- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Milady, Sophie dobrze że już się nie kłócicie

Najgorsza randka??? To jak chciałam zerwać z moim wakacyjnym chłopakiem

Szósteczka niech te choroby w końcu się od Was odczepią!!!!
Kakaszka ha ha

Violcia ja daję przegotowaną kranówę
Ikunia ostatnie zdjęcie jest meega słodkie

Boże jak ja się cieszę że Pawełek nie ma żadnego uczulenia pokarmowego... Tylko każdy posiłek muzi zagryźć pieluchą

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Zażegnane zażegnane porozmawialysmy sobie jeszcze na priv i pozniej razem sie smałysmy takze jest ok!

Ja tez niechce zadnych spięć bo bardzo Was polubiałam kobitki a jak ktoras ma coś nie tak to sie poprostu najzwyczajniej martwie bo chyba sie tu z Wami zżyłam

KURde chyba pojade pomoć jednak tej kolezance,katar taki lekki to chyba nic mi nie bedzie a obiecałam pomoc

KaRolka i Gabi juz nie goraczkuje no nie ?

Hania to ja tez do Lidla skocze bo ogladałam własnie gazetke

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
A o co cho z tym cialkiem ?

Narazie mam tzw zeby w ścianę z kasiorka ale w przyszlym miechu juz na bank lecimy z bablami na ten zasrany basen gdzies kolo 20. Wiec sie szykuj. A pozniej jakos na drina ale juz bez dzidzi:p
Violcia my tez uzywamy kranowy ale u nas badali wode i w łodzi mamy calkiem dobre źródło;)
Super te wasze internetowe randeczki

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Kurde ale się objadlam zupą... ale pewnie i tak niedługo będę głodna

Jutro dzień babci i zabieramy (wnuki) naszą babcie do kawiarni gdzie będzie też fotograf i będzie nam robić pamiątkowe zdjęcia z prawnukami tez oczywiście. fajnie juz kiedyś zrobiliśmy takie zdjęcie ale w studio a teraz chcieliśmy zrobić nowe ale w sumie taka sesja z babcia będzie ciekawsza

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Byliśmy w Lidlu , mój kupił sobie aż dwie pary butów...ma kompleks braku butów z dzieciństwa chyba

www.lidl.de/de/Renovieren-ab-20-01-/LIVE...erren-Freizeitschuhe
kupił sobie tez bluzke z krótkim rekawem....ale gatunkowo super

no i kupiliśmy Lenie wózek (fotki zamieszczę poniżej) i tatuś się zreflektował ze ja fundnęłam wózek to on kupił córci rozwijającą grę, zabawę...nie wiem jak to nazwać

Violcia ja używam zwykłej kranówy przegotowanej...szkoda kasy na jakieś inne wody...dawałam przez jakis czas źródlaną i nie widziałam w niczym róznicy.
Dziś nie było ciuszków w Lidlu...będa we czwartek...chcę jej kupić ze 4 bodziaki o takie:
www.lidl.de/de/Kuschel-Kollektion-ab-23-...aedchen-Langarmbodys
one były już raz...ale teraz chce kupić większe. Obecnie mamy 7 bodziaków i nam starcza...nie kupuję ciuchów za dużo. No i może kupie ze 2 bluzeczki na większy rozmiar taki już 86-90. www.lidl.de/de/Kuschel-Kollektion-ab-23-...edchen-Langarmshirts
Pewnie takie beda też niedługo w PL

Ikunia no w końcu się odezwałaś

To ale miałaś przygodę paznokciową

Gochens jak masz możliwość to idź , pewnie. Moja tez ma alergię ale na jakiś owoc...lub owoce...bo po jabłko-malina jej wyszły krostki na buzi i po czarny bez- jabłko- brzoskwinia...więc stawiam że uczula ją malina i brzoskwinia.

a teraz zdjęcia

Lena w swojej nowej czarnej bryce

i nowa gra/zabawa...
Nasze podarki do jednej babci i dziadka doszły...bo dali cynka że są i się baaardzo ciesza z niespodzianki

Gochens no pewnie że to Ikunia bo raczej B. paznokci nie maluje

no kakaszka jeśli to marchew to przerabane bo prawie we wszystkich obiadkach to jest, tak samo jak kukurydza (a tez słyszałam ze niektóre dzieci uczula) Nie ma jedynie marchwi w rybie ze szpinakiem i np. jak jest ziemniak, dynia lub ziemniak, pietruszka (chociaż pietrucha też lubi byc alergenem

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do uczulenia to masz przesrane jeśli to marchewka to nie kupisz żadnego gotowego obiadku bo do każdego dodają marchewkę jeszcze nie spotkałam obiadku bez marchewki nie patrząc na te z zielonych warzyw, a tak rosołki , z wołowiną cielęcina wszystko na marchewce, ciekawe czy te z rybą też je posiadają.
Hania przeczytałam mężowi Twój tekst na temat chłopa ten z papierem ale miał minę
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

przyszedł dzis fotelik,w koncu mlody bedzie mial wygode,bo w tamtym juz sie nie miescil od dawna

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
,chcialam zwykla kawe zielona do picia ale nie znalazlam tutaj

No wlasnie ja tez czasem robie Oskarowi ze zwykłej kranowy,oczywiscie gotuje jeszcze i nic małemu nie bylo zreszta i ja kilka razy tez pilam i zyje,a tamten od razu sie czepia,wszystko wie najlepiej

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i troche sie pozaliłam,ale komu jak nie wam

Zosia slicznie wyglada na zdjeciach,mamuska zreszta tez

Srenka pokaz zebolka pawełka bo jeszcze nie widziałam(nie wiem czy ppokazywałas)

gochens ja tez bym zrobiła ten test,dla dziecka wszystko.
a ja wlasnie przegladalam gazetki i sa strasznie duze obnizki ,nawet 90 procent,np.taki przyrzad do robienia brzuszkow z 25 euro na 2 e,zastanawiam sie nawet nad kupnem

maly spi jeszcze(juz pewnie nie długo)a B.na silowni wiec mam chwile ciszy i spokoju.
marta jak ty o pracy piszesz to mnie w załądku sciska,juz tak nie wiele mi zostalo do powrotu

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja tez poluję na coś do ćwiczeń...i raczej jest to bieżnia

A mój chciałby atlasa

aleksiaa

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Hania poszukaj na ebay,tam mozna taniej kupic,choc bieznie sa drogie,ale 700 euro do za duzo

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.lidl.de/de/Laufbaender/Christopeit-E...isches-Laufband-TM-2
Gochens jaka szeroka jest Twoja bieżnia?
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Violcia toz wy w toxycznym zwiazku jestescie. Nie namawiam do rozstania bo to juz ostateczność ale powinniscie na spokojnie usiasc i pogadac musisz mu powiedziec co cię boli co lezy na watrobie i pomyslec razem co z tym zrobic bo przeciez Oskarek niedlugo bedzie juz czail o co chodzi i ze stale w domu krzyczcie:/ trzymam kciuki skarbie żebyście sie rozmowili i podjęli jakies kroki w tym aby żyło wam sie lepiej:*
Gochens aaa o moje cielski chodzilo w sumie moge wam pokazac bo i tak zoska mnie całą zasłoniła:p
A kawalek cycka matki karmicielki to chyba nic złego haha

Wlasnie jade autobusem po fotki do fotografa. Ale pani zima przyszla i ludzie nie umiom jezdzic, gamonie:p
A Zocha zostala u teściów.