- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Sophie ja nurkuję za każdym razem kiedy się topię

Chlebek upieczony

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja też mam lęk wysokości

Hania zachęciłaś mnie tym chlebkiem

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
44 posty do nadrobienia

Milady szczerze mówiąc to myślałam że Marcin Ciebie zdradził że jesteście osobno. jak dla mnie to nawet konieczne żebyś mu wybaczyla i była w 100% szczęśliwa

Zosieńko nie draznij kotka

Malutka my bez zaproszeń bo tylko rodzina najbliższa a chrzestnymi są moja siostra i męża brat. Ja uważam że to sprawa indywidualna kogo chcesz na chrzestnego czasem lepiej wziąć przyjaciela bo z rodziną dziś masz kontakt jutro nie. ja swojego chrzestnego widzę na ślubie pogrzebie i tego typu okolicznościach

Kakaszka odrobilas zakupy słodkości??
Moim marzeniem jest lot na paralotni i dom jak Hania

My dziś byliśmy na pizzy mój tak chodził i gadał o niej ze w końcu pojechaliśmy z młodym

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
A mnie bungee kręci właśnie :-D a skok spadochronem też super :-D
Noi na swoim też bym bardzo chciała :-D
Mi się wydaje że Milady najbardziej zbolało se ją oklamal .... I nie powiedział o tamtej.... Mi mas wybaczyl pocałunek z innym ale to było dawnooo i wtedy chciałam zerwać ale później przemyslalam i wiedziałam że kocham J nad życie.....
Byliśmy wtedy rok ale teraz ti już przeszłość idzie 5 rok razem

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mój syn ja się czasem zastanawiam czy on się nie czuje noworodkiem jeszcze pierwsze 2 pobudki były co 2 godz następna za godzinę a jeszcze następna za pół więc 4 razy jadł a przed snem 2 razy doprawia się i śpi 2 godz

Marzenia ja mam takie jedno nie wiem ale jak patrzę na te niebieskie kopuły do tego te domki jedno na drugim i wąskie uliczki biel i niebieskie drzwiczki to normalnie chce tam być
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
ale teraz idziemy z eliza kuchnie ogarnac i obiad robic

zabcia pospala godzinke, ale to dla niej malo, wiec napewno bedzie marudera do 19, no ale bede jakos zabawiac

gochens narzarlam sie wczoraj wafelow

a na paralotni latalam

no a marzenie miec wlasny kat i wiecej mi nic nie trzeba, pozostale wszystko mam

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U NAS NOC DO BANI.Mały ciagle sie budził z płaczem i nie chcial zasnac,musialam go usypiac na rekach wiec kompletnie nie wyspana.
piekne macie marzenia,ja mam podobne,ale nie mam nastroju teraz o tym pisac.
strasznie zdołowana jestem i utwierdzam sie w przekonaniu ze jestem zła matka

oprocz tego to Oskarek cały czas płacze(pewnie tez dlatego ze ma taka nie odpowiedzialna matke),chyba zeby daja mu w kosc,ale juz nic mu na to nie poradze bo nic nie pomaga.
a my dzisiaj znow sami bez meza,dopiero zjadlam odiad a Oskarus kima jak na razie,ale sie wybudza

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Kakaszka i jak na paralotni?? bosko i cudownie?

Aleksia Grecja jest ładna to fakt, polecam!!
Sophie nie boisz się o kota? ze jej coś zrobi? psu jeszcze jestem w stanie zaufać ale kotu jakoś nie mogę. moja siostra ma i wciąż go przeganiałam

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja do kotow mam jakis wstret,choc moi rodzice maja kota w domu,ale jak bylam w Pl to trzymalam Oskara z daleka od tego stworka.
co do chrzcin to ja nie dawalam zaproszen bo tylko najblizsza rodzina a chrzestnymi byla moja siostra i brat mojego .
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Kochana mysle ze powinnac odpoczac i dlatego z przemeczenia tak sie stało,niech maz sie zajmie małyma TY wyjdz gdzies sama i odpocznij ...
Ja jestem mega wkurw...... goscie sie zapowiedzieli orobiłam sie jak głupia i nie przyjechali nawet kurde nie zawdzonili ze nie przyjada za to koledzy meza znowu przyszli na siłownie i jedzenie sie nie zmarnuje przynajmniej ale za to beda dłuzej cwiczyc ;/
Gochens nie boje sie bo moj kot ucieka przez Zoska i sie jej boi

Powaznie ona sie boi mojej Zoski i wieje ........ a Zoska teraz chce ja łapac okad zaczeła raczki

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Ehhhh to nie ładnie ze strony znajomych

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Ja zakładam, że jak moje dziecię będzie po mnie to wiecznie z bandażem i plastrem będę za nim biegać i będzie wiecznie z siniakami i zadrapaniami.
Głowa do góry każda z nas ma gorsze dni, nie dość że mamy maluchy na głowie to i cały dom więc super z nas babki.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Agusia ja ponad rok próbuje sprzedać suknię i doopa nikt nawet nie zapytał, oglądało dużo osób ale nic z tego nie wyszło ,
ale macie fajne marzenia , moim było pojechać do Egiptu i się spełniło, chciałabym jeszcze ze spadochronem skoczyc albo na bungee a z takich przyziemnych to chce pojechać do Rzymu z Mężem i Corcia

Violcia że co ?zła matka .?nawet tak nie mow , Nie Pozwalam ,! jesteś wspaniała matka ( jak i każda z Nas ) Oskarek Cie kocha i potrzebuje a ten mały bunt w jego wykonaniu przejdzie jak zęby wyjdą więc Głową do góry kochana

Aleksia dolaczam się do gochens Grecja jest piękna a zwłaszcza wyspy

Sophie ja nie ufam kotom, jakoś nigdy za nimi nie przepadalam, a Ci znajomi to telefonu nie mają ? chłopcy zjedzą, tylko tam to ich ćwiczenie trzymaj na pulsie

Ja pospalam od 15 a mój byl z Gabi na spacerze później dal jej jeść i spała ze mną , a jak już się obudzilysmy to męża już nie było , pojechał do pracy :/
Dziewczyny slyszalyscie w wiadomościach o tej kobiecie co straciła bliźniaki? bo w szpitalu nie było osoby kompetentne żeby zrobić usg , masakra jakąś oskarżylabym szpital do sądu za to że jej przełożyli cesare i dzieci zmarły , jestem zbulwersowała

idziemy się kąpać

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Dzieci poprzez upadek uczą się że boli...i to całkiem normalne mimo że wydawałoby się inaczej...my wiele razy tez się przewracałyśmy, guzy nabijałyśmy i żyjemy

Lencia spała do 17...o 18 zjadła deserek i teraz się wścieka...ma chwile marudera i nic jej się nie podoba

Fajne macie marzenia

Życzę ich spełnienia

ale dziś mały ruch na forum...ale niedziela to pewnie dlatego

miłego wieczoru
Karolka słyszałam o tym...ale to raczej chyba bo nie było osoby bby wykonała CC...ponoć monitorowali dzieci co 2h i o 24 żyły a o 2 w nocy już nie