- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Agusia napisałam wyzej o byłej mojego A.

a te krostki co opisałam wcześniej...to uczulenie co nie? bo mi to tak wygląda...takie drobne w jednym skupisku na środku brzuszka i na pupie rozsiane.
aha i sprostowanie co do tej kasy niby zaległej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Duzo napisalas? no nie zartuje zobacz jakie ja listy do was smaruje

Martus masz racje. jak mowilam o tym mamie to ona mowi ze przeciez nie bede jechal z toba i patrzal czy karmisz ja cycem czy butelka a wcale nie musisz mowic ze nie karmisz- tam same chlopy wiec i tak nie wiedza o co kaman. Ale naprawde wielkie dzieki za oswiecenie mnie w tych sprawach

Kakaszka super ze wszystko idzie do przodu w koncu ruszylo. pewnie sie cieszysz ze jedziesz do siebie, a co na to Twoj wybranek? Jak jego odczucia, z praca z twoim i Elizki wyjazdem?
Skad wy wiecie kto do nas zaglada?
Karola co kupilasssss?

Ikunia no no no papieroski sie popala ale jak maja cie odstresowac... zreszta sama wiesz jakie to szkodliwe.
Powiem wam ze kiedys probowalam popalac ale zawsze sie konczylo tak ze wszyscy spalili a ja jeszcze do polowy ledwo co doszlam! A najlepsze ze jak spalilam to potrafilam sie zle czuc, albo mi sie w glowie krexilo, albo jakbym miala zaraz zemdlec-jakby brakowalo mi tchu. I moze dlatego mnie nie ciagnie.
A z tego ze nie pale przy porodzie powiedzieli ze mialam ciemne lozysko, ale mama sie przyznala ze to zapewne przez nia, bo cala ciaze mieszkalam u rodzicow a tam male mieszkanko i nawet jka mama palila przy oknie w kuchni to ja w swoim pokoju i tak czulam i wachalam, moj staral sie przy mnie nie palic, ale jak chodzilam do kolezanek to niestety tam sie nawachalam bo one dymca jak trza.
Gochens jutro sie waze bo juz po a ty?
Sophie toz ty jak to u nas mowia dzika bylas

Ja tez za mlodu lubilam strzelac sobie fotki, teraz jakos nie mam do tego glowy bo za duzo tapety bym musiala nalozyc aby zatuszowac zmeczenie a i nie potrafie sie wyszczuplic w tych programach do obrobki zdjec

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Malutka, ale z Ciebie laska...na tym drugim zdjęciu o taka zadziorna lalunia

Wszytskie byłyscie i jestescie laskami...
Ogladam film na jedynce i oczywiście sie poryczłam...
Violcia, wiesz, Emi tez mi spadła z łózka, ale była chyba kilka miesięcy starsza,..nieważne...ale najlepsze, że oboje z D. byliśmy na łóżku, a jednak Emisia spadła..
Pokaż nam swoje łupy..Karolka też niech się odezwie...
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Malutka wow ale laska z Ciebie... Śliczna jesteś

Kurka jakie my tu mamy miss

Agusia a co leci na jedynce?
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Leciało o strazaku, który był oddany swojej pracy i kolegom, miał żonę i 2 dzieci i został uwięziony w płonącym budynku...gdy widział, że nic się nie a zrobić kazał wycofać ludzi i zginął...
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Sophie ale lobuzica z Ciebie : p zdjęcia super a to ombre to masz naprawdę cz tylko photoshop?
Haniu pokaz tej pindzie gdzie pieprz rośnie i niech się już nie wtrąca do Was

Bartoszek jak zwykle mały casanowa

Aleksia zazdroszczę cycow bo mi po karmieniu została katastrofa a nie cycki :/ zawsze były male ale teraz do tego są w opłakanym stanie . a mężu niezle teksty ma, mój też mnie czasami specjalnie wkurza
Kakaszka super że się wkońcu ruszyło

Milady super że randka udana i zaczyna się układać oby tak dalej

Malutka wow w tej panterce to zadziora niezła z Ciebie

Ale miałyśmy fajowe popołudnie

pobuszowalysmy sobie po sklepach , i są taki wyprzedaże że szok

aco do młodzieńczych lat to ją szajbus byłam , miałyśmy swoją paczkę i bardzo różne pomysły ale nie szkodliwe dużo śmiechu było

Dałam Gabci na noc czapka uspokajajacego VIBURCOL homeopatyczny bez paracetamolu i zobaczymy czy pomoże na jeczenie nocne

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Kakaszka super ze dokumenty do przodu przepychasz i uda sie wreszcie do rodzicow pojechac wreszcie sobie odpoczniesz i mama ci pomoże. Powodzenia.
Violcia pokarz łupy fajnie ze wypad się udał trzymam kciuki żeby jakoś ułożyło sie miedzy tobą i twoim i żeby zmądrzał.
Ikunia z tymi facetami to różnie pewnie sie "zmęczył" i musisz go troszke podkręcić i ustawic do pionu byle nie za bardzo bo sie wystraszy.
Miledi fajnie ze randka udana i powoli sie układa a siostra wreszcie zaakceptuje twój wybór i jakoś to przeżyje.
Kolejne zdjecia sliczne.
A Agusia przepis ciekawy może wypróbuje dzieki.
Paweł dzis juz parę razy wstawał i pare razy rąbnął teraz to trzeba mieć oczy dookoła głowy ale ciesze sie bardzo tyle że cos jęczy bardziej chyba go zęby mocniej bolą moze wreszcie cos sie wyrżnięty. Dobrej nocki papa.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusia to faktycznie wzruszający film leciał

lecę spać bo jestem wykończona dzisiejszym dniem i chcę by się już ten dzień skończył...ale czy mi się uda teraz zasnąć to druga sprawa

dobranoc laseczki

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

a sytuacji z byłą meza nie zazdroscze oby sie wszystko poukładało :*
Ale ona jakas bez serca jest niewie ile niemowlę kosztuje,nóż kurde co ona naprawdę bez serca kobita myśli że świat się wokół niej kręci czy co! Jakim prawem ona Cię Hania obraża!? Oby wam Zmniejszyli te alimenty bo wg mnie to ona niepowinna na nic narzekać dostaje i to spoooroo i jeszcze za przepros. Morda klapie, przepraszam Hania tak mi się Ciebie szkoda zrobiło że musisz ja znosić

Malutka lachona z Ciebie jak sie patrzy a w bikini zdj booooskie!

Bravo dla tatusiów ze z dzieciakami dali rade!

LEce spać bo J jutro ma na wpoł do 6 do pracy a jeszcze sie głupol nie połozył

A KArolka naprawde sobie zrobiłam Ombre tylko czerwien słabsza a na zdj przerobiłam mocniejsza czerwienia

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Nie wyspana jestem

Ale wiecie co, jak tak leżał ze mną to go przytuliłam i on też tak ładnie się wtulił i zasnął, ze ja się aż popłakałam ze wzruszenia

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
u nas znowu noc niezbyt, już nie mam pomysłu stwierdziłam że to chyba idą ząbki no bo co innego

Haniu jeśli mogę się odnieść to nie masz łatwo z tą babą, pewnie jej coś się nie układa dlatego tak co chwilę się wtrąca w wasze życie.Może ona tak sobie pozwala bo wie, że Twój jej nie opierniczy a jak widzi że brak reakcji to ma przyzwolenie na to. A swoją drogą jak tak baba babie może bruździć w życiu...
a o podwyższenie alimentów może wnosić do sądu co rok, ale sąd niekoniecznie musi wyrazić zgodę na podwyższenie bo muszą iść za tym konkretne przesłanki a jeśli u pozwanego zmieniła się sytuacja np. urodzenie dziecka, zmiana pracy, partnerka na macierzyńskim itp. to niekoniecznie sąd musi się jej przychylić bo potrzeby faceta i jego rodziny też muszą być w pełni zaspokojone zwłaszcza jeśli jest małe dziecko a jeszcze piszesz, że ona więcej zarabia.Przecież na sprawie nie tylko pozwany ale i powódka pokazują dochody

Marta a u Ciebie w pracy nie jest wymagane zaświadczenie od lekarza, że karmisz? U nas niestety trzeba mieć a i tak jeszcze sprawdzają czy aby przypadkiem nie "lewe".
Wczoraj znajoma mi mówiła, że w kościele w którym Bartek miał chrzest ksiądz odmówił jej udzielenia chrztu dla dziecka bo nie są małżeństwem

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

zaczynam dzien od nadrabiania was

u nas noc porazka i to juz 3 z rzedu. podejrzewam jakis skok, bo w dzien tez ciezko z zasypianiem. no i od 3 dni eliza pelza jak dzdzwnica

do urzedu pojechalismy wczoraj we dwoje, tesciowa przyszla do elizy i wyobrazcie sytuacje kiedy eliza rozplakala sie na widok wlasnej babci

carolka ja probowalam tej camilii, ale u nas chyba w ogole nic nie dziala, zadnej poprawy nawet chwilowej nie dostrzeglam

cordis nasza umowa jest juz dawno nie wazna, a byla taka tylko dla nas, ona nigdzie nie zglaszala, ze wynajmuje mieszkanie.
milady ale czad, ze macie teraz bukietowy okres

co do palenia w ciazy to jak sie dowiedzialam, ze mam dzidzie to pzestalam, nie powiem zdarzylo mi sie moze pare fajek w ciagu 9 miesiecy zapalic, ale takie wyrzuty sumienia jakie ja mialam potem z niczy nie porownac. dziekuje bogu codziennie, ze nie zaszkodzilam jakos strasznie elizie i jest zdrowa.
elizka zasnela po dupnej nocy,a przede mna jeszcze 3 strony

agniechy opoznione zyczonka, duzo zdrowka, milosci i radochy z dzieciakow

sophie ale laska z ciebie

zoska cudowna, jak lata w chodziku

milady dzieciaki masz cudowne, mala to modeleczka bedzie na 100%

haniu nie martw sie nie opuszcze was nawet na bialorusi

marta a co chcialas mi klapsa dac, ze sie nie odzywam

bartus slicznota mala :-*
oj co do mlodosci az strach sobie przypomniec

na date nie patrzcie, bo nie byla ustawiona to jakos jak mialam 18 lat cos takiego.
malutka z jednej strony sie bardzo ciesze, ale jak juz pisalam wczesniej sie boje strasznie. boje sie tez euforii mojej mamy, ktora cieszko jest powstrzymac, ona by z checia adoptowala elize, mnie do kaloryfera, zebym nigdzie nie uciekla i tak by byla szczesliwa

aha jak nie calowalam elize przez 3 dni przez zasrane zimno, to myslalam, ze umre. to jak cpunowi zakazac cpac. takiej potrzeby nie czulam chyba nigdy do niczego

haniu badz twarda, takim szmatom to wlosy z dupy trzeba powyrywac, moze potem by sie uspokoila i dala wam zyc.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Kakaszka zakompleksioną kiedy i dlaczego piekna byłaś i jestes ja to co innego niestety zdjęć z mojej mlodosci nie wstawie bo wszystkie mam na papierze i kiepawo wychodza a skanera nie mam podłączonego. Wogole jak patrze na wasze zdjecia to takie laski z was ze nic dziwnego ze takie sliczne dzieci macie.
Dobra lece ogarniać chałupę i chorusy. Papa
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
qiec noc ok,jedna pobudka na mleko i dalej w kimono,o 5 jadl,a wstal o 8 i teraz wlasnie go uspalam,teraz kawke spijam a zaraz potem trzeba ogarnac mieszkanie bo moj wczoraj syf zostawic a nie chcialo mi sie juz wczoraj sprzatac.
haniu az mnie krew zalewa jak czytam to o bylej twojego,co za zołza,jakom prawem Cie obraza i wogole zakazuje zebys byla przy spotkaniach z dzieecmi,badz twarda i sie nie daj,mam nadzieje ze poradzicie sobie z nia

Kakaszka no no laskaz ciebie jak sie patrzy,malutka z ciebie tez nie zla lasencja,ja tez cos pozniej poszukam i wstawie,fajnie tak powspominac.
cordis do ksiezy to ja juz nie mam słow,my tez mielismy problem ze chrztem ale co takie dziecko jest winne,ksiadz ma prawo ochrzcic dziecko i finito

A jesli chodzi o moje łupy wczorajsze to nic takiego,ale zakupy zawsze ciesza

i moje serduszko
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

aha wybaczcie mi tak dlugiego posta, a ja mam jeszcze tyle wam do napisania co mi teraz w lbie i w serduchu siedzi,ale musze to jakos dawkowac

ja spalam z eliza poprzedniej nocy, bo tatus nie spal, bo gral i az tak dziwnie. bo jak zasnelysmy mozno we dwie, to moj tylko czuwal, zeby nie walnela elizy lokciem. a jak sie budzilam to wsluchiwalam sie w lozeczko, a eliza lezala obok

a wczoraj mnie tatus tak wnerwil. eliza plakala przed zasnieciem w dzien, ja z nia godzine sie mecze, a ten podniesionym glosem na mnie, ze jak ja ja wychowuje skoro ona tyle czasu placze i sama nie zasypia. noz jego teorie juz mnie wkurwiaja. powiedzialam mu to i chyba zrozumial, ze mnie mao obchodza jego teksty o czyms o czym nie ma pojecia.
dobra koncze juz, bo mnie wywalicie

milego dnia