- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Haniu to niezle Cie urządzili że musisz siedziec i czekac , najgorsze to że sie nie okresla dokladnie w ktorych godzinach beda tylko czekaj caly dzień:/ dziekuje za przepis na nalesniki napewno wypróbuję

Rysa wspolczuje choroby ale wazne ze przeszło

Aleksia jak zakupy ???
Szosteczka ale dzieciaki mialy radoche

a z moich zakupow wielka doopa bo mnie baba wpienila w UP :/ dostalam ostrzezenie ze jak bede szukala tylko w swoim zawodzie to kare dostane

dla odstresowania robie sernik tzn juz sie piecze

Gabi moja nauczyla sie pokazywac gdzie jest nosek i oczko

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

U nas ruszył się niesamowity wiatr teraz. Pewnie coś przyniesie.
Karolka co za baba nienormalna

ja niestety nie będę szukała w swoim bo tu w ogóle szans na to nie mam...już powiedziałam babce że opieka nad starszymi lub sprzątaczka ewentualnie na produkcji. A ta dopisała jeszcze myjnie

Brawo dla Gabi za nową umiejętność !!

a reszta dziewczyn gdzie ????????????????????????/
co tu taka cisza ???????????????????
grillowanie nie usprawiedliwia

pisac mi tu co u Was bo zaraz zacznę sadzac na karnego jeża

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
dwa i pol dnia mnie nie bylo i tyle czytania.... nawet nie probuje nadrabiac....
zabrałam sie wreszcie za pisanie tych moich prac. Ciezko mi idzie

dzis mam w planie zarwac noc, ale jak o tym pomysle to juz ziewam.
pozdrawiam wszystkich
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Mój królewicz czasem ma jak się zezłości to się kładzie na brzuchu na dywanie płacze i bije rękami i nogami i gryzie dywan co za nerwus mały
Bio-oil kupiony zaczynam kurację fejsa
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A Gabi pokazuje na mojej buzi bo na swojej jeszcze nie potrafi , w ogóle Ona nie lubi jak jej ktos buzi dotyka i sama też nie dotyka jedynie uszy czasami i oczka trze
Kasia wspolczuje tego zarywania nocki sle jak mus to mus jak to mowia :/ przesylam troche enerhi ho z tych nerwow mam nadmiar i jeszcze @ doszla
Jeszcze z tych nerwow chyba mi sernik nie wyszedl aaaaaa ale mam nerwa no

Gabcia juz spi, byl kuzyn z narzeczona , jaki juz ma brzusio śliczny

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Sernik może nie udany ale zjadalny

kurcze musze jutro popatrzec na kable antenowe przy wejściach do telewizorów i przy antenie, bo juz od kilku dni nie mam programu 1 i 2 tvp, dzis tata cos chcial mi pokazać na regionalnej a wieczorem jak chcialam obejrzeć wiadomosci to juz go nie bylo- i tak z kilkoma kanalami...
Tak przeglądam allegro i chce kupić jakieś zabawki Wikuli ale nie wiem jakie by byly interesujace dla niej i za razem juz edukacyjne. Tak caly czas myślę o tych klockach ( drewniane, plastikowe bądź miękkie), stolik edukacyjny, basenik i kulki do niego, muszle taka na wodę bądź piasek... I sama nie wiem co wiem na pewno że kupuję rowerek.
możecie cos doradzić czym sie bawia wasze maluchy?
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

KaROlka a to Ci baba wrednota noooo !! Masakra ;/
Wiec tule i napewno serniczek wyszedł kochana Tobie zawsze wyjdzie <tule> :*
Malutka moja strasznie klocki drewniane lubi i basenik z kulkami jest rewelka moja co prawda nie ma ale jak byłysmy u takiego małego Bartusia to sie z nim chetnie bawiła

Kasia wspolczuje nocki ;/
szosteczka super zdj PAwełek hoho ale masz bryke

Gabi bravo za pokazywanie noska iskierka mała :*

HAnia no to teraz nie pojde na jeza bo pisze

Jutro maja przyjechac goscie chodz Zoska jeszcze nie w kondyzji ale lekarz pozwolił na chwilke wyjsc jak bedzie słonko

Buziaki dobranoc kochane :*
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aleksia wpadlo Ci cos w oko oprocz biooila??? Powodzenia w kuracji

Sophie dziekuje kochana

zmykam do łóżka ,
Dobranoc

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
A co to godzina 10 a tu jeszcze cisza ????

U nas deszcz, ale chyba cala polska dzis skapana w kroplach:/
Wczoraj bylo super wrocilismy troche pozno ale czekaliśmy na dojenie krowek napilam sie mleka prosto z cycka i dostalam flache do domu

A tu fotunie :
Malutka ja z zabawkami nie pomoge bo moja sie zabawkami nie bawi zadko kiedy zajmie sie jakas zabawka lepsze sa plastikowe butelki pojemniki z tupervare i wiele innych nie zabawek ktore spełniają ta funkcje ale na dzien dziecka kupie jej kosiarke bedzie zadowac po podworku bez reki

Karolka to ja sie nie dziwie ze w innych krajach nie ma bezrobocia jak rzeznik idzie fryzury robic a fryzjerka ma sprzatac. Noz kur....
Szósteczka fajny czas z tymi autami dzieciaki spedzily
Haniu i co przyslali lobuzy tego neta ?

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
A co to godzina 10 a tu jeszcze cisza ????

U nas deszcz, ale chyba cala polska dzis skapana w kroplach:/
Wczoraj bylo super wrocilismy troche pozno ale czekaliśmy na dojenie krowek napilam sie mleka prosto z cycka i dostalam flache do domu

A tu fotunie :
Malutka ja z zabawkami nie pomoge bo moja sie zabawkami nie bawi zadko kiedy zajmie sie jakas zabawka lepsze sa plastikowe butelki pojemniki z tupervare i wiele innych nie zabawek ktore spełniają ta funkcje ale na dzien dziecka kupie jej kosiarke bedzie zadowac po podworku bez reki

Karolka to ja sie nie dziwie ze w innych krajach nie ma bezrobocia jak rzeznik idzie fryzury robic a fryzjerka ma sprzatac. Noz kur....
Szósteczka fajny czas z tymi autami dzieciaki spedzily
Haniu i co przyslali lobuzy tego neta ?

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas pogoda dupna

Byłyśmy już o 9 w sklepie bo czkam nadal za netem Ikunia ... musiałam już iść bo chleba brak i śmietany i mleka

Moj mi mówi że pewnie w poniedziałek dopiero będzie bo czwartek był wolny to se długi weekend zrobili.
Ha a przetłumaczyłam dokładnie to pismo sobie sama co tak się nim stresowałam i wyszło, że to na wybory do parlamentu jest i jeśli chcemy tu głosować to musimy to wypełnione wysłać żeby nas na liście wyborców umieścili

Głowa mnie tak napitala że masakra

Okej to Ikunia, Karolka, Kasia, Malutka i Sophie nie siadają na karniaka a reszta???!!!
No tak Marta urlopuje się z małżem...ale obiecała wejść i coś napisać

Gochens ma słaby zasięg...ale jak raz się udało to może i drugi się uda

Kasia dziś pewnie odsypia nockę

aleksiaa???
cordis ?????
Agusia rzadko wchodzi...ale mogłaby wejść tak przy okazji

szósteczka się dziś na komunie szykuje

....
Ikunia ekstra wyprawa na wieś

Malutka Lena bawi się taką drewnianą zabawką edukacyjną co się przesuwa na druciku do celu koraliki, albo układa postaci i zwierzątka...ma tez drewnianą ciuchcię z klocków którą chętnie rozbraja na cześci pierwsze

A poza tym to tak jak Zosia Ikuniowa to lubi niekonwenconalne zabawki w stylu chochla, ładowarka do tel, pilot, telefon mój

miłego dnia
aha właśnie teraz tak zauważyłam jak Karolka zdjęcia zabawek wstawiła i chciałam napisac że teraz tablica.pl to OLX jest

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
wczoraj byliśmy u znajomych na majówce co im w zeszłym roku spalił się dom bo powoli się przeprowadzają byliśmy od 11 wiec Bartuś sobie poszalał

Moi rodzice po niego przyjechali koło 19 a my posiedzieliśmy sobie i wróciliśmy po Bartka dzis koło 13 zjedliśmy u rodziców wszyscy w trójkę obiad i od 2 jesteśmy w domku

Od wczoraj mąż jakiś w złym nastroju .... no trudno ... zdarza się każdy moze mieć zły dzięn .... ale u moich rodziców jak zwykle nie przyjemny i obrażony na świat cały .... wkurza mnie on nie miłosiernie z traktowaniem moich rodziców ... jutro idziemy na obiad i ciacho i jak tez taki będzie to za tydzień jak pojedziemy do jego mamy i brata to im zafunduje takie samo traktowanie .... !!! Moze dotrze do niego ... nie chce [pisać wiecej bo się na kreće i skończy sie płaczem moim,....
ide przebrac bartusiowi pupe i położe się z nim.
przepraszam ze tak o sobie

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

próbowałam podłączyć sama...ale coś nie tak...więc zadzwoniłam po informatyka i mówił że dzis koło 19 by był...ale jeszcze zadzwoni.

Marta będzie dobrze

Lena ma chimery że łooo matko. Przy jedzeniu mi wydziwiała . Nie wyspana bo gościu koło nas wiercił wiertarką jak opętany 20min. po tym jak zasnęła

a co tu taka cisza dziś?
nie grillujcie tyle bo od tych kiełbach i szaszłyków zmarszczek dostaniecie

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Nie pytać po czym

Od 9 rano jestem na nogach dochodzi 17 w końcu siałam sobie na dupę obiad zrobiłam i od 12 sprzątałam taki motorek w dupci mi się włączył, że się musiałam rozebrać bo aż gorąco mi się zrobiło od tego machania rękami hahahah
Mam wstawić zdjęcia pamiętam i opisze Wam co wczoraj się działo ale mały mi się tu pcha muszę go położyć na drzemkę i siebie też

wlecę później jak się zdrzemknę.
Marta mąż wygląda na takiego poważnego dobrze ułożonego przystojnego dobra kończę słodzić moje wrażenie takie jest, a on nie przyjemny dla Twoich rodziców

Marta dziś był program na regionalnym Rzeszów i mówili, że warzywa w doniczkach na balkonie teraz modne i truskawki też były heheh
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
nie Haniu na karniaka to ja nie che bo od wczorajszego lania betonu to mnie do teraz mięśnie dupowe bolą

Marta wiem o co chodzi z tymi rodzicami u mnie to samo. Moja mama to niesamowita gadula, chce wszystko wiedziec i gada o tym dalej (co w niej nie lubie) ale to nie powod do zlego traktowania. natomiast moj tato to oaza spokoju, ktory by kazdemu pomogl jak moze cichy i spokojny, na dzialce to pomaga kiedy moze i nawet w niedziele jak jest potzreba jedzie i rrobi a moj czasami sie odnosi do niego ze mam chec mu przy....dolic lopata w glowke! duzo wiecej wie na temat budowania i remontow i sluzy rada i mozliwosciami jakie moga wchodzic w rachube a ten olewajace odzywki. a potem sie dziwi ze tata czegos nie zrobil jak go nie bylo. w sumie zauwaylam ze odnosi sie do swojego ojca tak samo jak do mojego ale szacunk powinien miec nie zaleznie czy moi czy jego rodzice- zreszta zalezy jak zawieje.
zreszta ja tez zaczelam olewajaco traktowac jego mame i nie szczypie sie z odzywkami po ostatniej akcji i to samo ze szwagierka. po co mam zagryzac wargi i tlumic w sobie jak i tak zawsze wychodzi ze to ja ta zla a nie one wiec nie wazne przy kim jak cos mi nie pasuje albo nie jest tak jak mowia to mowie to glosno i otwarcie, a co.
No kurcze z tymi zabawkami to tak wlasnie jest, poki nowe to interesuja a potem zlapie spojrzy obejrzy z kazdej strony i idzie po nastepna, dlatego chce cos kupic bo te co ma to jedynie pchacz i pilka robia furrore a i pianinko bo fajnie sie nim wali o podloge

u mnie to najbardziej uwielbia nocnik, kable od laptopa, sznurek od rolet, trzepaczki do jajek i magnesy z lodowki.
Teraz sobie leze na lozeczku, mala spi obok. strop oblany woda jutro powtorka kolo poludnia jesli bedzie slonce. odwiedziny u rodzinki zaliczone. jak mala wstanie to jemy podwieczorek i pojdziemy do parku zobaczyc co sie dzieje.