BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 dzień temu #879992 przez cordis
dzień dobry

telewizor mówi, że ciśnienie leci na łeb na szyję i bez nervosolu dziś ani rusz i hektolitrów kawy. uśpię mojego wojownika rambo i napiszę coś więcej.

Bartek już zaliczył mycie dupsko obejsrane po pachy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 dzień temu #880000 przez aleksiaa88
wojownik rambo :laugh: ale przydomek dostał od mamusi haha

Mój poszedł wczoraj spać o 21:40 po długich walkach w nocy wstał na jedzonko koło 2 teraz 10 a on śpi jeszcze. Pewnie dziś zaliczy tylko jedno spanie jak i wczoraj o godz 13 wstał o 15 i dlatego przed 22 zasnął

11 lata 1 dzień temu #880002 przez Ikunia1910
napisałam długi post ale mi sie zesrało...

Dzień dobry. Jestem.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 dzień temu #880003 przez malutkamilka
Jak ja wam zazdroszczę że śpią wam maluchy do chociaz 8. Moja punkt 6 lub 6:15 mówi dzien dobry i to niezaleznie ile spi i kiedy zaśnie zawsze pobudka po 6!

Rambo- dobre :lol:

Wlasnie, tak mi się przypomniało. Ty cos wspominałaś o rozstępie mięśni brzucha. O co w tym chodzi i jak to rozpoznać? A jak to ma się do ciąży? Nie stwarza to jakiś problemów?

11 lata 1 dzień temu #880006 przez cordis
Malutka to pewnie facet się zdziwił lekko, że się nie dałaś podpuścić z tym autem, pewnie mu mina zrzedła że na ostrą babkę trafił i bardzo dobrze!

Karolka Bartek też ostatnio wymyśla przy zasypianiu wieczornym jak już go biorę i zanoszę do łóżeczka bo oczy na wpół otwarte i zieeeeeewa tak, odkładam leży cichutko oczy zamknięte ja na paluszkach wychodzę z pokoju a ten myk i już stoi i podskakuje w łóżeczku :dry: ostatnio zasypia ok 22 (dzisiaj od niepamiętnych czasów całą noc przespał)

aleksia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a teściowej może to yyyyy skojarzyło się z tym, że ona tak pociska w wucetonie ;)

Kasia odpuść na dzisiaj pisanie zrelaksuj się z małym, dzisiaj ma weny brakować zwalaj na pogodę wszystko.

srenka zazdroszczę babskiego wieczoru, ja już nie pamiętam kiedy gdzieś wybyłam. Moje znajome to albo nie mają dzieci i są wolne i dla nich dziecko to kosmos i abstrakcja albo mają już dzieciaki 7-8 letnie i mają już swój "świat".

aleksia no Rambo bo testuje wytrzymałość zabawek na swojej głowie, wyobijany jakbym go lała co chwilę :P

a
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 dzień temu - 11 lata 1 dzień temu #880008 przez Ikunia1910
Malutka z tymi mięsniami to Srenka coś kiedyś pisała z tego co kojarzę.

Hania witamy na rodzimej ziemi.

Srenka czekam na brzuszek :)

Sophie odzywaj się. Zauważylam ze zawsze jak coś mał miłego się u ciebie dzieje to nas odtrącasz:(

U nas jeszcze nie pada, nawet czasem wyjdzie słonko, ale pewnie długo to nie potrwa. Nigdzie dzis sie nie wybieramy.

Młoda sie rzuca po całym łóżeczku jak go nie rozwali to może zasnie. A ja tymczasem czmychne pod prysznica zeby sie rozbudzić

Cordis roz***ała mnie na łopatki jaśnie t. Co za ludzie... Jak takie czopy na świecie żyją to nic dziwnego że taka konczita parówa wygrywa eurowizje... piekna po dziadkach...

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 dzień temu - 11 lata 1 dzień temu #880025 przez KaRoLkA
Jestem i ja, moznabpowiedziec ze odespalam :) usnelysmy o 22.30 a i tak punkt 7 pobudka :/ zauwazylam ze Ona wojuje w nocy tylko w sobote jak tata jest :cheer: bo przy mnie spi cala noc ewentualnie pobudki z placsem na piciu

Tomciu :kiss:

Aleksia zazdroszcze tego spania do 10 :)

Cordis tesciowa zostawie bez komentarza :dry: ja juz zbieram zasoby cierpliwosci bo bede miala t przez caly tydzien w czerwcu :huh: wczoraj tylko powiedziala " Gabrysia to sie pewnie strasznie za babcia stesknila" a jak jej fotki pokazujemy to nawet nie kojarzy ze zna kogos takiego wiec moze przezyc rozczarowanie jak Gabrysia jej nie pozna i bedzie sie jej bac, a co najlepsza bo mysli ze bedzie sobie calowac i przytula. A Gabi tego nie lubi i odpycha sie rekami i nogami jak chce Ja przytulic

Kasia odpocznic sobie dzisiaj od pisania , zregeneruj sie :)

Malutka dobrze ze sie nia dalas facetowi , oni mysla ze jak baba za kolkiem to im wszystko wolno i wine na Nas zwala ale co to to nie , wiec brawo za bycie stanowcza :)

Ikuniabodnosnie eurowizyjnej kielbasy to masakra jakas normalnie , ludzie zupelnie inaczej glosowali a Oni inaczej punkty poprzyznawali :/ facet w sukience wygrywa eurowizje :angry:

srenka fajnie ze wieczorek sie udal , i czekamy na foty brzuszkabi Pawelka tez mozesz nam pokazac :)

Sophie jak sie czujesz ??? Odzywaj sie bo sie martwimy o Ciebie :kiss: o Was :)

Szosteczka to przykre z ta znajoma , zycie jest czasami nie sprawiedliwe a co gorsze bo nie mamy na to w ogóle wplywu , duzo zdrowia dla Niej

Obiad z wczoraj schabowy , ziemniaczki i mloda kapustka zasmazana ;) Gabi tylko raz dzisiaj położę po obiadku i zobaczymy jak bedzie ze spaniem wieczorem

11 lata 1 dzień temu #880031 przez cordis
Karolka to może Twoja t. liczy na to że Gabi powita ją promiennym uśmiechem wręczając kwiaty i rzuci jej się na szyję z okrzykiem "baaaaaaaaabuniu " ;-)

11 lata 1 dzień temu #880058 przez Gochens
Dzień Dobry :laugh:

Tomuś :kiss: :kiss:

Malutka nie wiem kiedy będę w końcu szła na to usg bo jeśli się okaże że mogę już niedługo iść to poczekam a jak jakiś msc to chyba pójdę potwierdzić :lol:

Cordis hahahahaha tesciowa jest FANTASTYCZNA :side:
Karolka tylko żeby T Ci nie zarzuciła że nastawiasz dziecko przeciwko babusi :lol: Mój też się wciąż odpycha i jest mało tulaśny :huh:
Srenka czekam na foto brzuszka! Ciekawe czy mój tez się pomylił :cheer:
Szósteczka nic przyjemnego takie wieści o znajomych brr

U nas nocka w miare chyba moj wstawal 2 razy ale nie kojarze dokladnie.. Dzis z rana oczywiście babcia mojego mnie wkurzyła :angry: Oczywiście to moja wina że dziecko ma chrype bo za lekko go ubieram!! Nie powiedziała tego wprost ale można się domyśleć skoro zarzuca mi że go za słabo ubieram jak jej wspomniałam że ma chrype i spacer ma być krótki... Elżbieta ( moja teściowa) go ubierała cieplej!!! B)

Dobra wracam do pracy bo znów się denerwuje :cheer:

11 lata 1 dzień temu #880109 przez cordis
Gochenes a to jest ta babcia od salcesonu ? :) a jak jesteś w pracy to dzwonisz do niej sprawdzić jak tam maluch?

11 lata 1 dzień temu #880150 przez Sophie25
Nie utrzymała sie ciazA :( :( :

zAŁAMAŁAM SIE :(

MAZ pociesza ze widocznie nie było nam teraz dane :(

Co ma byc to bedzie nie bedziemy sie narazie starac czas pokaze ...

przepraszam ale nie miałam nawet siły pisac :(

11 lata 23 godzin temu #880170 przez aleksiaa88

11 lata 22 godzin temu #880187 przez szósteczka
Sophie tak mi przykro trzymaj sie przytulasek .

11 lata 21 godzin temu #880195 przez Sophie25
Ikunia nie odtracam kochane jestrscie i wiem ze moge zawsze napisac i wyzalic ale zlapalam mega dola i pptrzeba chyba czasu tule Zosie i mowiw sobie nic na sile :(

11 lata 20 godzin temu #880221 przez malutkamilka
Sophie tak mi przykro. Bądź dobrej myśli i wierz że sie uda a się na pewno uda. prędzej czy później to kwestia czasu. zrob sobie moze progesteron dwa razy d drugiej fazie cyklu. gdzies mialam zapisane w jakich dniach najlepeij jak sobie robilam bo skoro organizm nie moze utrzymac ciazy to moze za malo progesteronu masz w drugiej fazie i tzreba cie troszku nafaszerowac. moze luteina czy tzw dupek jest za slaby...?
jak chcesz to moge poszukac i ci napisac w jakich dniach zrobic progesteron. wiem ze jak suma trzech co drugi dzien robionych ma byc 15 lub wiecej. jak juz w pierwszym badaniu masz tyle to jest ok, przyczyna tkwi gdzie indziej.
albo zmien lekarza

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka