BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #827427 przez Milady
Hania to moj brat :D Zgodził sie pozowac do albumu :) Ładny no nie ? :D

Marcin sie wstydzi :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #827430 przez Hania84
Milady no ..przystojniacha :silly:

haha a ja wklejam zdjęcia...patrzę a tu przerzuciło mnie juz na kolejna stronę :D tak sobie myslałam co jest grane...a moja kurka na poprzedniej została ;)

lecę bo włączył jej się maruder :P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #827433 przez aleksiaa88
he he widać Lence górnego zębola bo chyba to ząb co nie? Zabawnie dzieci wyglądają z pierwszymi zębolami.

U nas są już 2 dolne. Pierwszy zaczął wychodzić na sylwestra a 2 tyg później drugi i ten drugi już się wyrównał z pierwszym który tak powoli się wysuwa. Na górze nie wiem czy coś ma nie wkładam paluchów bo jak zapcham to zaciska a boli o matko jak mnie kilka razy użarł to aż kwiknęłam

11 lata 3 miesiąc temu #827436 przez Milady
No Lenka cudnaaaaaaaa! :D Usmiech ma uroczy :*

Ten moj nie da sobie zdjecia zrobic mowi ze głupio tak pozowac jak baba jak on to ujął :(

11 lata 3 miesiąc temu #827439 przez malutkamilka
A Lenka to chyba pierwsza nam pokazała gornego zebola. chyba ze jakies zdjecie przeiczylam. dzis udalo mi sie zerknac do jamy buziowej mojej malej. czuc pod palcem nie czuje, widziec tez nie widze ale w miejscu gdzie powinna byc prawa jedynka widac jakby dziurke i nie wiem czy bedzie sie przebijac czy tymi dolnymi sobie uszkodzila bo skubance takie ostre ze jak mnie przy zabawie uzarla w reke to mam siniaka :D

A chcialam Milady napisac ze dzieciaczki podobne do modela ze zdjecia a tu masz maja prawo w koncu to wujaszek ;)

11 lata 3 miesiąc temu #827441 przez Hania84
aleksiaa tak to zębol :D juz jest tak wielki ze przy każdym uśmiechu widać...wygląda jak mały gargamel bo ten drugi górny dopiero co wyszedł i go tak nie widać :blink:

Milady szkoda, ze Twój nie chce pozowac...ale może teraz jak się pogodziliście to da się namówić hmm ? :blink:

jeny a moja ale marudzi...normalnie tylko na rękach...i to jak wymusza jeszcze B) zmiana pogody chyba idzie B)

lecę...

11 lata 3 miesiąc temu #827442 przez Milady
Hania no mam nadzieję że się da namówić :-D

A zgadujcię czy Iwa czy Nastke trzyma ? :-D

No ja mam 8 rodzeństwa ja jestem 9, mam 3 braci i 5 siostr ;-)
To jedyny brat który jestkawalerem i został w domu reszta swoje rodziny poobjezdzani po pl a siostry 2 jeszcze w domu zostały ;-)

11 lata 3 miesiąc temu #827445 przez Ikunia1910
Siemaneczko.

Pierwsze pytanie do Milady... Czy Twój brat jest wolny? :lol: haha niezłe ciasteczko z niego. Tylko ciii :blink:

O a ja myślałam że to "wąchanie" to tylko moja dzidzia umie a tu prosze :P

Ładne brzuszki fajnie tak powspominać.
Ja może też poprzebieram fotki z kilku lat wstecz to powstawiam cuś:P
ale muszę odwirusować najpierw swój dysk zewnętrzny bo zlapałam jakiegoś robala:(

Jak trzymam Zośkę za dłonie to juz tak ładnie chodzi że szok. Chyba żeczywiście nie będzie raczkować tylko odrazu będzie biegać jak Forest.
Wczoraj B. znów mnie wkurzył znów cicha noc bez przytulania :angry: kurka siwa co sie dzieje z tymi facetami jakies kurwa dziwolągi się robią.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Haniu faktem jest że każda była jest pierdolnięta ale na to co Ty trafiłaś to już brak słów. Całe szczeście ze Ty taka mądra i silna kobitka jesteś bo niejedną słabszą psychicznie by rozlożyła na łopatki tymbardziej ze A. Cię wcale nie wspiera, co mi sie bardzo nie podoba :angry:

Dobra lece sprzątać i obiad upierdziele jakis.
POstaram sie wejsc jak mała pójdzie spać ale ostatnio coś kiebsko mi zasypia tak jak zawsze spała juz po 20 to teraz do 22-23 potrafi siedzieć :/ no ale...

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu #827449 przez aleksiaa88
Iwo myślę

11 lata 3 miesiąc temu #827457 przez Hania84
No Lena wpitoliła obiadek i troszkę spokojna...zaraz idziemy lulu :)

Milady ja też myślę że na pierwszym zdjęciu jest Iwo a na drugim Nastka :)

Ikunia no zaglądaj tu do nas założycielko ;) Mas rację że ja chyba trafiłam na najgorsza z możliwych BYŁYCH :angry: no ale cóż widocznie taki mój los. Powiedziałam mojemu że nic ma mi od niej nie przekazywać bo nie chcę jej znać. A mój A. no cóż ona taka hetera że sie jej bidok boi...i sam o swoje nie walczy więc jak ma mnie jeszcze bronić :dry: ech...ale poradzę sobie z nią sama :blink:

Ikunia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Milady :ohmy: ale dużo rodzeństwa masz :) ale fajnie taka liczna rodzina chyba :) wesoło jest przynajmniej jak się wszyscy zjadą :) to ile wnucząt mają Twoi rodzice? :) na dzień babci i dziadka wesoło pewnie jest :)

lecę uspac Lenkę

11 lata 3 miesiąc temu #827467 przez kakaszka
nie no to jest jakas masakra z tym snem elizy. ja juz jestem wykonczona, a ona dalej zabawy w glowie. jestem pewna, ze to skok rozwojowy, bo co chwile robi cos nowego. przed chwila stanela juz jak do raczkowania i chusta sie w przod i w tyl. prawie juz siada sama, wiec musze to jakos wytrzymac.

przed chwila jeszcze zalalismy sasiadow, bo zatkal sie nam odplyw w lazience, a moj sie kapal i potom. masakra...

wow milady, ale czad jak jest tak duzo rodzenstwa. no i faktycznie braciszek ciacho, az dziwne, ze kawaler :)

ikunia fceci to dziwne stworzenia, nie raz to juz pisalam i chyba nigdy ich nie zrozumiem.

lenita dzieki za usmieszek :-*

uspijcie jakos moja zabe, plisssssssssssss

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #827471 przez Hania84
Macie tutaj cos do pośmiania :D
"ikony mody" :D
komediowo.pl/page,3,title,Ofiary-mody-A-...88339,wiadomosc.html
obejrzyjcie wszystkie 8 stron a padniecie jak ja :D

A tutaj cos z rosyjskich portali randkowych :D

1)pan się tak napina że mu zaraz żyłka pójdzie :D
2)sexi syrenka :D
3)boski żigolo :D
4) "styl, klasa i elegancja" brak tylko białych kozaczków i byłby Top Model :D
5) nic dodać nic ująć :D
6)facet ideał - czyścioszek i obrońca :D
7) miejmy nadzieje, że chociaz podłoga była czysta na to wypinanko :D ale z tym petem to fujjj :D

Lena śpi to miałam trochę czasu na rozśmieszenie Was :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #827475 przez kakaszka
haniu padlam :D :D :D nic dodac nic ujac

11 lata 3 miesiąc temu #827480 przez aleksiaa88
Wymiarki 6600 i 67cm kawał chłopa nie ma co :woohoo: nóżki to sprezynki tylko cały czas sprezynuje ale juz coraz mniej teraz woli na czworaka i tył przód ciekawe kiedy załapie, ze oprócz nóg rekami tez sie rusza

11 lata 3 miesiąc temu #827487 przez Milady
hahahha dobre na poprawe humoru akurat mi !
Znowu dzwoniła wsciekła ze odsuwam ją od wnukow i nie dam ich na weekend ale ja sie pytam jakim prawem mam jej dać moje dzieci tłumacze jej ze one mnie potrzebuja ze sa chore i Nastka na cycu!
Boze co za babsko! TO mi nie wierzy to mowie przyjedz sprawdz ze sa chore!
najsmieszniejsze jest to ze Marcin jej mowił ze sa chore a ona sie uparła bo jej siostra z daleko przyjezdza i wnuki jej pokazac chce co mnie to obchodzi nie dam im dzieci i tyle!

Ej boje sie miec taką tesciową ......

No duzo nas jak sie zjedziemy do mamuski to jest heca! :D
Z tym bratem mam najlepszy kontakt jestesmy zgrani i pomagamy sobie,brat studiuje geodezję :)A kawaler bo zerwała z Nim dziewczyna 2 miesiace temu ;/
Ale nie zawsze sie widzimy bo porozjezdzani jestesmy. Czasem zastanawiam sie jak mama poradziła sobie z tyloma dziecmi! :D
ALe wynagrodziło jej to w wnuki ma ich łącznie 11 sztuk! :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka