- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dzis siedze w cebuli musze ja ogarnac
Malutka
Marta jak tam po wczoraj

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
A przed snem nosiła we wiaderku wode pradziadkowi pomagala podlewac ogródek. Muszę jej wyczuć jakas konewke.
Kasia jezu juz czuje jakby bolal taki dziobak w dupaka. Dobrze ze mezu zareagowal w czas.
Szósteczka foty ogladne zaraz;)
Aleksia tylko nie płacz w tej cebuli:*
Haniu myślalam jak napisałaś pierwszego posta ze masz moze jakas awersja do dzieci A. Ale jak teraz opisalas dokladnie jak Lence dokuczaja to az mi sie plakac zachcialo. Strasznie przykre to i domyślam sie ze Arturowi musi byc ciezko ze dzieci nie potrafia zaakceptowac Lenki:(
Lece na obiadek i pomalu budze Zoche.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Ika jak Ty masz bosko na tym kocyku ale ja jutro tez mam zamiar tak polezec !
Aleksia od slonca tez n iby moga wyjsc jakies krosty czy plamy ale odstaw kalarepe zaobserwuj

Ja mojego syna ucze mowic mama ale narazie jest nenene i nanana kilka razy tez stanal bez trzymanki ale o chodzeniu jeszcze nie ma mowy

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
ale słonko u mnie

jakby było kilka stopni mniej to już super, bo ja aż takiego ciepła nie lubię..
Ikunia to oby Ci się trafił ten adw. którego chcesz

Kasia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
moja wyobraźnia poszalała z tym żurawiem

Karolka wyjdą kiełki młodej to nadrobi z jedzeniem, może już jutro będzie o jeden więcej u Was

Gochenes tylko brzunio zastawiaj jak jedziesz się opalać, nie rób małej/emu solarki

A już miałam Ci się kiedyś pytać do kiedy Ty pracujesz?
Hania widzisz jak Lence dobrze w Polsce to znak, że musicie tu zostać na dłużej...dużo dłużej

hmm... w sumie chyba nie ma co na dzieciaka się wkurzać bo ona robi tak jak jest nauczona jak rodzice nie wpoją pewnych zasad, wartości, norm zachowania to skąd dziecko ma to wiedzieć. kiedyś pisałaś ale ja nie pamiętam ile te młoda ma lat?
"grubą dupę"

Ikunia co Ty robisz Zosi że ona Ci tyle śpi ?? zdradź sekret

Bartek niedawno wstał

a jeszcze mycie a w myciu szał, czy kąpiel też Waszym dzieciakom daje nowe moce???
Marta pewnie jeszcze dalej obchodzi urodziny męża albo robią powtórkę

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Haniu tyle że ja na waszym miejscu nie dałabym sie tej pindzie i skoro nie umie wychować dzieci to wy je wychowujcie i nadal sie razem z nimi spotykajcie w końcu A jest tata wiec tez ma prawo wychowywać i uczyc jak mamusia nie umie a i ty jak są pod twoja opieka masz prawo udzielic reprymendy bądź zwrócić nawet ostrzej uwagę. Ale teraz juz sie nią nie przejmuj i korzystaj z urlopu i trzymaj sie my cię zawsze wspieramy i popieramy i u nas mozesz sie wygadać kiedy trzeba. Tęsknimy za tobą papa.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Aleksia czyzby to jakies uczulenie ??
Gochens nie przesadz z tym sloneczkiem

Ikunia zazdroszcze ogródka i kocykowania u Nas tu brak :/
Moja juz od 19.30 spi taka byls padnieta , u nas wichury normalnie takie ze żaden program mi nie odbiera i odpalilam gotowe na wszystko

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Cordis chciałabym do 8 msc pracować i chyba dam radę szkoda ze będę rodzic w październiku bo całe lato mi ucieknie

Karolka daj trochę wiatru bo u nas wszystko stoi

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Pozniej z Zosia na polu ja tez dupsko do słonca wystawiłam

Psotnica mała niedość ze plyty porozwalała i pozbierałam to poszła do garderoby i ciuchy z wieszaków zdarła no to dobra pozbierałam pozniej poszła do pokoju i leciały znowu ksiazki mowie jej nie wolno to sie smieje i poszła zabawki z pudełka wywalić

Dobra nadrobie Was i lece do wanny bo umordowana jestem

Arturku moj kochany :* :* 100 lat!
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Wczoraj się trochę o paliła na spacerku i jakaś rozpalona jestem. Musze Filipowi kupić jakiś krem z filtrem na ten skwar ale te cholernie drogie sa

Kasia się a to ci zuraw

Dzisiaj jedziemy do znajomych na weekend i Filip pierwszy raz będzie spał poza domem. Boje się jak to będzie w szczególności jak teraz się budzi kilka w nocy z płaczem i trzeba go przytulać. Ani się człowiek za bardzo nie napije ani nic

Hania a ta była baba Twojego to niezła zolza.
Chce sobie zmienić awatara to mi pisze ze wwybrałam zły adres poczty elektronicznej! OCB?
Ikunia kochane te butki.Js chce kupić małemu jakieś sandałki, jedne ma ale wczoraj jak mu je ubieralam to wpadł w histerie a poza tym zaraz będą małe.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Ale spokojnie, czytałam Was codziennie więc i zaległości nie mam, gorzej ze spamiętaniem szczegółów.
W końcu jakieś luźniejsze minuty, więc postanowiłam wpaść.
Dziewczyny brzuchatki, ale Wam czas zapitala do przodu. Lada moment i będzie Was czworo w domu.
Srenka odpoczywasz, zbierasz siły na kolejnego dzidziusia? Masz już imię dla swojej córeczki?
Gochens, Ty też się nie przepracuj. Kiedy będziemy zgadywać pleć po Twojej wizycie u doktorka?
Ikunia a u Ciebie brzuniu się zaokrąglił? Zosinda śliczna, ladnie się bawi wśród przyrody. Mamy podobną sukienusie.
Haniu brak słów na córkę Twojego A. ale mi się wydaję że mamusia im kazała się tak zachowywać. Może nie kwestia wychowania ale tzw nakręcania przez zazdrośnice mamusie. W każdym bądź razie chyba Gochens o tym pisała ale jak nie to wybaczcie, Twój jest ich ojcem i ma prawo je wychowywać i dawać reprymendy a że Ty jego partnerka życiowa to jakby nie patrzeć masz tez mniejsze bo mniejsze prawo aby je wychować. A tak poza tym to gowniarstwo powinno mieć szacunek nie tylko do ciebie,ale i swojej przyrodniej siostry. Mam nadzieję że jak Lenka podrośnie to tak im da w ciry że się nie pozbierają.
Cordis jak ptaszyska?
U nas po staremu. Wiki w nocy już trochę lepiej. Ząbek się przebił i mamy ich sztuk 6.
Szaleje po całym domu i nawet już po trawie. Kupilam jej kilka nowych zabawek to tak była nimi zafascynowana że na dwór nie chciala iść, teraz chce chodzić z nimi.
U nas też gorączki i spiekoty wiec ubieramy krótki rękaw skarpetki i leginsy lub takie jakby majtko-pumpy na pampersa i jazda w teren. Smarujemy ręce i buźkę kremem z nivea 50 bo jak posmarowałam. 30 to i tak miała poliki opalone i ręce. Fajnie teraz wygląda, jakby miała ciemne rękawiczki.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mały zjadł zupę koło 13 potem byliśmy na ogrodzie buszował w trawie więc myślałam, że po prostu go podrażniło i dostał plamek a tu mąż przynosi i mówi patrz na uszach a na rękach miał mnóstwo potem się zdrzemnął i jak wstał po 15 to nic nie miał.
A ja 40 kalarep nasadziłam na ogrodzie

Bobo przestał lubić kąpanie tak się drze aż ręce mu skaczą tak się boi

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Urodziny męża udane

Mnie teraz troszkę mniej będzie bo dziś będę sprzątać, jutro pichcić a w niedziele impra

Sophie

Rysa

Violcia

Szósteczka

Ikunia

Gochens

Hania

Agusia

Aleksia

Karolka

Malutka:) jak tam w pracy? i kiedy małż wraca?
Kakaszka

Srenka

Cordis

Kasia

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Ps. wtedy o wykrzykniki chodziło?

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Nocka w sumie ok dwa razy było wypadanie smoczka..
Aleksia jeśli mu to szybko znika to może rzeczywiście od słońca jest bo gdyby od jedzenia to chyba dłużej?!
Marta fajnie ze ur udane a buźki są mile wiec fajnie się czyta

Rysa może Fifi zmęczy się nadmiarem emocji i zapomni ze jest w nowym miejscu

Malutka Twój awatar.wymiata hehe i gratuluję zabka

U nas też dziś piękna pogoda i dobrze bo zaraz jedziemy na działkę

O człowieku który we mnie mieszka nic nie wiem q usg mam dopiero po 15.06 i chyba poczekam juz nie będę robić tego dodatkowego usg

P.S mnie też się na fb dobrze Piszę i jakoś więcej tam skrobałyśmy niż tu