- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Spałam w końcu ze swoim księciem, obudził się o 4 ale do 4:30 buszował wiec dostał mleko i go przeniosłam do siebie. Przed chwila wstał

Oj tak prezent na urodziny to na pewno mu się spodoba bo wyjazd to jedno a docelowy prezent to bilety na jego ukochany Arsenal z Menchesterem United

Smoczki są fajne i Canpolu fakt

Marta powodzenia!!!
Malutka nie zazdroszczę nocy

Kakaszka byłaś u tego notariusza?? nie dobrze ze kaszel ale może to być np od suchości w buzi mój tak po nocy czasem ma jak za ciepło w pokoju
Karolka fajny prezent

Właśnie okres dostałam ehhhh
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

To witaj w grupie- mnie tez dzis nawiedzila @
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Muszę jechać na zakupy :-/ ale coś lenia mam :-/
Gochens to mąż się ucieszy z takiego prezentu :-D
Moja coś niemoże kupy Zrobić

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

A te 920 to na bilet na mecz czy za sam dojazd?
My smoczków używaliśmy na początku tylko z NUKa ale ostatnio kupiłam Rossmanowskie(pewnie te co Kakaszka) i też nie widzi różnicy

Marta powodzenia w pracy. Pewnie dzisiaj to będzie dzień gospodarczy

Filip nawet ładnie spał, tylko kilka razy wstalkam żeby dać smoka lub przewrócić na bopczek z brzucha.o 4 troche przytulania i dopiero o 7.30m zjadł mleko.
A przed chwilą na chwilę poszłam do łazienki a Filip dobrał sie do koszy na śmieci. Juz nawet miał kawałek czegoś w buzi jak go przyłapałam.Ale był zadowolony

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Gochens fajnie że wyspani

Sophie mi pediatra kazała dac troszkę soku ze świeżej pomarańczy na zatwierdzenie , spróbuj może podziała na Zosię

Kakaszka owocnej wizyty u notariusza

tak wogóle to Witam Was Mamuski

u Nas noc w miarę usunęła że Mną w łóżku o 23 po 1 odlozylam ją do lozeczka i później 2 razy herbata dawalam a po 5 mleko i tak do 8 spalismy , Czy wasze dzieci też niechcą jeść

idę działać z pierogami a tak mi się niechce że szok :/
Miłego dnia

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
A wiecie jak się wczoraj wkurzyłam?! Warzyłam się rano w poniedziałek, bo od tego dnia liczę moment, w którym zaczynam zrzucanie wagi i bylo na wyświetlaczu 62,5kg. Przez te wszystkie dni do wczoraj ograniczałam ilości spożywanych posiłków, piłam duże ilości wody przed posiłkiem i po oraz mocno ograniczyłam spożywanie posiłków. Nawet jednego dnia zrobiłam sobie oczyszczający dzień z jedzeniem tylko śniadania, picia dużych ilości płynów i na wieczór dwa jabłka. A wczoraj na wieczór na wadze 64kg! Co jest, to normalne? Dobra 1 kg to normalne bo okres dzis dostałam, ale co się przeraziłam to moje. Mama mi radzi bym się przez tydzień nie ważyła a jak nie potrafię się powstrzymać to mam jej wagę przywieść.
Moja córa już chyba od dziś zaczęła prawdziwie raczkować. Już nie buja się i nie rzuca na klatę by iść do przodu tylko ładnie przebiera kończynami do przodu i tak śmiesznie uderza łapkami w podłogę- a teraz kuka przez ramię co robię. Nie wiem czemu ale uwielbia komputer, telewizor, telefon i piloty, ale czytałam, że nie tylko ona

Teraz na mnie włazi i uderza łapką w laptopa dobrze że mam touchpada popsutego to nic nie przełacza

fv v v b vb zcvn zcvn vb gzfzg n n nvb v
Pozdrowienia od Wiki

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Malutkamilka nie waż się, bo to jest najgorsze. Ja jestem chyba uzależniona od wagi bo waże się codziennie

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Ja mialam tyle godzin snu a wcale sie nie wyspalam...Artek obudzil sie 2 razy na herbatke,ale o 5 musialam dac mu mleko bo juz nie chcial zasnac i spalismy do 8. Emi przywitala dzien kupa..dobrze,ze w pampku,bo wczoraj byla w majty...ale i tak jestem z niej dumna,bo czesto siusia na nocnik. Artus przed chwila zasnal.
Dziewczyny przypomnialam sobie,bo jak Emi marudzila i nie chciala zasnac to obracalam ja na boczek i klepalam po pupie. Bardzo to jej pomagalo.
Malitka,wspolczuje Ci tej nocy,mam nadzieje,ze dr na kolejnej wizycie cos doradzi.
Marta,trzymam kciuki za pierwszy dzien w pracy..masz fajnie bo jutro juz weekend.
Mildy,robisz piekne zdjecia a Twoje maluchy wygladaja jak z okladki.
Kakaszka jesli nie masz nawilzacza sprobuj powiesic nad Elizka badz na lozeczku kilka mokrych,nie kapiacych pieluch lub mokre reczniki na kaloryfer jesli macie odkrecony.
Haniu,jak samopoczucie? A.cos mowil,przepraszal?
W niedziele przyjda do mnie przyjaciolki,juz sie ciesze ze spotkania:-)
Sophie u nas na kupke dziala sok z jablek lub samo jablszko...mozesz tez sprobowac ugotowac grysik na wodzie z dodatkiem startego jablka.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja mialam tyle godzin snu a wcale sie nie wyspalam...Artek obudzil sie 2 razy na herbatke,ale o 5 musialam dac mu mleko bo juz nie chcial zasnac i spalismy do 8. Emi przywitala dzien kupa..dobrze,ze w pampku,bo wczoraj byla w majty...ale i tak jestem z niej dumna,bo czesto siusia na nocnik. Artus przed chwila zasnal.
Dziewczyny przypomnialam sobie,bo jak Emi marudzila i nie chciala zasnac to obracalam ja na boczek i klepalam po pupie. Bardzo to jej pomagalo.
Malitka,wspolczuje Ci tej nocy,mam nadzieje,ze dr na kolejnej wizycie cos doradzi.
Marta,trzymam kciuki za pierwszy dzien w pracy..masz fajnie bo jutro juz weekend.
Mildy,robisz piekne zdjecia a Twoje maluchy wygladaja jak z okladki.
Kakaszka jesli nie masz nawilzacza sprobuj powiesic nad Elizka badz na lozeczku kilka mokrych,nie kapiacych pieluch lub mokre reczniki na kaloryfer jesli macie odkrecony.
Haniu,jak samopoczucie? A.cos mowil,przepraszal?
W niedziele przyjda do mnie przyjaciolki,juz sie ciesze ze spotkania:-)
Sophie u nas na kupke dziala sok z jablek lub samo jablszko...mozesz tez sprobowac ugotowac grysik na wodzie z dodatkiem startego jablka.
Gochens,prezent czadowy. Maz bedzie Cie nosil na rekach.
Moj to chyba chcialby uczestniczyc w nagraniu top gear..uwielbia ten program i tez ma swira na punkcie samochodu.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
rany kiedy Wy tyle piszecie:P zanim zdążę nadrobić to znowu tyyyyle nowych postów

Witamy najmłodszą pannę na forum Wikusia

Rysa ale Ci w domu mały Perfekcyjny Pan rośnie sprzątać będzie każdą szafke

mój znowu wpieprza kaszkę kukurydzianą tylko taką fest gęstą jak jest rzadka to pluje na każdą stronę i standardowo jak ma buzię pełną to wtedy kicha....wprost na mnie.
Z czego Wy się chudzinki odchudzać chcecie się pytam~!!!!!!
a mnie teściowa znowu męczy

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Malutka ja mysle,ze @ winna..przeciez wowczad mnostwo wody zatrzymuje sie w organizmie
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Noc mega

Gochens no to kupiłaś te bilety

Malutka a może we wadze bateria słaba i źle wskazuje? Bo czasem tak się zdarza. A ważę się zawsze rano bo na wieczór jest kilogram więcej ale to zapewne wiesz

Agusia dzięki że pytasz

A tak na poważnie to powiedział że sie POSTARA juz taki nie przychodzic (mimo że zdarzyło mu się to pierwszy raz) więc mu powiedziałam ze ma się starać i obiecać mi że się to nie powtórzy...więc powiedzmy że mi to obiecał też

Agusia to super że bedziesz miała odwiedzinki kumpelek

U nas na kupki też działa prażone jabłuszko

A na suche powietrze w pokoju to albo nawilżacz albo z tańszych rzeczy zimne ręczniki na kaloryfery ...tyle tylko że trzeba je często zmieniac

nic...biorę się za porządki...musze wywiesić pranie bo sie wyprało...i chyba dziś upiekę chleb

aaa Marta Ty dzis 1 dzień w pracy

haha cordis ja juz też z 3 razy dostałam od córy taka petardę jak kichała i miała pełną buzię

miłego dnia
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Dzieki za rady kobitki sprobuje coś ztym zatwardzeniem zrobic ;/
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
DZIEWCZYNY SPOJRZCIE NA TABELKE I PODAWAJCIE WYMIARY BY NAM NIE KULALA

Szósteczka, Abra, Marcia, Sophie, Kakaszka to juz masz dwie luki