- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Dobra uciekam się ogarnąć bo jeszcze w łóżku zalegamy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

U Nas piekne sloneczko takze odrazu inny humor i aż się wstawac chce

Nocka z jedna pobudka wiec extra i pospalysmy do 8

Haniu a nie dasz rady sobie wydrukowac tych zdjec i pokazac babce ??? Wtedy moze dalaby rade uszyc takie samo

Malutka z ta karta juz sie wyjasnilo???
Kasia a co to za humorki Cie dopadaja ???
Ikunia milego dnia u Mamy

Jak ubieracie dzieciaki do spania? ?? Bo moja spi w pizamce dlugi rekaw i spodenki 3/4 bez skarpetek , bo jak jej zakladam to i tak nie usnie dopóki ich nie ściągnie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milego dnia

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1

Ojej Karolka to tak cieplo macie? Ja mojej zakladam body na ramiączkach i pajaca bo tez akrobacje i wiecznie odkryta. Moja musi mieć miękko pod główką.
Wikusia ladnie zjadla drugie śniadanko wiec ja chyba generalke lazienki zrobie bo cos mnie naszlo na sprzatanie- chyba ciota sie zbliza...
Sophie halo
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
mam nadzieje, że wreszcie uda mi się coś napisać a nie tylko errrrrrror

Kasia co to za humor?! przez zmęczenie?
U mnie jest Pepco ale nie ma takich namiotów

Karolka mój śpi w cieniutkim pajacyku inaczej mu za ciepło i marudzi a i tez wiecznie odkopany jest a podusie mamy tą cieniuteńką też nie lubi mieć nic pod głową. Jak ma piżamkę to też rano szukam skarpet bo wiecznie ściąga

a co do usypiania to ja też kiedyś czytałam ale Bartek brał to jako zabawę, teraz jak idzie spać to jest ciemno w pokoju nic się do niego nie odzywam a jak wstaje to go kładę po jakimś czasie mu się nudzi i smyra się kocykiem po buzi i zasypia

Hania weź wydrukuj krawcowej jak dobra to zrobi. Ja na jedno wesele upatrzyłam sobie cud miód kieckę z gazety wyrwałam kartkę i zaniosłam i mówię że taka albo żadna inna- i jeszcze fajniejszą zrobiła

U nas noc kijowa co chwilę z płaczem nie wiem czemu

a mnie już chłop z rana zdążył podkurzyć kiedyś go normalnie ciupne w łeb bez ostrzeżenia.
a powiedzcie mi, jak dajecie jajecznicę dzieciakom to z ilu jajek?
Bartek je z 2 i do tego 2-3 kromki chleba a buzią dziamie dalej jakby był głodny
i pytanie konkursowe numer 2

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Chatka ogarnięta, pierdoły dopakowane

Ikunia no tak Lena malutka drobniutka jest...ale z czasem to pewnie się wyrówna między naszymi dzieciaczkami

Miłej soboty u mamy

Karolka hehe faktycznie Gabi śpi "rozczochrana"

Ja Lenie zakładam do spania body kr.rekaw , piżamę dł. i skarpety a skarpety by nie spadały daję na nogawki i jest rewela

Malutka dzięki za wpisanie danych do tabelki

Mogę wydrukować (i zrobiłam to już) ale tylko tę stronę gdzie jest sama spódniczka i bluzka a tam gdzie żakiet to nie idzie bo nie ma odnośnika do drukowania..próbowałam nawet na kompa skopiowac i dooopa.

Cordis pewnie to skok

haha Malutka lepiej karty nie mieć

jenyyyy już 16h tylko do wyjazdu

a bagażu mamy tyle ża głowa mała

miłego dnia
aha Cordis i odpowiadam na pytanie konkursowe nr 2

...a co do jajecznicy to ona nie lubi i nawet połowy jednego jajka nie zje. A jak jej ugotuję jajo to z chlebkiem wtrynia aż jej się uszy trzęsą

CO WYGRAŁAM??

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

w Rosmanie promocje na dzieciowe rzeczy do 19.05.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wyżej odpowiedziałam na pytania konkursowe bo edytowałam post jeszcze

heh wiedziałam, że tak będzie ...mój idzie do domu już

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

a myślę, że dziewczęta podeślą Ci adresy jak coś to do mnie walisz pierwsza z winiaczem

to mój mały odkurzacz wsysa 2-3 kromki z czymś...
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wow to nie źle Bartuś wsysa

córa poszła spać...a ja lecę się wykąpać i będę siedzieć i pachnieć

ciekawe jak tam Gochens na szkoleniu

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja już po SPA

Marta co u Was? widziałam Cię na forum, a nic nie napisałaś

ale pustkiii...!!!
...zamiast tu ze mną popisać bo jutro wyjeżdżam to nie ma nikogo

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1

Ja juz łazienkę ogarnęłam, obiadek przed chwila zjadłam wiec ruszam do piekarnika oblulac jak tam ciasto i biore sie za wc- dobrze ze to mala klitka i szybciutko pójdzie. Posegregować leki i luz blus

EDIT:
jeszcze pomyć gary
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
z rana zakupy,sprzatanie ,pozniej gotowanie bo robilam zupe na caly tydzien zeby bylo cos zjesc jak wracam zmeczona po pracy i jeszcze dla Oskarka zrobilam,zostalo jeszcze wlozyc do sloikow i zagotowac.
Bylam jeszcze w lumpku,kilka fajnych rzeczy dla oskarka upolowalam i nie moglam sie oprzec za tymi malutkimi ciuszkami wiec wzielam i dla siostry a i tesciowa mi kupila bo pokazywala na skaypie,teraz mamy dylemat gdzie mieszkac bo jedna babcia i druga chce zeby u niej ale jednak raczej mame wybiore.
Hania to melduj sie jak dojedziesz,masz racje nie ma co teraz jechac,odpoczniecie,wyspicie sie i rano pojedziecie,dla Lenki to pewnie tez lepsze jak bedzie jeszcze spac,w nocy bym nie polecala jechac,pamietam jak mysmy tamtym razem jechali bo wszyscy mowili ze w nocy bedzie spal i dupa,co chwila sie budzil,a wracalismy nad ranem to przespal cala droge z przerwami na jedzenie,no ale wtedy bym maly,mam nadzieje ze Lenka dobrze zniesie popdroz,a ile godzin jedziecie,chyba szybciutko??Rzeczy faktycznie duzo bierzesz,ja zawsze jedna bluzke i spodnie,sweter i to co mam dla siebie,w razie co dokupuje w PL ale dla dziecka trzeba duzo wiecej...ale sie rozpisalam,wybacz

Karolka Oskar spi w body z krotkim rekawem i pajacyku,A Gabcia nie zly wiercioszek ,ale jaki slodki

Cordis wow,az tyle krom Bartosz wsuwa??to ile on wazy??Moj zaledwie pol zje...Ja tez wysylam prywatna wiadomosc odnosnie danych na fb i czekam na zaproszenie

Wlasnie mialam o Marte pytac bo dawno jej nie bylo

Srenka to Oskar goni Pawła z waga,ale do 11kg chyba nie dobjemy za szybko

Mnie dzisiaj jeden dziad na miescie wkurzyl,wjechalam w taka ciasna uliczke ,ale droga byla 2 kierunkowa,tylko auta na poboczu parkowaly a dziadek wyjezdzal z zakretu i wiecie ze nie cofnal kawalek zebym ja sie zmiescila,tylko czekal az ja to zrobie a musialabym cofac 1 km,zprzeklinalam go po polsku,az w koncu laskawie sie ruszyl,ale mialam nerwa,a pozniej pod dom jade i okazuje sie ze nie ma miejsca na parkingu ,a mamy 2 na gorze i na dole,ale u sasiadow znajomi byli i dl mieszkancow zabrakło juz

sytuacji,mimo wszystko wkurzaja mnie ci sasiedzi,co chwila jakis problem z nimi

A Rysa gratuluje zdania prawka

Milego dnia

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a co za ciacho pieczesz?
Violcia zazwyczaj jechalismy 10h a z Lenką to pewnie dłużej nam zejdzie, tym bardziej że chcemy zrobić jedną dłuższa przerwę zeby mała się wyspała na płasko na tylnym siedzeniu

Biore trochę dla siebie bo lubię mieć wybór w ciuchach...może kupię coś dla siebie ale pewnie dopiero w czerwcu bo wcześniej mało czasu będzie.
A do Lenki to sporo trzeba bo oprócz ciuchów to butelki, mleko, herbatkę, obiadki, podgrzewacz, pampersy, chusteczki , podkład do przewijania itp.
Violcia przeważnie jest tak że jak inni kierowcy widzą kobietę za kółkiem to takie cyrki odstawiają

I faktycznie dziś miałaś sporo w domu do zrobienia...ale przynajmniej obiadki gotowe na cały tydzień

U nas zaczęło padać

aha jak dojadę do domu to się odezwę do którejś z Was

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

U nas jazda noca sie sprawdzila wiec nastepnym razem tez w nocy bedziemy jechac

Haniu fajnie ze wszystko porobione i fakt duzo bierzecie ale ja tez tyle brałam a okazalo sie że jeszcze wiecej przywiozłam bo Gabi obdarowanabi ja dokupilam kilka rzeczy i ledwo sie zapakowalismy

terazbodpoczywajcie i w długą , jeszcze raz szczesliwej podróży

Malutka właśnie co pieczesz ??
violcia ale mialas roboty a tego faceta wspolczuje ale Francuzi tacy są ze sie nie cofna :/ u nas tu mamy taki most i tez nigdy mi sie nie zdarzyło zeby francuz puścił tylko czekaja wasc moscie zeby ich puścić :/ robie tak jak Ty wiazankabpolskich przeklenstw i jest mi lepiej odraxu hihi
Cordis moja potrafi zjesc i 2 kromki ale to czasami sie zdarza przewaznie zjada jedna i troche z drugiej bo tylko srodek jej daje ,
a jajecznice z 1 jajca robie a i tak calej nie zjada