BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 tydzień temu #878525 przez KaRoLkA
Malutka u Nas na 9 miesiac bylo 9800 i 75 cm :) jak z ta karta ?? Zalatwilas ???

Violcia ale Oskarus rosnie jak na drozdzach :) a szczepienie u Was teraz??? My dopiero na roczek mamy . Z tym gosciem to faktycznie lipa, oby oddal ta kase .

Sophie Wy cudne Laleczki :kiss:

Marta Bartus bedzie extra wygladal w tym wdzianku , ta koszula bombowa :)

Gochens fajnie ze milo dzien spędzony , wątrobka fuj fuj :P

Z tym kursem to pojde na niego jak miejsca beda takze jutro bede dzwonic bo bardzo bym chciala na niego isc juz od żałuję kase ale przynajmniej bede mogla tej wrednej babie pyskowac jak bedzie nie mila :lol:
Zrobilam sobie dzisiaj prezent , zakupilam drukarke laserowa i taka jest czadowa ze z telefonu moge drukowac przez wifi :side: w ogóle nie trzeba jej pod lapka podłączać tylko przez neta badz bluetooth tabletem lub telefonem :) a tak to bylysmy z Gabcia na rowerku od 18 do 19.30 bo tak ładnie sloneczko świeciło , natrzaskalam jej fotek :lol: i dopiero po 21 usnela ale nic dziwnego jak z drzemki o 17.40 wstala ;)

A i butki to my mamy rozmiar 19 i tak sa ciut duże
Milego wieczorku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #878529 przez Marta1985
Patrzcie ... moja mam pytała sie co na dzień dziecka wiec chyba jej to zaproponuje :)

allegro.pl/skip-hop-plecak-zoo-baby-ze-s...ory-i4204841080.html

11 lata 1 tydzień temu #878551 przez Kasiasia
witajcie

my od 6 wojujemy
Pracy juz troche popisane, ankieta wczoraj zaakceptowana takze drzyjcie bo was nia bede meczyc B)
wcziraj chcialam nadrobic czytanie tego jak mnie n7e bylo ale rady nie dalam.... przy pisaniu zarwalam jedna noc i za nic w swiecie nie moge jej odespac :angry:

Marta plecaki super -dinus najlepszy.
Marta maz przestal denerwowac? Bo moj mnie zaczal..... m8ze to takie przechodnie :laugh:

Milego dnia

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #878560 przez aleksiaa88
my tez od 6 na nogach

Kasia dawaj ankiete lubie sie pobawic

Wesołe te plecaczki

11 lata 1 tydzień temu #878562 przez Marta1985
HALO :)

U nas jedna z gorszych nocy ale trudno ....

Mąż ok ... pewnie Kasia przeszło teraz na Twojego :angry:

Ja zaraz jadę do Silesii na zakupy ... :) Sama wiec na spokojnie ograne wszystko :)

11 lata 1 tydzień temu #878571 przez KaRoLkA
Witajcie :)

U Nas noc też nie najlepsza wiec mała już drzemke ucina :)

Marta te plecaczki super , mi spodobała się Pszczółka i sowa :) udanych zakupów

Kasia dawaj ta ankiete bedziejy wypelniac ;)

Milego dnia :)

11 lata 1 tydzień temu #878575 przez szósteczka
Hej my tez sie witamy u nas tez nocka z pobudkami na dodatek mlody sie tej obstał ze cala pościel do prania poszla.

Dzuewczyny pisalam ze nie mam jak wstawiać zdjęć bo mogę tylko z tabletów a oba padły wiec narazie bie wstawie a tak chciałam nawet specjalnie robiłam żeby wam wstawić a tu gucio. Ale z telefonu sie nie dają wiec przepraszam was.
Milego dzionka narazie.

11 lata 1 tydzień temu #878626 przez Marta1985
Wracam :-) kupilam wszytko a nawet więcej ;-) wszystko chlopakom moim :-)

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #878632 przez Hania84
juhuuu :)

i sem ja :lol:

U nas noc jak zawsze ...rewela :P :lol: ja pikolę nie wiem co bym zrobiła jakby teraz Lenka zaczęła mi się budzić ...ja już do dobrego się przyzwyczaiłam :P

Violcia kurde...czułam że tak może być z tym kolesiem :angry: oby oddał...ale jak pożyczał na 4 dni przed wyjazdem to może być ciężko bo skąd załatwi tak szybko jeśli nie miał? pewnie na wyjazd mu były potrzebne...ale fuck przecież ma niby dziewczynę to se od niej mógł pożyczyć :angry: Twojego nic nie nauczyła poprzednia sytuacja...jak Wam nie odda to pstryczek w ucho powinien dostać. Ja już nie chcę myśleć jakby wyzywał Cię Twój gdybyś Ty komuś pożyczyła kasę i ten ktoś by nie oddał B) ale mam nadzieję, że gość UCZCIWY i odda :dry: :huh:
Czyli Oski już zaszczepiony. My będziemy się szczepić w czerwcu bądź lipcu. ładnie synuś waży :)

Marta fajne te plecaczki :D wesołe i nawet na smyczy można dziecko prowadzać :D :lol: rozbawiło mnie to :blink: tylko trochę drogie B) jak dla mnie fajna krówka i pszczółka :) U mnie Lena będzie miała na chrzcinach i roczku dzień dziecka bo robimy 31 maja więc za jednym razem ;) chociaż od dziadków już sporo dostała i czeka tam na nią misiu oraz klocki drewniane i plastikowe :)

Kasia dawaj ankietę :lol: o czym masz?

Gochens mniam, mniam wątróbka :lol: ja lubię drobiową...a Ty jaka miałaś? a rybki ze smażalni zazdroszczę mniammmmm :) jaką jadłaś? :)
a z tym USG to może faktycznie poczekac i nie wydawać... już niedługo połówkowe więc będzie git :) a ci niespodziankę dzidzia zrobi i pokaże bułeczkę :P :lol:

Karolka poka foty ze spacerniaka :lol:

A ja juz mam neta szyyyybkiegoooo ...jak śmiga ...kurde nawet nie nadanżam patrzeć haha :D nie no żart ale jest na prawdę szybki...100 razy lepszy od starego :)

A Lenka wczoraj odparzyła sobie dupkę :( ma czerwoną w rowku i poza nim trochę też :( wczoraj przemywałam jej woda ze szarym mydłem, wietrzyłam i smarowałam cienką warstewką sudocremu (jak to Ikunia mówiła ze tak najlepiej) ...jak jej przemywałam to aż piszczała że boli :( zrobiła wczoraj ostrą kupkę (bo zapach był nawet taki) i zaraz się pojawiło...dupka nie przyzwyczajona bo przeważnie kupy robi już na nocnik. Dziś ma ciut mniej...ale nie za dużo...tyle lepiej że nie płacze już przy podmywaniu. Mój bidulek mały :(
Ikunia a Wam sudocrem pomógł? lepiej już z pupą?

aha i załatwiłam juz familienkarte potrzebną do przedszkola :) jeszcze musze załatwić bonuscard ale to jak wrócimy z urlopu :) i będzie wszystko co potrzebne.

miłego dnia

11 lata 1 tydzień temu #878641 przez trufla
Mogę polecić na odparzenie jest bardzo dobra mąka ziemniaczana. Trzy razy może podsałam pupę Ali i było dużo lepiej.
A te wszystkie kremy na odparzenia unas się niesprawdziły.

11 lata 1 tydzień temu #878643 przez Hania84
trufla dzięki :) faktycznie mąka ziemniaczana...zapomniałam o niej. :)

11 lata 1 tydzień temu #878658 przez trufla
Niema za co :) Lepsza i tańsza :)

11 lata 1 tydzień temu #878662 przez Gochens
Heja banana :lol:

Karolka pokaż koniecznie foty z wycieczki .. a to kupiłaś Gabi ten fotelik na rower?\
Marta plecaki fajne ale jakoś ta smycz mi nie pasuje, kurde jak bym z psem szla :huh:
Haniu no to super że masz szybkiego neta moze zatem forum bedzie Ci teraz śmigać.. U nas sudokrem się nie sprawdził, lepszy o niebo zwykły Bambino z cynkiem... a tą mąkę można też jak jakies placki na skórze są ? Haniu wątróbkę drobiową z dużą ilością cebulki oj kocham a rybkę jadłam z rusztu suma z pomidorami i czosnkiem. Pycha. Oni łowią ze swojego satwu więc rybki swojskie. A jeszcze kupiłam ich paprykarz ojjj rozpłynąć się można.

Lenka niech Ci dupalka zdrowieje :kiss: :kiss:

U nas nocka spoko obudzil sie kolo 6 na smoka a wstalam do niego koło 8 więc źle nie jest. Teraz spaceruje z moja mamą i suczą :)

11 lata 1 tydzień temu #878671 przez Hania84
Gochens ma placki też na tej dupce także popróbuje tą mąkę też :) no rybka taka z rusztu ekstra. Niedaleko mojej miejscowości też są stawy specjalnie zarybiane i smażą rybki więc może się przejedziemy też :lol:

Mój juz wrócił z pracy i jedziemy do sklepu jeszcze :)

11 lata 1 tydzień temu #878691 przez KaRoLkA
Fotki wstawie pozniej :)

Haniu ja polecic moge na odparzenia OXYPLASTIN jest super po 2 dniach ani śladu , u Nas tak ostatnio tylej Gabi odparzylo i ten krem pomógł a miała aż bable takie :) fajnie ze net smiga i dobrzeze ta karta już zalatwiona :)

Gochens nie kupilam Ona byla na swoim rowerku bo wygodniej jak wozkiem poza tym niechce siedziec w wózku :) rybki zazdroszcze , uwielbiam wędzone :)

Bylam po pieczatki 2 także w tym tyg jeszcze z jedna ,
musze pochwalic Gabi bo zaczela ladnie jesc obiadki ( tfu tfu obym nie zapeszyla) a dzis na podwieczorek jadła świeże Malinki i bardzo jej smakowaly :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka