- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Karolka extra butki. Ja czekam teraz na kase i kupuje zosce adidasy roz 21 zeby juz do zimy starczyly i sandaleczki r20.
Adidaski o takie :
static.bartek.com.pl/foto/produkty/big/g...0401_11315-24w_1.jpg
Haniu witojcie

W sadzie ok. wniosek o adwokata zlozony, teraz czekam na decyzje ma przyjsc pocztą.
A brat bedzie mial w poniedzialek operacje bo na kontrolnym rtg wyszlo ze ten odlamek mu sie gdzies przesunal:/ eh...jeden niby glupi atak a tyle sie narobilo.
Aleksia rzeczywiscie Albert niezle juz sobie daje rade;)
Karolka chyba czegos nie doczytalam a co sie dzieje ze stopka? Przyznaje ze dzis po lebkach czytalam bo pol dnia przy garach a drugie pol w parku. Sprostowanie. Mysle ze nie ma sie natazie co martwic teraz bedzie miala butki dobre to obserwuj i niech po domku moze tez ma jakies kapcie za kostke. My takowe posiadamy.
Dobrej nocki mamuski.
Gochens jeszcze 4 i mozesz przec

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Pawełek tez chodzi tylko za raczki, butli pije 250 ml, zebola juz mu widać drugi obok troszke niżej próbowałam zrobić zdjęcie ale sie nie dał.
Karolka spokojnie moze zrób jak mówi ikunia po domu w wysokich kapciach i sie myszka przyzwyczai jak ma nogi stawiac.
Haniu super ze do nas wpadłaś juz nie mogę sie doczekac kiedy do nas wrócisz, wariatkami sie nie przejmuj dobrze ze na chrzciny nie przyjdzie przynajmniej nie będziesz musiała na nią patrzeć i sie denerwować. A dzieci twojego no widać jak je matka wychowuje szkoda ze nie nawiązały miłych stosunków z Lenka ale moze jak dorosną to zmądrzeją chyba że ich calkiem tamta nastawi i przekabaci na swoje. Ale nie przejmuj sie najwazniejsze ze u was jest ok. Dobrze ze Hania juz zdrowa. Milej zabawy. Czekamy na ciebie z niecierpliwoscia i na foty.
To ja tyle z ranka pozdrawiam , miłego i słonecznego dzionka. Papa
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Lewa jedynka przebita jeszcze prawa i moze wkoncu sie wyspimy

Haniu jak dobrze Cie czytac

Aleksia to Albercik poranny ptaszek

Ikunia super te butki my wlasnie kupilismy rozmiar 21 takze powinny byc na dluzej

Szosteczka a to Ty slomiana wdowa jak meza niema dobrze przynajmniej ze dzieci sa i daja tyle radosci

Zrobie tak jak mowicie bede ja obserwować z ta stopka

Milego dnia

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

U nas noc bez pobudek nooo z jedną na picie a tak to spokój, ale Bartek by mi się udusił. Śpi na podusi i przykryty kocem jest, on spał ja na tv poszłam, zachodzę za jakiś czas do niego a na podusi go nie ma, tak się obwinął w koc (a koc duży i gruby) że nie mogłam go odplątać cały mokry i aż charczał bo oddechu nie mógł złapać, normalnie aż mi się ręce trzęsły.
Pobudka o 6:30, teraz już śpi. Jeszcze jakby dało się go przestawić żeby o 6 wstawał to już super byłoby.
Karolka!!! ząbki wylazły super! wreszcie Gabi ulży i odeśpicie.
aleksia wcześnie dzień zaczynacie

szósteczka jak piszesz że dzieciarnia wyściskać tatę chce to od razu się uśmiecham bo mi się wyobraża jak wszystkie dzieciaki atakują go i się przytulają, ale to musi być fajny widok

Ikinia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a abibasy fajne:)
Haniu cześć! Dobrze że ich nie będzie na chrzcinach, nie chcą to nie ich strata a wy przynajmniej będziecie mieć głowę i imprezę spokojną. Jaka matka takie dzieci świetnie je wychowuje. ale tak jak mówi szósteczka jak dorosną to może skumają co i jak.
pytałam o picie bo przecież taki upał a mój w domu mało co wypija no jak gdzieś jesteścmy na spacerze to tak, w sumie tak ok 300ml soczku pije.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziś znów ciepło tylko wiatr jest.
W biedronce są bodziaki na krótki rękaw może mężu jeszcze je dostanie a jak nie to będzie trzeba kupić gdzie indziej a tam są w 3-pak
Arturek

Widziałyście jaki malutkamilka ma awatar? zobaczcie na 805 stronie hahahahah
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.

Kiedyś cykne zdjęcie jak moje bąble wisza na tacie to wam prześle czasem sie zdaża ale na ogół w rzadku sie ustawiają i po kolei go ściskają, tez to komicznie wygląda.
Ikunia wlaśnie powodzenia bratu oby operacja sie udała. I oby Ci dobrego adwokata przydzielili.
Ja juz pogawędkę z mama i bratowa na watsappie zaliczyłam pranie sie suszy zaraz drugie dowiesze i musze ręcznie trochę poprac. Pap
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cordis to mieliscie niezla przygode , dobrze ze zajrzalas do niego w pore i nic mu sie nie stało :*
Artus :* Agusia gdzie Ty ??? Jak tam dzieciaki zdrowe ???
Aleksia to Albert Tobie pobudki robi kogucik mały , zrobi co ma zrobic i odsypia

My juz zaliczylysmy 2 i pol godzinny spacerek z czego poltorej godziny Gabryska przespala na świeżym powietrzu a teraz buszuje

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas pobodka dzis o 9:30 ale wczoraj chasalysmy do 23 bo czekalysmy na tatusia z kapiela. Zjadlysmy sniadanko obiados jest wiec zaraz kapielowki na tylek zakladamy i idziemy na kocyk na podworko;) 28 st ma byc a jutro jeszcze ieplej. I love it;)
Cordis ale on nie mial ataku poraz kolejny tylko podobno ruszyl ta reka i to dlatego
No ale to powinni tak zalozyc gips zeby nie ruszal.
Karolka on mial zlamanie z jakims odlamkiem i niby ten odlamek mu sie wzial uciekl gdzies do tylu.
A i adwokata mam nadzieje ze przyznaja tego o ktorego ja poprosilam bylo by fajnie bo sympatyczny ma w tym samym wieku coreczke i juz ma naswietlona sprawe bo bylam u niego w kancelarii na dniu otwartym. A sprawa nie bedzie toczyc sie przeciwko zusoei tylko pracodawcy. Bo zus jest bez winy to firma nie wplacala skladek do zusu wtedy gdy powinna. Obym dozyla konca tej sprawy bo sprawy cywilne to nieraz latami sie ciagna.
Buziaki dziewczynki i słonecznego;)
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
no Malutka zaszalała...
szósteczka pewnie widok tatusia i 6 dzieci na nim przesliczny

Ikunia tylko nie spalcie się

Karolka zaobserwuj ta nózkę jak stawia Gabi w roznym obuwiu i jak sama staje i jak chodzi za rece i jak chodzi przy pchaczu i napisz nam!
Marta jak urodzinki i wasze zdrówko?
ijuż zapomniałam co jeszcze miałam napisać...
Cordis twoj awatar mnie rozbraja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolka czy Gabi ma już 3 ząbki? Bo jak tak to na tym samym etapie jest Tomek. Chyba tak z 3 dni temu wyszła mu górna jedynka ale i tak cały czas marudzi i musimy pomagac żelem. dzis wstał o 6:30 i teraz już śpi. A mężuś nie wstawał i dalej śpi. ale niech tam spi

Ja dziś do pracy na kurs przeciwpożarowy ide

Wiecie co ostatnio na noc dajemy Tomkowi kaszke nestle na dobry sen i jest dobra bo nie budzi sie na jedzenie. ale skonczyła sie i nie moge jej nigdzie dostac i teraz dostaje mleko z kleikiem i budzi się tak ok 1 na jedzenie.
Miłego dnia a ja musze sie ogarnąć zeby jako tako wygladać w tej pracy.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.

pranie oprawiłam teraz drugie śniadanko jemy z Pawełkiem i zaraz po maluchy idziemy.
Na nasza poczte wysłałam parę zdjęć bo inaczej nie mogę wam pokazać moich babli

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
i tak mamy 3 zabki i 4 w natarciu bo juz wyczuwalny takze disiaj lub jutro powinien sie przebic

Ikunia milego opalanka

Gabi niechce mi dzisiaj jesc obiadku moze przez tegobzabka bo dawalam jej i zupke i ryz z jabluszkiem i nic niechce :/
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Szosteczka kurs ok

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Malutak avatar wymiata hahah

Pisałam dzis do Agusi napisała że Artek mial 3dniowke ostatnio i ze nie ma czasu zupelnie na neta wiec musimy sie uzbroic w cierpliwosc

Hania fajnie że wpadłaś a ta mała A to beszczel jakiś

Ikunia miłego opalanka, buty spoko ale chyba nie na teraz bo wydaja sie takie hmm "ciepłe"

Karolka ja też nie doczytalam stopek ale mój też często na palcach staje, myslę że gdyby Gabi bolało to by rzeczywiście nie stawiała

Kasia ale mialaś przygodę

U nas nocka spoko ja już w pracy siedze ale jutro biore wolne i jade na dzialke sie opalac bo kurde jestem taka biala ze nie moge na siebie patrzec

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Jestem dziś znów

Ikunia powodzonka z adwokatem i trzymam kciuki za brata

Dziewczyny nawet nie wiecie jak fajnie tu zajrzeć

Gochens ostrożnie ze słonkiem

A ja dziś byłam z Lenitą na kontroli i babka powiedziała że jeszcze trochę zaczerwienione gardło ma więc bactrim do soboty przedłużyła i dalej mam psikać tantum verde. Dała też syrop na odkrztuszanie bo flegma ciężej wychodzi. Ale osłuchowo czysta więc jest spoko

A Lenka szamie owoce z kompotów babci...najbardziej lubi papierówki

Dziś na obiad zrobiłam naleśniki ze szpinakiem...a Lenka dostanie naleśnika z danonkiem

Teraz z tatą śpi

A co do tej małej pindy/córki A. to szkoda słów...było ewidentnie widać że robi to specjalnie wrrr ;/ jak tak można małemu dziecku robić ;/ i na bank matka ją nabuntowała (bo sama zazdrosna jest) bo jak ją opieprzyłam to nawet nie zaprzeczyła i była w ciężkim szoku skąd wiem. Mój nie opierniczył bo je rzadko widzi i nie miał serca (choć to nie powinno być pretekstem) ale sam potem stwierdził że serce mu się krajało jak widział podejście Arletty do przyrodniej siostry. No i sru więcej się nie spotkają...nie chcę by mała się stresowała. Wiecie że jak Lenka na tamtą spojrzała to od razu w płacz? bała się jej. A jak tylko tamta wyszła z auta to od razu inne dziecko i uśmiech i w ogóle był. Tamta to jej zabawkę z rąk wyrywała, szczuła ją jej własnymi chrupkami - dawała koło buzi a jak Lenka otworzyła to jej zabierała (a Lenka w płacz) , naciągała jej czapkę na oczy, zasłaniała oczy...normalnie masakra ...ja mam tylko jedno słowo na takie coś - MAŁOLETNI KAT !!! bo inaczej nie można było nazwać takiego zachowania.
A powiem Wam jeszcze coś...syn A. zostawił w aucie etui od okularów...odwieźliśmy dzieci o 19 to była napisała do niego dopiero o 22.30 że etui ma zwrócić bo syn potrzebuje do szkoły...to postanowiliśmy wysłać na drugi dzień pocztą...a rano ta pipa napisała mu tak " że już nie potrzebuje go i niech Hania wsadzi sobie to w swoją grubą dupę!!" czaicie ???!!! ona jeszcze myślała że po nocach mój będzie jej etui głupie woził !!! Kto wie co by chciała wieczorem...pewnie chciałaby by został ;/ co za baba!!! Ona roztyła się masakrycznie i chyba nieszczęśliwa jest z tego powodu i innym jeszcze dogaduje. No beszczelna na maksa! A o tym etui wiedziała od razu jak tylko dzieci wróciły do domu...ale nie pisała wcześniej..po co...lepiej napisać nocą.
Sorrki za zanudzanie...ale musiałam się wygadać

Tak to widzicie mam z tą upierdliwą jędzą. Ale na szczęście mój trochę na nią zły więc nie kontaktuje się z nią. NIe odpisuje. I dobrze.
Musiała popsuć nam trochę wakacje bo co to by było jakby nie popsuła

Gochens a jak się czujesz? jak bobas?
srenka a Ty i maluch?
Dziewczyny przepraszam, że nie nadrabiam tych 9 stron...ale same rozumiecie że jak się jest na urlopie to ciężko i tylko tak we większości o sobie wtedy.
Ale jak wrócę to oczywiście jak zawsze będzie ,mnie pełno

powstawiam fotki i już będę na normalnym trybie

a tymczasem pozdrawiam Was ciepło i buziakuję