BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #822259 przez Hania84
Co to znaczy odstresować? A my stresów nie mamy? Ja tez miałam pełno nerwów i stresów jak załatwiałam zasiłki i użerałam sie z urzędasami (pamiętacie?) więc też wtedy powinnam się napić. Takie zachowanie jak mojego wczoraj go nie tłumaczy pod żadnym względem. Pierwsze do domu sie przychodzi jak normalny człowiek. A z tamtym nie chce żeby pił bo tamten by mógł na okrągło dzień w dzień.
Dobra kończymy ten temat bo po co to roztrząsać. Nie warto o facetach czasem pisać i tyle.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822331 przez KaRoLkA
Fifi ale jesteś zdolniacha, mamie niezle pozadki robisz ;) i takie pysie fajne do ucałowania ;* a kalendarz super :)

Lenusia śliczna jak zawsze , jakie ma nozie szczuplutkie ;) moja to ma same waleczki na grubaskach hihi
Haniu dobrze że mu powiedziałas co myślisz choć tak jak mowi Marta faceci czasami muszą się odstresowac a inaczej nie potrafią chyba , ale masz rację trzeba tepic takie zachowanie .

Violcia to miałas przejścia, też męża nie oszczędzaj jak wroci i za karę niech on z Małym szuruje z buta :) a czego uzywasz do mycia główki ?? bo ją zauważyłam że mustela teraz jest za delikatna , wcześniej była ok a teraz już tak nie nawilza skóry i niewiem przez co to , czy się skóra przyzwyczaiła .

Milady masz rację wszystko w swoim czasie , musisz wiedzieć na 100% że chcesz Go z powrotem , i fajnie mają Twoje szkraby z mama fotografka ;) dajesz radę nakarmić dwójkę cycem? czy dokarmiasz ?

Dziubasek corcia starsza the best tekst powiedziała ;) a co do gier to nie pomogę bo mój nie gra pozatym teraz go nie ma wieczorami ani w nocy ,

Marta powodzenia jutro w " pierwszym" dniu pracy :)

Ja po urzedowaniu wysiedzialam się 4 godziny normalnie i mam dość , ale za to kaske za grudzień już dostałam także extra :) Malutka obudziła się zaraz po moim wyjściu i tym sposobem mąż nie pospal i jak tylko przyszłam to się położył i odsypia, dostał wczoraj umowę w tej nowej pracy :lol: a malutka moja dalej ma 37 stopni i pysie czerwone jakby rozpalone i taka nie swoją jest śpi już 2 godziny :( jeść też niechce mleko jeszcze wypije ale zupka jest bleee więc jej na siłę nie wciskam, zjadła mleko w południe . oby ją nic nie dopaflo tak mi jej szkoda :(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822346 przez Sophie25
ufff posprzatane wyprane ugotowane :D Zrobiłam mojemu pierogi :D :)

Byłam w biedronce po mleko :)

Musze jechać z Aza do weterynarza ;/

Biedna Gabi moze przejdzie i bedzie dobrze oby nie zadne chorobsko :(

Pogoda dzisiaj ładna była i obskoczylysmy spacerek :)

DObrze ze moj nie lubi grac w gry ale za to on jest uzalezniony od forum nieraz do nocy siedzi jest administratorem na forum motoryzacyjnym i na 3 pozostałych moderatorem a jeszcze na ruskim forum siedzi nasrane ma dosłownie na pukcnie seojego auta ;/
Twierdzi ze na ruskim sie dowie czegos nowego :D masakryczny jest :D :D

A mi hormony chyba szaleja od tych tabletek mam czasem taki humor zebym pozabijała :D

Milady napewno wkrotce sie ułozy :)

moj jak chce sie odstresowac to jedzie sobie gdzies autem i ma odstresa :D Albo siedzi na allegro i kupuje jakies czesci :D Nawet on musi fotelik wybierac zeby mu do koloru auta posowało :D JA mu mowi ze auto to twoje 3 dziecko albo zona! Sziedzi i poleruje cała sobote zeby na spot jechac .... Czasem to mnie nerwica bierze no ale coz z pasją nie wygra........
Normalnie jakie on czasem duperele do tego auta kupuje to masakra nawet naklejki i jezdzi z oklejonym autem :D Jego kolega wiecie z jakim napisem jezdzi na aucie " Pokaz cycyki dam Ci loda" MASAKRA!!
dOBRZE ZE MOJ NIE JEZDZI Z TAkim tekstem :D

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822359 przez violcia00
ja tez sie obrobilam w koncu,zupki dla mlodeo zrobione na kilka dni z kurakiem,ziemniakiem i marchwia i 2 zestaw ze szpinakiem ryzem i tez kura,mam nadzieje ze mi sie nie zepsuja bo ostatnim razem zakretka zle trzymala i sie zepsulo i przez to tez zaczelam kupowac.

haniu temu Twojemu nic sie nie stanie jak dostanie po pysku ,w koncu to nie bylo za nic,mojemu tez by sie przydalo ale obawiam sie ze moglby mi oddac :huh:

karolka uzywam teraz jonsona ale moze juz pora zakupic jakis szampon do wloskow,choc Oskarito nie ma ich za duzo :silly: .
... buziak dla Gabi,niech goraczka odpusci.

Oj jacy biedni Ci faceci,odstresowac sie musza,biedactwa,przeciez cały czas w stresie zyja,nie to co my :lol:

Lenka mala slicznotka :kiss:

moi panowie spia i ja chyaba tez dolacze do nbich bo oczy mi sie zamykaja same :dry:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822360 przez Hania84
hmmm a co ja robię zeby sie odstresować? piorę, gotuję, zmywam, sprzątam...no bo ktoś to musi zrobić, a innego wyjścia nie mam :/

Violcia widzę, ze się świetnie rozumiemy na temat "odstresowywania facetów" ha też mi...biedaki. B)

Karolka z tego co pamiętam to Milady pisała że jeden jest na cycu a jeden na MM ;)
fajnie że Twój juz ma umowę :) i całus :kiss: dla Gabi ...by ta gorączka jej nie męczyła

własnie jem zupę krem z brokułów :P

Lena zasnęła ładnie przed 15...zjadła dziś rybkę z makaronem ryżowym ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822366 przez Gochens
No to jestem ;)

Koleżanka juz pojechała, plotki były oczywiście musiała z ciastem przyjechać ale dałam jej z powrotem do domu bo uszykowalam miseczki z owocami wiec na zdrowo :) wybrała kilka rzeczy i pojechała.

Oczywiście mój syn nie chcial spać a ze ja też zmęczona byłam to wzięłam go do nas i po jakimś czasie padł i śpi juz godzinę. Ja pol pospalam :lol:

Fifi chyba mamie porządek robi q szafce co? nie mogę się nadziwić jak on świetnie sobie radzi! kalendarz super!
Lenita śliczna jesteś ;) piękna bluzeczka!
Violcia Twojego to bym chyba w dupsko kopnela! jak tak można? Ehh podejrzewam co czulas :dry: ja do włosów używam Nivea taki fajny jest delikatny.
Milady trzymam kciuki za Was jeśli uznasz ze zasługuje na miano taty i męża to mu wybaczcie :kiss:
Marta dobrze ze powiedziałaś mężowi co ci leży na sercu
Karolka fajnie ze kaska większa a Gabunia biedna rybka
Sophie z czym pierogi?? zjadlabym!
Hania uwielbiam krem z brokuła!
Kakaszka byłaś u notariusza??

Mój się dziś do mnie odezwał aż dwa razy! :angry: no ale może mu wybacze :blush: Ja dziś na odstresowanie kupiłam w biedronce wino grzane i wieczorem sobie strzele a co! :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #822367 przez Milady
Ojjj umeczona ta podróżą ....teraz maluchy śpią ;-)

Siostrże już brzuch opadł... Już się nie może doczekać Poli na świecie :-D
Mam cichą nadzieję se chrzestna będę :-D zdj wyszły boskie :-D

Iwo w aucie spał a Nastka nie oni to na zmianę ale przynajmniej teraz ładnie razem usneli ;-)

Karolka Iwo jest na cycu od początku a Nastka dostaje rano jaj mam dużo a później to na MM położna mi mówiłażebym piersią karmiła Iwa bi jest słabszy i urodził się drobniejszy. Nastka chyba już w brzuchu była góra :-D

Lenka ładniutka :-* ładnie jej w niebieskim :-D i jak siedzi ;-)

11 lata 3 miesiąc temu #822372 przez Sophie25
A Lenka cudna jest :-*

Gochens pierogi z kapusta :-D
Miałam zamrozona i wykorzystałam :-D

Violcia co z tym Twoim chłopem.... Kurde niech Cię wspiera i pomaga!
No kopniak by mu się zdał !

11 lata 3 miesiąc temu #822430 przez szósteczka
Hej my juz po imprezach, odwiozłam mame bo tylko ona dala rade byc na dniu babci i dziadka, bylo bardzo sympatycznie i ślicznie maluchy występowały potem poprzebierały sie i miały bal wygrały nagrody za stroje i za konkursy każda za co innego. Wsadziłam zdjecia na poczte jak któraś chce to moze je tu wrzucić bo ja nie mogę z Tel tylko umieścić w spojlerku ale jest ich sporo bo mam zaległości od świąt wiec wedle woli :-)
A nie mogę na fb umieszczać bo zdjecia z fb są wykorzystywane bez naszej wiedzy do różnych celów i takie nie ukryte tez wiec od dzis choć trochę zaczynam ukrywać przed takimi co to wykorzystują.
Miłego wieczorku juz bez takich niespodzianek jak wczoraj Hani,
Milejdi pomodlę sie żeby wszystko sie ułożyło za Ikunie tez sie modle i chyba jej anioł stróż pomaga, trzymajcie sie ciepło i nie poddawajcie sie, Milejdi podziwiam ze sama dajesz rade z bliźniakami, a kiedy twoja siostra ma termin porodu, tak z ciekawości pytam i życz jej szybkiego i łatwego porodu.
Violcia tez sie trzymaj i nie poddawaj czasem musimy powalczyć z tymi naszymi narwańcami muj niby nie pije ale tez wariat i potrafi o byle co sie czepiać i aż czasem mam go dość ale kocham go i nie wyobrazam sobie życia bez niego choć ciesze sie czasem jak go nie ma caly dzien bo mogę od niego odpocząć.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822431 przez rysa
Lenka jak zwykle uśmiechnięta :)

Ja mam dzisiaj dzień obżarstwa, wiecznie miele buzią ;)

Niestety Filip robi tez przemeblowania w szufladach w kuchnii ;) Nie mówiąc o koszach na śmieci

Haniu a tn makaron ryżowy to jakiś specjalny?No tak my juz prawie 9 lat ale jakiś czas temu przed ciążą troche zawirowań było...

11 lata 3 miesiąc temu #822434 przez srenka_918
Witam ;)
Wczoraj jak na złość miałam problem z internetem i nie mogłam wpaść....

Słodzicie aż miło ;)

Przeczytałam tak po łebkach i nie wszystkie tematy pamiętam...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja się za młodo nie czuję ;) Ale może to dlatego że zmęczona siedzeniem z dzieckiem jestem... I tym nocnym wstawaniem.... Mały spałby tylko do mnie przytulony i co się rozbudzi to płacze bo go nie przytulam... I takim sposobem wstaję do niego 10 razy a jak już chcę naprawdę się wyspać to daję za wygraną i biorę go do siebie do łóżka... W tym tygodniu mężu ma nocki to mam łóżko wolne i mogę dzidzię wziąć ;) Ale denerwuje mnie to że sam nie zaśnie, że muszę go przytulać i przy nim leżeć... Żeby go kto inny uśpił to też graniczy z cudem, muszę ja...

11 lata 3 miesiąc temu #822436 przez KaRoLkA
Gochens fajnie że wizyta udana :)

Milady ja chciałam karmić jak najdłużej ale po wakacjach w polsce straciłam pokarm z nerwów :/ ale cieszę się że pół roku karmiłam

Violcia ale będzie miał Oski wyzerke ;)

Haniu podziel się zupka plisss :)

Sophie to mój by się z Twoim dogadał bo też w wolnym czasie pucuje samochód dla odstresowania ;) a co to za bryke macie że Twój tak na nią huha ?? a ja jutro pierogi ruskie będę kleic

szosteczka jak to wykorzystują ?? zdarzyło Ci się ??

Niunka pojadla wyspala się i już lepszy humorek teraz się bawi ładnie :) Mój zaraz wychodzi także znowu same :) i strzele sobie piwko jak Gabi usnie o :)

11 lata 3 miesiąc temu #822448 przez aleksiaa88
Szósteczka pisz co z tymi wykorzystywaniem zdjęć bo mnie to zaintrygowało i kontrolka mi się zaświeciła.

Co tu jeszcze miałam pisać obżarłam się bigosem i mi wyleciało P.S. jedzenia jest na 3 dni z głowy ah ta kapusta

Jestem pod wrażeniem Filipka, że chłopczyna już daje rady stać i na dodatek rozrabia w półkach

Miał być dziś okres i jak chciałam tak jest ale przychodzi co do dnia wyliczonego i to lubię

Mój się nie stresuje więc się nie od stresowuje ale jak to mówi lubi się zrelaksować więc chce grać dalej w piłkę tylko mi to nie na rękę tak on się będzie relaksował raz w tyg na trening i to już chyba od lutego na hali a potem w marcu jak nie będzie śniegu co niedziela aż do czerwca będzie znów relaks potem 1,5 miesiąca przerwy i od sierpnia do listopada znów zapierdziel a ja co mam powiedzieć będę siedzieć z jego dzieckiem które ON jako pierwszy chciał. Ja tylko widzę małego 4 ściany i co jakiś czas wywozi mnie do teściowej nosz kurdę ale mam rozrywkę zzzz. Jak mały się urodził to tez mu zabroniłam powiedziałam ja będę się stresować czy to już a on będzie w niedziele za piłką latał i dał sobie spokój ale co z tego jak zaczęli do niego wydzwaniać i zaczął w wrześniu grać bo mu płakali że nie maja ludzi.
Jak dzwonił trener i go namawiał to ten mówił, że ma dziecko, że mało śpi że trzeba kilka razy w nocy wstawać, że ja sama jestem tylko z nim. To było w czerwcu a we wrześniu co trener wymyślił, cytuję:" pogadaj z żoną kup bieliznę ładną niech się pocieszy "
Jak mi to powiedział to mnie trafiło nosz jakbym spotkała tego idiotę to bym mu powiedziała, że ja nie jestem głupia blondynka, że można mnie przekupić bielizną czy kwiatami. Ja nie jestem jak taka jedna co maż tak przekupił żonę i to z dwójką dzieci ale ona to małolata byle swie4cidełko i ona już happy. I ten myślał, ze ze mną tez tak można
I teraz już znów dzwonił żeby wybadać sprawę bo wiosna się zbliża oczywiście u nich tylko bo normalni ludzie maja dopiero w kwietniu wiosnę i ciepło, bo piłkarze to zobaczą 5 stopni ciepła bez mrozu i już maja wiosnę żeby latać po trawie.

O kurczę ale napierdzielam o byle czym ale kto ma rację mam się zgodzić czy co ?

Mi to się nie uśmiecha siedzieć w domu w każdą niedzielę bo on się będzie relaksował, ja może tez bym chciała sobie odpocząć ja nie mam z kim dziecka zostawić - no teraz mam ale na parę godzin, żeby skoczyć do miasta czy coś ale nie zostawię matce dziecka a sama będę się relaksować nie pasuje, a jak wyjedzie to nawet do sklepu sobie nie skoczę.

11 lata 3 miesiąc temu #822452 przez malutkamilka
Dziewczyny ja na chwilke bo zaraz bede miec konferencje z mezem, wiec na wieczor sie odezwe. pytalam mame o te tabletki, to sa z doppel herz activ- na sen kapsulki

11 lata 3 miesiąc temu #822456 przez szósteczka
Mi w sumie nie wiem ale brat mi mówił ze widzial na stronach zagranicznych reklam zdjecia dzieci znajomych którzy nie wyrażali na to zgody a nie koniecznie byly to reklamy produktow które oni popierali ale co dokładnie nie wiem.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka