BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #823101 przez violcia00
Hania Ty to potrafisz poprawic humor :silly:

Gochens a ten balsam to tylko na poczatku tak grzeje,jak sie skora przyzwyczai to nie jest tak zle :lol:

Pozniej sie odezwe jak mój głupek pojdzie na trening i bede miala kompa.

milego wieczorku :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #823107 przez Hania84
haha :D kakaszka z Toba mi się skojarzyło bo uwielbiasz spać :lol: :blink: :side:

Mam jeszcze więcej kawałów w zanadrzu więc jakbyście chciały to ja chętnie :lol:

szósteczka kurka zazdroszczę...tez uwielbiam czytac ale jakoś nie moge się zmobilizować :S 2 półki przeczytane a jeszcze 2 czekają na olśnienie moje :silly: jak na razie forum wygrywa :silly:

a to mój dzisiejszy chlebek :silly: fajnie wyszedł...ale zrobiłam z połowy porcji bo pisało że wyjda dwa chlebki...to sobie mówię po co mi aż dwa...ale jak sie upiekł to stwierdziłam ze mam większą blaszkę i jest niższy niż normalny razowiec...ale nic to...i tak jest nie źle jak na pierwszy raz :blink: :blink:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #823110 przez kakaszka
napisalam duzego posta i oczywiscie mi wcielo, jestem mega wkurwiona, wiec napisze pozniej. teraz idziemy pierwszy raz z eliza kapac sie razem :)

11 lata 3 miesiąc temu #823111 przez Hania84
kakaszka na poprzedniej stronie jest jakis dłuuugi :D

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #823120 przez KaRoLkA
Haniu super te kawały ;) hi hi fajnie że urlop zalatwiony , wkońcu sobie odpocznijmy i spotykasz się z rodzina :) My dopiero we wrześniu także całe 9 miesięcy przed nami :) Chlebek pyszne wygląda :)

to ja tez dam jeden :) ;

Dzwoni synowa do teściowej i pyta :
Mamo jak się dziecko zesra to kto przebiera ??
na to teściowa odpowiada: oczywiście że Matka!!
więc synowa mowi: No to Mamunia się zbiera i przyjeżdża bo synus tak się najebal że do kibla nie trafił :p

Sophie moja śpi jeszcze 3 razy i najdłuższa drzemka ok 40 minut :) właśnie śpi i później nie usnie:/

Kakaszka szkoda że z notariusza nie wyszło,

Dziewczyny ten stan podgoraczkowy mnie bardzo niepokoi bo ma tak 37, 3 do 37, 7 (obecnie) i to chyba przez ząbki bo kupa zielona i rzadsza była a nie jadła nic zielonego :( bidusia oby te nieszczęsne żeby szybko się pojawiły ,

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #823124 przez Sophie25
hahahaha Hania Ty to umiesz humor poprawic :D :D :D Dobreeee :D KAROlka Twoj kawała tez zajebisty :D

KaROLka moze Twoj tak powiedział bo zaspany był przeprosi i bedzie odbrze,ale czasem jak chłop walnie jakis tekst to masakra moj tez tak czasami az przykro sie robi :(

Własnie moj robi siłownie,postanowił "pakowac" kupił jakies sztangi i wogole ale mnie to nie cieszy bo jego kumple przyjechali a oni sa pijacy i zaraz beda Go na picie namawiac ;/

Na jedno dobrze bo bede tam cwiczyc :P

Wiec my tak jak kakaszka idziemy sie kapac razem dzisiaj mamusia a nie tatus tak jak oststnio :D

11 lata 3 miesiąc temu #823130 przez Sophie25
Wlasnie Zoska pierwszy raz zaraczkowała :D :D :D

Teraz juz wiem co czujecie mamuski raczkuujacych :D :D

Oczy dookoła :D

11 lata 3 miesiąc temu #823135 przez KaRoLkA
Brawo dla Zosi :) To będziesz miała gości na ćwiczenie ?? :unsure: i to codziennie tak :cheer: życzę cierpliwości :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #823143 przez Hania84
Karolka przykre to co usłyszałaś :( nie powinien ci tak powiedzieć :cheer: ja to bym na drugi dzień nie zrobiła obiadu...i od razu mu sieknęła riposte taką żeby z krzesła spadł...ale to ja :silly: ja to jestem inna trochę :silly: a taki pyszny obiad miał i jeszcze źle...ech B) szacunek musi być !

Sophie oj mam nadzieję że nie beda go namawiać...a jak tak to powiedz mu że sobie nie życzysz...zresztą jak sie ćwiczy i chce się mieć jakies efekty to alkohol nie wskazany...więc to też mu możesz powiedzieć.
I brawooo dla Zosiaczka za raczki :lol:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #823150 przez Milady
Dziekuje Wam za komplementy! Achhhh kochane jestescie :D :)
Wysłałam numer 1 :D

Malutka podwojne szczescie, powiem ze ja miałam obawy jak sobie dam rade tak do 6 miesiaca pozniej sie spiełam i powiedziałam sobie " Musisz byc twarda" jak byłam w 7 miesiacu zerwałam zareczyny,troche było zawirowań i płaczu ale niemogłam narazac małych na moj stres i zdenerwowanie dałam rade i teraz ciesze sie ogromnie ze mam ich 2 i mam cicha nadzieje ze Marcin zmieni sie dla mnie troszke juz sie zmienił ale nie zapeszam chyba wie ze popelnił blad i widze ze dzieci sa dla niego tak samo wazne jak dla mnie :)

kakaszka dziekuje za słowo uznania! buziak dla Cb :*:D

Kurcze ja sie z moimi nie wykapie bo z 2 to niemam jak ;/:D a Marcina do tego nie zaprosze bo by sie jeszcze na mnie gapił i wogole rozmarzyłby sie haha nuie zasłuzyl na nic w tej materii:D :D

Nastka sie ładnie bawi a Iwo zajada biszkopcikA :D

Kawały były zajebiste! :D

KarROlka to Ci maz holera jasna tak mowic do zony za jedzenie gotowe niech teraz kwiaty kupi na przeprosiny :D

A ja jestem ze Szczecina :)

HAnia daj troche chlebka upieczesz mi taki ? :D

Bravo dla Zosi :* MAmusia bedzie musiała sie nachodzic przy niuni :D To bd miała strongmena :D

11 lata 3 miesiąc temu #823156 przez violcia00
jestem i ja.

dzien ciezki ze wzgledu na mojego B

Noc tez mialam ciezka bo Oskar co chwile sie budzil i musialam latac do niego,az w koncu przenioslam sie do niego do pokoju i przekimalam do 6 z przerwami rzecz jasna jak sie budzil :dry:

karolka no przykre to ze tak twoj sie do ciebie odezwal,ale faceci to chamy,wiec sie nie przejmuj,ale nie sadze zeby cie chcial obrazic,na meza to chyba nie masz co narzekac??,a pierogi to ja uwielbiam ruskie,ale za bardzo tuczace ,a na razie staram sie nie jesc takich rzeczy, ucaluj Gabi od Oskarka moze cos to da na ta goraczke :lol:

siłownia to fajna rzecz,ale hania ma racje,albo alkohol,albo silownia bo cwiczenia z alk.nic nie dadza,fajnie ze ty bedziesz mogla skorzystac :silly:

Gochens to sie postaralas z prezentem dla meza,milego wyjazdu :blink:

Marta jak po pracy??

Haniu chlebek wyglada apetycznie :silly:

a karolka ten twoj dowcip mnie rozwalil :woohoo:

11 lata 3 miesiąc temu #823159 przez Sophie25
Zaraz rozgonie to towarzystwo powiedziałam mu to że jak alkohol to nie siłownia i mówi że on nie pije zobaczymy....

Hania daj mi przepis plis :-*:-D

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #823182 przez Hania84
Violcia

Milady jak sie już na fest pogodzicie to powinniście we 4 się wykapać :lol: na pewno fajnie by było :) a chlebek z chęcią Ci upiekę jak przyjedziesz :) tylko wcześniej daj znać :)

Sophie proszę to ten przepis...tylko jak masz blaszkę taką normalna jak do babki (tę ciemną) ja mam długa na 30cm to musisz zrobic całą porcję na jeden chlebek :) będzie wtedy wyższy :) próbowałam go godzinę temu i jest pyyyyyszny :)
www.mojewypieki.com/przepis/prosty-chleb-razowy

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #823193 przez dziubasek
Karolka wyślij mi te wszystkie pierogi ja je wciagne jak swinia z mila checia ;) nie denerwuj się niektórzy faceci nie zasługują na dogodnosci i tyle....
Violcia aż tak zle? Mój gra po nocach ale przy dziewczynkach pomaga, jak jestem w szkole to ugotuje nawet obiad, za to syfiarz okropny jak nie rykne to po sobie nie posprząta. Raz mu Majka powiedziała " tatusiu jak nie posprzatasz tego to cię moja mama zabije" trzyletnie dziecko wie ze trzeba po sobie sprzątać a ten dupek nie. Tzn wie ale mamusia cale zycie za niego robiła wszystko.
Milady tym bardziej jesteś dla mnie wielka. Mam nadzieje ze jest szansa ze będziecie rodzina z ojcem maluszków.

My wróciłyśmy z shopingu, mala mnie naciąg dla na jakieś malowidła i tak się wykazała ze nie mogłam jej domyc. Śmieszne są takie małe dziewczynki ;)

11 lata 3 miesiąc temu #823195 przez malutkamilka
Co racja to racja z tą siłownią. Mój jak ćwiczył to ani alkoholu ani kawy nie tykał, za to wsuwał mnóstwo ryżu, makaronu i jajek.

Ale się uśmiałam z tych kawałów.

Bardzo dobrze Milady zrobiłaś wysyłając nr 1, bo mi też się ono podoba.

Violcia on był taki cały czas czy po prostu coś mu się poprzestawiało?
Karolka a było odebrac polowe mu z talerza jak za dużo ksieciuniowi. Ja to jestem taka że wzięła bym ten talerz otworzyła śmietnik i połowę do niego zgarnęła a reszta by była dla pana nic nie pasującego, nawet jakbym cały dzień stała przy garach w kuchni. To dopiero miał by minę.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka