BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #827599 przez Milady
Malutka podam Ci od 12 tygodnia :

Iwo - 12 - 5400 62 cm, 18 - 5800 64 cm, 24 tydzien 700 67 cm

Nastka - 12 tydzien: 6900 64 cm, 18 tydzien : 7800 67cm, 24 tydzien 8500 70 cm

Jak widać odbiega moj Iwo od Nastki chodz jest karmiony cycem a NAsta MM :)
A i urodziłam je przez cc misiac przed terminem ale blizniaki to ponoc szybciej sie rodza.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Nastka juz pojadła siedzi w kojcu a Iwo baraszkuje , Oni na zmiane :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

KaRolka zapomnialam słońce śliczne to zdj razem z Gabi obie pięknie wyszlyscie 2 modelki :-*:-D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #827600 przez Marta1985
Jak ja za wami tesknie :-(

Wczoraj sprzątałam pralam i piekłem ciacho potem był film i seksik małżem a potem zasnelam ;-) dziś od rana zajmowałam šie Bartusiem bo maz mial dziś egz praktyczny ze szkoły i zdenerwowany był ;-) a popoludniu tesciowa z szwagren przyjechali. Jadą jutro popołudniu.

Jutro też was nadrobie.

Kakaszka ty jestes bezbledna ;-) ja tu šie martwie a ty telefon w torbie :-) eh ;-)

Mi šie wydaje ze Wiki podobną do taty :-)

Reszta jutro :-(

11 lata 3 miesiąc temu #827612 przez Marta1985
Milady sliczne są wasze dzieciacZki :-) a masz rację musisz być twarda :-) ale fajnie ze šie wam układa :-)

11 lata 3 miesiąc temu #827622 przez Gochens
Na komendzie byłam w sprawie tego psa co Wam kiedyś pisałam :)

Właśnie zaliczyłam drzemkę i pewnie gdyby nie Alus który się obudził z płaczem to bym dalej spala. dostał smonia i nyna dalej.

Kakaszka telefon w torbie? boże ja ze swoim się nie rozstaje na dłużej niż chwile hehehe :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #827623 przez Sophie25
Ja jak byłam w ciąży to cały czas na telefonie wosialam a teraz to no gdzieś jade albo z psiapsiola jak gadam :-D:-D:-D

Ej wasze też tak przy przebieraniu szaleją i rozkopuja moja się tak wywija ze ciężko pampersa zapiac :/

11 lata 3 miesiąc temu #827632 przez Gochens
Sophie Alan notorycznie się odwraca a mnie cholera strzela i tak kopytami przebiera że często nie tylko dupsko wycieram z kupy ale też nogi bo wsadza w pielche... :huh: a czy Wasze bobasy też robią zielone i mega śmierdzące kupy??

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #827636 przez Sophie25
Moja ostatnio strasznie cuchnace robi i zielone ale tłumacze to sobie ze je więcej zupki deserku a mniej mleka :-/

Moja tak samo w kupie nogi opacia się cała masakra jął się przewala :-/

A ja mam ochotę potarmosić dziś męża :-D:-D

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #827638 przez Hania84
Milady miłego winkowania :)
Iwo śliczny 6-miesieczniak na tym zdjęciu ;)

Sophie moja też się niemiłosiernie wierci i zawsze ma cos do zabrania co jest z boku i mi sie wygina masakrycznie :lol: kopie nogami mnie po klacie, podnosi tyłek i co tylko ;)

Gochens moja zielone kupska ma od urodzenia :lol: z czasem się unormowały a teraz ma czasami...śmierdzą też ale znośnie...to od innego jedzenia jakim są obiadki :blink: zielone strzela jak zęby idą :)

ale pustki tu ...chyba wszystkie się z mężami przytulają :blink:
...my zaraz też to będziemy czynić... :lol:

miłej nocy

11 lata 3 miesiąc temu #827641 przez Gochens
czyli wiercenie to chyba naturalny idruch heh ja czasem kłade mu na brzuch chusteczki bo to opakowanie szeleści i się tym zajmuje. A przewijacie na przewijaku? Mój już ostro wystaje ale póki co zostaje przy nim.

oj przytulanie też u nas dziś było i to dwa razy nawet :lol: Także dziewczyny brać się do roboty i tarmoszenia swoich chłopów :silly:

Haniu jak się trzymasz na dietce?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #827648 przez aleksiaa88
Ja tez sie tarmosze :P a raczej syn mnie tarmosi złapie mnie za twarz i paluchami oczy chce wydłubac ale dzis dał mi popalic mam dosc chce spac a on piszczy i wszystko zaczepia. noc dzis samotna nie liczac małego pierona

11 lata 3 miesiąc temu #827653 przez KaRoLkA
Wow 53 posty :cheer:

Gabi dziekuje za zyczenia :*

Wikunia slicznotka :*

Milady ale braciszek mmmmm przystojniak :D narobilas nam tutaj smaka hihi a Iwo super wyszedl na zdjeciach , udanego winkowania :)
Haniu corcia jak zwykle perelka :)

Sophi u Nas tak samo tak sie wierci dziad maly ze musze ja na kolana brac zeby rajtki ubrac , a kupki mamy zielone i czuc je z oddali ;) ale to chyba od zębów :)

Gochens dobrze ze nic nie zmalowalas tylko o psa chodzlo :)

Ikunia przykro mi ze tak sie zachowuje ale moj nie lepszy jak mu sie cos nie podoba to takimi tekstami sypie ze z butow wydziera :/ ale wazne ze sie domysli czasami bo moj to ni hu hu jeszcze by mnie zjebal ze mala placze a ja nic ale juz przywyklam

Moj pojechal po cos dobrego do jedzenia bo dzis w domu jest to musze go wykorzystać , wiec tez winko zaraz otwieram :) milego wieczorku

11 lata 3 miesiąc temu #827656 przez Marta1985
Bartuś też šie kreci jak 150 - to chyba etap w rozwoju ;-)

Ia ide sPac :-)

Polecam film millerowie :-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #827676 przez violcia00
Witam po małej przerwie :*

Podziwiam Was ze macie czas na tyle pisania :ohmy: ,ja jakbym nie cwiczyla to pewnie tez bym wiecej czasu miala,a tak to 1h na cwiczenia,pozniej kapiel tak z pol godzinki i zawwyczaj do wyrka a cwicze jak juz maly spi :silly:

Oskarek prónuje raczkowac,oddnosi sie na palcach od stop tak jakby chcial robic pąpki :laugh: albo kolanach,ale tylko skacze do przodu,nie potrafi jeszcze raczkowacprzez co sie deberwuje,ale za to pełza i dobiera sie do kabli od telewizora i innych ciekawych rzeczy :woohoo:

Kupki tez robi zielone,rano takiego wielkiego zielonego kupacz zrobil ze myslalam ze sie nie doczyszcze dupska :lol: a co do przewijania to tez ciezko ,wierci sie ,przekreca,na razie tez jeszcze jestesmy na przewijaku ale juz za duzy jest :silly:

kakaszka ty z telefonem robisz tak jak ja,tez wrzucam do torebki i lezy tam az sie rozladuje bo rzadko ktos do mnie dzwoni to go malo uzywam :P
:blink:

Karolka to zdjecie z Gabi przesliczne i gdzie ty masz dziewczyno jakies fałdki :blink:

Miledy no z Braciszka nie zle ciacho,a iwo sliczny na tej fotce :kiss:

Wiki tez piekne i bardzo podobna do mamusi :blush:

U nas noc nie za dobra,od kilku dni Oskar budzi sie ok 23 i nie chce spac,tzn spi jak go lulam na rekach ale jak go odkladam to po spaniu i tak chyba ze 20 razy,rak czasem nie czuje,po godzinie zasypia w koncu,na dodateg drapie sie po glowie,zmienilam mu szampon i dalej to samo wiec nie wiem o co kaman,ale tylko w nocy sie drapie,mozeto znerwow ze spac nie :unsure: moze :ohmy: no i o 5 zrobil pobudke,tatus zrobil mleko i przez godzine probowal uspic ,nie udalo sie wiec musialam interweniowac,o 6 zasnal i o 7 juz wstal calkowicie i teraz rozrabia,a mnie jajnik boli,w nocy nie moglam spac :huh: :dry:

Spoznione zyczonka dla Gabuni,Bartoszka i Artusia i dzisiejsze dla Wikuni i Zoni :kiss:

milej niedzielki :blink:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #827689 przez aleksiaa88
WSTAWAC
taka piekna zima
ja juz po porannym łopatowaniu

Wikusia :kiss:

Zosia :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #827691 przez srenka_918
Witam ;)

Życzonka dla Wikusi i Zosi ;)
Ja też mam ostatnio coraz mniej czasu... Synek wymaga coraz to większej uwagi i chyba dlatego.... Nadrabiam Was na bieżąco, ale coś napisać to już nie ma kiedy... Przeważnie jak zostaną mi 3-4 posty do nadrobienia to mały zaczyna akcję...

Co do kupek to u nas też są zielone i mega mega śmierdzące, mój synuś ma śmierdzące jak ma choć trochę gorączki... Ale robi twarde kupska, czasem się martwię że ma problem z wyciskaniem, ale to dla niego chwila moment i po sprawie, ostatnio już się "wprawił" ;) Wcześniej jak zaczął te twarde kupki mieć dokładnie wiedziałam kiedy to robi to zdążyłam go na nocnik posadzić, teraz jak się zorientuję to on już skończył ;)

Haniu to spóźnione gratulacje za wygraną ;)

Myśmy wczoraj też winkowali sobie ;) tyle, że jest tak że dwoje równo pić możemy, ale i tak zawsze tylko ja jestem w stanie wstać potem do małego... Na szczęście mały był porządnie wymęczony wieczorem i spał do 3 ładnie ;) tylko potem pokazał różki, ale ja już byłam prawie wyspana, więc mu wybaczyłam ;)

Wiecie co? Wczoraj przy kąpieli, mały tak na mnie spojrzał dziwnie z ukosa, jak ja to mówię po gangstersku i czułam się jakby patrzył na mnie mój kuzyn... Jak był młodszy to identyko wyglądał, bo aż cały album przeszperałam, żeby się upewnić czy mi się nie przewidziało, no i miałam rację, kropka w kropkę kuzyn, a ten znowuż jest bardzo podobny do mojego dziadka ze strony mamy (przynajmniej tak wszyscy mówią, bo ja go nie mam prawa pamiętać, jak ja się urodziłam to on już 6 lat nie żył a jedyne zdjęcie jego jakie mamy to w trumnie, resztę ma moja babcia i się nie chce podzielić a nawet pokazać, bo poniszczymy..... :( )

Wczoraj miałyście temat podobieństwa dzieci to tak akurat u mnie się złożyło ;)

Mały mi od rana marudził... Teraz już wiem dlaczego... 38,3... Mam nadzieję że to nie żadne wredne choróbsko....

Miłej i zdrowej niedzielki ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka