- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

u nas noc do dupy jesnym slowe. o 1 godzinie krolewna zaczela jeczec, ja podchodze do niej, a ta oczy jak 5 zl zaciesz niesamowity, no i brykanie nogami rekami. wiec nawet nie zamierzalam ja usypiac, bo nie bylo sensu. na szczescie tatus nie spal siedzial na kompie i ogladal tv wiec eliza wyladowala w bujaku kolo mnie, a sama sie polozylam i drzemalam ( powiedzmy ), bo wredota tak sie rozgadala, rozpiszczala, ze nie moglam wytrzymac ze smiechu

i tak do prawie 3 godziny bajki nam opwiadala. w pewnym momencie zerkam na nia, a ona przelozyla glowe pod poreczw bujaczku i siedzi zgarbiona jak dzwonnik z noterdam. dalam jej juz mleko i zasnela, ale chwile po 7 placz, ale dzieki bogu z zamknietymi oczami, wiec dalam mleko jak nigdy odrazu ( zazwyczaj godzine po przybudzeniu jemy (, ale takim o cudem spala do 8,30

malutka to masz biedulko wesole noce, ale kiedys napewno sie to skonczy. jeszcze zdarzysz sie zemscic jak bedziesz wiki do szkoly budzic

marta musisz napewno sobie wszystko ladnie zorganizowac, no i powodzenia jutro.
malutka wczoraj pisalas o kresce dla malej, ja podejrzewam, ze w mleko dodaja cos. moja eliza cos ostatnie dni ma za duzo energii i za chiny nie chce zasnac, bo tylko by siadala.
szosteczka, a czemu masz zakaz dodawania zdjec na fb?
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie awantura wisi na włosku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Noc fajna...spałam sama w sypialni a jego wywaliłam na kanapę do gościnnego...Lena się obudziła o 4 na mleko to nawet nie wstał ochlapus (a to jego obowiązek w nocy) więc ja zrobiłam mleko. I pospała jeszcze do 8.30

Wczoraj dostał ochrzan i dziś też...powiedziałam mu że jeszcze raz taki przyjdzie a wzywam policje i powiem im że mają go brac bo się nad nami znęca (a pijanego szybko wezma i mi uwierzą) ja do takich rzeczy jestem zdolna jak mnie wkurwi. Powiedziałam mu że do dziecka ma przychodzic trzeźwy a nie wypity...ona zawsze za nim czeka bo teskni bo cały dzień w pracy siedzi...wczoraj też sie cieszyła jak go widziała a on ją zawiódł...to też mu powiedziałam...powiedziałam mu ze zawiodłam się na nim bo gdyby Lena np. miała wysoka gorączke albo by wymiotowała to co wtedy? On sobie siedzi i pije a dziecko chore? (a pisac bym mu nie pisała smsa w takiej sytuacji bo wiem ze w pracy a kom. nie moga odbierać)...i powiedziałam że to było pierwszy i ostatni raz i ze sobie nie życzę...że ma dziecko i obowiązki...tamten niech sobie szuka innych kompanów do picia...zresztą ponoć maja innych juz znajomych to po kij sie przypierdala do mojego. Z wrogami się nie pije!. Mam nadzieję że coś zrozumiał.
Wkurza mnie taki brak odpowiedzialności.
Nie mam nic przeciwko jak otworzy sobie piwko czy dwa w domu i kulturalnie wypije...ostatnio był u nas inny kolega to tez sobie wypili i było okej nic nie mówiłam...ale takie zachowanie jak wczoraj to szczyt nieodpowiedzialności i będe to tępić! I ooo.
Dobra nie nakręcam się więcej. Skończyłam ten temat.
Wczoraj piękne zdjęcia były

Sophie rozczuliło mnie to zdjecie (chyba dobrze pamiętam że to Twój małż kąpał się z malutką

A co do upadków to jestem tego zdania że nie uchronimy dziecka przed tym i żeby wiedziało że boli to musi sie uderzyć

...a kakaszki tekst też mnie rozwalił

My zaraz pijemy mleko i śmigamy na pocztę wysłać dziadkom paczuszkę na ich święto

miłego dnia

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Mezuś ma taką urodę,jest ciemny brunet,włoskie korzenie

Ale dostałam ochrzan za to zdjecie obraził sie bo chciał laptopa a ja byłam i zobaczył ale powiedziałam mu ze komplementy dostał to mu sie micha cieszyła!

Kapie sie z małą ale to typ wstydliwy jest wiec sie przestraszył co ja tam pokazuje

On ma kompleks swojego owłosienia a spoorooo tego ale sexi to dla mnie jest

Wstydak straszny latem koszulki nie sciagnie jak ktos przyjedzie znajomy a jego kuzyni tak łaża przy nas

Zoska usnęła i UWAGA przespała mi całą noc bez jedzenie odziwo! Dałam jej wieczorem kaszkę tą na noc i pojadła i spała do 8

Dziś czeka mnie sprzatanie,pranie noi prasowanie i zakupy promocja mleka jest w biedronce jak ktos karmi bebilonem

I goscie sie zapowiedzieli na niedziele i Moj wymyslił zebym jego ulubione ptasie mleczko upiekła a ja sie odchudzam kurdeee a on mi taki tekst

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
ja tak na szybko bo zaraz ciezarna ma do mnie wpasc na plotki i ciuchy przejrzec wiec poczytam Was pozniej bo tak na szybko przelecialam.
Hania 5 piw w 2 godziny to niezle ?? To moj wypic potrafi tak w pol godziny !!!
Dziubasek to moga nasi faceci sie zgrac bo moj tez napierdziela w te gry po nocach, oczywiscie nie zawsze ale dosc czesto..oczywiscie do tego drinek obowiazkowy !
U nas nocka ok w sumie obudzil sie o 4 i pozniej wstalam juz do niego o 8

dobra uciekam do pozniej moje panny
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Tylko kilka godzin mnie nie było a tyle napisałyscie, coś czuje że teraz z nowymi babeczkami będzie jeszcze ciężej nadrobić

Noc podobna do wczorajszej czyli do dupy
U mnie z seksem to wiecie jak było. Po porodzie miałam mega wstręt, teraz już jest wszystko ok ale to itak nie to samo co przed. A chcice mam zawsze największą przed okresem

Teraz Filip średnio raz na godzine się przewraca, traci równowage i BUM

A leżaczka to się potrafi już z zapiętego wydostać. Także oczy dookoła głowy musze mieć
Haniu nie denerwuj się.U mojego problem z alkoholem jest odkąd się znamy.Kiedyś nie pił przez półtora roku ale zaczą niby przeze mnie....
Zdięcie w kąpieli z tatusiem cudne

Filip dzisiaj z rana z ulubionymi szufladami

I kalendarz dla babć

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
dziubasek jak przeczytałam słowa Twojego to jakbym słyszała mojego a mianowicie mówi do mnie tak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra lecie robić naleśniki pod krokiety paaa
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Aleksia
- Milady
-
- Gość
-

Nastka mnie wymeczyła w nocy ze szokk! Iwo pieknie spał i o 3 dałam mu cyca sie napić chwilka i On usypia a ta oczy jak grochy i sie smieje ja Odkladam Iwa a Ona w płacz obudziła mi GO i tak o to wsyscy w 3 wyladowalismy na moim łozku i oczywiscie pierwsza wstała Nastka pociumkała cyca i sie bawi a Iwo spi !

Kurcze jak ja bym chciała zeby rowno spali

Tematy wczorajsze boskie! ALe ja bez sexu ! ! !
Zdj z tatusiem urocze! Latinos latinos

Filipek cudo !

Hania no to Ci nagrabił mezulko ! Jestem z Tobą :*
POrzepraszam ze ja tak o mni doła mam

ALe jak patrze na szkraby to odrazu lepiej :*
Dzisiaj robie sesje siostrze w ciazy

A dzieciaczki jada ze mna czeka mnie przeprawa autem z nimi

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

milady nic na sile, jak jeszcze nie czujesz, ze potrafisz mu wybaczyc, to znaczy, ze jeszcze nie nastal ten dzien. i kochana nie doluj sie, zawsze po deszczu wychodzi slonce, wczesniej czy pozniej

eliza pospala 2 godzinki po nocnych charcach, teraz probujemy obudzic tatusia i trzeba znowu startowac do notariusza i szukac pompki do wozka.
filip jestes super mega, mowilam cie ze sie w tobie zakochalam? mowilam, ale powtorze

u mnie tez facet gracz komputerowy i tez siedzi po nocach ciagle, wnerwia mnie to, bo lubie zasypiac wtulona

zosia gratulacje za przespana noc

rysa moze przez takie durne teksty wywalili mi z filologii

gochens milych ploteczek

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Gochens to nie zły ma spust ten Twój

Rysa ale Fifi cudnie juz stoi i broi

...ale dziewczyny !!! Każde dziecko rozwija się w swoim tempie...i DZIEWCZYNKI ZAWSZE PÓŹNIEJ CHODZĄ A WCZEŚNIEJ MÓWIĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!

dziubasek współczuję gracza...miałam takiego gagatka...wracał o 17 z pracy i od razu do kompa siadał i grał do 24/1 w nocy a o 7 już pobudka bo do pracy znowu. Współczuję
Tylko z drugiej strony lepiej takie zainteresowania jak np. inne kobiety

Milady - rozumiemy Cię...dawaj mu szansę ale małymi krokami...patrz jak się zmienia...i staraj się wybaczyć...niestety każdy popełnia błędy...ale też każdy zasługuje na szansę...chociaż tą jedną jedyną

dziubasek a Majka mądra dziewczynka

a tu moja dzisiejsza kukulinka

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wiec po wolutku kochana

ja to wogole wkurwiona dzis jestem na maxa...dzisiaj mielismy isc do przychodni,takie nie obowiazkowe spotkanie ale polozna ostatnio jak bylismy to kazala przyjsc bo Oskar wtedy jadl malo,a przyjmowala od 9-11,mielismy we trojke jechac ale przysnelo nam sie bo Oskarus w nocy zle spal,co chwile sie budzil i musialam do niego latac i usypiac bo nie chcial spac wiec trzebabylo go lulac,ale mezu mial kurs pozniej wiec cmialam zamiar z mlodym pojsc,ubralam go juz ,wsadzilam w fotelik a tu sie okazuje ze nie ma auta bo moj wzial(a zawsze autobusem jezdzil)to myslalam ze mi zostawil i sie nie spieszylam bo autem to 5 min moze nawet mniej a tak to musialam z buta 15 minut zapierdzielac z jezykiem na brodzie ale i tak nie zdazylam,na dodatek polecialam juz z malym na rekach do piwnicy po wozek bo zawsze tam jest a B zostawil go na tarasie i znow po schodach dawaj na dodatek ciezko go bylo jedna reka rozlozyc i takie mnie nerwy wziely ze mialam ochote komus przywalic albo cos rozwalic,trudno w nastepny czwartek on pojdzie z malym.

ja to chyba mam nerwice bo coraz czesciej sie denerwuje i to tak na maksa

dziubasek moj tez caly czas na grach siedzi tak ze cie doskonale rozumiem

filipek robi porzadki w szufladach??kochany jest i coraz wieksze postepy robi.
zdjecie zosi z tatusiem boskie

oj hania z tymi chlopami to mamy trzy swiaty,dobrze ze go porzadnie ochrzanilas za to
picie,nalezalo mu sie zapewne

a noc jak juz wspomnialam do dupy i na dodaetek Oskar sie drapie za uszkami i po głowce,najbardziej w nocy jak sie moze spac za uszkiem ma czerwone a na glowie to taka sucha skura mu sie zrobila swedzi go to bo sie drapie nie wiem od czego to moze byc.
dobra lece ogarnac chate i robic obiad.
milego dnia

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Filipku .... uwielbiam Cie

Milady nie martw sie nasze forum przynosi szczęście najpierw Abra potem Ikunia ...

Lenka sliczna ... ale Haniu nie rob czegos takiego jk telefon ze was bije czy cos ... Takich rzeczy sie nie robi bo to moze duzo szkody wyrzadzic - Takie moje zdanie - a Twoj A. jest rozumnym facetem wiec nastepnym razem juz tak nie zrobi.
Ja w sumie uwazam ze Facet tez czasem musi sie odstresowac ... a ze oni lubia przy wodce to czasem pozwalam.
Buziaki