- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a ja wkurzona,mialam tyle roboty,a nie wiele zrobilam

ja musze jeszcze rozliczenie wypelnic i papiery z ubezpieczenia.
pogoda dupna,padalo pol dnia,a pod wieczor sie wypogodzilo.
znow dzis uderzylam na lumpka,mam ladne rzeczy dla Oskarita i kilka dla bobka siory.
Ikunia fajne krowki.
Pozniej Was nadrobie jak sie tamten wyniesie.
milego wieczorku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Tęskniłyście?

Wróciliśmy wczoraj już z działki bo zimno było niemiłosiernie, cholerne 4 stopnie! Zawieźliśmy Alana do teściów i pojechaliśmy do tej znajomej co ma małą córeczkę na urodzinki, Posiedzieliśmy trochę i ok 21 byliśmy w domu.
Dziś cały dzień w domu z przerwą na pizzerie

Jutro ma być ładnie to może chociaż trochę czasu się spędzi na powietrzu

Violcia no to przeproś go grzecznie że czas kąpieli się zbliża i spotkacie się innym razem

Haniu fajnie że masz neta załatwionego to po powrocie od razu będziesz mogła do nas zawitać!! A lenka może ma słabszy dzionek

Malutka mój się bawi różnymi rzeczami np skakanką czy właśnie jakąś łyżką.. jakoś zabawki go średnio kręcą, mimo że ma ich dużo ale leża w pojemniku na zabawki, nic dłużej go nie zainteresuje, chociaż ostatnio grabki mu się spodobały

Ika fajnie spędziliście czas na łonie a krówki to napewno się podobały w końcu takie duże i łaciate! Trzymam kciuki za brata !!
Szósteczka ale auteczka, super frajda

Karolka troche dziwne że masz szukać pracy w zawodzie na którym się nie znasz... znaczy nie chodzi mi o sprzątanie bo to raczej nic trudnego no ale nie po to masz fach w ręku żeby latać ze ścierą

Kasia powodzenia w pisaniu
Sophie fajnie że z Zosią już lepiej

Marta mąż nie ładnie się zachowuje

Aleksia po czym??

Dobra chyba wszystko nadrobiłam jak nie to sorrki ale wiecie jak jest z tela

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oskarito nie dawno zasnal,kolega tez pojechal,ale sie wysiedzial facet,ledwo zna mojego B a tak dlugo u kogos siedzi,ja dopiero pierwszy raz go na oczy widzialam,rano przyjechal pozyczyc 100 euro a teraz piwkowali,wogole kluczkow od samochodu nie moglismy znalesc,przez chwile pomyslalam ze to on zwinal,mezu zreszta tez,ale sie znalazly,nigdy nie wiadomo co mozna sie po drugim czlowieku spodziewac

Malutka co do zabawek to ja bym mogla jedynie te klocki polecic(te zwykle)dzisiaj kupilam i Oskar byl zainteresowany,mamy tez te miekkie,gumowe,ale je to by tylko gryzl,ale to pewnie tak jak u wiekszosc na chwile sie pobawi i zaraz sie znudzi

Karolka to Ci babsko,moze dlatego zebys szybciej prace znalazla tak powiedziala,bo we fryzierstwie chyba ciezej znalesc w dodatku w innym kraju

Hania dobrze ze necik juz masz

Szosteczka to mlodzik poszalal,slodko wyglada

Gochens fajne takie chwile w lozku tylko we dwoje.
My w poniedz.mamy wizyte u pediatry i gdyby nie bylo szczepienia to bym meza poscila samego a tak to sie boje ze Oskarek bedzie bardzo plakal,poprosilam szefa zeby mnie zwolnil na godzinke to ten kutas kazal ustalac wizyty po pracy,co za cham,ale ostatecznie sie zgodzil.
Ide ogarnac troche po "imprezie"

U nas strasznie wieje i zimno

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ikunia jeszcze 10 lat temu to też mieliśmy taką łaciatą
Wczoraj kupiłam małemu zabawkę grającą kierownicę leżała na łóżku wraz z ubraniami i co synal zrobił wszystko pościągał i zaczął się bawić wieszakiem a kierownica w kolorze żarówiastego pomarańczowego zbytnio nie zainteresowała ale czarny wieszak super był

dobrze, że dałam tylko 10 zł wzięłam najtańszą bo przecież anty- zabawkowy.
Moje dziecię największą aktywność zabawkową ma z rana jak wstanie siadnie wszystkie pomaca pogryzie i wtedy dzień zaczęty w ciągu dnia nawet ich nie zauważa, a leżą na podłodze.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

POLKA wygrała niemiecki SUPER STAR !!!!!!!! Wow co za emocje !!! pokonała tylu rywali! Aneta Sablik !!! Ciekawe czy w PL będa o niej mówić

Gochens no tak zimnica najgorsza na majówkę

Violcia szczerze to ja bym tak nie ufała nowo poznanemu szczególnie po Waszej niedawnej akcji. Dobrze, że kluczyki się znalazły. Faktycznie długo siedział jak na pierwszy raz. I w ogóle facet dziwny...nie ma żony nie ma dziecka i jeszcze pożycza? to co on z kasa robi? Wy macie dziecko, pracujesz tylko Ty i to na pół etatu i macie kasę odłożoną...a on co? co to za facet że kase pożycza i to jeszcze od nowo poznanych osób. Nie było mu wstyd? bo mi by było. Sorki że taki epos na ten temat..ale ogólnie ja mało ufna jestem szczególnie jak siedzę za granicą i stąd może taka trochę tez troska o Was...
aleksiaa ale Twój mały Grizzli pogrizzlał łóżeczko haha

miłej nocy
dobranoc
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
noc ok nie wiem czy sie budzil bo ja nie wstałam do niego ani razu

Aleksia no to fajnie ze zabawy dywanowe udane, a lozeczko przypomina mi moje hehe
Violcia tez bym temu nowemu tak nie ufala juz raz niestety sie przejechaliscie, wiem ze kazdego jedna miara no ale lepiej byc ostroznym..
Haniu pewnie nic nie powiedza w ogóle w tych wiadomosciach to takie pierdoly puszczzaja... no chyba ze gdzies na necie to moze byc

Milego i slonecznego dnia lece do Biedry

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gochens zazdroszcze nocy,ladnie Ci synek dał odpoczac.

U nas pobudka o 5:30

,polobuzowal i nie dawno padl,teraz ja mysle tez sie drzemnac ale jakos mi spanie odeszlo

Hania masz racje co do tego goscia,ale niektorzy ludzie nie maja wstydu,ja tez staram sie byc ostrozna po tym co nas spotkalo,moj nie chcial mu tej kasy pozyczac,schowal sie w łazience jak przyjechał

Ja juz ogarnelam mieszkanko,kawka wypita i tak sie zbieralam od rana zeby do Was napisac ale Oskarito mi nie pozwolił

Dzisiaj u nas chyba cieplej w koncu bedzie,slonko wyszlo i jak na razie jest ladnie

Milej niedzielki

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Byłyśmy wczoraj wieczorem zobaczyć w parku, ale w porównaniu do tego co bylo kiedyś na majówkach to tego roku lipa no i zimno jak cholera. Na powrocie poszlam do T. bo szwagierka była, ale sie mala nabiegala po mieszkaniu z kuzyneczką przyszywaną. Wrócimy przed 22 i mala od razu padła. Myślałam że pośpi dłużej s ta standardowo o 6:15 nawołuje mnie. Ale zjadła mleko i zasnęła ze mną do 8:30.
teraz popijam kawke a mala zaliczyła maraton po mieszkaniu.
Co dzis robić? Chyba nic, obiad mam ze wczoraj bo rodzice mi swój przywieźli. A podlogi pomyję jak mala zaśnie bo nigdy nie da podlodze wyschnąć bo musi się poślizgać

Violcia a czy szanowny szefu rodziny i dzieci nie ma? Czy serce zostawia w domu w szafce jak idzie do pracy?
Aleksia ja bym powiedziala korniczek

No w końcu Haniu masz neta, działa chociaż jak należy?
Mówisz polka wygrała? Niemcy docenili? A po jakiemu zaśpiewała?
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Jako trzecia

No i pogoda się spierdzielila. Chociaz nie będę musiała iść lać tego betonu. By moglo popadac to by bylo jeszcze lepiej chociaz tuje by podlalo. A ogladalam pogode i mówią że od przyszłego tygodnia od środy wraca cieplo okolo 25 stopnia a po 17 maja nawet 30! Także Haniu zaje....a pogode sobie wywrozylas na urlop, chrzciny i roczek dla Lenki

Dobra lecimy się ogarnąć i może do rodziców moich pojedziemy.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Poszliśmy spać wczoraj o 23 i obudził się dopiero o 4:50 na jedzonko zapomniał, że jeszcze o 2:30 je hahahah
Poszalałam z kolorami pierwszy raz tak porządnie bo zawsze takie stonowane nie rzucające się w oczy odmienia mi się od jakiegoś czasu
2 białe i brzoskwiniowa
wzorkowa i uwaga różowa taka blada szał
granatowa i malinowa
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Malutka polepszylas mi humor tymi prognozami pogodowymi

Aleksia sporo łupów świetna ta różowa pudrowa bardzo mi.sie podobuje

no i zazdraszczam igraszek na dywanie

no i niezle albert zalatwil wyrko

A co do zebow. Mamy narazie tylko dwie dolne pałki. Mozliwe zeby zamiast gornych jedynek wychodzily dolne dwojki? Bo widze pod dziaslem juz zabki i az sie zdziwilam...
Dzis cos mi cisnienie szfankuje znow jak bn postoje to mi spada i sie slabo robi :/ musze o tym powiedziec lekarzowi. Teraz leze jeszcze w wyrku, ale zaraz wstaje musze ogarnac zmywanie bo wczoraj juz mi sie nie chcialo. Upierdziele kotlety, pojde do sklepu zjemy obiad i pojedziemy do mamy bo juz wrocili z dzialki. A mlody pojechal na pogotowie zeby mu bark przeswietlili bo sie okazalo ze to prześwietlenie we włocławku zrobili mu od palcy do łokcia jak on narzekal na biceps...a teraz ma ciagle spuchniety bark, zobaczymy.
Zoska rozrabia w lozeczku zamiast sie drzemnac i mnie wkurza bo mi cwaniara koldre zabiera miedzy szczebelkami rece wyciaga lapie rog koldry i ciagnie agentka

Haniu super ze jest necik.
Violcia az mnie ciary przechodza jak czytam o tym gosciu ...
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

Biorę się za nadrabianie:)
zaliczyłyście dziewczynki grillowe smakowitości ?
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadym