BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #824044 przez Gochens
Ja swojej sukienki tez nie sprzedałam wrrr

Mój nicpoń powinien spać ale zrobił sobie drzemie 40 minut wiec musze go przetrzymać..

Karolka nie.słyszałam o tym ale oglądam właśnie fakty w mają mówić o tym wiec dowiem się co jest. Myślę że dla niektórych rodziców to taka tragedia ze nie są w stanie jeszcze uzerac się w sądzie i rozdrapywac te rany a wiadomo jak polskie sądy.. :angry:

Hania co dobrego masz na kolacje?? ja dziś zjem zupkę ogorkowa bo cały gar zrobiłam oczywiście bez zaprawy. Miałam ćwiczyć ale.nie mam siły.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #824045 przez Hania84
Gochens robię sobie sałatkę ze sałaty lodowej, fety, ogórka, pomidora i sosu vinegret :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #824055 przez Gochens
Mniam ja uwielbiam sałatki ale musi być kura jeszcze ;)

11 lata 3 miesiąc temu #824060 przez Gochens

11 lata 3 miesiąc temu #824062 przez srenka_918
Ja mojej sukienki też nie mogę sprzedać... Nie ma chętnych na używane, bo jak już nie chcą nowej a tanią to wolą wypożyczyć ;)

Dziewczyny co robicie jak macie jak macie wieeelki głód na wszystko i tylko byście jadły i jadły??? Ja się nie mogę od talerza oderwać....

11 lata 3 miesiąc temu #824064 przez violcia00
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 miesiąc temu #824069 przez cordis
violcia dzieciaki są teraz tak ruchliwe i ciekawe świata, że to nieuniknione że takie rzeczy będą miały miejsce, nie da się ich zamknąć w klatce wyłożonej watą. ważne że małemu nic się nie stało, płakał bo pewnie się sam wystraszył. lekarka Cię upewniła że jest wszystko dobrze więc już nie smutaj.

11 lata 3 miesiąc temu #824071 przez aleksiaa88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #824086 przez Sophie25
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824088 przez malutkamilka
Hej dziewczyny, ja na razie nie w temacie bo dopiero zabieram się za nadrabianie niedzieli, ale najpierw chcialabym Wam coś pokazać.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dodam, że zapomniałam że wczoraj po 17 dałam jej jogurcik z gerbera (nie pierwszy raz juz jadla i nic nie było) ale pierwszy raz truskawka i malina (choc malina juz przetestowana i nic tez nie bylo), dzis podalam jej po 14 troszke zółtka i po 17 ta połowę co zaczełam jej predzej dawac, a jak zadzwonilam do mamy by jej powiedziec to powiedziala ze wczoraj po 15 dala jej sprobowac dwie lyzeczki od herbaty zupy ogorkowej... i cholera nie wiem od czego by to moglo byc...

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #824098 przez violcia00
malutka to ciezko ci teraz bedzie okreslic po czym te plamki jak tyle nowosci jadla,moze po truskawce?

dzieki dziewczyny,troche sie uspokoiłam,duzo juz lepiej mi,ale strasznie sie przestraszylam...moj promyczek juz spi,a ja popijam winko,nalezy mi sie,z tego wszystkiego prawie nie jadlam dzisiaj :huh:

co do marzen to mi sie marzy podroz do Wenecji,mam nadzieje ze kiedys sie to uda zrealizowac i ze spadochronu tez bym chetnie skoczyła :silly:

ale mnie plecy napierdzielaja od noszenia malego :dry:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824101 przez Gochens

Malutka nie wiem moze to ta ogorkowa ? Albo jogurcik.. nie wiem moj tez ma takie plamki ja juz nie mam pojecia od czego. :evil:

mlody wykapany i spi, mezu gra a ja odpoczywam w koncu :laugh:

Violcia mi tez sie marzy Wenecja :P dzieki za przypomnienie hehehe

11 lata 3 miesiąc temu #824112 przez Marta1985
Halo :-) weekende minął ... :-(

Violcia ńie denerwuj šie, to ńie twoja wina - najważniejsze że nic šie ńie stało Oskarkowi. Takie rzeczy šie zdarzająbi będą nam coraz częściej zdarzać :-( ty potrzeujesz chwilki odpoczynku a mezem sie nieprzejmuj - ńie ma prawa cię osadzac bo sam šie ńie zajmuje tyle Oskarkien.

Karolka masz za zadanie gdzieś wyciągnąć Violcie żeby šie zrelaksowala :-)

Malutka Bartuś też mial takie plamki i szorstka skóra - podobni to jakiś liszaj niemowlecy nam znika po mecortolonie i zmienilismy proszek z loveli na jelp.

11 lata 3 miesiąc temu #824119 przez Gochens
Sierpniowki sie skonczyly... hm ciekawe czy nam sie znudzi kiedys flrum ??

11 lata 3 miesiąc temu #824121 przez srenka_918
Violcia nie przejmuj się tak mocno tym co się stało, bo nasze bobaski jeszcze nieraz sobie guzy nabija ;) No i popieram rady dziewczyn, niech mąż Ci więcej pomaga!!! Wszystko nie może być tylko na Twojej głowie!

Malutka ja obstawiam ogórkową... Niby mała ilość ale to jest kwaśne...

Nam się forum nie znudzi ;) Za dużo i za ciekawe tematy tu poruszamy żeby się znudziło ;) Prędzej może tak się zdarzyć że będziemy mieć coraz mniej czasu i będziemy rzadziej wchodzić tu, ale nie opuścimy się tak szybko ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka