- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

już wiem co miałam napisać

Dałam Lenie dziś zupkę warzywną...i ją wysypało masakrycznie...patrzę w skład a tam seler

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Co do jedzenia, to ja czasem gotuję sama, czasem kupię małemu jakiś "wymyślny" słoiczek, bo takie zwykłe jedzenie to mogę sama mu zrobić, to szukam słoiczków udziwnianych

Teraz mały wietrzy pupcię

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
ja dzis nie zywa. rano moj doprowadzil mnie do histerii, nie moglam sie uspokoic, nie wiedzialam co sie ze mna dzieje, a za godzine dostalam okresu i wszystko jasne :-/ nie mam kompletnie sil, nawet cieszko mi po klwiaturze stukac. dlatego pije piwko i ide sie polozyc.
eliza w koncu skonczyla swoj skok rozwojowy czy co to bylo i juz normalnie chciala spac, ale za te dni oczywiscie sie odzwyczaila od zasypiania samodzielnie w lozeczku, wiec trzeba bylo jej przypomniec. pol godziny placzu i sobie przypomniala

nie bede wam zale swoje wypisywac, bo wiem, ze to hormony u mnie szaleja, wiec jutro bede na wszystko patrzec inaczej.
lenka jaka ma radoche, tez bym chciala cos takiego dla zabci.
eliza juz ostro zasuwa do tylu, dziwne, ze dzieci ucza sie najpierw do tylu chodzic, w sensie raczkowac

ide jutro zarejestrowac mala do pediatry, moze w koncu nas zaszczepia.
ja daje ostatnio tylko kupione zupki, bo na moje ma uczulenie.
napewno mialam jeszcze kupe napisac, ale leb mi nie dziala w ogole. mam nadzieje, ze ta noc jakos przezyje, bo pierwsza noc okresowa zawsze jest dla mnie mordercza.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

Haniu,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzieciaki śpią, dziś jeszcze Emi nie do wytrzymania...zastanawiałam się, co ja źle zrobiłam, że ona taka niegrzeczna...coś do niej mówię, a ona kryzczy "Nie" i to bardzo głośno, dziwne miny strzela, zaciska pięści...dziś wzięłam ją do ccc i jak wracałyśmy do domu...oczywiście nie chciałą wyjść z tesco, to aż lezała na podłodze...pierwszy raz się tak zachowała...myślicie, że to bunt? Ja pierdzielę, kiedy jej to przejdzie? Mówię usiądź na nocnik ta znów się drze...dziś myślałam, że wyjdę z siebie...i że zawiozą mnie do wariatkowa...
Kurcze, Artek też ma suche plamy przeważnie na policzkach i wydje mi się, że od pietruchy bądź pora...co prawda wiele obiadków je moich, ale tak jak Srenka udziwniane zupki mu kupuję...
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Jaka Lenka zadowolona , a jakie ma perelki sliczne

Kakaszka nienawidze jak u mnie hormony buzuja

Srenka daj synusiowi troszke pobuszowac

Agusia to pewnie bunt bo skoro wczesniej sie tak nie zachowywala, i nie mysl ze Ty blad zrobilas bo jestes super mama , ona ma taki okres teraz , pamietasz jak pisalam o tej mojej kolezance ? ! ona biedna az płakała z bezradnosci a co gorsze bo maly jest taki jak opisujesz tylko w stosunku do niej bo ojca slucha. Przejdzie jej wiec glowa do gory i pomysl sobie ze bunt nastolatka ponoc gorszy

Moja juz spi choc byl taki placz po 15 minutach spania i czolko mokre i gorace , poliki czerwone wiec zmierzylam temp i wiedzialam od czegobten krzyk ale dalam jej czopka i usnela, oby pospala troszke

Takie pytanie z innej beczki , miala ktoras do czynienia z citroenem c3 ?? bo mamy korzystna oferte i sie zastanawiamy
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Karolka ja miałam do czynienia z trochę innym citroenem i zapewne starszym bo zx, ale silnik wspominam dobrze

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dziś z 3 razy zrobił taka kupe, że musiałam go przebierać, by była na nogach i plecach
Karolka, oj niestety z samochodem nie pomogę...ale my byśmy chcieli mieć c5..ale narazie fundzusze nie pozwalają..
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
A jeśli mogę cos powiedzieć Haniu to ja bym nagadała temu twojemu żeby kurek z pieniedzmi jej przykręcił dawał minimum minimum i przestał tam jezdzic a dzieciom pisal listy o tym ze on chce sie z nimi widywać i bawić razem z tobą ale ich mamusia mu zabrania. No wpieniła mnie i sama jest suka a nie innych wyzywa choć z drugiej strony to dobrze ze tak sie wydarzyło ze mu napisala przynajmniej widzi jaka ona jest.
Dzieki za zyczonka wioli jest zachwycona ubrankami z bp jakie jej kupiliśmy, czesc dzieci jest juz zdrowa i idzie jutro do szkoły ale jeszcze nie wszyscy, Pawełek raczkuje czasem staje przy meblach ale jeszcze sie boi gada tylko bababa ku uciesze babć, zajada wszystko i naszczęście nie ma alergi ale niestety ma kaszel i troszke pokasłuje wiec dołączył do grona inhalujących sie mam nadzieję ze szybko wydobrzeje.
Sto lat kolejnym jubilatom.
Kakaszka trzymaj sie nie daj sie hormonom jutro lub pojutrze będzie lepiej.
Haniu trzymam kciuki za dietę i nie daj sie nerwom na pinde taka to trzeba kopnąć w cztery litery.
Ikunia jak tam pogadałaś ze swoim trzymam kciuki żeby sie wszystko dobrze układało.
Miledi fajnie ze powoli sie układa tez trzymam kciuki.
Dziewczyny nie dawajcie sie zimowej handerze byleby dzieciaczki i wy zdrowe byliscie i będzie ok na dworek na sanki o lepić bałwanki a jak ktoś nie lubi to przy kominku lub w puchu w domowym zaciszu zabawa z bąblami nam zostaje ale nie dawajcie sie będzie dobrze niedługo zima minie.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
Agusia nie przejmuj sie to bunt niestety czasem trwa długo ale musisz byc stanowcza i to wreszcie minie.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a najlepsze jej to jak mówi do mnie sio,...i mam się usunąć..
Szósteczka, powiem Ci, że ta baba jest nie do uwierzenia...jak mozna się tak zachowywać/
Masz rację...niektóre baby to pindy...a niech tatuś szwagierki twego męża sam weźmie sie za naprawę tego rzęcha...
Srenka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Haniu, siedziałąm przed chwilą i szukałam jakiś sałątek, co myślisz o tej, chyba możemy jeść/
kotlet.tv/tabbouleh
kotlet.tv/pyszna-salatka-walentynkowa
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oby Emi nie miała buntu nastolatka

Dzięki dziewczyny za wsparcie

szósteczka

Fajnie że Wiolka zadowolona z prezentów i że przyjęcie się udało

Karolka mój wuja ma C3 i G...o roku to auto. Non stop elektrykę naprawia bo się sypie. Raz mu stanął na środku drogi jak pełny bak paliwa był...a raz na pełnym baku nie chciał odpalić...elektrycy samochodowi męczyli sie by dojśc do sedna chyba z miesiąc...ech ogólnie moge powiedziec że porażka to auto.
Ogólnie francuzy znane sa właśnie z awaryjności elektryki.
kakaszka też przed okresem hormony we mnie szaleją

Karolka - Gabi znów gorączka dopadła? oj bidusia

Lena bujała sie dziś sporo...co ją wyciągaliśmy to ryk...więc siedziała sobie w bujawce...dwa razy sie nawet zdrzemnęła w niej

A teraz już od 21 śpi

miłej nocy...dobranoc
p.s. ale mi sie dzis pić chce...mówią że na mróz takie coś...ale u nas jeszcze mrozów nie zapowiadaja....chyba że ja tak związana z PL jestem

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
Oj Haniu nie strasz tym buntem gimnazjalistów nasz Wiola od września idzie do gimnazjum a ona to zadziorna potrafi byc oby jej za bardzo nie odbiło aż strach sie bać.

Obejrzałam film na 1 Kwiat pustyni niesamowity na faktach idę spac dobrej nocki papa.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Czesc laski,
my juz od po 7 nie spimy i zauwazylam ze jak zasne po 3 czy po 4 i pobudka dopiero po 7 czy 8 to jestem wyspana. dzis prawie tak bylo. bo zasnela kilka minut po 4 a juz po 7 dopiero pobudka ale u mnie w lozku bo zasnelam i nie przelozylam jej do lozeczka.
teraz jem sniadanko i popijam kawke a mloda bawi sie w lozeczku. nie daje za wygrana i probuje wstawac na nozki.
Co do citroena, moj tato ma juz chyba z 12 lat

Ogolnie z moim zawsze powtarzamy ze trzeba miec szczescie by trafic na super sprawne auto, tu nie ma reguly model czy dobry czy nie. wystarczy ze jeden bedzie mial jakas czesc awaryjna a inny z tego samego modelu bedzei dalej jezdzil.
My mielismy cztery rodzaje aut. i w sumie akurat nam sie udalo super trafic z kazdym. Kazdy nam sluzyl dlugo malo inwestujac. Pierwszy jaki kupilismy zaraz jak bylismy razem 1,5 roku jezdzil z nami do teraz, bo w sumie w tamtym roku w kwietniu go sprzedalam, bo kupil mi kombika. niby tamten pokazny bagaznik ale wejscie do niego kiepskie bo byl to sedan- no i juz sie wysluzyl7,5 roku byl z nami i przez okolo pierwsze 4 lata nic w niego nie inwestowalismy. potem kupilismy po okazjonalnej ceni starego golfa jedynke w cabrio i tez mimo swoich lat idzie jak burza a teraz czeka w garazu na nowy garaz w ktorym bedzie regenerowany od podstaw- dach, tapicerki, siedzenia, chcemy tez eketryke poprawic bo ma kable sztukowane no i popraiwc koloryt blach- i o dziwo nie ma ani jednej rdzy.
No i tez ostatnio kupilismy do dojazdow do pracy za granice T4 i tez oprocz zmian paskow oleii itp to nic nie inwestowalismy.
Wiec jak na razie nam sie udaly zakupy. natomiast moja szwagierka kupila auto jakos w listopadzie a juz go sprzedala bo tyle w niego zainwestowala ze szok, non stop sie psul i to takie czesci dosc drogie.
Patrz na czesci i na blachy. poczytaj glownie opinie o tym. Moj i ja jak bysmy mieli kupowac auto to albo volkswagen, skoda, seat bo czesci latwo dostepne i w przystepnych cenach. no i jeszcze gustujemy w bmw ale ze wzgledu na ilosc spalanego paliwa dalismy sobie spokoj, choc co prawda tyle lat jezdzilismy ae trafilismy na model ktory byl mega oszczedny w tym.
Szosteczka fajny ten film, mi tez sie podobal.