BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #882450 przez KaRoLkA
Sophie ja tez o takiej masie myslalam tylko zrobie dwie jedna biala a jedna czerwona z musem z truskawek :) łupy sliczne butki chybanpodobne do tych co Hania Lence kupila na chrzest :)

Aleksia Albert bombowy i wygrywa skubaniec mały :D u nas jest 28 stopni goraco nawet parno bym powiedziala

Kasia swietny prezent sobie zrobilas , zazdroszcze ja sobie sama domowe spa zrobie jak dziecko mi pozwoli :)

Marta kurujcie sie i udanego wieczorku z mezusiem :)

szosteczka to duzo osob bedziecie mieli u Nas okolo 15 :) trzymam kciuki zeby kaska przyszla szybciej :)

Gdzie jest Malutka ?? Ikunia?? Gochens?? Rysa?? I Cordis ??

My bylismy kupic Gabi butki takie nad kostke bo jedna stupke stawiala normalnie a druga jej fo środka sie zawijala :/ i doznalam szoku bo ja jej kupowalam butki rozmiar 19 i byly dobre wedlug mjie bo nawet ciut luzu miala a tam baba zmierzyla jej stopke i ma 21 :blink: cena tez mnie zwalila na kolana ale ze tatus corci kupi wszystko to ma :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #882462 przez Sophie25
Ja jak zobaczylam Alberta to sie usmiechalam takie piekne chwile jak dziecko pierwszy kroczek stawia :laugh:

Karolka moj maz to oczywiacie mowi zrob czekoladowa zrob czekoladowa on tylko taka vhce ja na poczatku myalalam zrobic cytrynowa albo brzoskwiniowa z kawalkami malymi ale wygrywaja truskawki akurt sezon bd :)
Masz swietny pomysl z tym musem :) ale mysle wlasnie jak ozdobic mam taka duza foremke misia moze z nim pokombinuje :D
Dawaj zdj butkow bo ja malej musze jeszcze 1 kupic na lato :)

10 lata 11 miesiąc temu #882464 przez szósteczka
Marta udanego wieczorku.
Sophie super łupy a te buty to czaderskie.
Podziwiam was ze te tory robicie my to kupny będziemy mieć i pewnie dwa.
Mój wczoraj w pracy 24 godz dzis wroci okolo 21.00 i jutro wyjeżdża na 3 dni niż kurcze zacharuje sie ten mój chłop. Lece oprawiać pokuj Lucji. Milego wieczorka moze jeszcze zajrzę papa.

10 lata 11 miesiąc temu #882477 przez cordis
Jestem :)
Nadrobiłam:)
ale wpadnę wieczorkiem jak bąk się uspi :)

a powiedzcie mi :)
jaki krem dajecie do buźki teraz jak jest słońce ostre?
ile Wasze pociechy piją jak tak ciepło?
i najważniejsze pierwsze butki do chodzenia jakie? za kostkę czy nie? twarde czy miękkie ?

10 lata 11 miesiąc temu #882480 przez Gochens
Hej ja tez dopiero sie witam bo w pracy sajgon

bede wieczorem

10 lata 11 miesiąc temu #882491 przez aleksiaa88
Ja też pytam o buty twarde miękkie?
A kiedy mam je kupić już czy mogę zaczekać?

10 lata 11 miesiąc temu #882494 przez Ikunia1910
Hej.
Ja dzis zabiegana tez. Od rana przy garach. Zrobilam golabki z mlodej kapuchy. Na kilka pozniejszych dni. A na dzis i jutro schabik ziemniorki i mloda kapucha zasmazana takze do konca tyg nie gotuje. Ładna pogoda to bedziemy siedziec całe dnie w parku albo na podworku;)

Jak ja jestem w krótkim rekawku to zoska tez. Jak mi jest chlodno to zosie tez ubieram chyba ze ma cieple raczki.
A buty...powinny byc za kostke jesli jeszcze nie chodza w 100% super. Moja ma sandaleczki za kostke na sztywnej podeszwie ale jak zlapiecie za przod i tyl bucika to powinien dac sie latwo zgiac. Powinna byc podeszwa elastyczna ;)

Tu kilka fotek z dzisiaj a wejde jeszcze wieczorkiem jak poloze dzieciaka ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #882498 przez szósteczka
Ale sliczne zdjecia Zosi cudo.
Skończyłam sprzątać i układać pokuj Łucji, ciesze sie bardzo teraz tylko meble fauci złoży mi K z Tata w weekend i w przyszłym tygodniu będę jej pokoik porządkować i układać tyli żeby ktoś jeszcze wziął meble które wystawiłam do przedpokoju wsadziłam je na tablice za 1 zl moze ktoś wezmie .

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #882510 przez Gochens
W końcu zasiadłam :ohmy:

Alan wykąpany ale ani myśli pójść spać, cwaniak cały czas stoi w łóżku a że drzwi ma blisko to sobie je otwiera i krzyczy :woohoo:

Dzisiejsza nocka średnia, musieliśmy go przebrać bo się z lekka posiusiał i nie chciał już spać u siebie więc wylądował u nas ale w sumie nie na długo ;) Wózek oddałam do reklamacji ale udało mi się pożyczyć od brata spacerówkę, pierwszy przejazd zaliczony moja mama mówi że bez porównania moja jest tysiąc razy lepsza, przede wszystkim chodzi o koła i amortyzacje. Także duże koła są boskie :P :P

Albercik jak Ty ślicznie już chodzisz ! Czy tylko mój syn jeszcze nie chodzący?
Cordis krem daje zwykły najzwyklejszy bez szału i emocji :) Buty mamy miękkie ale nie chodzimy a butli wypija ok 250/300 ml
Zosia ale boska biedroneczka z Ciebie
Karolka męzu kochany, fajnie że masz dostępn do nas :silly:
Marta to tanio ten tort mnie babka policzyła od 250-300 zł. :S :S zaraz będę przeszukiwać internet i coś wybierać ale na samą myśl o takim drogim torcie mnie skręca :pinch:

Ciekawe co tam u Hani? no i Agusi dawno nie było, chyba zaraz do niej napisze eska

Kurde przez tą przerwę chyba uciekło nam kilka solenizantów tak więc najlepszego dla Tych którzy obchodzili :kiss: :kiss:

Woow dziś zaczynam 5 msc :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #882522 przez KaRoLkA
Zosia cudna taka wystrojona :D Ikunis daj troche obiadu bo takie pysznosci ze slinka leci :P

szosteczka to sie orobilas ale fajnie ze wszystko sie udalo zrobic i pokój jest skonczony :)

Aleksia my mamy jedne do kostki z twarda ale elastyczna podeszwa i kupilismy takie adidaski za kostke

Cordis i Gochens czekamy :)

Gochens gratulacje juz 5 miesiaca :)

Moj dziad maly usnal o 19.30 ale byly dwie pobudki z rykiem i teraz sie bawi :huh:
Kurcze martwi mnie ta jej stopka bo jak idzie sama to na calej stopce a jak trzymana za raczki to odpycha sie i staje tylko nabpaluszkach i tak jej do srodka ta stopka idzie tak jakby tylko na wewnetrznej stronie stopki :/ i tez jak ja puszczamy od siebie do mojego to juz idzie sama :D robi postepy duze . Butli zjada max 210 ml

a tu butki i kremik

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #882541 przez cordis
jestem ale na tel.mój przejal kompa zas jakas durna wojne ma tylko go zza sciany slychac.nie wiem ile naskrobie na tym piździku malym.Sophie lupy fajne,ja dzisiaj chodzilam za czapka malemu ale tylko dla dziewczynek kapelutki takie sa jak kupilas.Ikunia a jak w sadzie?Gochenes 5msc !a tyle co wklejalaś fotki tesciora;).Karolka to sa te buciki co tata Gabi zafundowal?podobaja mi sie baaardzo.Gochenes moj tez nie chodzi jak go trzydam za raczki to drepta ale buty mu ewidentnie zawadzaja co chwile je sciaga i wyrzuca.Odezwe sie jutro bo juz mnie trafia x telefonem.Spokojnej nocy wyspijcie sie:*

10 lata 11 miesiąc temu #882542 przez aleksiaa88
Mój czort dziś latał jak opętamy kwczał cieszysz się i co chwilę na dupe lądował bo się nie skupiał tylko się wcikał za reke nie chce chodzic tylko sam

10 lata 11 miesiąc temu #882550 przez KaRoLkA
Tak Cordis to te butki :)

Moja wkoncu usnela ciekawe ile posp :huh:
Zazdroszczac Kasi zrobilam maseczke z drozdzy i mleka i wcinam frytki :silly:

Co myslicie odnosnie tej stopkibo niewiem czymam sie martwic a z pediatra skonsultuje za miesiac

Aleksia to teraz bedziesz biegac za synkiem :) i

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #882557 przez Hania84
hej dziewczyny :)

Ja na chwilkę bo dostałam neta od kuzynki.

U nas super. Jesteśmy u moich rodziców :) wcześniej na kilka dni byliśmy u brata A. i było super.
Lena poznała przyrodnie rodzeństwo ale nie należało ono do udanych bo córka A. specjalnie Lenie dokuczała, psociła jej się i nazywała ją mięczakiem jak płakała :( bardzo przykro mi się zrobiło...na końcu nie mogłam już tego wytrzymać i opieprzyłam córkę A. to zdziwoone oczy miała i przestraszone bo się nie spodziewała ż eją opierniczę...ale wszystko sięgnęło zenitu. Aha i zjadła jej chrupki...a resztę wzięła ze sobą :angry: chciała jej zabrać też biszkopciki które dostała od mojej koleżanki ale łaskawie A. się odezwał ze tego nie...a chrupki pozwolił :angry: a ja zła bo nie ma biedy by se nie kupić kukurydzianych, tylko dziecku zabiera :angry: :/ Wkurza mnie ona i mam jej dość tak samo jak jej mamuśki. Pewnie ona kazała Lenie się psocić :angry: . Oczywiście chce podnieść alimenty o 400zł..pizda. Ale Artur jej na to nie pozwoli...ponoć od września chce. Wciaz utrudnia nam, widać ze zazdrosna jest i obraża mnie w smsach ...ech szkoda gadać ogólnie. Musiała nam trochę popsuć wakacje ale czego się spodziewać po pindzie ;/

Lenka była chora (pisałam do Gochens o tym) ale już jest okej :) Broi, bawi się i non stop chce chodzić...jeszcze za rączki ale nie usiedzi ani minuty już :)

W sobotę przyjeżdża tu do moich rodziców brat A. na grilla jeszcze także poznają się :) a w niedzielę jedziemy na imieniny do mojej kuzynki. Zrobiłam jej fajny prezent z produktów niemieckich, włożyłam do koszyka i owinęłam folią przezroczystą...a dodatkowo bratowa A. zrobiła kwiaty z bibuły (taki bukiecik) zrobię fotki i jak wrócimy do DE to Wam wstawię :) bukiet piękny jak żywy...kobita ma zdolności :)

Siora A. nie będzie na chrzcinach bo wymyśliła że lekarz jej zabronił (tak myślałam że tak zrobi) ale mam to gdzieś..i dobrze..nawet.

Nie nadrobię Was niestety bo czas mnie nagli. Zobaczyłam tylko śliczne foty Zosi :) piękna sukienusia i pięlna Zosia :)

Pozdrawiam Was i ściskam mocno !!!!!
Tęsknię !!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*

aaaa widzę że nowe forum jest :) bardzo fajna grafika :) oby działało teraz bez zarzutu :) ale widze też że mi avatarek zjadło :( musze ustawić nowy :) a Wasze awatarki nowe fajne :) tylko ciekawe jak się połapię teraz która to która :D bo przyzwyczajona jestem do starych ;)

Sophie :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #882562 przez aleksiaa88
A któż tu zawitał :woohoo: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka