BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826818 przez Marta1985
Dobry :-)

Bartuś dziękuje ciociom :-*

Ja też ńie do życia jestem :-( ale dziś weekend :-)

Śliczne zdjęcia dziewczyny :-)

Uciekam dalej pracowac :-* odezwe šie wieczorem :-)

Arturek - sto lat :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826824 przez Hania84
Jestem i bry :)

Noc dziś na szczęście super :) Lena poszła spac przed 20 już i spała ciągiem do 6.30 potem mleko i pospała jeszcze do przed 9 a ja do 9.30 :lol: ale słyszałam że z łóżeczka co jakiś czas wołała do mnie ejjjj :D więc sie odzywałam że "jestem" :D

U nas dalszy ciąg pochmurnych dni i plus 2 stopnie.

Karolka to miłej kawki :) ja tez zaraz sobie idę zrobić i śniadanie bo najpierw ogarniałam chatkę :) zaraz sie lepiej czuję i teraz moge spokojnie zjeść śniadanie :)

kakaszka takie sny ze szkołą sa okropne :D ja tez czasem takie miewam :D na dodatek z podstawówki której nie cierpiałam więc to już w ogóle :P

miłego dnia :)

Milady nam zniknęła :S
dziubasek się pewnie pakuje...
Ikunia :S :S
Klara :S :S
Kasia wypoczywa ;)

11 lata 3 miesiąc temu #826846 przez szósteczka
Hej wszystkim ja stwierdzam ze mam cudownego męża( my umówiliśmy sie ze ja raczej wstaje do małego bo mój K wstaje o 4.30 do pracy a wraca około 19.00 i nie ma jak i kiedy odespać zwłaszcza ze w weekendy tez czesto pracuje a ja zawsze mogę sobie w ciągu dnia kimnąć najwyzej czegoś w domu nie ogarnę) a dzis mój małż najpierw wstał tradycyjnie ogarnął piec i potem poszedl do malego bo zaczął kwilić myślałam że mi go przyniesie albo da butle zebym zrobiła bo słyszałam go a on sam zrobił mu butlę i utulił małego a potem szykował sie na pociąg no po prostu kochany jest.
To tak tytułem miło rozpoczynającego sie dnia. Dzis kupa roboty bo musze obiad na jutro zrobić przynajmniej wiekszosc i ciasto upiec tort kupimy gotowy no i chałupę trzeba ogarnąć, juz zaczęłam sprzątać łazienkę wiec huk roboty nie wiem kiedy zajrzę więc trzymajcie sie ciepło.
Jeszcze życzonka dla miesieczniaczkow coraz starszych.
Mój Paweł dzis dobierał sie do kwiatków ale jednak najbardziej ciekawią go te czarne pudełka zwane dvd dekoder itp i mas są na niskiej półce pod tv i wiecznie do nich raczkuje i chce przy tej półce wstawać tyle że zawsze jakoś mu wychodzi ze wsadza łepek w polke i sie klinuje śmiesznie to wygląda ale trzeba zaraz go ratować bo sie wkurza ślizga i grozi to upadkiem. Więc mimo wszystko oczy dookola glowy trzeba mieć dobrze ze nas tyle w domu to zawsze ktoś na niego zerka i dziewczyny go łapią w razie co.
To Nara papa

11 lata 3 miesiąc temu #826857 przez Hania84
a zapomniałam Wam napisać ze moja nagroda z forum przyszła w dzień dziadka :) była otwierana gdzieś na poczcie mama mówiła bo kartkę dali ze sprawdzali co jest w środku...pewnie myśleli że narkotyki :D ale ogólnie bez sensu bo przecież chyba są specjalne urządzenia które to sprawdzają. Nic nie zginęło..mama mówiła że sa 3 grube książki plus książeczka od położnej i olejek relaksujący do kąpieli :) także się cieszę :)

szósteczka macie jakieś przyjęcie?

11 lata 3 miesiąc temu #826877 przez Sophie25
Wiec Witam Was i ja po kłotni z moim J masakra ... Najchetniej to w tej chwili bym Go wyeksmitowała w kosmos na marsa zapewne :D Tak mnie wpienił ze szokk!

Bartuś złotko 100 lat starszaku nasz :* :* :*

HAnia to fajnie ze juz to przyszło! BEdziesz miała co czytac jak Ci Lenka pozwoli :D Moja to mi nawet pisac nie daje bo jak zaczynam to Ona akutrat steki ale mowie jej ze sobie to odrobie :D

Dzisiaj rybka z kaszą niech sie ten moj tez odchudza i je to co ja :D

U nas pada śnieg! :D

kakaszka jak wyjedziesz to napiszesz do nas mam nadzieje ? :D :D :D

11 lata 3 miesiąc temu #826952 przez kakaszka
oj podkurwila mnie teraz moja corka. spac chce, ale nie w lozeczku wielka afera, bo ona sie chce kretolic, zasranka mala. specjalnie wyjmuje smoka, bo wie ze przyjde.

sophie a gdzie ja bez was :P

11 lata 3 miesiąc temu #826968 przez szósteczka
Przysiadłam na chwilke odsapnąć, Haniu pisałam ze urodziny naszej najstarszej córci Wioli.
Paweł też cos nie chce spac w łóżeczku płacze wciąż smoka wyjmuje butle tez i mu źle, bujam go w leżaczku bo baterie mi sir wyczerpały moze uśnie to wezme sie za gotowanie bo chałupka większościowo ogarnięta dziewczyny jeszcze swoje kończą. Kakaszka koniecznie sie odzywaj bo będziemy tęsknić.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826998 przez Sophie25
Kakaszka uwielbiam Twoje teksty ! :-D

Zasranka mała hahahaha dobreee :-D

Eliza do lozeczka! I grzecznie spać!:-*

Szosteczka życzonka serdeczne dla Wioli :-*

A moja zasranka właśnie sra :-D

11 lata 3 miesiąc temu #827006 przez cordis
kakaszka haha no mój zasranek też fochy pokazuje i też jaśnie panicz w łóżeczku spać nie będzie władowałam go do wózka i bujam nogą może odleci.... może.

Uf ja też dzisiaj roboty moc mam dom ogarnięty, wyprasowane, sałatki zrobione ciasto też, resztę później bo już chęci brak.
Dzisiaj najazd kuzynów, jutro starszyzny rocznicowo będzie :) mam nadzieje, że moja ulubienica teściowa odchrzani się ode mnie:)

Hania to sporo towaru musiałabyś przesyłać jak takie grube książki ;-)

juuupi śpi maruder!

11 lata 3 miesiąc temu #827016 przez Marta1985
Mój zasranek też cuduje :) zobaczymy czy zaśnie :)

Ja musze dzis poprać, posprzatać i upiec karpatke ... bartuś dziś popoludnie z tata spedza :)

Odezwe sie wieczorem :)

11 lata 3 miesiąc temu #827024 przez KaRoLkA
Ha ha kakaszka dobry tekst :lol:
teraz tu bedziemy mieli same zasranki i zasrankow :p hi hi

Marta udanego pieczenia :)

szosteczka zdrowka dla cory :)

cordis napewno by sie zaprzyjaznili :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

wygonilam go na spacer z Gabryska zebym sobie chociaz troche dychla , poprasowalam juz takze ok. a wiecie co mi sie podzialo chcialam sobie wyprac spodnie takie czarne , wygladaja jakby mokre byly , ni swiecaceni skorzane i dalam na 30 stopni do pralki i co i ze spodni nic nie zostalo , bobta wierzchnia warstwa mi sie sprala :cheer: :angry:

wyslalam Wam przepisy na poczte :)

11 lata 3 miesiąc temu #827034 przez Hania84
Bylismy dzis w Lidlu bo wczoraj nie daliśmy rady. Bodów już prawie nie było. Kupiłam 2 chłopięce na 74/80 (granat i zieleń) na teraz i jedne udało mi się kupic jedne większe dziewczęce na 86/92. A tak same 62/68 były. Bluzek też było full...wzięłam Lenie 2 na teraz i 4 na później. I jeden dres wzięłam tez na później. Były rajstopki (bez antypoślizgów) ale nie brałam.
Kupiłam w promocji pampki 84 sztuki za 18 euro.

Przed chwilą zrobiłam obiad dla siebie...i dla mojego. Mój zażyczył sobie ryż na mleku :)

Karolka oj masz z tym jaśnie paniczem :angry: co mu tak wciąż nie pasuje? zawsze tak robił czy odkąd zmienił pracę taki jest?

Moja zasranka :D nie chce spac bo się wyspała w aucie i marudzi...tacie nie idzie jej usypianie więc musze wkroczyć do akcji ;)

aaa i kupiliśmy skoczka dla Lenki...w weekend będziemy wiercic i montować ;)

11 lata 3 miesiąc temu #827045 przez Sophie25
Skoczek jest Super! U nas się sprawdza w 100%:-D

Karolka to co On tak wybrzydza jak i moj bie będzie jadł brokula bo mu śmierdzi,nie będzie jadł ryżu tylko ziemniaki, zażyczył sobie frytki nos mu odrazu kilo tłuszczu macro położę! Albo truskawki by zjadł albo kotleta tylko cienko rozbitego! Masakra zrobię na 2 raz sobie a jemu nic :-P

11 lata 3 miesiąc temu #827061 przez aleksiaa88
Witamy się

Naciągnęłam męża na sukienkę miarzyłam przy -10 :laugh: w końcu on kupił sobie jakieś narzędzia to co mi sukienki nie kupi ja aż taka wymagająca nie jestem jakby miał za żonę swoją bratową to były biedniuśki ona kilka razy w miesiącu nowe ubranka kupuje.

Małemu kupiliśmy polarowy pajac do spania i szalik lataliśmy za czapką ale takie były dupne, że szkoda kupować

Nie dawno skończyłam robić obiad 2 godziny przesiedziałam w kuchni ryż z warzywami mniammmm

Tatuś usypia synusia a mama ma lenia i nie chce się sprzątać ale jutro sobota to co będę 2 razy robić :silly:

Jutro piekę placka orzechowego bo w poniedziałek mamy odwiedziny przyszywana ciotka wpadnie do małego czyli koleżanka

Jak już piszemy o zasrańcach to mój ma dziś dzień kupy to będzie osrany :lol: :silly: :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #827067 przez Agusia83
I ja jestem...nawet mi nie mówcie o maruderach bo u mnie sztuk 2 :angry: ...Artkowi chyba dziąsła przeszkadzają, nie wiem o co chodzi, ale od kilku dni jak je zupkę to wydaje dziwne odgłosy i pod koniec zaczyna płakać, choć buźkę otwiera do jedzenia...o co chodzi? Nie wiem, moze Wy mi pomożecie?
Noc taka sobie...budził się kilka razy a o 4 nad ranem strzelił taką kupę, że wylazło jej 3/4 bokiem, więc musiałam go całego przebierać i myć.

Myslałam, że teraz odpocznę chwilkę, bo Artek zasnął i moja księżniczka, która dziś też ma muchy w nosie i kilka razy myślałam, że wyprowadzi mnie z równowagi...ajuż słyszę, że Artek chyba się przebudził...ale nie idę do niego, może zaśnie...albo i nie :angry:

Haniu, D. bardzo smakował chleb, wieczorkiem mam kolejny upiec :lol: ...ale jak dla nas to on się nie opłaca,...składniki trochę kosztują a gazu też schodzi...no chyba, że bym piekła 2 naraz :lol:

Właśnie musiałam pójść do mojego księciunia, bo zaczął płakać, na szczęście ululałam go w wózku i jeszcze nyna...

Musze się Wam jeszcze pochwalić bo dziś upiekłam te bagietki
www.mojewypieki.com/przepis/bagietki
tylko zamiast 4 szklanek mąki pszennej dałam 2 szklanki maki pszennej i 2 szklanki maki pszennej pełnoziarnistej...
Bagietki są boskie :lol: tylko jak kolejny raz będę je robić to dodam trochę mniej soli

Karolka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kakaszka, super, że na Białorusi bedziesz mieć neta,...nie wyobrazam sobie forum bez Ciebie i bez Elizki :lol:

Bartusiu kochany, wszystkiego naj naj....Marta, zdajesz sobie sprawę, że tylko 4 miechy i Bartek będzie dmuchał pierwszą świeczuszkę na torcie? wow....ale ten czas leci..

Sophie, a Twój mąż co zmalował?

Haniu, pochwal się łupami :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka