- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
Karolka ale mi smaka zrobiłas tym desperadosem! U mnie też cisza bo J niema a Zośka padła

Agusia oby noc minęła jak najlepiej i szybko

Hania ciekawe kiedy w pl będzie to w lidlu

A ja siedzę i oglądam znowu rodzinke pl a najchętniej to bym sobie ranczo obejrzała zajebiste mają tam teksty śmieje na tym jak niewiem :-D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Milady
-
- Gość
-

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

Karolka, jakie sliczne zdjecie

Kochana, Ty masz faldki? hmmm...chyba w glowce, bo na ciele nie widze...a jesli sa to malenkie...jestes szczuplaczkiem i to bardzo ladnym

Kurcze, wlasnie robie chleb i jak juz uformowalam kule, to sie zorientowalam ze zapomnialam dodac drugiej szklanki maki...haha...bo wody troche mniej uzywam niz w przepisie...
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Jestem nie zywa dlatego tak malo piszę, choc podczytuje was caly czas ale nie mam sily pisac...
zaraz bedzie 3 miesiace jak nie spie dluzej ciurkiem niz 2,5 godz chyba lacznie przez ten moze 6-7 razy jak udalo sie spac 3 godz

Wczoraj bylo juz przegiecie. wzielam ja do siebie. ulozylam z poduszki mojego A. i z kapy zapore by w razie co nie spadla i spalysmy razem. ale to nic nie pomoglo... w dzien bardzo marudna, choc sama zasnela o 11:30 a pozniej kolo 16 na 1,5 godz. Jestem tak padnieta ze nic mi sie nie chce, gdyby nie to ze rodzice rano wpadli na kawe jak jechali do babci i dom ogladac to chyba bym siedziala na tapczanie i nic nie robila- nie mam mocy! jeszcze po 13 mala miala 37,4 stopnia a juz przy 37 robi sie nieznosna... ale juz po 15 spadla sama, oczywiscie temperatura.
W nocy od po3 do po 5 sie krecila, poplakiwala nie mogla sie ulozyc, mleka nie chciala herbatki tez... a ja przez ten czas poczytalam na necie o snie niemowlakow. i niby bylo napisane ze jak dziecko nie zasypia w swoim lozeczku tylko gdzie indziej a pozniej jest tam przenoszone to jak przechodzi w sen lekki z glebokiego to jest zdezorientowane i wystraszone dlatego sie kreci i wierci a czasem poplakuje.
podobnie jest gdy sie dziecko lula do snu, bo wtedy jak sie obudzi nie potrafi sobie poradzic z zasnieciem samemu. ze dobrze by bylo uczyc dziecko soac samemu.
Dzis pierwszy raz to wypraktykowalam. Modlilam sie by nie zasnela przy butli i jakos nie zasnela. zjadla i do lozeczka, wlaczylam kolysanki i praktycznie za kazdy kwileniem nie szlam do niej tylko jak zaczynala poplakiwac. zasnela po 35 minutach krecenia i wiercenia. W dzien ladnie sama zasypia- zaczyna ziewac potem troszku marudzi i sie na koncu przytula do mnie i chwila moment spi.
Musze sie wam pochwalic- moje dziecie zaczelo wczoraj raczkowac

Znalazlam przyczyne tych plamek na raczkach i nozkach. fakt to alergia na TRUSKAWKI. Co najlepsze ok w jogurcie wieksza jest ilosc. dzis mialam w planie dawac jej tylko mleko i obiadki po ktorych nic jej nie bylo, ale wczoraj po 12 zrobilam jej kaszke na gesto- uwaga jaka- OWOCE LESNE- podaje od mniej wiecej poprzedniego poniedzialku. a dzis rano Wiktoria obudzila sie z tak czerwonymi polikami ze myslalm ze ktos ja szminka posmarowal. Czytam sklad tej kaszki- bo tylko to co moglo budzic moje podejrzenia jadla a tam w skaldzie KASZKI RYZOWEJ O SMAKU OWOCOW LESNYCH - uwaga uwaga jezyny, maliny i truskawki + aromat truskawkowy

Wiem dziewczyny ze naduzywam teraz wykrzyknikow ale jak sie zdenerwowalam jak zobaczylam ze w skladzie sa truskawki, kurwa od kiedy owoce lesne to truskawki

I juz na wieczor po posmarowaniu tych plamek mascia co lekarz przepisal zbledly ze [rawie sa nie widoczne.
Matko swieta co z tymi chlopami sie dzieje

Co prawda moj z nami dlugo nie przebywa ale teraz byl miesiac czasu i ani razu nie powiedzial ze sie nie wyspal, ze mala placze a ja jej uspokoic nie moge itp. jedynie do niej zawsze po kapieli mowil" laleczko nasza kiedy dasz sie mamusi wyspac? moze dzisiaj co?" i potrafil sie w nocy zrywac do niej- myslal ze zdarzy zanim ja podskocze do lozeczka

Milady mimo duzego brzuszka jest sliczniutki i okraglutki a ty jaka szczuplutka przy tym

No to tak. w dniu 1.01.2014 roku wazylam 63,5 kg a teraz na dzien 22.01.2014 waze 62,6 kg. wiec przez 3 tyg udalo mi sie zrzucic niecaly kilogram i to bez cwiczen bo jakos nie bylo kiedy- mam nadzieje ze powoli bedzie spadac.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1

krystyno-nie-denerwuj-matki.blog.pl/2014...a-oblicze-prawdziwe/
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

Trzymajcie sie cieplutko:*
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Karolka tego przepisu chleba nie ma na poczcie podawałam strone na forum ...podam jeszcze raz

Oj Agusia co to znowu u Artka ...oby się nie rozwinęło.
Malutka fajnie ze doszłas od czego Wiktorii te plamy sie pojawiły

Blog wydaje sie fajny...przeczytałam kawałek i faktycznie zabawnie napisany...kakaszka2

lecę spać...dobranoc...miłych snów i przespanej nocy

...a Gochensik gdzie się dziś podziewa?

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Malutka normalnie padlam ze smiechu jak trafnie udalo sie tej babeczce wszystko opisac

Ikunia ogarnij wszystko i wracaj

Agusia dziekuje za komplementy az sie zaczerwienilam

Sophie Tobie tez

Ja juz w wyrku takze kolorowych snow

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Chlebek sie upiekl...Artek budzil sie juz z 3 razy...wiec noc moze byc nieciekawa...do jutra kochane, papa
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
cześć. Wy jeszcze śpicie a my buszujemy od po 6 :/
noc taka sobie, najgorzej było nad ranem.
kurcze dzis sterta prasowania, kwiaty do przesadzenia- bo jeszcze tego nie zrobiłam...
i odwiedza nas mój dziadek bo się stęsknił za Wiktorią. Może później po pracy wpadną moi rodzice na obiad, bo wczoraj zabrali mnie do siebie.
Wczoraj przymierzyłam Wiktorię do spacerówki, ale jeszcze z nią poczekam do cieplejszych dni bo jednak w gondoli prócz uszytwnienia na spodzie jest materacyk i dodatkowo wsadziłam złożony becik by było cieplej od spodu, a w spacerowce nic nie ma.
Więc zbieram się do kupy, ubieram Wiki i zabieram sie do roboty bo jeszcze obiad trza jakiś zmontować. Wieczorem wrzucę wam kilka zdjęć mojego nocnego marka
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

u nas noc lepsza, oze z 5 razy wstawal dac myszce sie napic. jak po 3 obudzilam sie na mleko, to bylam juz jakas taka wyspana

pobudke se zrobilam swoim facetem, wiec jak narazie humor fajny

dzieki dziewczyny za nazwe masci musze kupic.
karolka ty twoje faldki ;D tez bym chciala miec takie

sliczne jestescie.
gabi duzo zdrowka myszko :-*
ha nawet zajrzalam w tabelke

milady brzuszek mega, tez sie napatrzec nie moglam.
zdrowka dla dzieciakow, i fajnie, ze tatus pomaga

tesciowej dwojke dzieci na caly weekend? ja bym w zyciu na jedna dobe tesciowej elize nie oddala.
wczoraj dostalismy od znajomego worek biedronowski ptasiego mleczka

malutka bylabys bliziutko to bym sie jadna noc zajela wiktoria, zebys sie wyspala pierwszy raz od 3 miesiecy, bidulka, ale mi ciebie szkoda. ale kiedys napewno to minie i sie zemscisz na wiki, kiedy bedziesz budzic ja do szkoly

artur zdrowka robaczku, nie rozchoruj sie mamusi.
aha wiki gratulacje za raczkowanie

podejrzewam, ze niedlugo elizka ruszy, bo juz pomalu lapie o co kaman, tylko to wszystko polaczyc w kupe jeszcze ie potrafi

milego dnia

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Malutka jak cos bedziemy sie mscily obie na Tych naszych rozrabiarach

Kakaszka mowisz ze sie wyzylas na swoim z rana

Gabi dziekuje ciotkom za pamiec :*
u nas noc do godziny 1 byly 2 pobudki pozniej do 4 spala ze mna bo o 4 doszla do wniosku ze jest wyspana, wiec co ona bedzie sie sama w lozeczku bawic jak mame mozna pomeczyc i tak do 6 wojowanie

milego dnia

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Malutka ja mam kaszkę z Nestle owoce leśne specjalnie poleciałam zobaczyć na skład i mam malina, jeżyna i jagody o truskawce nic nie wspomnieli, a Ty jaką masz?
Najlepiej wciąga wieloowocową, morelową- mamusia uwielbia ją

Ale sypie i na dodatek wieje więc robią się skarpy śniegowe
Karolka jak widzę to zdjęcie to wyglądasz jak śnieżynka- żona mikołaja z dzieckiem mikołajowym hehe ale porównałam