BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 dni temu - 11 lata 2 dni temu #879812 przez KaRoLkA
Witam i ja PADNIETA :/

Wczorajszy Albercik sto lat :kiss:
Alanek buziak od Ciotki :kiss:

Ktos mi dziecko podmienil:/ nie dosc że poszla spac o 22.30 , mialam nadzieje ze pospi dluzej i bez pobudek a Ona o 3.30 juz wyspana była :cheer: i sie bawi krzyczy no masakra i tak do 5.40 :S a pobudka i tak o 8 byla :/ do tego krzyczy , piszczy i nic jej nie pasuje , moj chcial ja chwile zajac czyms ale gdzie tam

Znajomi posiedzieli do 22 a my z moim ogladalismy eurovizje i jestem oburzona normalnie babochlop wygrał co za masakra bleee :/

Malutka i Sophie robilam szybkie ciasto bez pieczenie jakies 10 minut tyle ze musi sie chlodzic ze 2 godzinki .spod z pokruszonych ciasteczek na to banan , masa kajmakowa , bita smietana i starta czekolada :) PYSZNE POLECAM :)

Gochens fajnie ze szkolenie z integracja udane , zazdroszcze tej stadniny tam :) Alanek cudny no i domek super malutki jeszcze :) a ksztalty masz super :blush: wszystko na miejscu gdzie trzeba :)

Cordis milej wizyty u specjalistow :silly:

Marta fajnie ze urlopik w dbrej atmosferze spedzacie :) a Wy slicznie wyglądacie :)

Ikunia buziaczek dla Zosi :kiss:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sophie bedzie wszystko dobrze zobaczysz tylko sie nie denerwuj i przede wszystkim Nie dzwigaj ! :kiss:

My idziemy chyba do kosviola na 12 , pogoda do bani bo deszcz pada :/
ie kimac jak tylko Gabi padnie

Milego dnia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 dni temu #879816 przez violcia00
dzien doberek.

Gochens no ale ilez mozna grac,ja nic nie mowie bo w tyg.zajmuje sie malym to niech odpoczywa ale ja w pracy tez nie leze ;)

Ikunia no nie ciekawa sytuacja,musisz z nim szczesze pogadac,skoro jestescie rodzina to chyba normalne ze powinien poznac Twoja rodzine bo ty chyba znasz jego??a juz tate to obowiazkowo,jak to on sobie dalej wyobraza?mam nadzieje ze dotrze w koncu do niego,a Ty kochana sie nie denerwuj,dbaj o siebie :kiss:

Gochens brzusio juz ladnie widac,A Alanek to kawał przystojniaczka i te sliczne oczeta :blink:

Srenka,Agusia co tam u Was?czesciej sie odzywac.
Agusia jak tam dzieci,nadal choruja?
Karolka wieczor udany?
Cordis powodzenia z tesciowa :lol:
Hanulka juz sobie jedzie,czekamy na info jak dotrzesz :silly: szerokiej drogi :blink:
Kasiaa???
Malutka miłego płacenia rachunkow :lol:
Marta te torty sa ekstra,juz nie duzo Wam czasu zostało :silly:

U nas noc taka sobie,budzil sie kilka razy,teraz odsypia,ja ide na sniadanie bo mi kreci w żóładku,rano zjadlam tylko kromke z dzemem i wzielam sie za te papierzyska,wypelnione w koncu ,ale zostal jeszcze ten nieszczesny pit,musze poszukac wszystkie fiszki co dostaje od szefa z wyplata i powpisywac zarobki,tylko nie wiem gdzie je wrzucilam,bo nie moge znalesc :huh: ,moze jeszcze zdaze poprasowac zanim sie ksiaze obudzi ale watpie :dry: ,no i na obiadek trzeba cos wymyslic.
U nas padalo,ale moze sie wypogodzi to po poludniu pojdziemy na jakis spacerek.

Milej niedzielki :kiss:

11 lata 2 dni temu #879817 przez violcia00
Alanku wybacz,skleroza...100 latek przystojniaku :kiss: :kiss:

11 lata 2 dni temu #879834 przez cordis
siemano

Bartuś mój kochany chyba wyczuł że do babci jedziemy i śpi już 2,5 godziny :)))))))))
Ikunia ja też niewiele pomogę bo u nas też ten sam problem, mój to nawet fochem zarzuca jak jedziemy do jego rodziców kiedyś teściowa mi się pyta co on taki, więc jej powiedziałam że pewnie taki jest od urodzenia i nie powinna się dziwić i już się nie pytała ;-)

Gochenesowa ale masz słitaśny brzusio i na tym zdjęciu bardzo dziewczęco wyglądasz:)

violcia mój chłop też zakochany w komputerze jest, w ogóle nie kumam ich wirtualnego świata, gier itp. na ciula pana w to grają..

Karolka może Gabi ząbek się kluje i nie daje spać?

U nas jedna (JEDNA!! tak, 1) pobudka w nocy szok normalnie aż wstawałam patrzyć czy wszystko ok jest ale pewnie dobrze mu się spało bo brzuszek opróżnił przed spaniem ja go przebieram bo kuponga zrobił a ten następnego ładuje trza było zbierać, śmiałam się tak że aż łzy mi leciały.

Trzymać kciuki moje drogie za wizytę u babci, mam nadzieje, że ta nawiedzona ciotka zza płotu nie przylezie.

11 lata 2 dni temu #879846 przez Marta1985
Alanek 100 lat ;-) sliczny jestes, śliczną masz mamę i braciszka :-)

Ikunia u nas też taka sytuacja :-( ale tempie to teraz i kończy się awantura to.

I zapomnialan o Aleksi - piękne ludziki :-) a Albert rozbujnik :-) i uwielbiam twoj sposób pisania :-)

No a roczek blisko :-) za dwa tyg impreza - o 15:45 mamy mszę a potem w domku deser i kolacja :-)

11 lata 2 dni temu #879847 przez malutkamilka
A wiecie jak tak czytam o tym jak wasi mezowie przed tym komputerem siedza o graja to sie ciesze ze moj czasami na allegro wejdzie cos poszukac albo jak ze mna gada na skype a tak to go komp nie interesuje. az wstyd przyznac ale ja siedze wiecej przy laptopie niz on :laugh:

Karolka albo zeby albo pelnia. zaraz sprawdze bo moja tez z placzem is eobudzila po drugiej ale wzielam ja do siebie i spala do 6:15. teraz ja mowie poloze rano jak bedzie trzec oczka bo pojedziemy do moich rodzicow na obiad to jak zjadla sniadanko to od 9:45 spi do teraz (2,5 godziny :ohmy: ) ciekawe jak bedzie dalej w ciagu dnia. na dwor nie pojdziemy bo zimno, nieprzyjemnie i cos wiatrzycho sie zrewalo...

Cordis oby ta jedna pobudka zostala na dluzej.
i trzymam kciuki za pozytywny pobyt u tesciowej- nie zapominaj o cietych ipostach, bez nich ani rusz :woohoo:

Alanku przystojniachu 100 latek zycia w dostatku :lol: synek sliczniuchny to jak bedziesz miec core to dopiero lalka bedzie :silly: a tak apropo to snila mi sie dzis dziewczyna. lezalam z nia w szpitalu ale nie wiem co ja robilam na porodowce jak w ciazy nie bylam i obok byla dziewczyna blondynka i ze sie znalysmy wlasnie z forum ktora urodzila dziewczynke, a miala do samego konca przeczucia ze bedzie synek. i jak wstalam to skojarzylam z Wisnia bo ona blisko mnie mieszka ale jak zobaczylam Gochens Twoje zdjęcie to ta dziewczyna byla podobna do Ciebie :P

No i pelnia ma byc 14 maja wiec moze juz je bierze

11 lata 2 dni temu #879850 przez Marta1985
Alanek 100 lat ;-) sliczny jestes, śliczną masz mamę i braciszka :-)

Ikunia u nas też taka sytuacja :-( ale tempie to teraz i kończy się awantura to.

I zapomnialan o Aleksi - piękne ludziki :-) a Albert rozbujnik :-) i uwielbiam twoj sposób pisania :-)

No a roczek blisko :-) za dwa tyg impreza - o 15:45 mamy mszę a potem w domku deser i kolacja :-)

11 lata 2 dni temu #879866 przez Gochens
Alanek dziękuję za życzenia!!

Ja tak na szybko bo szykuje obiad napisała Hania wiec od razu wam przekazuje ;)

Hejka! Dojechalismy wlasnie do rodzicow. Zajelo nam to 10h takze ekstra. Lenka bardzo grzeczna wlasnie robi 4 drzemke. Buziaki dla wszystkich!

Będę później :kiss:

11 lata 2 dni temu #879874 przez Kasiasia
Pozdrawiam wypluta z nad klawiatury.
Moi faceci od ponad 2 godzin śpią..... a ja coś staram się pisać ale ciężko idzie...
Ja tez tam z nimi zasnęłam, ale mąż mnie obudził i kazał isc pisacbo życie im tym pisaniem chce chyba zmarnować. Kazał pisać i szybko kończyć. Kończyć... łatwo powiedzieć :( Końca nie widać......
Sophie trzymaj się!!!!

11 lata 1 dzień temu #879889 przez aleksiaa88
W końcu żem jest

Alanek :kiss:
słitaśnie wyglądasz w kąpieli
Gochens brzusio uroczy i w ogóle tak młodo wyglądasz dała bym Ci 27 lat hmmm a ciekawe ile masz bo nawet nie wiem

Marta Bartuś z tymi bańkami piękne zdjęcie

Ikunia ten Twój to ciągle zmęczony by w końcu poznał rodzinę kiedy zamierza przypadkiem gdzieś na ulicy czy może jeszcze później może w ogóle?

Dziękujemy ciociom które wczoraj pamiętały

Sophie oby dzidzia się zadomowiła i nie miałaś problemów z nią( pisząc myślałam o dziewczynce heh)

Wczoraj mieliśmy wesoły dzień mały buntuje się przy zmienianiu pampersa ucieka z gołym tyłkiem to mężu go trzymał na rękach a ja mu zmieniałam ściągam wycieram a tu sik to łapie do świeżej pieluchy dobra dalej wycieram a ten znów sik łapie jak się da w końcu przestał to zakładam a ten dalej sik już nie wytrzymałam i leżałam na dywanie kwiczałam jak durna mąż go trzyma a ten sika i się śmieje oblał nam dywan męża tylko ja uszłam sucha.

Poszedł spać po 22 znów szaleństwa nagle chwila ciszy o w końcu śpi a tu nagle jak się rozgadał takimi sylabami nowymi dawał aż byliśmy w szoku.

A dziś ma dzień stania bez trzymanki kilka razy się zapomniał i stał trochę ale w końcu siup na dupę. Coraz częściej to robi. Tylko jeszcze nie świadomi stoi, może jak się zorientuje że tak można stać to będzie się chciał może tak przemieszczać

11 lata 1 dzień temu #879893 przez KaRoLkA
Jestem i ja ale glowa mi pęka , wzielam tablete bo ani rusz :/ Gabi odsypia noc , mjak usnela przed 16 tak dalej spi :cheer: znowu bedzie w nocy wojowac :angry: musze ja przestawic zeby raz w dzien spała .

Malutka wydaje mi sie ze to przez zabki albo faktycznie pełnia juz sama niewiem:/

Super ze Hania dojechala szczesliwie :)

Kasia powodzenia z ta praca , duzo jeszcze zostalo ???

Alejsia to Wam Albercik zrobil psikusa hihi Gabi tez mi ucieka jak chce pampera zmienic , musze jej jakis krem dac do reki zeby sie zainteresowals choc przez chwile i wtedy na szybko zakladam

Marta jeju juz za 2 tygodnie roczek :laugh: jak ten czas leci masakra , a niedawno takie maluszki byly

Gabryska chyba jakis skok przeszla bobtak sie rozgadala ze szok , "bdam" "bleble" "bam" " gdam" i "baba" " tata" i w czasie wielkiego kryzysowego placzu jest "mama" bo tak to nie pamieta ze istnieje ktos taki jak mama :dry:

11 lata 1 dzień temu #879894 przez Marta1985
Karolka Bartuś też przypomina sobie o mnie jak mu krzywda šie dzieje ;-)jest wtedy mama mama mama ;-)

11 lata 1 dzień temu #879899 przez Gochens
Oj Malutka to może będzie dziewczynka ;) raczej się nie nastawiam bo wszystko wskazuje na chłopca :)
Aleksia dużo się nie pomyliłaś bo mam 28 :lol: Mój juz dawno mnie nie obsikał, chyba że w kąpieli.
Karolka super ze Gabi się tak rozgadała! u nas tylko dada czasem baba i tyle... No ale cóż czekam Grzecznie
Marta zamawiasz te zestawy na Roczek z balonami?? co w ogóle planujecie?
Kasia odpocznij trochę
Cordis jak tam u teściowej kochanej?? :silly:

Ja się zastanawiam co mam Alanowi na rok kupić i nie mam pojęcia tymbardziej nie wiem co mówić jak pytają :dry:

Mój mężu pojechał dziś na mega zakupy ciuchowe i kurde chętnie sama bym się wybrała ale teraz nie ma za bardzo to sensu ale jak już urodze i w końcu wrócę do wymarzonej wagi to się tak obkupie ze głowa mała :)
Alan jadł.dziś moja pomidorowa i mu smakowała także pomidorowa zaliczona została jeszcze ogorkowa :)

11 lata 1 dzień temu #879916 przez violcia00
a ja w wannie,w koncu ,cały dzien o tym marzylam,dzien ciezki,oskar z pokoju do pokoju biega i to tak jakby go ktos gonil i za kazdym razem przynosil jaks zabawke czy ciuch,tak ze matka miala co sprzatac,dzis mi moj troche pomogl ale i tak sie umeczylam cholernie,na spacerze bylismy i Oskar jak nigdy zasnal o 14 a zazwyczaj druga drzemke ma pozniej,a wyszlam spacjalnie wczesniejzeby pozniej odpoczac w domu jak bedzie spal,ale trudno,30 min tylko spal i pozniej rozrabial ;)

Dobrze ze hania dojechala szczesliwie :blink:

Aleksia jak Alberto juz probuje stac sam to pewnie nie dlugo ruszy z kopyta :lol:

Gochans fajnie ze pomidorowa smakowala Aliemu,Oski tez jadl,a ogorkowa polecam,moj synus wcinal tylko sie mu uszy trzesly...my jeszcze jedlismy rosolek i koperkowa ,tez zjadl ze smakiem :blush:

Karolka wspolczuje nocy,odespalas cos w dzien?to sie gabi rozgadala,moj glownie wola mama,tata,baba i cos tam po swojemu co nie rozumiem :laugh:

Wlasnie Marta ja tez chcialam zapytac jak planujecie roczek i inne dziewczyny bo nie wszystkie mowily :P

Szosteczka a gdzie Ty :unsure:

Kasia powodzenia z praca,koncz juz i idz odpoczac :blink:

11 lata 1 dzień temu #879923 przez cordis
na szybko i ja

jestem wróciłam, żyję ....ona też, ale 2 riposty moje były i już nic nie mówiła tylko oczami wywracała ;-)

Kasia zrelaksuj się trochę :)

Malutka....pełnia to na chłopów działa ;-)

zmyka na lekarzy bo po reklamie już.

wejdę później

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka