BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #826246 przez kakaszka
ale violcia masz sliczne serduszko :-*
no i zakupy fajne, ja uwielbiam takie bluzeczki :)

szosteczka a zakopmleksiona bylam bo moja mama ma takie cos, ze jest szczera do bolu i od malego mi mowila, ze mam schudnac, bo bylam kuleczka, ale wedlug mnie dziecku sie nie mowi takich rzeczy, bo to dziecko i w kazdej chwili moze sie zmienic. dlatego jak ktos mowi, ze eliza jest gruba to odrazu stopuje, mozna zawsze uzyc inncyh slow, milych i slodkich, ktore nie uraza.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826249 przez KaRoLkA
Witam i ja z rana :)

Kakaszka oj ja też już bym nie dala rady mieszkać z rodzicami czy to moimi czy męża bo jednym słowem to bym oszalala. brawo dla Elizki za przemieszczanie się :)

Marta zazdroszczę tego przytulania bo moja to się odpycha zamiast się tulic chyba że już jest mega spiaca

Cordis to pewnie ząbki bo u Nas to samo się dzieje wczoraj próbowałam te czopki i ciut spokojniej spała choć też się budziła .

Violcia cudny ten mój zieciunio ;) pokaz go w tej czapie :) a dawalas mu tego czopka ?

Nocka średnia. pobudki były ale i tak ciut lepiej niż ostatnio :) i standardowo z rana zielona kupa gigant :P. Mojemu coś leży na wątrobie bo się nie odzywają jak zwykle ciekawe co :unsure: może wczorajsze zakupy nasze :cheer: niech się fuczy mi też się coś należy o ! kiedyś mu przejdzie . Ja już po kawce , na obiados zupa z dyni "mamy Hani" i sterta do prasowania aleto popoludniu jak moi pójdą na spacer :)

G

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826267 przez Gochens
Hejka
Ja ostatnio nie mam na nic weny.... Także czytam Was po trochu a ogólnie to bym leżała i nic nie robiła.

Haniu nie przejmuj się ta sucza... jesteś Twarda dasz sobie z nią doskonale rade
Violcia super ze wypad udany łupy bardzo fajne
Dziewczyny pięknie wyglądają nie.ma to jak fotki za młodu ;)
Ja byłam nie grzeczna nastolatką oczywiście nie przed mama ;) lubiłam popić popalić i popróbować różności.. do dziś czasem sobie zapale marysi z mają najlepszą kumpela :lol:

Bartuś, Oskarek super chłopaki :kiss:

Wczoraj zauważyłam że górna jedynka spuchnieta a wieczorem wczoraj ze juz biała perełka widoczna wiec.lada dzień będzie kolejny ząb. byliśmy wczoraj u koleżanki Alka ale super widok takich małych dzieciaków!
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #826279 przez cordis
Gochenes chyba Małgośki tak mają bo ja też do świętych nie zaliczałam się :))))))

Bartol śpi a ja kolejną siekierę kawę piję:)

11 lata 3 miesiąc temu #826286 przez aleksiaa88
Heja

Malutka to zdjęcie w okularach takie zadziorne i panterka strasznie Ci pasuje.

Kakaszka nosz ty ładna dziewczyna to pierwsze zdjęcie mnie zaskoczyło.

Jak jesteśmy zalogowani to pod ikonką naszą troszku niżej jest napisane tylko trzeba odświeżyć stronę wtedy pokazuje zalogowanych i gości.

Co do papierosów jakbym paliła to bym z moim nie była on nie cierpi tego jego stary pali więc od już się nawdychał na zapas. On uważa że jak on nie pali to nie zamierza się całować z popielniczką.

Lata młodości też miałam paczkę była nas 6-stka do tej pory utrzymuje kontakt z jedną z podstawówki czyli dobre 20 lat chociaż wyjechała do Francji i siedzi 4 lata to jak przyjeżdża na wakacje to nic się nie zmieniła. Z tej paczki jeszcze była taka jedna co jak poszła na studia do Rzeszowa to wróciła damesa jednym słowem całkiem jej się w główce poprzestawiało wielki świat zahaczyła kiedyś myślała, że ja mam do niej się pierwsza odezwać bo przecież wróciła z wielkiego świata paniusia jedna a to ja jestem starsza od niej o 11 miesięcy. A ta co siedzi za granicą to jej wielki świat mózgu nie przysłonił.
Potrafi czasem stamtąd zadzwonić choć na parę minut pogadamy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826289 przez aleksiaa88
To teraz ja się za młodu pokażę
jakieś 18 lat
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a tu 21

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826290 przez Hania84
Witam i ja ...nocka do bani...chyba pierwszy raz od dłuuugiego czasu :dry:
Lena budziła się co godzinę i popłakiwała...mleko wypiła juz o 3...i potem pospała az do 9. Chyba czuła tą atmosferę nerwową przez tą pindę. Tylko mi ta dziw.a dziecko denerwuje. :angry:
A wiecie co ona wstawiła na fejsa za sentencję? "To kim jesteśmy nie świadczą pieniądze, wykształcenie, wygląd, talent tylko to jak traktujemy drugiego człowieka" Buhahaha :D nic a nic to do niej nie pasuje bo ona źle traktuje drugiego i dla niej tylko kasa się liczy...a wygląd mi wczoraj wygadywała...więc po co takie kłamstwa wstawia. Ech szkoda gadać. łeb mnie tylko przez nia wczoraj bolała. Pinda rządzić mi chce ... pffff. Se może ale swoimi osranymi gaciami B)

Sorki za taki wstęp na początku dnia, ale zatrząsnęło mną wczoraj i jeszcze siedzi. Ale obiecuję, że już nie będę smęcić :)

kakaszka śliczna młodziutka :) będziemy Cię wspierac na białorusi :) nie martw się niczym...dasz radę...tez jesteś twarda ;) a z mamą się na pewno dogadacie i będziesz miała więcej pomocy :)

Gochens to nie źle szalałaś i szalejesz :lol: hehe maryśka powiadasz :blink: rozrywkowa mama...lubi bawić się z maryśką :lol:

Violcia świetne łupy :) pierwsza bluzka w moim stylu :blink: a Oskarito śliczności :) on ma taką słodką buźkę :)

kakaszka moi rodzice mi tez tak mówili i zawsze byłam zakompleksiona i zostało mi to do dziś...ale no niestety dziś sa słuszne me kompleksy a wtedy niepotrzebne były. No ale cóż...była mojego A. dała mi jeszcze większy doping wczoraj...więc w ogóle zaraz żreć przestanę :lol:

Lena mi coś marudzi...lecę

i dzięki że jesteście i mnie wspieracie :kiss:

aha cordis wiem że ona może (niestety) wnosić co roku o podniesienie...o 100zł na dziecko chyba i może wnioskowac to tym że im większe dzieci tym większe ich potrzeby...w zeszłym roku podniosła mojemu i nawet od niej dochodów nie chcieli B) zobaczymy czy cos w tym wykombinuje...ale my na pewno jej zmniejszymy. Wiemy sporo na te tematy bo gadaliśmy w marcu z adwokatem od tych spraw także jesteśmy obeznani ;) ale dziękuję za troskę i podpowiedź :kiss:

ale Alan podrywa laseczki już :lol: pobujałabym sie na tym fotelu co jest w tle ;)

lece...do później ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826305 przez aleksiaa88
Hania co za fałszywa franca mnie też trochu zdenerwowała nie znając jej :ohmy:
A teraz wstawię ze zeszłego roku dla mamusiek które później dołączyły

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A teraz wyglądam tak ale wracam do moich długich włosów tylko niech odrosną

więcej zdjęć nie wstawiam limit wyczerpany :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #826329 przez szósteczka
Violcia super zakupy ta bluzeczka z tygryskiem ekstra tez takie lubie i super ta z autkiem gdzie kupilas i za ile no i Karolka tez sie pochwal co kupiłaś cos o torebce chyba pisałaś a ja uwielbiam torebki. Moje dziewczyny no i Szymek robią laurki dla babć i dziadka no na razie dzwonimy do nich a w sobotę będziemy sie widziec wiec będą rozdawać. A ja ogarniam dalej.

11 lata 3 miesiąc temu #826415 przez srenka_918
Witam Was dziś ;) Trochę mnie nie było, ale byłam cały czas na bieżąco, bo czytałam przez tel, tylko napisać jakoś juz brakło sił i czasu..... Mój mały księciunio taaaki maruda że szok, ciągle muszę go zabawiać a jak zaśnie to muszę na szybko roboty domowe ponadrabiać, ale w nocy spał dość dobrze bo raz tylko na mleko się obudził i 3 razy na smoka ;)

Śliczne byłyście i jesteście ;)
Ja może też wstawię jakieś fotunie z czasu przeszłego ;) Jak tylko znajdę na to czas.... Mój już się soba nie chce zajmować to muszę kończyć, jeszcze tylko Wam dopiszę, że nie wiem jak mój to robi ale przemieszcza się na siedząco na panelach, posadzę go koło moich nóg, chwila mojej nieuwagi i siedzi na środku pokoju ;) Mały mamy pokój więc jakiś metr się przemieścił ale jednak!!!!Przesówa się skubany ;)

Aha, Hania twarda jesteś i bądź dalej ;)

11 lata 3 miesiąc temu #826419 przez cordis
szósteczka jak Pawełek pozuje do zdjęcia :)czadowe

11 lata 3 miesiąc temu #826431 przez kakaszka
a ja wlasnie rozmyslam trase podrozy :) mama mi wczoraj powiedziala, ze pojedziemy pociagiem, bo ona sie boi jechac z dzieckiem autem w taka slizgawe. bylam calkiem przeciwko, po pierwsze jakos nie przekonuja mnie pociagi, a po drugie miliony rzeczy jakie mamy. ale teraz pomyslalam, ze po rzeczy moze przyjechac ktos autem, a my pojedziemy pociagiem. tylko bede musiala znalezc pociag z przedzialem matki z dzieckiem ( bo jak sie okazuje w wiekszosci nie ma, zenada). a w intercity w ogole nie ma, a ja nie chce sie tluc 8 godzin do wawy. jak mama mowila w warszawie robimy nocleg, a pozniej... o tym jeszcze nie gadalysmy, ale to juz prosciej, bo z wawy na bialorus zajebiste pociagi jezdzal sypialniane :)
wie moze ktoras, czy bede mogla dostac wrzatek w pociagu bez problemu?

srenka u mnie to samo krolewne trzeba zabawiac caly czas, az czasami brakuje mi pomyslow.

aleksia a mi sie podoba ta twoja nowa fryzurka bardziej :)

haniu ja twarda :D jestem sierota nad sierotami i panikuje i rozklejam sie z byle powodow :)

alanku maly podrywaczu :P zoska ikuni bedzie zazdrosna :D

11 lata 3 miesiąc temu #826439 przez KaRoLkA
Aleksia a mi sie drugie zdjecie podoba, slicznie Ci w jasniejszych i lekko kreconych :)

Alanek slicznota :*

Violcia Oskiemu dalej to z raczki nie znika??

Kakaszka tylko teraz straszne opoznienia sa na kolei ze po kilkanascie godzin stoja przez pogode a co do wrzatku to dla s
Spokojnego sumienia wez w termosie :)

Szosteczka jak uda mi sie jakos zkniejszyc to dam fotki :)

Srenka brawo dla Pawelka :)

Moja spi a ja zmienilam menu i zrobilam fajna pieczen z miesa mielonego :) przepis od mamy :)
A fotki z mlodosci wieczorkiem moze wstawie

11 lata 3 miesiąc temu #826441 przez Sophie25
Mnie tu nie było od rana a tu tyle sie dzieje :D
Byłam na zakupach od rana i z autem u mechanika :(

kakaszka ale lachona z Cb to w tych spodenkach czaderskie! ALe masz ładne nogi! :D
Aleksia to zdj na tej kładeczce jest śliczne! :)

Fajnie popatrzyć jak wygladałyscie w ciazy ładnie Ci Aleksia z brzuszkiem bo ja wygladałam jak balon miałam ogromny brzuchol :P

Oskarek i te jego piekne oczęta! JAki on słodzitki :*

Alanek jak wyrywa leci na starsze :D :D :D

Bravo dla Elizki :) :*

Violcia bluzeczki ładniutkie :):D

A u nas śniegowo dopiero dzis :D Zoska była na spacerze i usnęła :)

To czekamy na dalsze foto z młodosci :D :D

11 lata 3 miesiąc temu #826448 przez aleksiaa88
Naturalne mam kręcone bardziej falowane
w ciazy sie super czułam szczerze powiedziawszy to kobieco i szczuple w obwodzie tylko urósł do 100cm i stanał

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka