BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #824522 przez srenka_918
Witam Was ;) W końcu jestem po kolędzie i można odsapnąć od tego wyczekiwania i ciągłego przebierania małego żeby ślicznie wyglądał jak ksiądz przyjdzie, bo dziś ślini mi się na potęgę i żadne śliniaczki nic nie dają ;) Może w końcu drugi ząb i potem odpuści ;)

Milady, Sophie dobrze że już się nie kłócicie ;) Ja znam Pasal z troszę innego wątku i szczerze przez 7 czy 8 miesięcy jak jestem na forum (jak ja się zapisałam to ona chyba rodziła swoje małe) powiem, że po tej przytoczonej wypowiedzi od razu poznałam że to ona choć nei wiedziałam, że należy do lipcówek.... ogólnie to przeczytałam tylko JEDEN jej pozytywny wpis na temat jej córeczek...

Najgorsza randka??? To jak chciałam zerwać z moim wakacyjnym chłopakiem ;) Nawet nie wiem czy można go nazwać chłopakiem ;) Poznaliśmy się na czacie (ha ha ha chyba kiedyś czat był bardzo modny ;) ) No i pisaliśmy całe wakacje i super nam się pisało i tak pod koniec sierpnia spotkaliśmy się pierwszy raz na jakiś dożynkach i się okazał tak brzydkim i dziwnym z wyglądu że szok, ale że już ciemno było to jakoś to przeżyłam ;) A na drugi dzień on chce do mnie przyjechać! Ja mu że nie chcę, to się pyta kiedy może i starałam się go spławić i zakończyć znajomość to stwierdził że muszę z nim iść na randkę i zerwać jak człowiek bo inaczej on nie uwierzy i całą „randkę” rozglądałam się dookoła czy mnie z nim nikt nie widzi i tylko odliczałam czas do pełnej godziny żeby mu powiedzieć że to koniec naszej znajomości i jak mu to mówiłam on się rozpłakał tak głośno jakbym ja mu niewiadomo co zrobiła i uciekłam z pizzerii jakbym go zabiła ;) Zakryta kapturem i torebką ;)

Szósteczka niech te choroby w końcu się od Was odczepią!!!!

Kakaszka ha ha ;) Twoje randki są śmieszne a nie złe ;) ;) ;)

Violcia ja daję przegotowaną kranówę

Ikunia ostatnie zdjęcie jest meega słodkie ;) Te oczy ;)

Boże jak ja się cieszę że Pawełek nie ma żadnego uczulenia pokarmowego... Tylko każdy posiłek muzi zagryźć pieluchą ;) Tych już doprać nie mogę, szczególnie po bananku...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #824526 przez Sophie25
Zosia jesteś urocza! :*

Zażegnane zażegnane porozmawialysmy sobie jeszcze na priv i pozniej razem sie smałysmy takze jest ok! :D :D Nie zrozumiałyśmy sie powiem Wam ze przez te hormony tez mam nerwice szczegolnie rano maz to odrazu odpada i wychodzi! :D :D

Ja tez niechce zadnych spięć bo bardzo Was polubiałam kobitki a jak ktoras ma coś nie tak to sie poprostu najzwyczajniej martwie bo chyba sie tu z Wami zżyłam :D :) :*

KURde chyba pojade pomoć jednak tej kolezance,katar taki lekki to chyba nic mi nie bedzie a obiecałam pomoc :)

KaRolka i Gabi juz nie goraczkuje no nie ? :)

Hania to ja tez do Lidla skocze bo ogladałam własnie gazetke :D

11 lata 3 miesiąc temu #824543 przez Gochens
Kurde wlasnie czwonilam i pytalam o testy na alergeny i chyba zrobie. Nie pobieraja krwi tylko jakis biorezonans czy cos takiego. Koszt 150 zl duzo ale w sumie bede przynajmniej wiedziala na czym stoje. Chyba sie zdecyduje...

11 lata 3 miesiąc temu #824551 przez Ikunia1910
Gochens jak masz taka mozliwosc finansową to pewnie zrob bedziecie miec przynajmniej spokoj z uczuleniami:)
A o co cho z tym cialkiem ? :cheer:
Narazie mam tzw zeby w ścianę z kasiorka ale w przyszlym miechu juz na bank lecimy z bablami na ten zasrany basen gdzies kolo 20. Wiec sie szykuj. A pozniej jakos na drina ale juz bez dzidzi:p

Violcia my tez uzywamy kranowy ale u nas badali wode i w łodzi mamy calkiem dobre źródło;)

Super te wasze internetowe randeczki :D

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu #824554 przez Marta1985
Ide do domku :-) było ok :-) a teraz wysciskam robaczka ;-)

11 lata 3 miesiąc temu #824559 przez srenka_918
Marta fajnie że w pracy ok ;) Ale nie ma to jak po takiej nieobecności w domu wyściskać Bąbla ;)

11 lata 3 miesiąc temu #824561 przez Gochens
Ika no cho o to że chyba tam jesteś z Zosia w wannie nie? czy ja ślepa?! :lol: nie ma problemu kochana pójdziemy z młodymi na basen a na wódkę tez pójdziemy a co!! trzeba trochę się wyluzować no i wiesz czego to się nie robi dla dobra naszych dzieci i ich długiego wspólnie spędzonego życia ;)

Kurde ale się objadlam zupą... ale pewnie i tak niedługo będę głodna :dry:

Jutro dzień babci i zabieramy (wnuki) naszą babcie do kawiarni gdzie będzie też fotograf i będzie nam robić pamiątkowe zdjęcia z prawnukami tez oczywiście. fajnie juz kiedyś zrobiliśmy takie zdjęcie ale w studio a teraz chcieliśmy zrobić nowe ale w sumie taka sesja z babcia będzie ciekawsza :lol:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824568 przez Hania84
No więc jesteśmy :)

Byliśmy w Lidlu , mój kupił sobie aż dwie pary butów...ma kompleks braku butów z dzieciństwa chyba :P :lol: ma ich więcej obecnie niż ja :P o takie sobie kupił
www.lidl.de/de/Renovieren-ab-20-01-/LIVE...erren-Freizeitschuhe

kupił sobie tez bluzke z krótkim rekawem....ale gatunkowo super :)
no i kupiliśmy Lenie wózek (fotki zamieszczę poniżej) i tatuś się zreflektował ze ja fundnęłam wózek to on kupił córci rozwijającą grę, zabawę...nie wiem jak to nazwać ;)

Violcia ja używam zwykłej kranówy przegotowanej...szkoda kasy na jakieś inne wody...dawałam przez jakis czas źródlaną i nie widziałam w niczym róznicy.

Dziś nie było ciuszków w Lidlu...będa we czwartek...chcę jej kupić ze 4 bodziaki o takie:
www.lidl.de/de/Kuschel-Kollektion-ab-23-...aedchen-Langarmbodys
one były już raz...ale teraz chce kupić większe. Obecnie mamy 7 bodziaków i nam starcza...nie kupuję ciuchów za dużo. No i może kupie ze 2 bluzeczki na większy rozmiar taki już 86-90. www.lidl.de/de/Kuschel-Kollektion-ab-23-...edchen-Langarmshirts

Pewnie takie beda też niedługo w PL :blink: mają też być u nas rajstopki, dresy i ciuszki jeansowe :) więc i takie może będą niedługo w PL :)

Ikunia no w końcu się odezwałaś :) śliczna Zosia..a to pierwsze zdjęcie z taka sexi pozą jak lolita :blink:
To ale miałaś przygodę paznokciową :lol: teraz mama będzie wiedzieć że obcinania pazurków nie odkładamy na później :lol:

Gochens jak masz możliwość to idź , pewnie. Moja tez ma alergię ale na jakiś owoc...lub owoce...bo po jabłko-malina jej wyszły krostki na buzi i po czarny bez- jabłko- brzoskwinia...więc stawiam że uczula ją malina i brzoskwinia. :dry:

a teraz zdjęcia :lol:

Lena w swojej nowej czarnej bryce :silly:

i nowa gra/zabawa...

Nasze podarki do jednej babci i dziadka doszły...bo dali cynka że są i się baaardzo ciesza z niespodzianki :) pewnie do drugiej babci też ale nic nie wiemy jeszcze...

Gochens no pewnie że to Ikunia bo raczej B. paznokci nie maluje :P ale siebie wycięła ...zamiast zrobić nam tu hardcore i sie wstawić...wtedy nasi panowie by chętnie też weszli :lol:

no kakaszka jeśli to marchew to przerabane bo prawie we wszystkich obiadkach to jest, tak samo jak kukurydza (a tez słyszałam ze niektóre dzieci uczula) Nie ma jedynie marchwi w rybie ze szpinakiem i np. jak jest ziemniak, dynia lub ziemniak, pietruszka (chociaż pietrucha też lubi byc alergenem :dry: ) musisz teraz dobrze składy czytać.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824570 przez aleksiaa88
Kakaszka randka z tymi drzwiami zarąbista uśmiałam się.
Co do uczulenia to masz przesrane jeśli to marchewka to nie kupisz żadnego gotowego obiadku bo do każdego dodają marchewkę jeszcze nie spotkałam obiadku bez marchewki nie patrząc na te z zielonych warzyw, a tak rosołki , z wołowiną cielęcina wszystko na marchewce, ciekawe czy te z rybą też je posiadają.

Hania przeczytałam mężowi Twój tekst na temat chłopa ten z papierem ale miał minę

11 lata 3 miesiąc temu #824575 przez violcia00
a ja własnie wrociłam z lida,kupilam zestaw do pedicure i manicure :P i reszta to sporzywcze rzeczy,nakupiłam tez duzo wzrzyw i owocow,ale w innym sklepie,tam sa zawsze takie ladne i swierzutkie,ale to cos ala warzywniak :woohoo: o w tamtym

przyszedł dzis fotelik,w koncu mlody bedzie mial wygode,bo w tamtym juz sie nie miescil od dawna ;) i dla mnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
,chcialam zwykla kawe zielona do picia ale nie znalazlam tutaj :dry:

No wlasnie ja tez czasem robie Oskarowi ze zwykłej kranowy,oczywiscie gotuje jeszcze i nic małemu nie bylo zreszta i ja kilka razy tez pilam i zyje,a tamten od razu sie czepia,wszystko wie najlepiej :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

i troche sie pozaliłam,ale komu jak nie wam :silly:

Zosia slicznie wyglada na zdjeciach,mamuska zreszta tez :blush:

Srenka pokaz zebolka pawełka bo jeszcze nie widziałam(nie wiem czy ppokazywałas) ;)

gochens ja tez bym zrobiła ten test,dla dziecka wszystko.

a ja wlasnie przegladalam gazetki i sa strasznie duze obnizki ,nawet 90 procent,np.taki przyrzad do robienia brzuszkow z 25 euro na 2 e,zastanawiam sie nawet nad kupnem :unsure:

maly spi jeszcze(juz pewnie nie długo)a B.na silowni wiec mam chwile ciszy i spokoju.

marta jak ty o pracy piszesz to mnie w załądku sciska,juz tak nie wiele mi zostalo do powrotu :huh:

11 lata 3 miesiąc temu #824579 przez Hania84
Violcia Ty to masz anielską cierpliwość :huh: ja to bym się z Twoim juz dawno pozabijała. Nie wytrzymałabym z takim.

Ja tez poluję na coś do ćwiczeń...i raczej jest to bieżnia :lol: mój mi powiedział ze mnie ostatnio wali pod tym względem :lol: bo wciaż mu o tym marudzę :) jest fajna za 380 euro ale w sklepie internetowym lidl.de ...tylko że nie umiem zamawiać tak :dry: wczoraj oglądałam ogłoszenia używanych to wołają sobie 400 euro...pfff oszaleli. Jest też fajna w realu ale za 700 euro :ohmy: co to to nie !!!
A mój chciałby atlasa :lol: namawiam go ale szkoda mu kasy...bo ja też bym poćwiczyła sobie przy okazji :lol:

aleksiaa :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #824580 przez violcia00
Lenka slicznie wyglada w nowym wizku,zadowolona widac,z zabawki od tatusia tez pewno bedzie :silly:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824582 przez violcia00
Haniu anielska cierpliwosc??cierpliwosci do niego juz nie mam,mam ochote czasem mu przyłozyc,ale co mam zrobic,w koncu jest ojcem mojego dziecka i musze to znosic :angry:

Hania poszukaj na ebay,tam mozna taniej kupic,choc bieznie sa drogie,ale 700 euro do za duzo ;)

11 lata 3 miesiąc temu #824584 przez Hania84
Violcia zobaczę...a co myślicie o takiej?

www.lidl.de/de/Laufbaender/Christopeit-E...isches-Laufband-TM-2

Gochens jaka szeroka jest Twoja bieżnia?

11 lata 3 miesiąc temu #824588 przez Ikunia1910
Lenita ale masz odjazdowa lymuzyne:)

Violcia toz wy w toxycznym zwiazku jestescie. Nie namawiam do rozstania bo to juz ostateczność ale powinniscie na spokojnie usiasc i pogadac musisz mu powiedziec co cię boli co lezy na watrobie i pomyslec razem co z tym zrobic bo przeciez Oskarek niedlugo bedzie juz czail o co chodzi i ze stale w domu krzyczcie:/ trzymam kciuki skarbie żebyście sie rozmowili i podjęli jakies kroki w tym aby żyło wam sie lepiej:*

Gochens aaa o moje cielski chodzilo w sumie moge wam pokazac bo i tak zoska mnie całą zasłoniła:p
A kawalek cycka matki karmicielki to chyba nic złego haha :p
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Wlasnie jade autobusem po fotki do fotografa. Ale pani zima przyszla i ludzie nie umiom jezdzic, gamonie:p
A Zocha zostala u teściów.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka