- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Dobra kończymy ten temat bo po co to roztrząsać. Nie warto o facetach czasem pisać i tyle.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Lenusia śliczna jak zawsze , jakie ma nozie szczuplutkie

Haniu dobrze że mu powiedziałas co myślisz choć tak jak mowi Marta faceci czasami muszą się odstresowac a inaczej nie potrafią chyba , ale masz rację trzeba tepic takie zachowanie .
Violcia to miałas przejścia, też męża nie oszczędzaj jak wroci i za karę niech on z Małym szuruje z buta

Milady masz rację wszystko w swoim czasie , musisz wiedzieć na 100% że chcesz Go z powrotem , i fajnie mają Twoje szkraby z mama fotografka

Dziubasek corcia starsza the best tekst powiedziała

Marta powodzenia jutro w " pierwszym" dniu pracy

Ja po urzedowaniu wysiedzialam się 4 godziny normalnie i mam dość , ale za to kaske za grudzień już dostałam także extra

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Byłam w biedronce po mleko

Musze jechać z Aza do weterynarza ;/
Biedna Gabi moze przejdzie i bedzie dobrze oby nie zadne chorobsko

Pogoda dzisiaj ładna była i obskoczylysmy spacerek

DObrze ze moj nie lubi grac w gry ale za to on jest uzalezniony od forum nieraz do nocy siedzi jest administratorem na forum motoryzacyjnym i na 3 pozostałych moderatorem a jeszcze na ruskim forum siedzi nasrane ma dosłownie na pukcnie seojego auta ;/
Twierdzi ze na ruskim sie dowie czegos nowego

A mi hormony chyba szaleja od tych tabletek mam czasem taki humor zebym pozabijała

Milady napewno wkrotce sie ułozy

moj jak chce sie odstresowac to jedzie sobie gdzies autem i ma odstresa

Normalnie jakie on czasem duperele do tego auta kupuje to masakra nawet naklejki i jezdzi z oklejonym autem

dOBRZE ZE MOJ NIE JEZDZI Z TAkim tekstem

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
haniu temu Twojemu nic sie nie stanie jak dostanie po pysku ,w koncu to nie bylo za nic,mojemu tez by sie przydalo ale obawiam sie ze moglby mi oddac

karolka uzywam teraz jonsona ale moze juz pora zakupic jakis szampon do wloskow,choc Oskarito nie ma ich za duzo

... buziak dla Gabi,niech goraczka odpusci.
Oj jacy biedni Ci faceci,odstresowac sie musza,biedactwa,przeciez cały czas w stresie zyja,nie to co my

Lenka mala slicznotka

moi panowie spia i ja chyaba tez dolacze do nbich bo oczy mi sie zamykaja same

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Violcia widzę, ze się świetnie rozumiemy na temat "odstresowywania facetów" ha też mi...biedaki.

Karolka z tego co pamiętam to Milady pisała że jeden jest na cycu a jeden na MM

fajnie że Twój juz ma umowę

własnie jem zupę krem z brokułów

Lena zasnęła ładnie przed 15...zjadła dziś rybkę z makaronem ryżowym

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Koleżanka juz pojechała, plotki były oczywiście musiała z ciastem przyjechać ale dałam jej z powrotem do domu bo uszykowalam miseczki z owocami wiec na zdrowo

Oczywiście mój syn nie chcial spać a ze ja też zmęczona byłam to wzięłam go do nas i po jakimś czasie padł i śpi juz godzinę. Ja pol pospalam

Fifi chyba mamie porządek robi q szafce co? nie mogę się nadziwić jak on świetnie sobie radzi! kalendarz super!
Lenita śliczna jesteś

Violcia Twojego to bym chyba w dupsko kopnela! jak tak można? Ehh podejrzewam co czulas

Milady trzymam kciuki za Was jeśli uznasz ze zasługuje na miano taty i męża to mu wybaczcie

Marta dobrze ze powiedziałaś mężowi co ci leży na sercu
Karolka fajnie ze kaska większa a Gabunia biedna rybka
Sophie z czym pierogi?? zjadlabym!
Hania uwielbiam krem z brokuła!
Kakaszka byłaś u notariusza??
Mój się dziś do mnie odezwał aż dwa razy!

- Milady
-
- Gość
-

Siostrże już brzuch opadł... Już się nie może doczekać Poli na świecie :-D
Mam cichą nadzieję se chrzestna będę :-D zdj wyszły boskie :-D
Iwo w aucie spał a Nastka nie oni to na zmianę ale przynajmniej teraz ładnie razem usneli

Karolka Iwo jest na cycu od początku a Nastka dostaje rano jaj mam dużo a później to na MM położna mi mówiłażebym piersią karmiła Iwa bi jest słabszy i urodził się drobniejszy. Nastka chyba już w brzuchu była góra :-D
Lenka ładniutka :-* ładnie jej w niebieskim :-D i jak siedzi

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Gochens pierogi z kapusta :-D
Miałam zamrozona i wykorzystałam :-D
Violcia co z tym Twoim chłopem.... Kurde niech Cię wspiera i pomaga!
No kopniak by mu się zdał !
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2

A nie mogę na fb umieszczać bo zdjecia z fb są wykorzystywane bez naszej wiedzy do różnych celów i takie nie ukryte tez wiec od dzis choć trochę zaczynam ukrywać przed takimi co to wykorzystują.
Miłego wieczorku juz bez takich niespodzianek jak wczoraj Hani,
Milejdi pomodlę sie żeby wszystko sie ułożyło za Ikunie tez sie modle i chyba jej anioł stróż pomaga, trzymajcie sie ciepło i nie poddawajcie sie, Milejdi podziwiam ze sama dajesz rade z bliźniakami, a kiedy twoja siostra ma termin porodu, tak z ciekawości pytam i życz jej szybkiego i łatwego porodu.
Violcia tez sie trzymaj i nie poddawaj czasem musimy powalczyć z tymi naszymi narwańcami muj niby nie pije ale tez wariat i potrafi o byle co sie czepiać i aż czasem mam go dość ale kocham go i nie wyobrazam sobie życia bez niego choć ciesze sie czasem jak go nie ma caly dzien bo mogę od niego odpocząć.
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja mam dzisiaj dzień obżarstwa, wiecznie miele buzią

Niestety Filip robi tez przemeblowania w szufladach w kuchnii

Haniu a tn makaron ryżowy to jakiś specjalny?No tak my juz prawie 9 lat ale jakiś czas temu przed ciążą troche zawirowań było...
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Wczoraj jak na złość miałam problem z internetem i nie mogłam wpaść....
Słodzicie aż miło

Przeczytałam tak po łebkach i nie wszystkie tematy pamiętam...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja się za młodo nie czuję

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Milady ja chciałam karmić jak najdłużej ale po wakacjach w polsce straciłam pokarm z nerwów :/ ale cieszę się że pół roku karmiłam
Violcia ale będzie miał Oski wyzerke

Haniu podziel się zupka plisss

Sophie to mój by się z Twoim dogadał bo też w wolnym czasie pucuje samochód dla odstresowania

szosteczka jak to wykorzystują ?? zdarzyło Ci się ??
Niunka pojadla wyspala się i już lepszy humorek teraz się bawi ładnie

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Co tu jeszcze miałam pisać obżarłam się bigosem i mi wyleciało P.S. jedzenia jest na 3 dni z głowy ah ta kapusta
Jestem pod wrażeniem Filipka, że chłopczyna już daje rady stać i na dodatek rozrabia w półkach
Miał być dziś okres i jak chciałam tak jest ale przychodzi co do dnia wyliczonego i to lubię
Mój się nie stresuje więc się nie od stresowuje ale jak to mówi lubi się zrelaksować więc chce grać dalej w piłkę tylko mi to nie na rękę tak on się będzie relaksował raz w tyg na trening i to już chyba od lutego na hali a potem w marcu jak nie będzie śniegu co niedziela aż do czerwca będzie znów relaks potem 1,5 miesiąca przerwy i od sierpnia do listopada znów zapierdziel a ja co mam powiedzieć będę siedzieć z jego dzieckiem które ON jako pierwszy chciał. Ja tylko widzę małego 4 ściany i co jakiś czas wywozi mnie do teściowej nosz kurdę ale mam rozrywkę zzzz. Jak mały się urodził to tez mu zabroniłam powiedziałam ja będę się stresować czy to już a on będzie w niedziele za piłką latał i dał sobie spokój ale co z tego jak zaczęli do niego wydzwaniać i zaczął w wrześniu grać bo mu płakali że nie maja ludzi.
Jak dzwonił trener i go namawiał to ten mówił, że ma dziecko, że mało śpi że trzeba kilka razy w nocy wstawać, że ja sama jestem tylko z nim. To było w czerwcu a we wrześniu co trener wymyślił, cytuję:" pogadaj z żoną kup bieliznę ładną niech się pocieszy "
Jak mi to powiedział to mnie trafiło nosz jakbym spotkała tego idiotę to bym mu powiedziała, że ja nie jestem głupia blondynka, że można mnie przekupić bielizną czy kwiatami. Ja nie jestem jak taka jedna co maż tak przekupił żonę i to z dwójką dzieci ale ona to małolata byle swie4cidełko i ona już happy. I ten myślał, ze ze mną tez tak można
I teraz już znów dzwonił żeby wybadać sprawę bo wiosna się zbliża oczywiście u nich tylko bo normalni ludzie maja dopiero w kwietniu wiosnę i ciepło, bo piłkarze to zobaczą 5 stopni ciepła bez mrozu i już maja wiosnę żeby latać po trawie.
O kurczę ale napierdzielam o byle czym ale kto ma rację mam się zgodzić czy co ?
Mi to się nie uśmiecha siedzieć w domu w każdą niedzielę bo on się będzie relaksował, ja może tez bym chciała sobie odpocząć ja nie mam z kim dziecka zostawić - no teraz mam ale na parę godzin, żeby skoczyć do miasta czy coś ale nie zostawię matce dziecka a sama będę się relaksować nie pasuje, a jak wyjedzie to nawet do sklepu sobie nie skoczę.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2