- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

MALUTKA SZEF ROZWIEDZIONY,ma synka,z ktorym sie widuje co drugi weekend,ale to facet bez serca,strasznie wredny,co go to obchodzi ze ktos ma male dziecko ,wazne zeby ktos mial pracowac,musze go jakos znosic

Cordis fajnie ze wyjazd udany i odpoczeliscie

Ikunia mozliwe zeby wczesniej wyszły dolne dwojki,z tego co pamietam to niektore szkraby foruomwe maja dwojki dolne(przynajmniej jedna)a u gory brak

Karolka cos zaniedbujesz forum

Hania pewnie w kosciele

A reszta gdzie,niedzieluje

Ja nie dawno ze spaceru wrocilam,mezu obiecal ze w tym czasie pomyje podlogi bo wczoraj przez tego goscia nie bylo jak,ale obiadu juz nie zrobil,bo kto by gral w tym czasie,a trzeba bylo tylko mieso do piekarnika wlozyc,tak ze my na razie bez obiadu,ale pogoda piekna,cieplutko choc troche wieje,Oskarito pewnie zaraz sie obidzi bo na spacerze mi zasnal.
Wogole to Wam zazdroszcze tych rodzinnych niedziel,mi tego brakuje np.w niedziele po obiedzie pojechac do rodzicow,tesciow czy gdzies indziej i zwyczajnie odpoczac,no ale cos za cos

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
nie powiem nie podczytywalam was, ale mam nadzieje, ze wszystkie dzieciaki zdrowe i grzeczne.
pozdrawiamy goraca razem z malym czortem eliza

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

haha Violcia miałaś rację byliśmy dziś w kościele

,...a potem szybko do domu bo na 12.30 miał przyjechac informatyk...no i był i powiedział ze neta trza najpierw zarejestrować przez neta...wchodził na stronę i strona nie działała

Ale mam nadzieję że od jutra już będzie nowy więc spoko luz

Violcia mam tez nadzieję, że Wam odda i że nie wyniesie się przed oddaniem

aleksiaa ciuchy nie chcą mi się otworzyć na tym starym necie więc nie pochwalę niestety

Malutka nooo to byłoby fajnie gdybyśmy trafili na taka ekstra pogodę

własnie Karolka gdzieś Ty?

kakaszka witaj! co tam u Elizki słychać? ile ma ząbków już? chodzi już ? je już Wasze obiadki? zdrowa? jak tam u Twojego w DE? opowiadaj...mówi już coś Elizka?
miłej niedzieli!! U nas piękna i słoneczna

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

moj w de jakos, ostatnio mial wypadek w pracy i zlamal sobie noge, wiec na 6 tygodni ma zwolnienie.
a jak lenita? nie ucieka jeszcze od mamusi?
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj to ale się Twojemu przytrafiło, ale opieka medyczna na dobrym poziomie tu więc spoko luz.
Fajnie, że Elizka już ma tyle ząbków i z postępami widze idzie jak burza

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Hania 11 maj juz nie długo i bedziesz w Polsce,ale Ci fajnie a i net bedzie niebawem hulał

Ja sie własnie zastanawiam czy roczku Oskiemu w PL nie zrobic,w sumie wrocimy do FR kilka dni ptrzed urodzinami no ale impreze mozna by bylo wczesniej zrobic,przynajmniej byla by okazja to spotkania sie rodzinki,bo tutaj za wiele znajomych nie ma,tylko nie wiem czy ta kolezanka u ktorej bylismy na troczku sie nie obrazi bo ona juz sobie urlop wziela na 8 czerwca,tak ze sama nie wiem

A mam jeszcze pytanie odnosnie butków,jakie rozmiary nosza Wasze pociechy??ja wczoraj kupilam pierwsze buty dla Oskarka skoro juz chodzi,wzielam 21 bo takie byly najwieksze,ale sa z deczka za male,chyba oddam siostrze bo zwrocic juz nie moge.??!!
Dziecko mi juz 3 h spi

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

ja sie juz nie moge doczekac roczku elizy, bo bedzie chucznie. moje urodziny, mojej siostry i przyszlej chrzesnje, elizy urodziny, chrzciny, no i moj przyjedzie na 2 tygodnie

co do butow mi ciezko cokolwiek poradzic, bo u nas jak rozmiar dobry to noga nie wlazi, a jak noga wlazi to rozmiar za duzy. bedzie pewnie problem z butami u nas.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A butki to ja nie mam pojęcia jakie nosi Lena bo ma rozmiar 20 i ma ciut duże a ostatnio kupiłam jej lakierki do chrztu i ma rozmiar 15

kakaszka no to faktycznie huczne będa chrzciny i roczek

Lena też ma szparę między zębami i też mam nadzieję, że jak się pojawią inne to sie zsuną

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
co do szpary to jednak mleczaki i z tego co slyszalam jest ich mniej niz juz tych prawdziwych zebow i dlatego sa szparki czesto. takze nie martwie sie na zapas

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I by ci wysłali to

Musze farbnąć sobie włosy na wyjazd

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Do mamy nie pojechalismy, jutro pojedziemy bo ona znów z młodym do pitala pojechała. bark zwichnięty z jakimis odłamkami mu nastawiali i zagipsowali bide całego az do pasa na 6 tyg, takze ma ju wakacje

Kakaszka:* No jeszcze troche i się zobaczycie akurat chyba Twojemu gipsa zdejmą?
Violcia ja też myślę jak Hania żeby zrobić impre w pl i we fr na kawe i ciasto najwyzej zaprosic, kilka balonów nadmuchac najwyzej i ju:P a zawsze to okazja zeby sie spotkac i posiedziec w milej atmosferze.
Haniu to szybko ci włosy rosną bo przeciez niedawno farbowałas. No i jaka lipa w ogóle z tym netem... oby udało sie wszytsko przed wyjazdem... i fajny ten potworek czerwony

A my zjedliśmy obiadek i poszlismy na rodzinny spacerek. Oj dawno już nie byliśmy razem na takim dłuższym spacerniaku. Nazrywałam se bezu bezu i mi pachnie

A i apropos grillowania nawet kawałka kiełbaski nie powąchałam...

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Aleksia fajne ciuchy mnie sie najbardziej podoba chyba ta firankowa po prawo biala.. lubie takie

Violcia pewnie ze w Pl zrobcie.. jesli tak wszyscy znajomi i dontego rodzina to tymbardziej.
Kakaszka witaj

Haniu czyli masz tego neta czy nie bo juz nie wiem hehe
my buty nosimy chyba 19..alno 18 ? Nie wiem

my po obiadku bylismy ze znajomymi strasznie sie objadlam, niestety Alan nie chce nic jesc oprocz kaszek i mleka.. obiady mu w ogole nie smakuja ciagle wypluwa co mu wkladam do buzi. Bylismy tez na spacerku mezu mi narwal bzu i teraz mi pieknie pachnie w domu

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Gochens nie dobrze ze Alek nie chce jesc...o i tez masz bez

Kakaszka wlasnie poka Elize na fb tez dawno jej nie widzialam
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My tez przed chwila wróciliśmy i mój głodny jak wilk zagrzał sobie zupę na pomidorkach

...a Lenka wcina ciastko właśnie

Ja lubię zapach bzu ale na dworze

Ikunia masz rację że z kosmosu ten numer 15 bo to chińska rozmiarówka

Gochens tego nowego neta nie mam jeszcze podłączonego. Jade na razie na tym starym

I nie martw się że tylko kaszke by jadł. Z ręką na sercu mogę Ci powiedziec że mojej kuzynki syn jak był taki mały to też tylko kaszke na okrągło wpierdzielał...a teraz duży zdrowy chłopak do drugiej klasy już chodzi. Czasem tak dzieci juz maja jak sie na cos uprą i im to smakuje

edit:
ikunia faktycznie szybko mi włosy rosną i bardzo gęstnieją. Już mi fryzjerka ostatnio to mówiła. Ja mam strasznie gęste włosy i nie dość że szybko długie mam to szopę gęstą i trzeba mi przerzedzać

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Haniu teraz rozumiem z tym netem.. Pokaż no swoją nową fryzurkę.. a jak będziesz w PL to musisz pisać chociaż od czasu do czasu bo jakby to inaczej

a konwalie ukochane moje kwioty

Na forum się coraz puściej robi wszyscy na FB się przenoszą...chyba zostałyśmy tylko my i kwietniówki , ale dla mnie FB to nie to samo jak nasze forum

Ja już pod kołderką, oglądam lekarzy ale jednym uchem tylko bo skupiam się na oglądaniu ziemi