BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822457 przez Sophie25
szosteczka noo przestraszyłaś mnie tym ...

KaROlkA no napewnoo by sie dogadali moj to juz masakra jakas samochod jego dziecko :D Ma Volkswagena Golf 5 GTI :)

Srenka to niedobrze bo trzeba sie MŁODO czuć !!! :D :)

Zoska siedziała na macie i niewiem skad sie tam wzieły chysteczki nawilzane patrze a ta wyciaga jedna po drugiej :O

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #822459 przez kakaszka
ale wy piszecie wszybkim tempie, caly czas czytam czytam i czytam :D

no wiec, eliza zasnela w sekunde o 15 i 2 godziny dziecka nie bylo, jakby nie tatus pewnie dalej by chrapala. teraz robila mi afere, aza bardzo nie zrozumaialm o co kaman, wiec dalam mleko i chyba o to chodzilo. drugi dzien jadla marchewke i zauwazylam krostki nowe, wiec moze to marchewka uczula? jutro odpuszcze i zobacze czy znikna.

lenita slicznosci :) i taka chudzinka w porownaniu z moja klucha :)

i dupa, zapomnialam wszystko co mialam napisac, a znowu czytac wszystko narazie nie moge, bo marudera chce sie bawic. pozniej napisze cos wiecej :) no chyba ze znowu naskrobiecie z 10 stron i nie nadaze calkiem z czytaniem :)

11 lata 3 miesiąc temu #822460 przez dziubasek
Witam kobitki
Szosteczka mów mi tu szybko co z tymi fotkami bo ja na fb wysyłam foty na różne konkursy ito
Aleksia mój mi kiedyś powiedzial jak mu powiedziałam ze wogole nigdzie nie wychodzimy tekst typu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zrobiłam ksieciuniowi dzisiaj awanturę, nie wiem czy do jego mózgu coś trafia. Powiedziałam mu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Byłam u lekarza zmienić tabsy bo ja dalej okresu nie mam( schizuje się po poronieniu też nie dostałam okresu tylko od razu zaszłam w kolejna ciążę) przestałam cycowac 3 tyg temu to tabsy moge brać normalne.
uciekam bo majka dzisiaj ma dzień glodomora i wiecznie coś by jadła.

11 lata 3 miesiąc temu #822464 przez Hania84
szósteczka moja mama też jest e=tego zdania że nie powinno się zamieszczac zdjęc na necie...w ogóle gdziekolwiek bo to nie jest juz anonimowość i każdy wszystko widzi...i wykorzystuje często też. Pewnie coś w tym prawdy jest. A zdjęcia zaraz z chęcią na poczcie obejrzę :)

Sophie :D ale mała spryciula ze Zosi :lol:

Milady własnie na kiedy ma siostra termin? a Ty fotografem jesteś?

Karolka z chęcią sie podzielę zupką :) kurka a ja bym w zamian chciała pierogi ruskie :P ale nie mogę :(

Lena obudziła sie przed 17 o 18 zjadła deserek i ładnie się teraz bawi koło mnie :) ale przed chwilą sie uderzyła w czoło klockiem i zaczęła płakać...to pocałowałam i rozśmieszając ją zacytowałam kakaszkę hahaha :D :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #822468 przez Milady
Hejooo w to popołudnie czy juz wieczór :D

Siostra ma termin na 12 lutego :):D

KARolka i tak długo karmiłaś kochana Gabcia zdrowa i silna :) A co sie stało ze straciłaś w pl ? :( Sorki ze pytam szkoda mi sie zrobiło Ciebie :( :*

Hania tak jestem fotografem,zawsze to uwielbiałam :) :) JAkaś sesja dla ślicznej Lenki ? :D :D :D

A wlasnie moze chcecie poogladac i ocenic :D:) Pokaze Wam kilka

A walsnie dziewczynki dajecie maluszkom jogurt ten gerbera po 6 miesiacu ?
Ja dałam moim i Nastka plakała bo chciała wiecej a IWo oczywyscie pół zostawił ale smakowało im :)

11 lata 3 miesiąc temu #822472 przez Hania84
Widziałam zdjęcia na poczcie :)

szósteczka ślicznych masz przebierańców :) a Pawełek ale śmiga już :) i oczywiście jak to dzieci ...ciągnie do kabli :lol:

cordis Twoje tez widziałam..fajna babka z Ciebie i ten lok na dobry look :blink: a Synuś super :)

Milady wow ale boskie te zdjęcia :) Śliczne maluszki....jednak całkiem inaczej się ogląda dwójkę maluchów niż jedno...a to gdzie sa twarzami do siebie tak blisko to mnie rozczuliło :kiss: No pewnie że bym chciała jakąś sesję dla Lenki ;) ale to jeśli Ty się zgodzisz i przyjedziesz :)

11 lata 3 miesiąc temu #822473 przez KaRoLkA
Milady
więc chyba wszystko jasne i załatwienia też trochę miałam i wtedy dostawała butle i takim sposobem cyca niechce i mleka brak miałam dużo bo 150 ml co 3 godz:)
zdjęcia boskie poprostu a dzieci na nich jak z reklamy :) ją dawałem jogurcik i bardzo lubi :)

Hania dobra zamiana tylko najpierw muszę te pierogi ukulac hi hi :)

szosteczka to mnie zmartwilas :/

11 lata 3 miesiąc temu #822477 przez Milady
Dziękuję za komplementy :-* no jak byli noworodkami to się wtulali w siebie :-)

Hania pewnie niewiem jeszcze kiedy ale postaram sue :-Dświatło dobre masz w mieszkanku ? :-D

Kurde zaczynam się denerwowac pozwoliłam Marcinowi wsiąść dzieci di siebie bo jego mamusia chciała ich widziec ale oczywiście tu nie przyjedzie bo zła u powiedziała że ją rozbijam rodzinę....także karolka rozumiem Cię....
Mmieli być pił godziny temu....
Muszę je kąpać przecteż ale sobie porę wybrała dzwonię tam i będzie szał

11 lata 3 miesiąc temu #822493 przez Hania84
Milady no własnie tak średnio dobre...żarówki energooszczędne. :P
...i co wróciły już Twoje skarby?

Idę kąpać Lenkę :)

11 lata 3 miesiąc temu #822499 przez kakaszka
ja nie wiem co jest dzis z moim dzieciem. wstalsymy rano o 8.30, pozniej miala 2,5 godzinna drzemke, w dzien znowu spala 2 godziny i teraz juz ja wykapalam, bo strasznie marudzila i padla w sekunde. boje sie ze znowu beda nocne charce i ze sie przestawi na cos takiego, kuzwa...trzymajcie kciuki, zeby normalnie przespala noc.

milady sesja mega, a kiedy maluszki sie tak przytulaja jest niesamowite.
no i tez bym sie denerwowala na twoim miejscu, a tesciowa jasne, ze nie bedzie synusia obwiniac tylko ciebie. czemu wiekszosc tesciowych jest tak porabanych.

dziubasek tez bym sie stresowala bez okresu, ja to teraz go witam z usmiechem :D no i powinnas miec miec nick malpeczka :P co po galeziach skacze :D

srenka jak mozesz sie nie czuc mloda, jestes piekna mlodziutka mamusia, co bedzie chodzic na wywiadowki, a synus bedzie dumny ze ma taka mamusie laseczke :)

karolka fajnie, ze kaske dostalas, no i oby do gabi zadna zaraza sie nie przeczepila.

gochens idziemy jutro z rana do notariusza i tatus odrazu jedzie do wro. przynajmniej taki jest plan, pisze tak bo ostatnio doczekac sie od mojego faceta czegos to jest cud. wkuriwa mnie to strasznie, bo ja bym wolala wszystko zrobic w swoim czasie a nie na ostatnia chwile, jakby tylko ode mnie zalezalo, to by juz dawno paszport byl zrobiony. rodzina na mnie naciska, ze jestem nieodpowiedzialna i takie tam, a ja przeciez nie bede nagadywac na mojego faceta ( bo jeszcze mnie zabiora i nie wypuszcza :) ), wiec musze to wysluchiwac.

rysa jedz tyle ile sie chce :)

juz patrze na poczte :)
ale pawelek fika juz, no i przebierancy superasne :)
cordis tez fajowe fotki, no i bartus cudowny :)

11 lata 3 miesiąc temu #822503 przez srenka_918
Kakaszka dzięki za miłe słowo ;)

Pawełek mi zasnął choć walczył ze snem ile tylko mógł ;) Fajnie się bawił na łóżku i nawet nie prosił o przytulenie ;)
Ja nie wiem skąd mu się wzięło to że musi tylko przy mnie zasypiać, bo ja cyckiem już nie karmię, 3 razy dziennie ściągam mleko i mu podaję, ale mało tego, jednorazowo jakoś 80ml... no i w nocy dostaje cyca 2 razy, ale to jak on już prawie śpi i nie wie że cyca ma w buzi ;) W dzień jak widzi tego wisielca to się tak wydziera że wolę odciągać ;)

11 lata 3 miesiąc temu #822510 przez Agusia83
dziewczyny, ja ledwo patrzę na oczy...jakoś wczoraj późno poszłam spać, pobudka dziś o 7 rano ...do tego D. się rozchorował i cały Boży dzień spędził w łóżku śpiąc...ok rozumiem, że się źle czuł, tylko czemu jak ja się źle czuję to i tak musze być na chodzie, a położyć to się nie mogę nawet na pół godzinki bo Emi to już w dzień nie śpi...
tak więc wybaczcie mi, ale idę spać...

zdjęcia mi się podobają i to bardzo :laugh: Szósteczka coś w tym jest co piszesz...zastanawiam się ostatnio czy dobrze robimy, że tu pokazujemy swoje pociechy i nie tylko...

Mój też ma świra na punkcie samchodu...niestety obecnie praca i studia i troszke dom zajmują mu dużo czasu...

przepraszam, ale śmigam do łóżka, oczy mi się zamykają...

11 lata 3 miesiąc temu #822527 przez Gochens
aaaaaaaaaaaaaaaa zaraz oszaleję!!

Usypiałam go 2,5 godziny! Ale nie po co spać jak można posiedzieć w łóżku z zamkniętymi oczami. Wziełam go w końcu do nas do sypialni i usnął... śpi od 10 minut :dry:

Dziewczyny z każdego portalu różne osoby mogą sobie "pożyczyć "foty naszych pociech.. zarówno tu jak i na fb, nk.. wszędzie gdzie je udostępniamy. Jeśli ktoś będzie miał ochotę to nawet może się włamać na pocztę czy gdzieś..

11 lata 3 miesiąc temu #822534 przez Sophie25
kurde faktycznie :( A my dodajemy foty :(

Mała spi teraz tylko 2 razy w dzien! Teraz jest spiaca ale szalej na łozku ;/

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822538 przez Hania84
Lena własnie zasypia...leży w łóżku i gada...przeważnie zajmuje jej to jakieś 15-20 minut.

Gochens ma rację...dobry hacker wszędzie się włamie...nawet na nasz komputer (swoją drogą miałam znajomego hackera który pracował dla policji łapiąc internetowych przestępców poprzez adresy IP, i także się wszędzie włamywał) i przejrzy co mamy na nim. Ale zamieszczając różne zdjęcia ułatwiamy pracę różnym zboczeńcom i pedofilom. Niestety taki popaprany świat...ale co zrobić...nagich zdjęć nie umieszczamy...a ja zawsze mam nadzieję że nie moje będzie wykorzystane do reklam i innych celów, jak chyba każda z nas . W internecie przewijają się dziennie miliony zdjęć więc miejmy nadzieję że nie nasze zdjęcia przykują czyjąś uwagę :P

miłego wieczoru

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka