- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
a najgorsze jest to że nie da sobie otworzyć buzi bym sprawdziła a jak uda mi się ją przekonać to nie wiem w którym miejscu mam je szukać. Czy tu zaraz przy ściance dziąsła wyskoczą na "winklu" czy troszku z tyłu... Bo czuc pod palcami nie czuję jak smakuje dentinoxem.
a i ja nawet za radą lekarza dałam jej ibum w syropku, camillie i posmarowałam dentinoxem i powiem Wam że g... to dało jak było bez tego tak samo jest i z tym.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Malutka to chrzcisz we Wielkanoc

Ja dziś rezerwowałam salę już na 100% i mamy ją na 31 maja

Mój jeszcze wcina zupę z wczoraj

miłej nocy
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
karolka slicznie w ciazy wygladalas i wczesniej,teraz oczywiscie tez pieknie,a co z mezem??hmm to chyba jednak nie wyszlo na dobre to nasze spotkanie,a szkoda bo myslałam ze kiedys to powtorzymy,nie byłysmy znowu tak długo,mnie dluzej nie bylo bo jeszcze dojechac do domu i moj nic nie mowil

Srenka slicznie wygladałas jak byłas młodsza,brzuszek tez pokazny no i Pawcio piekny

Aleksia z Ciebie tez była sliczna dziewczyna.

Brzuszki wszystkie sliczne,jest co wspominacc.
Hania to sporo Wam dopłacaja do złobka,u nas tez dopłacaja ale nie wiem dokladnie ile

Karolka a u was strasznie duzo sobie licza

malutka na moje dziecko tez nic nie dziala,nawet srodki przeciwbolowe,musi jakos przez to przejsc.
a ja dzisiaj pocwiczyłam lekko bo @ mam,a teraz dopiero kapiel i zaraz w koncu do łozka,dzien był fajny,znów dostałam wychodne,tym razem na 1h,byłam u kolezanki na pogaduchy i nalewke i winko wlasnej roboty(pyszne było)no i kolezanka chyba jest w ciazy(nie planowane)tak ze troche sie martwi bo to jej 4 dzidzia bedzie,ale co ma byc to bedzie

A dzidzia mojej siostry na razie jest głowka do gory,ale to dopiero 4 miesiac wiec moze sie obrocic jeszcze i czekam az sie dowie jaka płec.
lece do lozka bo juz pozno.
dobranoc

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

a do tego robi zielone rzadkie kupy :/
Haniu tobfajna imprezka sie szykuje

Violcia fajnie ze znowu wychodne bylo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobrej nocy

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

to zaraz też wam wstawię swój...
Aleksia, Karolka, super malunki na havirch waszych pociech

Sophie, Twój bandzioszek też potężny, ale co się dziwić...Gabi pięknie ważyła...
Byłam dziś z dzieciakami u teściowej, bo nie miała jak się do nas wybrać i pojechalismy z prezentem i torcikiem, bo upiekłam dla dziadków z okazji ich święta i wszyscy zachwyceni

Haniu, super masz z tym dofinansowanie...też bym takowe chciała, chociaż chyba teraz nie będzie tak źle, bo pierwsze 5h w przedszkolu jest za darmo a kolejne chyba po 1zł...plus obiady...w marcu musze zgłosić Emi do 2 przedszkoli, zobaczymy czy się dostanie.
Mojego też męczą zęby i to tak, że dziś bardzo marudny był...ale jeszcze ich nie widać, a wczoraj stuknęło mu 7 ms...Emi wówczas już miała 2 ząbki

Dziewczyny, macie fajne zdjęcia z przeszłości

Aleksia, Ty to się mało, co zmieniłaś...

Srenka, super spędzałaś czas, bo i zespół kaszubski i jakieś trąbki

Lecę do męża...bo poszedł do łóżka..
Aleksia, jak chcesz ukryć zdjęcia musisz je zaznaczyć...bo coś i nie wychodzi...
Super terminy na chrzest, my też w końcu musimy coś postanowić...
Haniu, piekłam dziś ten chlebek...troszkę coś spód mi nie chyciło...ale jest pyszny...jutro chyba znów będę musiała upiec, bo D. dziś sporo wtrąbił i jutro do pracy sobie zażyczył

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

No z tym żłobkiem to mi pani jeszcze powiedziała że ja jako matka samotnie wychowująca (bo nie jestem zamężna) mam pierwszeństwo więc mówiła że nie będzie na pewno problemu z dostaniem się. takze też plus...ale przytłacza mnie to jak będę miała mojego skarba zostawić z kimś obcym

A Twoje przedszkole też super jak 5h za darmo a kolejne godziny po 1zł

lecę już...dobranoc do jutra
mi spód się ładnie upiekł...ja dawałam na 220 stopni na 10 minut ciut wyzej a potem przekładałam na najniższy i zmniejszałam na 180 stopni i 20 minut jeszcze...a blaszkę wysmarowałam masłem i obsypałam bułką tartą

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ale ładnie Ci z brzuszkiem :-*
Arturek wybacz jak ja mogłam przeoczyc Twoje 7 miesięcy przystojniaku Ty!
100 lat iskierko :-*:-*

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Bartusiu wszystkiego dobrego

Agusiu brzuszki sliczne obydwa , takie okraglutkie

Na poczatek Dzien dobry

Potrzebne hektolitry kawy

Milego dnia

( nie dosc ze prawie ostatnia pisze to jeszcze pierwsza w dodatku

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

wy tu wczoraj o brzuszkach ciazowych, a jak ja popatrzylam na zdjecia z brzuchem ( ogolnie nie robila ich duzo tylko sam brzuch ) tylko sie przerazilam jak ja okrutnie wygladalam, bleee, wiec wam nie pokaze

noc byle jaka, musiala z 10 razy wstawac dawac elizce piciu przez to zasrane suche powietrze, raz jedzenie i takie tam. samo to okno uchylalam, to zamykalam, to recznik moczylam, wiec jestem nie wyspana. ale pije kawke i zaraz sie ockne, moze...
wredota siedzi mnie zaczepia na zabawe, ja sie pytam skad u dziecka z samego rana tyle energii? ja tez tak chce

ale mialam dzis porypany sen. ze jak wrocilam na bialorus musialam wrocic do szkoly i sie znowu uczyc!!!! porazka, bylam tak zestresowana, bo kompletnie nic nie pamietam z tamtych lat

w ogole ostatnio mam same idiotyczne sny, ten to jeszcze byl w miare. a tak ciagle jakies duchy, ze musza mnie rozciac brzuch w jakims magazynie, ze ktos umiera i tak w kolko. tak od miesiaca mam brednie w glowie.
milego dnia kochane

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

karolka nam tez nic na zeby nie pomagalo, tak jak wszyscy mowia, trzeba to jakos wytrzymac i tyle. wie trzymaj sie kochana, napewno kiedys sie wyspisz

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9

Karolka to może nasze dziecka by się zakolegowały bo u mnie to samo, ja już daaaaaaaawno po kawie:), mój w nocy alarmował w łóżeczku bo cały czas się obraca i foch bo łóżko za małe na jego wygibasy. Zostawiłam go na moment na podłodze, poszłam po mleko do kuchni a on podturlał się pod kaloryfer, mamy dzieciaków raczkujących macie już oczy naokoło głowy??

Kakaszta skąd u dziecka tyle energii przez cały dzień nie tylko z rana

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia