujesz?

Sophie co u Was? jak tam Zosia?

Kasiu jak idzie pisanie pracy?

Agusia jak u Was po weekendzie?

Gochens ploty chodzą ze Okupnikowa przeżywa kryzys w małżeństwie :P
idziesz prywatnie na USG poznac płeć ? :P :lol:

Karolka to fajnie, ze udało się tyle załatwić :) kursu gratuluję...ja bym też musiała iśc na kurs niemieckiego...ale strasznego lenia mam i po 17 latach nauki jakoś mi się nie kce już uczyć :silly:...nie wiem, może mnie wyślą z UP to pójdę...ale wolałabym lepiej pracę znaleźć.

u nas dziś słonecznie, byłyśmy z Lenka na spacerniaku :) od 12 Lenita śpi ...nawet obiadku nie zjadła tylko padła...i tak sobie myślę że będę musiała jej przestawić troszkę drzemkę i obiadek...i będzie chodziła spać nie o 13 tylko o 12 już a obiadek jak się obudzi zje zawsze czyli pewnie koło 14/14.30 :) i może będzie chodziła wcześniej spać wieczorem bo teraz jak się budziła koło 16 zawsze to do 21.30 wojowała ...a teraz jak wstanie o 2h wcześniej to może wcześniej pójdzie spać. Zobaczymy. dziś pierwszy dzień próby :blink:

Marta wypoczywaj !!! :)

miłego dnia

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #878435 przez Sophie25
Hejooooo! :laugh: :)

Mi weekend minał nawet nawet szkoda ze z Zosia na długo nie moglismy wyjsc ale było ok pojechałam do Lancuta do rodzinki :blink:
Mam tam chrzestna,potem pojechalismy do karczmy ulubionej na plackA PO wegiersku i miło spedzilismy czas pozniej do domu :)
Z Zosia lepiej mimo ze jest marudna bo idzie jej chyba 5 ząb wiec moze dlatego kaszel i katar ustał antybiotyk wczoraj rano ostatnia dawka była :)

KaROlka mykasz na kurs? :blink: Poszłabym z Toba sie doszkolić bo faajny jezyk strasznie mi sie podoba niewiem ale cos w nim jest a mojemu rosyjski :silly: :laugh:
Własnie ja tez sie zastanawiam zeby kupic taka rozkloszowoną bo mam jedna skorzana ale mi nie lezy coś :silly:

Hania jeszcze 6 dni i urlopik! super nacieszysz sie rodzinka :laugh: :)

Aleksia super ta spodnica rozkloszowana i ta niebieska :blink:
Albercik bombowy az chce sie mu powiedziec "Daj gryza" :lol: :lol:
Dałby ? :lol:
Moja wpycha jak tak mowie i sie smieje :laugh:

kakaszka witaj i ucałowania dla Elizki ale idzie jak burza 6 zebów :blink:

Ikunia super mucka ale ja dawno krowy nie widziałam :silly:

Gochens jak samopoczucie w ciazy ? :)
Szosteczka masz jakies fotunie z komuni ? :laugh: :)

A ja nastepny zakup kwiatków zrobiłam AZALIE były moim celem tym razem :laugh:

Malutka i jak kupujecie jakiegos psa ? :)

A tu macie sukieneczke Zosia dostała od chrzestnej :)
A tu macie nas i nasze mordki :
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #878454 przez aleksiaa88
Sophie byłaś tak blisko, a ja nic nie wiedziałam :angry: Łańcut pfff

Która mi powie ogrodniczka coś zwisającego do doniczki oprócz surfini, pelargoni, tych zwisających dzwoneczków różowo- fioletowych.
Najlepiej coś co się rozkrzewia jakieś drobne kwiatki

Czy któraś wie ile Kasia Tuskowa ma lat?
Bo wyczytałam 21 :cheer: a ja myślałam, że z 27 lat. Teraz o tym ślubie jej trąbią

11 lata 1 tydzień temu #878468 przez Hania84
Sophie śliczna sukienka :) i Wy śliczne uśmiechnięte :) i super że weekend rodzinnie spędzony :)

aleksiaa a może gipsówka? to ma drobne kwiatki i sie rozrasta i jak posadzisz w donicy to będzie zwisać :)
a Kasia T. ma 27 lat w tym roku.

Przed chwilą pisał do mnie informatyk że dzwonił w sprawie mojego internetu do kabel bw i mu powiedzieli że aktywacja nastąpi jutro automatycznie i że mam mieć modem włączony. A facet z tej sieci mi nic nie mówił że aktywacja następuje dopiero po tygodniu od podpisania umowy :angry: dobrze że informatyk tam zadzwonił i się dowiedział bo bym sie denerwowała ...a on wczoraj nie mógł wejść na ich stronę dodatkowo bo jakas konserwacja na liniach była. No ale wszystko załatwione :) Jutro gdzieś koło południa mają mi aktywować :) jupiii...w końcu :huh: :P :lol:

11 lata 1 tydzień temu #878478 przez Marta1985
Halo ;)

ja dziś mam komputerowy wieczór ... :)

A codo wizyty u lekarza to idziemy tak kontrolnie :) a do dermatologa się przejdziemy takiego dziecięcego bo ma znów jasiek dziwne plamki. Mamy troszkę czasu to zobaczymy :) no i o szczepienie się zapytam :(

11 lata 1 tydzień temu #878484 przez Marta1985
znalazłam strój dla mojego roczniaczka :)

www.hm.com/pl/product/15608?article=15608-A#article=15608-A

www.hm.com/pl/product/25996?article=25996-A

i do tego bym chciała jakaś sportową marynarkę :P

11 lata 1 tydzień temu #878490 przez szósteczka
Super ten komplecik marta ja tez dla mojego musze cos wynaleźć niby mam po Szymku ale moze na roczek skombinuję cos specjalnego.
ogladam 2012 na polsacie i sie relaksuję.
spokojnej nocki papa

11 lata 1 tydzień temu #878496 przez violcia00
Witam z wieczora.

dzis mialam pracowity dzien,tak ze padam,ale oskuś poszedl spac wczesniej bez lulania,a wlasciwie zasnal na przewijaku zaraz po kapieli bo nie mial 2 drzemki,wiec i ja mam wiecej czasu na odpoczynek,rano bylismy na szczepieniu,maly strasznie plakal,pierwszy raz tak mocno ze ja tez sie poplakalam,biedne moje malenstow,lekarz powiedzial ze dobrze sie rozwija i ze szybko zaczal chodzic :silly: ,a ze złych wiadomosci to to ze ma egzeme,ta raczka nie chce sie goic,caly czas zaczerwieniona,moze by sie zagoilo ale go to swedzi i drapie,masci za bardzo nie dzialaja,no i teraz doszlo jeszce na szyjce troche i buzce,dostalismy masc ale nie wiem czy pomoze,musze sie wybrac z nim do deratologa,moze on cos poradzi.

Malutkawymiary Oskarka na 11 miesiac to 10400 kg i 76 cm :P

Co do tego pseudo kolegi to jestem strasznie zla na niego i meza,mial kase wczoraj oddac a tu ani slychu ani widu :angry: ,dzisiaj moj dzwonil do niego w innej sprawie,tamten mial oddzwonic i cisza,we czwartek planowo ma wyjezdzac stad,tak ze cos czuje ze pieniedzy nie zobaczymy,ze tez mojego nic nie nauczyla ta ostatnia sytuacja,wszyscy nas okradaja jakbysmuy kur.. kasa srali :ohmy:

to tyle o mnie B)

Albercik jaki zadowolony,wcinaj wcinaj jak mama daje :woohoo:
:silly:
Marta super ta koszula z mucha :silly:

Zosia z mamusia sliczne,dwie laseczki :kiss:

Szósteczka fajnie ze komunia udana i czekamy na foty :blink:

Karolka no jestes,fajnie ze kurs bedziesz miec,zazdroszcze tez bym sie jeszcze poduczyla,tylko troche drogi fakt :dry:

No i reszte zapomnialam,usze sie cofnac.

m :silly:

11 lata 1 tydzień temu #878499 przez Sophie25
Aleksia ja zapomniala ze to w ppblizu Ciebie :p na 2 raz sie zamelduje :D
A co do kwiatkow to petunia,celozja,begonie,heliotrop uwielbiam je
Ja jeszcze sobie komarowca kupilam zeby odstraszal :D

11 lata 1 tydzień temu #878500 przez Sophie25
Violcia ladnie Oskarek wazy :)

11 lata 1 tydzień temu #878504 przez malutkamilka
Violcia a to Ci Oskarek klocuszek wyrósł ;)

Dziewczyny tak luknełam właśnie na naszą tabelkę i widzę że mam tyły w uzupełnianiu wymiarów na 9 miesiecy...

Pamiętacie moze jakie były? jak tak to podajcie to uzupelnie.

11 lata 1 tydzień temu #878507 przez Gochens
Jestem z wieczora :)

Dzis troche zalatany dzien po pracy szybko do domu tu juz czekaly moje 3 kobiety (mama, siostra i babcia) moj maly mezczyzna i duzy mezczyzna i jechalismy do takiej fajnej knajoy nad stawem z rybami... moja mama ma dzis urodziny i z tego tytulu zabralismy ja tam zeby zaswietowac ;) wrocilismy to akurat byla kapiel Alana i moja bo zmarzlam strasznie. zesmazylam watrobke z cebulka i na spokojnie zasiadlam :lol:

Violcia kurde oby ten gościu oddal kase... ale ze ten Twoj taki rozrzutny eh nie powinien mu dawac w koncu znali sie w sumie wcale..
szosteczka fajnie ze imorezka udana wstaw jakies foty
albercik smieszek ;)
Zosia i mamusia slicznie wyszly ;) ja placka po wegiersku wcinalam wczoraj hehe
Haniu super ze sprawa z netem w koncu wyjasniona ;) nie ma to jak lacze ze swiatem hihi co do Tatiany to sciema, jasne ze sa poki co osobno ale oboje sie na to zgodzili wychodzac za siebie wiec zadneho kryzysu nie ma, pewnie bardziej cierpia z tego powodu ale rozwodu poki co nie bedIe :) a na usg bym poszla kurka poznac plec sama nie wiem sKoda mi troxhe 200 zl zwlaszcza ze polowkowe od 18 do 22 tygodnia sie robi. Zreszta ja juz uwierzylam ze to chlopak
Karolka super ze tyle zalatwiliscie, gratuluje kursu super sp r awa

milej nocki ♥♡♥♡

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka