BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #825870 przez aleksiaa88
Agusia mąż zawsze szczery :ohmy: :ohmy: :ohmy: , czasem to potrafi powiedzieć żeby się podrażnić trochę ja wtedy się wciekam i sadzę się do niego z rękami a on :malutka gdzie te rączki, potem mnie ubezwładnia i walczymy na łóżku w zapasy i to ja ciągle jestem pod nim potem krzyczę żeby mnie zostawił, a ja się odgrażam, że w nocy go pomęczę pobawię się z nim a potem zostawię takiego nabuzowanego hehhehe kurdę jak to czytam to wygląda jak gra wstępna dość dziwaczna trochę i śmieszna
Jak to zawsze mi mówi lubi patrzeć jak się małe didko wcieka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #825871 przez aleksiaa88
Sophie a to Ty? Jesteś na fb bo ja chyba nie wiem jak wyglądasz.
A jakim programem się bawisz?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #825874 przez Sophie25
Aleksia niema mnie na fb ;/ A bawie na Picassie :D

Jeszcze 2 stare znalazłam :D

i jeszcze z chłopakiem a pbecnym J :D

Niemam fb to przynajmniej tak wam mnie p[okaze :D

11 lata 3 miesiąc temu #825930 przez aleksiaa88
Sophie to chyba byłaś szaloną nastolatką?

11 lata 3 miesiąc temu #825933 przez kakaszka
witam kochane.

pisze na szybkiego, bo mala marudzi.
akcja ruszyla, doki na paszport oddane, powinny byc jakos za 3 tygodnie moze wczesniej. babie od mieszkania powiedzielismy, ze do marca napewno sie wyprowadzimy. moj pojedzie gdziekolwiek za granice do roboty, ja z eliza jade do rodzicow.
ogolnie u nas ok, ale juz sie stresuje jak to wszystko bedzie. pozniej bede wypytywac dziewczyny co jechaly z dziecmi jak to wygladalo :) narazie ide zabawiac krolewne :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #825948 przez Sophie25
Aleksia Noo byłam szaloną nastolatką :D :D ojjj byłam :D hehe :D
Trzymałysmy sie w 4 ja Malwina Andzielina i Aneta mialysmy strasznie zgraną klase i 2 blizniacy z Nami łukasz i Tomek,pozniej paczka sie powiekszyła o Piotrka i Michała wszedzie razem sylwester wyjazdy balangi :D Wspolne wizyty w castoramie ale to juz długa historia u mojego dziadka w szopie haha :D ! ale pozniej sie to rozpadło i zostałam ja z Anetka moja przyjaciółka do dzis,Wiem tylko tyle ze Andzelina wyszła za maz i jest za granica a co z Malwina niewiem ... ;/

Ale Wam naoopowiadałam o mnie teraz wasza kolej! :D Jakies foto byscie zapodały zrobi sie wesołe wspominki :D (niemam fb wiec Was nie widze :( )

11 lata 3 miesiąc temu #825988 przez aleksiaa88
Ja tam byłam tak grzeczna, że nie ma co pisać może coś by się znalazło oczywiście coś małego, na żadne balangi nie chodziłam gdyż mi to nie pasowało z resztą nie lubiłam nawalonych chłopaków tylko wtedy się kleili a tak na trzeźwo nie podchodzili nie żebym była jakaś paskudna czy coś tylko jakoś nie wiem może wyglądałam na za spokojną i się bali mmm później wstawię foty z młodości tylko muszę poszukać

Heh coś mi się przypomniało dyrektor jak byłam w technikum myślał, że się mnie ze szkoły pozbędzie ale mu się nie udało hahahahahah

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826008 przez Hania84
Hej jestem...ale ściekła...znów była mojego A. dała nam sie we znaki...a bardziej mi...pożarłam sie z tą pindą :angry: boże czemu ona tak nam uprzykrza? Nie może byc tak jak inne byłe? Jestem juz przez nią psychicznie wykończona :dry:

Sophie śliczna laska z Ciebie :) to pierwsze zdjęcie bombowe :) aparat Cię lubi :)

Lena śpi już od 19.30 była wymęczona...nie miała też dziś długiej drzemki tylko 2 krótkie.
Na dodatek wyskoczyły jej krostki na brzuchu i pupie...czyli to uczulenie na coś...już sama nie wiem na co :dry: wycofałam pomidory, maliny, brzoskwinie i praktycznie wszystkie owoce prócz banana i jabłka...pediatra mówił że banan raczej nie uczula...ale już teraz sama nie wiem...chyba ze to kukurydza bo w słoiczkach ona jest zawsze :dry: już głupia jestem :dry: a teraz jej tyle obiadków kupiłam...i będę musiała przestać jej dawać a może ugotować swoje jakieś :dry: ech...

kakaszka to fajnie ze dokumenty złożone :) a na białorusi będziesz też miała internet żeby do nas pisać? :)

miłego wieczoru

aha a jeśli o mnie chodzi i moją młodość ;) to ja raczej do spokojnych należałam...wiadomo chodziło się do pubów ale np. dyskoteki mnie nie pociągały (wracałam zawsze koło 23 do domu :P - lata licealne) ...miałam 4 dobre koleżanki (Natalia, Bogusia, Ewelina i Cecylia) z czego 2 bliższe a do dziś przyjaźnię się z jedną (Cecylią - zawsze jak jesteśmy w PL to ją odwiedzamy :) ona pomogła mi też znaleźć pracę w Poznaniu i jak przyjeżdżałam do niej i siedziałam np. 3-4 dni bo roznosiłam w tym czasie CV to obiady wszystko mi dawała i nic nie chciała w zamian...ja teraz też się odwdzięczam za to...zawsze przywożę jej coś fajnego z DE ;)wysłuchujemy się, podtrzymujemy na duchu, wspieramy, dodajemy otuchy) i mogę nazwać to przyjaźnią...reszta się wykruszyła. Mieszkałam swego czasu w Poznaniu w internacie, pracowałam tam w sklepie mięsnym na kawkę chodziłam właśnie do tej mojej przyjaciółki...we weekendy chodziłyśmy na balety (nie wszystkie bo ona pielęgniarka to czasem miała dyżury) i było fajnie (znamy się już 23 lata :) )...potem w Poznaniu na czacie poznałam mojego i wyjechaliśmy tu do DE :) i też jest fajnie :)

11 lata 3 miesiąc temu #826045 przez Marta1985
Kakaszka ... masz szczęście, ze się odezwałaś :)

Karolka, violcia jak spotkanie?

Hania, co znowu nawywijała ta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
?

Malutka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Szósteczka ja cie podziwiam i zazdroszcze :)

Sophie śliczna jestes :)

A tu wygłupy przed kąpielowe :cheer:

W ogóle to dziś popołudniu posądziliśmy Bartka na nocniku i tak się gimnastykował i wychylał że bokiem upadł na główkę - nie było wysoko bo był tak pochylony w bok ale rozpłakał sie masakrycznie :huh: ja coś akurat jadłam a maż też nie zdążył zareagować :(
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #826052 przez violcia00
hej dziołchy :kiss:

ale ja mam dzisiaj dobry dzien,cudowny bym nawet rzekła,pool dnia bez mojego
,oj tego bylo mi trzeba,choc za Oskarusiem sie steskniłam,ale on chyba za mna nie,jak przyszlam to tak na mnie spojrzal jakby obca baba byla :( ,ale przytulilam go,wycałowałam :blink: ,a z Gabusi jest taka sliczna dziewczynka i wesoła,nie mogłam sie na nia napatrzec :silly:

Tak ze wypad zakupowy bardzo udany,oby było ich wiecej,kupiłam 4 bluzki dla siebie,troche bodziakow dla Oskiego,czapeczke,koszulke i 2 zabawki :silly: chyba tyle :woohoo

Agus to teraz mnie rozumiesz,mam nadzieje ze z Arturo wszystko ok,napewno go bolało
,ale nic im nie bedzie,ja tak zpanikowalam bo to moje pierwsze bejbe a ty pewnie juz inaczej do tego podchodzisz ale nie watpie ze sie przestraszylas :huh:

Spoznione zyczenia imieninowe dla Agnieszek,Agusia,Rysa wszystkiego dobrego :kiss:

Ikunia to co tatusiowi juz sie znudzilo??no niestety z nimi to 3 swiaty,praca praca,ale dziecko to tez obowiazki nie tylko dla matki :dry:

Hania wspolczuje tej sytuacji z byla twojego :S

kakaszka fajnie ze udalo wam sie w koncu zlozyc dokumenty.

miledy super ze randka udana,nie przejmuj sie siostra,to jest twoje zycie,zasługujecie na szczescie a dzieci na ojca :blink:

sophie sliczna dziewczyna z Ciebie :blink:

HMM
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Oskarek dizs pierwszy raz od bardzo dawna sam zasnal w łóżeczku :lol:
Aleksia ach ten Twoj maz,nie przejmuj sie tym co mówi,tylko kupuj ta sukienke :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #826054 przez aleksiaa88
A Bartus co ma na policzku czyzby jakiegos buziaka?

11 lata 3 miesiąc temu #826058 przez Marta1985
Pewnie, ze buziaka ma :) Przytulał sie intensywnie do grzechotki :P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826069 przez Hania84
Otóż tak

Konia z rzędem kto to przeczyta :P :lol:

Bartuś jak zwykle cukierek :)

Violcia fajnie że wypad udany i że się zrelaksowałaś i obkupiłaś :) mi by się chyba też coś takiego teraz przydało :dry:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826071 przez Sophie25
Dzieki za komplementory :D:D:D:* ajjj było sie młodym czesto wracam do zdj :)

BArtuś cudny a ta poduszka w serducha boska jest!:)

Violcia super ze wypad udany :):D Odpoczełaś troche :)
A własnie KaROlka wracaj tu! Co tam na zakupach wychaczyłas ? :):D

Ej zauwazylyscie ze od paru dni podglada nas regularnie "Paninka87"? :P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826073 przez Agusia83
Moje dziecka już śpią...Artkowi na bank przeszkadzają zeby bo od ponad 3 tygodni budzi się po kilka razy w nocy z płaczem, a od kilku dni, po zaśnięciu jeszcze wiele razy...dziąsła spuchnięte, a ząbków nadal nie ma...

Spadł dziś snieg, tzn w nocy...myślałam, by pójść z dzieciakami, ale kurcze coś kichają...więc odpuściłam...może jutro wyjdziemy, choć słyszalam, że ma być zimniej niż dziś..

Sophie, super fotki...bardzo ładna z Ciebie dziewczynka :laugh:

Bartuś, Ty przystojniaku...specjalnie mama pokazuje Cię w negliżu :silly: .bo wszystkie kobitki będą piszczeć jak Cię zobaczą :laugh:

Haniu,

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka