- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
a co do Twojego to musisz być twardą poza tym największy sprawdzian będzie miał od 3 lutego jak wrócisz do pracy , to może trochę do niego dotrze że siedzenie z dzieckiem to nie wakacje

Milady na kwiaty to niema co liczyć bo już półtora roku nie było , a o przepraszam to muszę wymuszać bo mówię " nie będę z tobą rozmawiać dopóki nie usłyszeć jednego słowa "
Sophie trzymaj męża krótko he he

Moja panna śpi od 18 właśnie się przesądziła to dałam mleko i śpi ciekawe do której

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Strasznie dużo piszecie

Ja po pracy zrobilam obiadek, ogarnelam chalupke, zrobilam pranie, pobawilam šie z Bartusiem i oo

Jutro rano was nadrobie i napisze szczegółowo

Facetów wysyłamy na turnus do Hani

Żarty też fajowe

To do jutra

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

kapiel super, teraz to codziennie tak chce

no violcia chyba po czesci cie rozumiem. ogolnie jest ok, ale jak cos zrobie nie tak, to nie raz przygina pale, no i pomocy przy dziecku raczej nie ma, bo on uwaza ze tato to tylko facet co sie bawi. no ale...teraz jak ma cos zrobic to wole sama, bo wiem, ze zrobie to lepiej.
milady spokojnie przyjdzie czas na kapiel i u ciebie

ja wzielam ciazka artylerie na suche placki elizy. lekarka mowila natluszczac, ale jak pisalam wczesniej oilatum nic nie daje, wiec kapalysmy sie i robilam w wodzie jej masarz z oliwka, moze to cos zadziala.
haniu chlebek wyglada super.
no wlasnie sophie albo jedno albo drugie, wiec oby malz sie nie skusil.
karolka no nie mily tekst, mi moj raz na samym poczatku powiedzial, ze cos nie dobre bylo i teraz gotuje odswietnie

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sory ze tak nasmecilam

Wlasnie skonczylam projektowac fotoalbum dla dziadkow,przyjdzie od razu do rodziców,a teraz wypisuje kartki pocztowe,jutro wysle

A ja na odstresowanie naleje sobie winka

Ale narobiłyscie smaka tymi pierogami

moje dziecko od 19 słodko spi...a i dzisiaj przyszły te korale(bursztyny)juz je zalozylam,ciekawe czy cos ulza w zabkowaniu

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Marta jestem za wszystkich facetow na turnus do Hani ale byśmy aniołów mialy

ja siedzę sama i na złość nic niema w tv i w lodówce owoców brak, chipsów czy czegoś tego typu też muszę poszukać bo mam ochotę

a właśnie jak to u Was było z pierwszym okresem bo zglupialam wczoraj miałam dzisiaj tylko żółtą wydzielina i tak na zmianę

Violcia zdrowko ją też wino popijam i wcinam sobie ciastko cos mi się też należy hi hi

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Violcia kurcze az tak

Moj tez ma ciezki charakter ale ostatni jest do rany przyłóż o co Go poprosze zrobi mowie jade tu i zostaje z Zosia naprawde widze w nim zmiane jak Zoska sie urodziła i wogole nawet taki czuły ostatnio bardzo jest

KAROLka nawet mi nie mow oc chipsach bo sama bym zjadła a tu dieta ;/ Ale Ty masz śliczną figure to Ci nie zaszkodza

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a jem bo i tak przeleci przezemnie w ciąży mi się zbierało bo miałam okropne zaparcia:/
Gabi moja rozpalona jak niewiem dałam jej nurofenu i śpi bidusia oby to szybko przeszło

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hania fajne dowciapy a chlebek wygląda smakowicie

Karolka dogodzić facetowi to dopiero wyzwanie, a jak byś za mało nałożyła to by miał pretensje że jak dla ptaszka..
Violcia też mam dziś przerwe od ćwiczeń za to na spacerze spaliłam 410 kcal tak poginałam w tym deszczu. A swoim trochę potrząśnij bo co to to.. Jeśli nadal będzie taki to się spakuj i wyjedź na trochę od razu się otrząśnie

Kakaszka fajnie że się kąpiel podobała, ja też się już zastanawiam czy to nie marchewka bo cholera raz ma raz nie ma a nic nowego nie daje ;/ co za gówno
Dziubasek widzisz czasem dzieci są mądrzejsze niż dorosłe facety

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
No co te facety dzisiaj masakra........ ;/
Moj bawi w najlepsze a Zoska niechce spac ;/ Co chwile jego koledzy podchodza rozbawiaja ich dla nich i dla niej to jest smieszne ale po chwili ona sie wkurza i marudzi bo spiaca!
ZAraz mnie szlak z nimi trafi !
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

u mnie światełko w tunelu dostałam smsa o treści " kocham Cie" czyli wyrzuty sumienia go odpadły ,
lecę spać do Gabi , słodkich snów:)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
słodkich laseczki

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Dopiero teraz mam czas żeby Was nadrobić i coś skrobnąć

Mama ma w poniedziałek urodziny to dziś rano stwierdziła że co będzie świętować 51 lat w poniedziałek i umówiła sobie gości na jutro a zaraz potem przyleciała do mnie żebym jej z ciastami pomogła, ja to uwielbiam robić, ale tak na akord to nie przyjemność...
Haniu kawały świetne

Karolka Twój kawał powalił mnie na łopatki

Jeśli chodzi o mężów... Ja chyba na mojego nie mogę narzekać, choć czasem ma co nieco za uszami

Lecę spać, bo miałam ciężi dzień, 4 ciasta bez przygotowania zrobić z małym dzieckiem które ząbkuje to chyba jest wyczyn

Choć mój tata mi dość dużo pomógł, jak już pod wieczór wykańczałam ciasta to przyszedł do mnie i trzymał Pawełka, to mogłam w spokoju dokończyć, ale Pawełek jak w końcu trafił do mnie na ręce to tak się wtulił jakby mnie rok nie widział

Milady dobrze wybrałaś ze zdjęciem

Dobrej nocki
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Milady,super,ze wybralas zdjecie nr 1. Moim zdaniem najlepsze,co prawda nie znam sie na technice fotografowania,tych wyostrzeniach i innych trikach,ale to zdjecie ma pewna fabule i przeslanie..innymi slowy,opowiada jakas historie i chyba to mnie w nim urzeklo.
Violcia,co za gbur..masz racje,chyba to siedzenie w domu mu odbija...no,a co z jego praca?
Gochens,tez bym sie wkurzyla,moj tez mowi zaraz,zaraz i czesto musze cos zrobic za niego..jak prosze by umtl gary,to ok,umyje...ale nie teraz a jak idzie spac o 2,3 to przeciez nie bedzie tlukl sie talerzami w nocy...rano wczesniej niw wstanie wiec gary zostaja dla mnie..nienawidze tego bo lubie miec porzadek w kuchni jak wstaje rano.
Dzis chyba chlopy jakies niekorzystne dni mieli,ja tez sie nasluchalam,ze ostatnio nic pozytecznego nie robie,tylko pisze na jakims durnym forum zamiast sie rozwijac...wrrr wkurzylam sie i poszlam do lozka.
Haniu jak Ci idzie ta dietka? Do konca jej nie przestrzegam,ale woda przed posilkami jest,sporo warzyw i owocow i do 19:30 ostatni posilek..oby mi sie cos udalo,narazie mam -0,8 kg..wiem,ze nie duzo...
Karolka ubostwiam ruskie,tez musze zrobic...a chlopy to nas niedoceniaja...co z tego,ze mial za duzo,mogl odlozyc czesc na patelnie a nie dogryzac i wkurzac takim tekstem. Bo nie dosc,ze domowe,wlasnej roboty to jezzcze po gebe dane.
Haniu,myslisz,ze do tego chlebka trzeba te specjalne maki dawac,nie moga byc zwykle niechlebowe? Bo wyglada cudnie i juz jestem glodna.