BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824318 przez Gochens
dzień dobry kochane

u nas noc okej młody obudził się o 4 a później wstał przed ósmą ja pospałam do dziesiątej
Chcialabym napisac qiecej ale to po walce z Alim

Dobra uspokoił się :laugh:

Kakaszka nieźle z tymi drzwiami haha dobre dobre
Dziubasek tez nie wiem co chcesz od brzucha, no ale moze cos tam ukrywasz chudzinko :P no i fajnie ze znalazlas bratnia dusze :silly: u nas Ika i Abra sie odnalazly ale chyba nie dokonca wypalilo B)
Marta milego dnia w pracy
Milady czasem dzieci potrafia wyprowadzic z równowagi i mimo ze kochamy je ponad zycie to sa takie momenty ze mamy dosc. Mysle ze wlasnie to co przeczytalas to bylo to dosc :lol:

ja tez w mlodosci robilam glupstwq niczego nie żałuję, raz czlowiek żyję bedzie co na starosc wspominac :silly:
Szosteczka zdrowka dla Was

koniec pisania :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824334 przez Hania84
Sophie daj spokój już B) Milady usłyszała od dziubaska że tam sa wieczne narzekania, weszła , sprawdziła, zobaczyła i nam przytoczyła nam dowód i tyle. Sa typy ludzi narzekaczy i nie narzekających. Nie ma co się rozpisywać. Jeden jak mu dziecko płacze bedzie mówił a co tam i tak jest fajnie a drugi będzie mówił...o Boże weźcie go bo oszaleje...ile ludzi tyle sytuacji i opinii :P

Mój A. teraz chodzi na rano...mam nadzieję ze dziś szybko wróci bo chcemy pojechać do Lidla bo są fajne buty męskie do dresu (takie trampko-adidasy) zarąbiste i nie drogie. A we czwartek mamy znów body, dresy i bluzki dla naszych pociech :) także tez zamierzam pojechać i kupić Lenie :) sa takie jak były ostatnio...długie rękawki, ze słonikami...a dresy czerwone, różowe i granatowe. Pewnie w PL za tydzień też będą :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #824342 przez violcia00
dzien dobry

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

A tak propo jakiej wody uzywacie do robienia mleka :unsure:

Karolka dziekuje Ci kochana,jak mnie przygarniecie to z miła checia wybiore sie z Wami :blink: ...cos mi sie wydaje ze dziewczynie Oskara szybciej zabki wyjda i my zostaniemy na szarym koncu,choc tez nasz strasznie zeby mecza :huh:

Miledy M.popełnił bład,a,ale widac ze mu na Was zalezy,wogole to zauwazyłam ze jest dobrym czlowiekiem,a błedy kazdy popelnia i zasługuje na druga szansze,zycze Wam szczescia :kiss:

Kakaszka ale sie usmiałam z tym Twoich randek,z tym grubasem byla dobra a i ze sportowcem nie gorsza heh :lol:

usmialam sie tez z randki dziubaska :silly:

ja chyba nie mialam nie udanych randek,czasem tylko jak cos nie gralo to kolejny raz sie nie umowilam.

musze isc bo ksiaze sie obudzil

11 lata 3 miesiąc temu #824346 przez Gochens
Oo fajnie z tymi ciuchami moze znow beda te rajtki do raczkowania. Oby. Dla kobitek tez maja jakies rzeczy do cwiczen byc.

Violcia lec i sie rozerwij kochana. Ja używam przegotowanej z czajnika. Czasem jak nie mam to takiej z butelki ale jak mama zobaczyla to mnie opierdzielila ze to niby nie mozna cos tam cos.

11 lata 3 miesiąc temu #824348 przez kakaszka
o boze to dziecko mnie kiedys zamorduje. przed chwila dostalam s calej sily nogami w klatke piersiowa, az zabraklo mi tchu. wczoraj dostalam grzechotka w oko i teraz mam siniaka nad okiem, jeszcze ludzie pomysla, ze moj mnie bije :)

violcia uzywamy wody zrodlanej do mleka.
a u mnie jest podobnie, jak nie nagotuje wody na czas, to pozniej sa wyrzuty, no ale bez krzyku, tylko tekst typu no jak zawsze, tylko, ze o wszystkim pamietac nie mozemy.
i kochana obowiazkowo jedz na babski dzien i sie rozerwijcie tam laseczki :)

11 lata 3 miesiąc temu #824349 przez dziubasek
Część kobitki:)
Odnośnie brzucha to ja mam brzuch zmasakrowany rozstępami,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
poza tym kochane chuda nie znaczy piękna, ja to chciałabym ważyć ze 4/5 kilo więcej. Teraz kazda kość mi wystaje.

Uwaga moja Majka przespała cala noc u siebie w pokoju a meza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
bo juz 3 noce nie gral ;) Julka miała dwie pobudki.

Zaczynamy odliczanie za 7 dni bede w pl :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #824372 przez cordis
kakaszka to Twoja też jest taka łobuziara, mój mi ostatnio grzechotką tak zasadził że hej tylko leciałam sprawdzać czy śladu nie ma na czole, nie wiem skąd te dzieciaki mają tyle siły. a jeszcze cieszył się bo mu mocno grzechotało i światełko się uruchomiło :dry:

ja od początku robiłam mleko z wody Polaris, ale od pewnego czasu robię z normalnej 2 razy filtrowanej.

11 lata 3 miesiąc temu #824379 przez Milady
Sophie przepraszam moze nie powinnam oceniać kogoś kogo nie znam masz racje :* Rozejm ?> :*:D

Powiem Wam dziewczyny ze to chyba przez te nerwy i zdenerwowanie bo to ze chce budowac zwiazek na nowo to jedno ale w dalszym ciagu wyszły kłamstwa,ale jak mamy zaczac od nowa to musi byc bez kłamstw! Szczera prawda, ale nie spodziewałam sie tego co usłyszę ... a do tego jego matka do mnie dzis rano zadzwoniła ............ bleeeeeee ....

11 lata 3 miesiąc temu #824388 przez kakaszka
kurcze nie kumam dzis elizy o co jej chodzi. rano jak jadlysmy kaszke do byl wielki placz, ze sie nie najadla, to dalam jej jeszcze mleka, a i tak po nim byla placz, ze chce jeszcze. teraz ewidentnie chce spac, i zjadla mi pare lyzek obiadku i sie wkurwila na mnie i zamknela dzioba. dalam ja do lozeczka, zobaczymy co z tego wyniknie. wszystko przez ta durna pogode, no i chyab przyzwyczaila sie do mleka, jak nie jadla ostatnio nic innego.

o chyba zasnela, trudno obiad dokonczy jak sie obudzi.

dziubasek tez mam zmasakrowany brzuch, ale to malo ze rozstepy to blizna na caly brzuch po niepotrzebnej operacji.

11 lata 3 miesiąc temu #824393 przez KaRoLkA
Violcia to bardzo się cieszę :) pobuszujemy sobie po sklepach :) a z tymi zębami to niewiem jak będzie bo dziasla niby nabrzmiale i jak wsadzi coś twardego do buzi to ryk więc może już niedługo :)

kakaszka i cordis łącze się z Wami też mnie dziecko leje B) do tego kopie i ciągnie za włosy a przy tym ma tyle radości :)

Dziubasek ja powiedziałam że po urodzeniu jeszcze jednego bądź dwójki dzieci też chce zrobić sobie cycki bo masakra z nich została :huh: duże to tylko w ciąży były a teraz zostały same rozstepy :/

Haniu ją też się do Lidla i Aldi wybieram bo są fajne rzeczy :) ale to jak pan wstanie ;)

11 lata 3 miesiąc temu #824395 przez Sophie25
Milady rozejm :D :*

Kurde tak mi zimno i cieknie mi z nosa obym Zoski czyms nie zaraziła :( Chyba lepiej zebym dzis nigdzie nie jechała ...

Dziubasek swietnie Cie rozumiem ja tez bardzo bym chciała powiekszyc sobie biust mam kompleks małych cyckow :( :( :(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824401 przez Ikunia1910
Jezusiu nadrobic was po weekendzie to jakas masakra co wy nie macie co robic tylko stale przy kawiaturze ? :silly:

My bylysmy na weekend u mamy stad brak nas na forumie;)
No i robilam laurki z mała dla dziadkow, dzis jedziemy po odbior zdjec to na wieczor wstawie wam fotki;)

Zoska juz rzebiera sama nogami jak sie ja za raczki trzyma powiedzmy ze niby chodzi :silly: komicznie to wyglada:p no i fajie siedzi na podlodze bo o raczkowaniu moge narazie zapomniec. Zachowuje sie tak jakby bala sie ze wywali sie na brzuch a tego nie lubi wiec siedzi sobie ostroznie tam gdzie ja posadza :p

Sophie Milady dobrze ze juz spor zazegnany. Pamietajcie nie chcemy tu wiecej jakis chorych klotni.
Wy jestescie jeszcze stazem forumowym młode bo my tu ze soba juz ponad rok siedzimy to kazda kazda zna niekiedy lepiej niz rodzine :p takze prosimy o grzecznosc kochane.

Hania na polowanie do Lidla znow idziecie. Kurcze zazdroszcze troche tego szalu kupowania kolejnych slicznych ciuszkow no ale my mamy tyle ubranek po siostrzenicach ze nie wiem czy zdazy to znosic.

Violcia nie masz co sie martwic. Tyle ze ja jakos tak wolalabym na twpim miejscu powiedziec mezowi skoro nic takiego sie nie stalo to po co ukrywac. A po ta wode to on sam mogl isc bez przesady siedzi z dupa i sie przykrzania wiecznie do ciebie a ty kochana zaczynasz nam sie przez to sypac psychicznie i wmawiasz sobie ze nie dasz rady. Dasz bo jestes silna i masz nas ale musisz mu sie wteszcie postawic bo to bardzo nie ladnie wyglada. Trzymaj sie skarbie i rzeczywiscie wyrwij sie z karolcia na babskie popoludnie;)

Macie kilka fotek mojej cizi:

A co do bicia to fajnie trafilam wczoraj sie wyglupialismy w trójkę i B. Mnie "poszczuł " zoska :p zlapala mnie za nos i paluszek jej sie zemsknal wsadzila i paluch do nosa a ze nie chcialo mi sie obcinac jej wczoraj pazorkow to mi zacisnela raczke i przeciela skórę w nosie krew sie lala jak nie wiem oboje ze śmiechu nie moglismy wyrobić i B. Tylko smial sie czy pogotowie wzywac do pobitej przez 7 miesieczne dziecko :) ale wsadzilam tampon w nos i bylo ok.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #824461 przez kakaszka
no i mamy problem, eliza ma uczulenia na czerwone warzywa i zostaje nam do jedzenia kalafior ziemniak brokow szpitak cukinia, a eliza tego nie chce jesc i ma odruch wymiotny, bo nie ma zadnego slodkiego warzywa w tym. macie moze jakies pomysly.

a przed chwila sie wkuriwla, bo ulotkowicze obudzili mi dziecko, no szalu dostala, plus nie chec elizy do obiadu, rozwalony plan dnia i dupa dupa dupa.

ikunia slicznie sie prezentujecie z zosienka :)
no i masz matko za enistwo przy obcinaniu pazurkow :-P

11 lata 3 miesiąc temu #824486 przez Gochens
Kakaszka a skąd wiesz?? kurde może mój też ma a ja mu marchew robie wciąż..

Zosieńko pięknie wyglądasz nie bij mamy ;) Ikunia pokaż trochę więcej tego ciałka :lol: No i laurki koniecznie ;)

Kurde Alek tak pcha ręce do buzi ze wciąż ma odruchy wymiotne!!!

11 lata 3 miesiąc temu #824492 przez kakaszka
gochens po 3 dniach tylko marchewki dostala krostek, nie plam takie co ma caly czas tylko ewidentnie czerwone krostki na buzce na nozkach. przestalam dwac nastepnego dnia juz nie bylo.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka