- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Papiery dalej nie wypełnione,nie wiem kiedy to zrobie,musze sie skupic

Oskar padl nie dawno.
Gadalam z mama i chyba jednak roczek bedzie w PL,tak bedzie lepiej,u nas w ogrodzie,jak pogoda dopisze,gril a pozniej najwyzej przeniesiemy sie do domu,tak ze trzeba torta zamawiac i wogole myslec o przygotowaniach

Gochens masz racje fb to nie to samo co forum,ja tutaj zostaje do konca

Zazdroszcze spacerku z rodzinka,ja to jak zwykle sama

Ja beza mam w ogrodzie,tez nie dawno mezu mi przyniosl,uwielbiam jeszcze jak kwitnie jasmin

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Ja też na FB się nie wynoszę...po to tu sie rejestrowałam by tu pisać

Violcia i fajną decyzję podjęłyście z mamą

No to się nabiegałaś dziś

Karolka??? pusto tu bez Ciebie

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Ten fb dla mnie jest durny i wcale go za bardzo nie rozumiem, a szczególnie jak wszyscy lub większość wstawia jakieś złote myśli konkursy po co to na co hmmmm?
Jestem ciekawa czy takie udostępnianie wszystkiego tzw lubię to jakiegoś sklepu czy konkursu czy oni nie mają korzyści, że im ludzie to wstawiają.
Violcia ja bym roczek zrobiła w PL dla rodziny a we FR takie małe party bo jak koleżanka wzięła wolne to tak głupio ja w konia zrobić to zdałby się zaprosić na torta, upieczesz jakiegoś na szybko sałata wędlina coś do picia dzieci się pobawią i git.
A ja w piątek miałam przygodę wracałam obkupiona zadowolona myślę pojadę na obwodnicę a nie przez miasto to jadę jestem już na prostej zrobił się korek jadę na jedynce zaczynam hamować a tu nagle bum myślę ja pierdo..... zaraz G będzie musiał przyjechać po auto staję na poboczu patrzę w lusterko zatrzymało się auto dobra nie uciekł ten ktoś wysiadam, a tu kobita wiek koło 40 lat lata wokół auta i mówi nic się nie stało i zaczyna przepraszać. Patrzę na tył rzeczywiście nic nie widać tylko mała rysa a już myślałam, że wyjdę i jak to zobaczę to padnę pogadałyśmy i na koniec zaczęłyśmy się śmiać jak kretynki chyba z tego, że walnęła we mnie ale nic się nie stało, a nie stało się bo jechałyśmy na jedynce huh. O tyle dobrze, że w razie czego to jej by wina była bo to ona walnęła, a poza tym odstępu za mną też nie miała za dużego. Nie ma to jak mieć mini kolizję i śmiać się z tego hahaha
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

aleksiaa ale miałaś przygode znów

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Aleksia Ty to masz przygody
Violcia ehh nie fajnie że wszystko musisz sama robic

Haniu ach kolor

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Wczoraj mielismy dzien zapracowany bo do poludnia sprzatanie i gotowanie pozniej robilam pazurki koleżance i znajomi wieczorem , Gabi sie z kolega wyszalala , poszla spac przed 23 a i tak sie w nocy budzila 4 razy :/ i o 7 pobudka a dzisiaj to kościółek i spacer bo ładna pogoda byla wkoncu to korzystaliśmy.
Nadrobie Was jutro to po komentuje

Dobrej nocy

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Aleksia lupy fajne. Bluzeczki i ta granatowa spodniczka są w moim guście;)
Dziś dla odmiany zamiast normalnych ćwiczeń zafundowalam sobie fitness zimne. Nawet nie sądziłam że jest tego aż tyle i aż tak różnych polaczeń - wszystko w zależności od podłożonej muzyki. Se poskakalam i mam lepszy humor bo w dzień bankomat zrobil mniam mniam mniam i pożarł mi kartę!!! Dobrze że mam 60zl w portfelu by jutro kupić cement i wapno...
No i we środę sobie pojadę do wielkiego miasta po kartę i skoczę do lumpka jak Wikula pozwoli
Kakaszka witaj. Pokaz nam Elizke bo dawno nie widzieliśmy jej. A Twój jak jest na przymusowym wolnym nie moze do Was przyjechac?
A tak apropo awarii to mój do mnie dzwoni ze auto się popsulo ! A dzien przed wyjazdem go odebral bo wymianiali sprzeglo i cos tam jeszcze. Byl do odbioru przed świętami ale niestety nawet z wielkiego miast mój nie wyjechal i auto wrócili do mechanika. Sobie jechali, wyjechali za miast i chcieli wyprzedzić wolno jadące auto mając 60 na liczniku i zatrzeslo autem i juz nie chcial jechać! Wbija bieg a auto ani drgnie! I teraz przez 4 tyg będą wiedzieć w domu a do pracy na pieszo bo naprawić chyba nie naprawia sami. A najgorsze to laweta! Jak nie uda się naprawić i nie uda się mu zalatwic lawety to czarno to widzę...
dbranoc laski, oby jutrzejszy dzień nie przyniósł żadnych niespodzianek.
a mi tak po glowie krąży myśl ze ktoś nam cos buchnie z dzialki ze w końcu scisgne te myśli do rzeczywistości...
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Kakaszka super ze jestes pokazuj nam Elizke i szybkiego powrotu do zdrowia twojemu..
Malutka oby ta naprawa w miarę bezboleśnie sie obyła.
U mnie na Komuni u chrześniaka bylo deszczowo ale fajnie choć jak jechaliśmy to tez z przygodami bo mimo ze po setki razy tam jeździmy to poblodzilismy takie to super oznaczenia na nowych trasach porobili. Dzieciaki z prezentów zadowolone. Brat atrakcje dla wszystkich dzieci wymyslil mieli naukę grania na bębnach afrykańskich. Jutro zdjecia wrzucę.
Dzis znajomi byli, grila zrobilismy i bylo super.
Pawel zaczął pewnie sam stawać i sie puszcza juz swiadomie a jaki zadowolony przy tym jak sam stoi i niczego sie nie trzyma.
Oj Ikunia a co znowu twojemu bratu ze sie połamał przejscia teraz macie. Tylko sie nie denerwuj bo ci nie wolno.
Trzymajcie sie do jutra, ja na fb zaglądam ale tu częściej bo tu fajniej zawsze mozna sie wypowiedzieć i poplotkować, doradzić sie was itp. Dobrej nocy papa.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
słonce piękne ale zimnoooooooooooooooo
Malutka ja w sobotę tak poćwiczyłam wczoraj nic myślę będą zakwasy bo aż zadyszkę miałam, dziś wstaje nic kurcze zakwasów brak

Pokazać Elizkę już

A to takie cudo z tym fb można pisać ale może i zniknąć a do do dupy z takim gów......kupą

Wczoraj byliśmy u prababki małego tatuś go trzymał pod pachy i jak zwykle sobie biegał aż tu nagle go puścił, a ten się zapomniał i zrobił parę kroków nieświadomie bez trzymanki kroków to raczej był bieg hahah wszyscy się zachodzili, że od najpierw zacznie biegać potem chodzić.
Wczoraj mały sobie stoi przy łóżku mówię daj buzi zbliżam się, a ten jak mnie liznął

Dziś dzień lenia

Dziecię ostatnio śpi jak chce znaczy się całe łózko zbombarduje kołdrę obróci się jak chce czyli nogi wywali na zagłowek i tak śpi na tych górach i dolinach ale co najlepsze jak tak śpi to lepiej mu to wychodzi niż jak śpi na prostym pod kołderką wtedy się wierci.
Dopiero przy pierwszym jedzeniu kładę go normalnie.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Jak dobrze nie iść do pracy

odezwę się wieczorem

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
To tylko podrawiam

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
u nas cos spokojna, na szczescie eliza juz miesiac spi cala noc bez problemow.
zdjecia jak tylko to odrazu wstawie, ale moi rodzice zabrali aparat na dzialke i zapominaja zabrac z powrotem. az sama sie wkurzam.
malutka moj by moze i przyjechal, ale moja mama bedzie napewno przeciwko, by tak dlugo tu siedzial, a ja nie chce tego wszystkiego wysluchiwac, juz jakos wytrzymam poltora miesiaca i bedziemy siedziec w trojke na wsi.
milego dnia zycze.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-