BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #822562 przez szósteczka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A zdjecia Miledi przepiękne trzeba chyba dużo cierpliwości żeby takie zrobić i żeby tak fajnie wyszły.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #822576 przez srenka_918
Byłam na poczcie i zdjęcia super ;) Pawełek już fajnie raczkuje, ciekawe kiedy mój się ruszy z miejsca ;)

Ja też jestem zdania że jeśli ktoś czegoś naprawdę chce to włamie się wszędzie, więc wstawiając każde zdjęcie myślę jak Hania, może moich nikt niepowołany nie dostrzeże ;)

Mój synuś spał 20 min, czyli urządził sobie drzemkę... Ja akurat wybierałam się do kąpieli jak się obudził.... Wzięłam małego pod pachę i zaniosłam mamie ;) Ogoliłam się tam i tu ;) Od razu człowiek się inaczej czuje ;)

Miłej i spokojnej nocki ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822581 przez Marta1985
No to ja gotowa jestem :-) przyszykowane wszystko, doprowadzona do stanu reprezentacyjnego jestem, psychicznie gotowa też jestem :-) no chyba będzie dobrze :-) jutro 8 - 13:30 :-) w tym muszę zrobić badania okresowe ;-) pewnie przeź najbliższy czas będą wszyscy o wszystko pytać - jak to w urzędzie - gł cechą urzędnika - ciekawosc ;-)

Milady - sesja śliczna :-) szósteczka i cordis równieZ :-)

Co do zamieszczanią zdjęć to prawda różne ludzie mają pomysły ale myślę ze zdrowy rozsądek najważniejszy i żeby ńie wpadać w paranoje :-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822582 przez Gochens
szósteczka przecież kazdy moze sie zalogowac na forum.. zwłaszcza o dzieciach :dry: i przeczytać/zobaczyć foty. Dziewczyny nie siejmy paniki bo zaraz przestaniemy się udzielać, bo jesli KTOŚ będzie chciał to wykorzysta informacje o nas :huh:

Alan śpi w dalszym ciągu w sypialni i właśnie sie zastanawiam czy go zabrać do łóżka swojego czy zostawić u nas..ale boję się że jak on sie w nocy obudzi to zacznie kicać po całym łóżku a ja się nie obudzę i się jeszcze spierdzieli.

Kupiłam w końcu te bilety do Londynu. eh zwlekałam tyle ale ceny wciąż szły w górę a teraz już 920 zł kosztowały więc kupiłam za 580 z Warszawy.. trudno trzeba bedzie jakos tam dojechac :) ajjjj już nie moge doczekac sie miny mojego jak zobaczy swoja urodzinowa niespodzianke

Marta udanego pierwszego dnia :) Czekam na relacje :side:
Srenka też lubie wypierdzielić kilka zbędnych włosów :silly: :woohoo: :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #822583 przez Sophie25
No oby tak było ;-)
Ją też lubię zdj robić ale takie to mi nie wychodzą :-D

Na poczcie byłam szostecska Pawelek uroczy :-*
Cordis śliczny synek :-D

Maz kupił małej smoczek ci świecu w ciemności ha nawet nie wiedziałam że takie są :-D

11 lata 3 miesiąc temu #822586 przez Gochens
Sophie też mamy taki :) z księżycem :) łatwiej go znaleźć w nocy jak młody wypierdzieli z łóżka

11 lata 3 miesiąc temu #822588 przez Marta1985
Gochens napewno to będzie cudowna mina :-) kiedy urodziny małża? :-)

11 lata 3 miesiąc temu #822591 przez Marta1985
Z jakiej firmy te smoczki? :-) Bartuś używa tylko Aventu te od 0-6 i za chiny ńie chce innego :-( kupilam nowe od 6-18 ale gdzie tam... Małemu księciuniowi ńie pasują ;-)

A z szukaniem smoka po nocy to już jestem mistrzynia :-) w takich miejscach już go po nocy znajdowałam ze nic mnie ńie zadziwi ;-)Ale dla bezpieczeństwa zawsze drugi jest w przyborniku prży lozeczku :-)

11 lata 3 miesiąc temu #822596 przez szósteczka
Pmacie racje na fb nie będę wstawiać żeby muj sie nie czepiał a tu to tak jak pisałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gohenes super prezent sprawiłaś.
Powodzenia w pracy pierwszej powracającej mamie, trzymamy kciuki Marta.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822599 przez KaRoLkA
Popieram że jak ktoś chce obejrzeć to i tak zobaczy , mam nadzieję tajemnicy jak dziewczyny że nasze się nie spodobała reklamodawca :P

Gochens może lepiej go przenieś jakby miał spaść :) a prezent wypasiony , mąż będzie wniebowziety

Marta udanego dnia w pracy :)

świecący smoczek :lol: przydał by się bo zawsze szukam na omacka

Srenka

Gabi pospala godzinę i teraz marudzi bo spiaca a niechce usnac :/ także idę się położyć z Nią , miłej nocy :)

patrzcie jaki fajny prezent
chocolissimo.pl/do/cat/DLA_DZIADKOW_PREZENT/Dla-Babci-i-Dziadka

11 lata 3 miesiąc temu #822600 przez Sophie25
Gochens noo my też z księżycem :-D może mamy ten sam :-D

Marta on jest z Canpol babies ;-)

Ja też szukam i szukam w nocy a teraz przynajmniej ułatwienie jest :-D

Kupiłam jej z Nuka i Aventu ale tego s avent nie chce wypluwa ....

Marta udanego powrotu ją dopiero w czerwcu :-P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822656 przez srenka_918
Marta udanego 1 dnia w pracy ;)

Ja nie potrzebuję smoka co świeci w ciemności, bo mały go daleko nie wyrzuca, zawsze leży blisko przy nim ;) Mój lubi smoczek z nuka, inne wypluwa, chcę teraz mu większy kupić bo ten jego jest do 6 miesięcy, to ciekawe czy się przyzwyczai...

Wychodzi na to że idę spać jako ostatnia ;) Mój mały dał się utulić do ponownego snu dopiero 20 min temu...

Karolka prezent idealny dla babci pawełka to czekoladowy smartfon ;) Jestem pewna że gdyby go zobaczyła to by powiedziała że w końcu coś pożytecznego z telefonu zrobili ;)

11 lata 3 miesiąc temu #822687 przez Marta1985
Dobry :-)

To ide :-) wszystko fajniei sprawnie poszło :-)

11 lata 3 miesiąc temu #822696 przez kakaszka
dzien dobry.

noc super, jedna pobudka najedzenie, a tak spala jak zabita :) obudzila mnie pierdzeniem ustami, uwielbiam takie pobudki, bo nie moge sie powstrzymac od smiechu :D
teraz krolewna sie bawi, a ja popijam kuwisie :)

marta super, ze poszlo sprawie, no i milego pierwszego dnia :) zdawaj nam relacje :D

fajny taki smoczek swiecacy, nie raz by sie przydal, ale zazwyczaj ja zabieram elizie ( juz tak :) ) jak zasnie mocno i odkladam na widoczne miejsce, a jak juz jest z nim, to zazwyczaj pod glowe chowa albo z jednej strony albo z drugiej :) my juz uzywamy rossmanowaskiego od 6 miesiecy, jest wiekszy, ale eliza nie zauwazyla nawet roznicy, ale chyba jest lepszy, bo w ogole nie wypada, no chyba ze eliza sama go wyjmie :)

kurcze cos mi elizka na na jakis czas pokaszluje, dzis nawet raz w nocy pokaszlala, w przyszlym tygodniu ide ja zapisac na szczepienia ( mam nadzieje, ze juz nam wstrzyknal, bo szyjka o wiele lepsza ) to przebada mala. to nie jest kaszel non stop czy systematyczny, dlatego narazie nie sieje paniki.

gochens ale superowy prezent, pewnie mezus popusci :P
i jak tam spalas ze swoim krolewiczem?

milego dnia :)

11 lata 3 miesiąc temu #822699 przez malutkamilka
No to Martuś powodzenia.

my smoczka używaliśmy z aventu ten co dają z prezentem po urodzeniu w szpitalu. W listopadzie zmieniłam jej na większy z tommee tippe czy jakiś tak, ale nie bardzo chciała bo nie był okrągły tylko częściowo ścięty ale już się przyzwyczaiłam.

my zaliczyliśmy kolejną katastrofalną noc- ledwo żyję i na oczy ledwo co parzę. Idą po kawę bo inaczej się nie obudzę.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka