- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Karolka a ta maść to z PL? bo jak tak to juz jej nie zdobędę teraz. Będe robić ta mąką i zobacze efekt. mam jeszcze Oilatum soft i jeszcze coś prócz sudocremu.
A Lenka nie lubi malin bo dawałam jej świeże też i zjadła dwie i już więcej nie chciała a przy tych dwóch miała nieciekawą minę

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Haniu ja mam na tej kartce miejsce na podpis badz pieczatke , czy na caly etat czy na pół , jak szukalam (tj, wizyta osobista, telefonicznie, wyslane listem badz emailem) i wynik pozytywny , negatywny(dlaczego negatyw) lub bez odpowiedzi jak np listem wysylam . Jaknide to mowie ze szukam pracy na caly etat na takiem stanowisku badz staz a jak mowia ze nie potrzebuja to prosze zeby mi wbili pieczątkę bo oczywiscie nie wszedzie Ci przybija tylko jeszcze sie oburza ze prosisz o to

A ta masc jest z tad , mysle ze u Ciebie tez bedzie bo w PL jej chyba niema
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Zoska sie ładnie teraZ bawi wiec jeszcze pranie mnie czeka i ponadrabiam pozniej

Co do odparzen najlepszy tormentiol na pupcie Zoski zawszepomaga a i dzis zakładam Fb jak mi sie uda tam odnalezc

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.farmaline.de/gesund/bestellen/oxyplastine-140-g-salbe/
napisz mi tylko jakie parametry na niej masz , ile gram związku czy co to tam jest...bo znalazłam na niemieckiej stronie że jest w DE też dostępna...ale nie wiem czy mi bez recepty wydadzą bo tu dziwni są pod tym względem

Karolka ja babce mówiłam że pracę chcę w godzinach od 8-16 spytała czemu to powiedziałam o żłobku i powiedziała tylko "aha, okej" wpisała w komputer (bo ogólnie miałam to podac na formularzu zgłoszeniowym do UP też od której do której chcę pracować) a w jakim stopniu będą to egzekwowac to nie wiem. Mam nadzieję że będą bo pracy w innych godzinach na razie nie zamierzam podejmować.
A z tym papierkiem co trza latać po firmach to widzę że mamy podobnie.
Sophie no, no wiem że tormentiol...ale on w PL jest a ja będę tam dopiero i aż za 3/4 dni.
Ale powiem Wam że posypuję jej mąką i robią się plamy i zaczerwienienia mniejsze

No i musze pochwalić swoją kukulinkę

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My mamy taka masc
Mala juz spi , ja po kąpieli relaksuje sie przy pistacjach

Zakupilam balsam brazujacy bo taka jestem biala ze szok , mąką sześćdziesiątka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale fajna Gabrysia

Lenka jeszcze nie śpi...ale zaraz idziemy bo juz do mnie się tuli..a przed chwilą się przesuwała za moimi plecami w stronę taty czyli na drugi koniec kanapy

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gabi mi cos niespokojnie spi :/ wierci się a do tego sasiedzi znowu drzwiami trzaskaja

Sophie czekam na zaproszenie jak uporasz sie z zalozeniem konta na FB

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

w pracy do 18:30

Nie zapeszajac Oskarek sam ostatnio zasypia,zaraz po kapieli,ale nocki nadal z pobudkami,dzisiaj o 6 wstal,ja myslalam ze jeszcze pospie,ale nie damatce odpoczac,przychodzi do mnie do łozka i piszczy a jak drzwi sa zamkniete to wali w nie tak ze sie spac nie da

Brawo dla lenki za postepy

Gabrysia jaka sliczniutka,w tej spodniczce dzinsowej i spineczce we wlosach wyglada jak ksiezniczka,nadal tatusiowa

Ten plecaczek fajny ale jestem tego zdania co i Gochens ze to jakby dziecko na smyczy prowadzic

Jesli chodzi o masc na odparzenia to dla mnie najlepsza Bepanthen...oby dupka Lenke juz nie piekła

Malutka tych wymiarow to moze nie wpisuj jeszcze bo widze ze na 12 miesiac jest,w czerwcu tez mamy wizyte wic wtedy Ci podam ale pewnie nie wiele sie zmieni.
To spoznione buziaki dla Eli

Karolka my szczepienie mamy na roczek tez,az sie boje jak pomysle ze Oskarus znow bedzie kłoty

Co do tego kolegi to dzis dzwonil,jutro popdobno ma kase oddac,ale nie uwierze jak nie zobacze i jego dziewczyna podobno zalatwila prace dla mojego bo chcial,ale tez nie uwierze dopoki nie zobacze

A Hania mozesz mi powiedziec co zrobic zeby wyrobic karte europejska i czy od razu dla dziecka mozna??
Zaaplikowalam Oskiemu dzis pierwszy raz masc na te zaczerwienienia mam nadzieje ze cos pomoze.
Dobrej nocki

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Karolka z tą kartą to wogóle jakiś przypał. wczoraj babka z tego banku co byl bankomat dzwoni do mnei ze zglaszalam ze karte mi wciagnal i ze mam zadzwonic sobbie do glownego oddzialu banku od tego bankomatu i zeby odeslali mi do domu kartę. ona mysli ze ja jakas tepa dzida jestem czy co. chyba normalne ze kazdy czlowiek ktory traci karte z potfela to ja blokuje! jutro jade do swojego banku po karte, na infolinii trwiedza ze dostane od reki bez moich danych na niej- no mam takowa nadzieje bo nie mam gotowki w portfelu...

Violcia wogóle Twoj odważny ze praktycznie obcemu gosciowi pozycza kase- moj ma opory jak kogos zna a co dopiero nowo poznanemu- chyba bym go zjadla wzrokiem mimo ze to on wiecej zarabia!
Haniu no w koncu sie doczekalas- teraz to chwila moment jak opanuje i zaraz bedzie biegac przy twojej nogawce

Gochens to kiedy bedziemy wiedziec czy trafilam ze swoimi wywodami na temat plci Twojego drugiego dziecka? U Srenki stawialam na chlopca choc trzymalam kciuki za dziewczynkę. a u Ikunito jakos przeczucia nie mam. ale cos mi tu chlopcem zajezdza

Oj dziewczyny wstawanie w nocy to nic nowego

niby sie nie wybudza ale kreci przy kwileniu a nawet czasem placzu...

no nic uciekam
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Super gratulacje dla Lenki mówiłam ze zaraz wszystkich przegoni jak ruszy z kopyta.
Gabrysia wiosenna panienka przepiękna.
Plecaczki super maluchy uwielbiają nosić w nich swoje skarby wiec to super prezent.
My dzis mielismy sądny dzien. Najpierw Pawełek dostal biegunkę 3 kupasy sie lały, a potem zaczął wymiotować i tak za każdym wiekszym wypiciem butli wszystki z siebie wychlustał,potem zaczelam mu dawac małymi łykami to sie uspokoiło i około 18.00 poszedł spac wypił herbatkę ze smekta i śpi mam nadzieje ze sie mu uspokoi. Wiec mamy wirusa żołądkowego oby szybko nas opuścił. Na domiar wszystkiego Łycja przychodzi do mnie ze ma jakąś kulkę q głowie ja patrze a to kleszcz, przy wyciąganiu oczywiscie mi sie urwał wiec miedzy wymiotami Pawełka załadowałam ja w samochód i do przychodni prawie dwie godz jej wyciągali te resztki masakra dobrze ze miedzy czasie K z pracy do domu dojechał to sie małym zajął.Lucju mam obserwować czy sie nie paskudzi i nie czerwieni.
Ale byly tez pozytywy kupiliśmy Łucji meble na olx wiec będzie kolejna mieć ładne docelowe jak wszystkie z wieziemy. I jeszcze okazało sie ze mój na dwa pierwsze tyg czerwca jedzie n prowadzić szkolenia p-poz w pomorskie i kujawsko-pomorskie w jakims banku trochę go nie będzie ale i zarobek lepszy dzieki temu będzie.
Ti tyle wrażeń na dzis teraz obejrze ranczo i mam nadzieje ze jutro będzie lepiej papa
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Ostatnio mniej czasu bo dzis imprezy dziadkowie odbierali medal 50 lecia pozycia malzenskiego od prezydent w urzedzie.
Wczoraj bylam caly dzien u brata. A jutro znow gin na 13. Moze da mi skierowanko na usg

Jutro mi B. zostawia laptopa obiad na jutro mam to jak wroce i zoska mi zasnie to wszystko ladnie nadrobie bo chyba mi sie z 10 str nazbieralo:( ale z tego mojego zakichanego telefonu sie nie da bo ciagle errory. Takze przepraszam ze tak szybko i tylko o sobie ale nawet nie wiem co u was bo nie moge przeczytac :* caluje
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ikunia gratulacje dla dziadków,piekna rocznica i zdrowka dla brata. No i żeby u gin było wszystko ok.
całuski dla wszystkich papa
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Ale jestem nie wyspana oczy ledwo otworzyłam rano już dawno nie czułam się taka zmasakrowana jakbym łopatą kopała a teraz najciekawsza część mały zapomniał się obudzić w nocy na jedzenie poszedł spać o 22 jest 7:40 i jeszcze śpi głodu nie czuje czy co

nic nie wiem co się działo bo wczoraj nic nie czytałam po południu byliśmy w mieście kupiłam zwierzątka na tort. Potem sadziłam kwiatki, a potem lulu