BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #823560 przez Hania84
Lena po nocnikowym wietrzeniu pupy :lol: nic nie zrobiła ale chociaz posiedziała ładnie 15 minut i przewietrzyła dupalka :D

Milady
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #823563 przez kakaszka
popieram hanie w 100%, jednak madra babka jestes ;-D

11 lata 3 miesiąc temu #823565 przez Hania84
haha kakaszka to JEDNAK jestem mądra twierdzisz :D

Lena coraz piękniej pije mi herbatki :) przed wczoraj wypiła mi ładnie sama 100ml, wczoraj 130ml a dziś już 220ml (podzielone na 2 razy oczywiście ) :ohmy: bardzo się cieszę :lol: w końcu nie muszę z nia o to wojowac bo zawsze musiałam jej wmuszac i na cały dzień wypijała tylko 50-60ml :dry:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #823569 przez aleksiaa88
łoooooo ja nie w temacie

a tu 5 stron przede mną

Jak już jestem to spytam o rozliczenia a mianowicie becikowe się rozlicza i rodzinne jak to jest? Wiecie coś o tym

Agusia jak przeczytałam jak ci chłop powiedział o tym durnym forum, że siedzisz aż mnie podniosło

11 lata 3 miesiąc temu #823574 przez Sophie25
Milady tak wlazi pod stół :-D pluskwa mała :-D
Podpisuje sie pod tym co mówi Hania ;-)

Lecimy na kąpiel dzisiaj tatuś w wannie :-D szkoda że nie że mna hahahaha :-D:-D

11 lata 3 miesiąc temu #823599 przez kakaszka
no haniu jednak :P a mialam watpliwosci :D zartuje oczywiscie :P

my juz wykapane, eliza pospala 20 minut i sie obudzila, ale pewnie zaraz padnie.

ale mam ochote na cos slodkiego, a nic oprocz cokru nie ma :D do sklepu nie ide napewno... grr

aleksia co dokladnie ci w becikowym interesuje, ja robilam jakis czas temu i musze sobie przypomniec.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #823608 przez aleksiaa88
Chyba zle sprecyzowałam chodzi mi czy sie tez oblicza w rozliczeniach rocznych no wiadomo o co chodzi i rodzinne ?

11 lata 3 miesiąc temu #823610 przez kakaszka
oj tego kochana to ja nie wiem

11 lata 3 miesiąc temu #823611 przez aleksiaa88
kakaszka to ja cie poczestuje czekolada malaga moze byc? mam w półce ale walcze musze przezwyciezyc ochote

11 lata 3 miesiąc temu #823616 przez kakaszka
z wielka checia :D
chyba jednak uprosilam mojego zeby poszedl do sklepu :D ale pewnie bede musiala odrobic natura :D

co tu dzis tak cicho?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #823617 przez malutkamilka
Dziewczyny ja na szybkiego, bo mala się mi na ręku i tak mi słodko że nie chce jej odkładać ale trza zjesc kolację i zafarbować włosy bo znowu mi nudno- kiedyś mi wszystkie wypadną :D

A więc tak, najpierw do Milady. kochanie jestem tego samego zdania co Hania. Moze on byl z tamta i poznal Ciebie i soe zakochal. ale bal sie ze jak z tamta zerwie a ty go nie zechcesz to zostanie sam- troche egoistyczne z jego strony ale przez ten dlugi czas juz odpokutowal. Nie powinno cie obchodzic co z tamta dziewczyna- widocznie on wybral ciebie bo bylas lepsza od tamtej, lepiej do niego pasowalas. Na twoim miejscu dawalabym juz mu znaki by dac mu szanse- niie zdradzil wiec az taka kara mocna to i tak za mcna wg mnie ale skoro ja wytrzymal i nadal chce byc z taba i dziecmi to chlopak na prawde cie kocha- te marciny takie uparte sa i nic nie poradzisz. Porozmawiaj z nim czy mu zalezy ze chcialabys dac mu szanse ale niech od razu na wiele nie oczekuje.

A to ze ona powiedziala, kochanie ona juz z zazdrosci bzdury mogla mowic- to tak jakbym ja ci powiedziala ze ze mna sypial- co prawda nie jest. Bylym sie nie wierzy tym bardziej jak powiedzialas ze na ciebie krzyczala to byla zla a w zlosci rozne glupoty sie gada.

To ja mojemu dalam dosc szybko szanse po tym jak mi powiedzial:" jakos juz cie chyba nie kocham"..... ale nie bede zanudzac swoimi opowiesciami.

Lece nadrabiac dalej

11 lata 3 miesiąc temu #823629 przez aleksiaa88
Reniferki były z pepco jak przeczytałam to mi się przypomniało

11 lata 3 miesiąc temu #823633 przez Milady
Dzieci juz spia Marcin pojechał przed chwila :) Widziałam ze ma chec zostac i porozmawiac od serca powidział mi " że jeden telefon ode mnie i zaraz bedzie"

MAlutka ja chetnie posłucham Twojej historii :* W malzenstwie tak Ci powiedział czy w juz dawno ?

Aleksia dzieki za info odnośnie reniferków :)

Dzieki Wam zrozumiałam wiele rzeczy i spojrzałam na to inaczej :* Dziekuje z całego serducha!
Z siostra bym o tym nie porozmawiała bo ona odrazu doradza zebym Go rzuciła raz na zawsze! Ale niechce z nia o tym rozmawiac bo wiem jakie jest jej zdanie na ten temat moja mama mowi takm jak Wy daj szanse dla dobra dzieci przeciez sie kochacie :)

Skłaniam sie ku temu zeby zamknac za soba to co było złe ! :)

11 lata 3 miesiąc temu #823643 przez violcia00
ja juz wykapana,maly spi od 2godzin,pocwiczona tez,ale dzisiaj wylałam potu,dres mozna było wykrecac,była moc :silly:

ja tez mam malage ale sie nie skusze jednak,ja bardziej bym zjadla chipsy,wieki juz nie jadlam,ale musze sie obejsc ;)

miledy dziewczyny maja racje,jak sie kocha to wielee mozna wybaczyc i jesli Cie nie zdradzil,a tamta baba moze sobie gadac,nie powinna miec do Ciebie pretensji,trzymam kciuki zeby sioe Wam udalo :kiss:

kakaszka ty to nie zla bylas, 2ch na raz?a jednak miłosc zwyciezyla :woohoo:

jutro znow caly dzien sama :(

milego wieczoru lasencje :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #823644 przez Sophie25
Mowiłam tesciowej ze nie bede jadła smażonego a pna z tekstem " Chłop nie pies na kosci sie nie rzuci " :D

Milady 3mam kciuki i wiedze ze juz jest na dobrej drodze! I widac po tym co powiedział ze mu naprawde bardzo zalezy i do dzieci przyjezdza zajmuje sie :)

To ja Wam cos pokaze : :D

To akurat cała prawda o nas :D :D :D
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka