- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

czytam Was na bieżąco ale czasu brakuje juz na odpisanie. Pakujemy się powoli, moje Pindy zakatarzone( tzn Maja miala katar i teraz tylko swiruje ze ma

Mężu mój jakiś zmieniony
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
P.s a brzuszki mialyscie wszystkie cudne, ja to czułam się okropnie w swoim ciele ciazowym
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A młode to też bylyscie ostre dzagi

pożegnam się jeszcze przed wylotem bo na urlopie robię sobie przerwę od internetu( ciekawe czy mi się uda)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

a co do chleba to mi właśnie sie opłaca piec bo tu jeden bochenek razowca ( średni) kosztuje 3,10 euro. A mąkę 2kg mam za 3 euro też ale z tego upiekę 2 duże chleby

To się ciesze ze chlebek smakował

wkurzają mnie te krostki Leny

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Mioze ta pomarancza w herbatce faktycznie bo to cytrus ;/
Kobity biegałam!!!!!!!!!!!!!!! Taka zdyszana jestem ze szokk!

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

sory ze tylko o sobie, ale krolewne trzeba zabawiac

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Dzięki Agusia, że powiedziałaś o tych foto kurde to nie wiem jak zrobić by były ukryte jak zaznaczyć
ja robię tak daje spoiler potem ukryty teksy potem wczytuję foto i zamieszczam i myślałam, że są ukryte ale ja durna
A ja robię brzuszki bo mi kolega sterczy
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Byłam na poczcie...przepisy Karolki fajne...ale na razie nie dla mnie

aha karolka moja mama robi tez zupe porowa z topionym serkiem ale na winie i chyba z podsmażanym boczkiem...też jest pyyycha

...i Pawełek stojący jaki fajny

kakaszka moja jak ostatnie dwa dni miała tylko 2 krótkie drzemki to też nie wydawała się zmęczona i chętnie się bawiła...aż w szoku byłam...może juz tyle snu nasze dzieci nie potrzebują

Chociaż teraz moja królewna chrapie od 15.30

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Agusia zazdroszcze cierpliwosci

Sophi powodzenia w bieganiu a Tobie Aleksia w brzuszkach

Dziubasek udanego pakowania

a wiecie co przyniosl mi swistek z poczty ze jest przesylka do odebrania to sie ucieszylam bo zamowilam w PL zestaw do paznokci ale ide na poczte a tam list polecony z UP :/ przyszlz decyzja bo wczesniej musialam pisemne wyjasnienie pisac dlaczego sie nie zjawilam na dniu informacyjnym w pierwszym terminie i napisali mi ze to ze nie mialam z kim dziecka zostawic to zadne wytlumaczenie , ze jak jeszcze raz nie pojawie sie z tego powodu to sprawdza moja sytuacje i dostalam kare

ale Wam nasmecilam

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
A mój maz postanowił jechać do kolezkow i tyle go widzieli ale niech jedzie bo gledzil to mu przejdzie przynajmniej :-D
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
u nas sie zjebalo cos po wanna i cala woda po kepieli wylatuje na podloge, prawie utonelam w tym wszystkim, mam nadzieje, ze sasiadow nie zalalam, boze jak ja chce sie stad wyniesc.
no karolka nie ma to jak urzedniczki ( ne obrazajac naszych super mega zarobistych urzedniczek forumowych

haniu lenka chyba miala na cipencji takie malutkie krosteczki? jaki to krem stosowalas, bo pare razy byl pisany, a nie moge znalezc nazwy. bo wlasnie moja krolewna ma. ona chyba ma wszystko co jest mozliwe ze skora, przerasta juz mnie to. marze, zeby byla czysciutka od tych plam, plackow, krostek i innych dupereli.
aleksia milych brzuszkow

dziubasek oby mezowy sie zmienilo tak na stale

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Na początek buziaczki dla solenizantów

Widzę że nie tylko u mnie niespokojna noc... Ale za to dziś w dzień się zrelaksowałam i odpoczęłam trochę od małego a on ode mnie

Mój mały robi właśnie sobie czwartą drzemkę... Zasnął godzinę temu ale wątpię że wytrzyma tak do rana, więc za chwilę będę go budzić, wykąpię, pobawimy się i spróbuję go uśpić żeby mieć znów troszkę czasu dla siebie

Mój mężu na razie to anioł

No to lecę... Miłego wieczorku, dobrej nocki...

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

karolka - to ci urzędniczki

kurde patrze na te żłobki i mam 4 koło siebie...w odległości od 450 metrów do 900m

No i czytałam o tej mojej bonus karcie..łoo matko ale kołomyje...chca moje dochody...ale na razie niektórych nie mam bo później bede dostawac i ciekawe czy potem bede musiała znowu latac i donosić papiery ...a to 9km ode mnie

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

Ja też trochę prawdziwego serka białego ze wsi...D. przyjdzie późno do domu wiec muszę Emi ogarnąć do spania...a czekm na niego bo chleb musze upiec a nie mam już drożdży

Kakaszka, pytałaś Hani, ale mogę Ci odpowiedzieć...to clotrimazolum Hania stosowaa na krotski Lenki na pupci.
Karolka ja czegos nie rozumiem...maz przychodzi o 4 i od razu kladzie sie spac, tak? Czyli spi prawie 10h...a powiedz, Ty tez tyle spisz i to snem nieprzerywanym? Noesz cholera, przeciez to niesprawiedliwe...faceci zawsze jakos potrafia sie ustawic

Szosteczka, mam nadzieje, ze imprezka sie jutro uda...jakbys chciala jednak zrobic tort to mam przepis na bardzo pyszny i bardzo prosty...no i biszkopt taki co nie opada...
ja bym sie napila lampki winka, ale chyba nie moge...

- Milady
-
- Gość
-
Wszystkiego Naj dla solenizantów i solenizantek

U nas choróbsko jednak dopadło wiec jest na zmiane syrop,odciaganie kataru u Iwa i u Nastki pozniej jedzenie bleeee nie maja apetytu Nastka coś skubnęła ale Iwo nic chodz teraz karmie na cycu oboje bo mało jedzą ale dobrze ze mojego mleczka pociunmkiają

A u nas jak narazie jest swietnie Marcin pomaga i spał wczoraj u nas zeby mi pomoc

JEst mi teraz potrzebny bardzo

Jakie Wy młodziutkie lachony pikne!

Hania a opieprzyc porzadnie tą lafirynde Twojego meza co za babsko matka Marcina jest taka sama! Kurde co za ludzie! A Twoj niech sie jej nie boi bo ma Ciebie przy boku ! Tak trzymac "cza byc twardym a nie miętkim"

KaROlka a Twojemu wałkiem przywal i niech ciasto nim wyrabia

Brzusia wasze cudne a wiec ja swoim olbrzymem was pobije wkoncy dwa głodomorki tam zamieszkały

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

Chorobska sa koszmarne...
Niestety Artka chyba rozwija sie katar...posmarowalam mu juz plecki mascia na noc, odciagnelam troche glutkow i posmarowalam mascia majerankowa..zaraz skropie pieluszke olejkiem eukaliptusowym i powiesze nad glowka...by mu sie lepiej oddychalo..
Emi juz w lozeczku zasypia..i tez na wieczor jakies wypieki jej wyszly, temp.37, wiec nie grozna jak narazie, ale juz mam stresa, co to bedzie za noc

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Agusia ja jak śpię 2 godziny ciurkiem to jest super rewelacyjnie bo tak to co usne to mala placze i musze wstac a ten do tego albo wkurzony na nia krzyknie spokój albo jak krzyczy w salonievto z fochem drzwi do sypialni zamyka ja mu mowi dzis ze tez bym sobie pospala to wiecie co mi odp. "to chodz spac wtedy co Gabi a nie na necie siedzisz "

Milady ale mialas brzusio gigant

a gdzie Gochens , Ikunia, klara ??
mala spi usnela w łóżeczku sama , pomijajac ze juz 2 razy sie budzila ale dalam smoka i wlaczylam karuzele i spi

Jakie to piekne cisza, mąż nie gledzi, mala nie marudzi