- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Bartuś rzeczywiście dziwne ma te rumience.. Hm może od mrozu?? smarujesz grubo kremem??
Oskarek gratuluję zebuszka kolego! a Ty Violcia zwolnij trochę tempo! i nie znikaj nam na długo

Kurcze to dużo nam się dzieciaków uczulilo

Srenka bądź dzielna!

Jade zaraz do reserved na zakupy widziałam fajna bieliznę i musze coś kupić na męża 30 sexi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Violcia jak tylko znajdziesz czas to zagladaj do Nas

Srenka i Agusia wiem jak sie czujecie bo u Nas to samo , a srenka to co piszesz to jakbym siebie widziala dopóki siedze i ogladam tv to spi sle jaj chce sie polozyc to ryki co 15 minut juz nawet mialam pomysl zeby jej radio na noc wlaczac bo moze za cicho ma

Ikunia fajny taki pizamowy dzionek

Gochens udanych łowów i oczywiscie pochwal sie cos upolowala

Bylysmy w osrodku i wazy juz 9120 i 72 cm

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
mój ma dzis wolne to od 11 do 14.30 bylismy w trasie...potem obiad, karmienia małej i sprzątanko...musze jeszcze pozmywac...a moje szkraby śpią

Lena noc super obudziła się po 5 na mleko i pospała jeszcze do 8.30

Kupiłam sobie dzis steper

Dziubasek szczęśliwej podróży

Agusia dziubasek ma rację moim zdaniem dla Emi fajne były by buźki ( czerwona - smutna jak czegoś nie zrobi, żółta neutralna za zrobienie czegoś ale nie do końca i zielona - uśmiechnięta) mojego A. bratowa stosuje to na swojej dwójce i przynosi efekty...bardzo sie starają żeby były zielone buźki

Dziewczyny dzięki za miłe słowa vs tej pindy. Nie wiem co bym bez Was zrobiła. Wszyscy widzą że się wtrąca i zazdrości...a jeszcze mi się przypomniało że jeszcze we wakacje chciała nam małą tu wepchnąć na wakacje ...a teraz od razu zabrania się spotykania ze mną...ja ogólnie mam to gdzieś ale wiem że tak na prawdę nie o to jej chodzi...chce by Artur sam przyjeżdżał i został...bo kiedyś jak się jeszcze nie znaliśmy to przyjeżdżał do dzieci sam i był cały dzień z nimi u niej w domu. A ja na to teraz nie pozwolę !!! Mój A. powiedział mi dzis że dzieci i ona nie powinni tak robic jak robią...że powinni zaakceptować jego dziecko bo to po części ich siostra jakby nie było. I widac że mu przykro z tego powodu że była i dzieci tak postepują. No ale cóż głupiemu rozumu nie przybędzie...i teraz wzięłam się za inną taktyke jeśli będe zmuszona z nią kiedys rozmawiać...będę jej mówić ze pewnie zazdrości że tworzymy rodzine, że pewnie jej się nie układa i ma źle ze swoim, że jest nieszczęśliwa pewnie i płacze po kątach

aleksiaa moja jak ma alergię to ma tylko krostki dookoła ust...wczoraj po selerze to tak ja wysypało że masakra...my nie mamay polików czerwonych więc nie pomoge w tej sprawie.
Ale wiecie co...dziś jej dałam obiadek kupny i też ma więcej krostek...a tam tylko indyk, marchew, pietruszka i ziemniak. Jak jadła moje warzywka i był ten sam skład to nic jej nie było...postanowiłam na razie zrezygnowac z kupnych obiadków i będzie na moich domowych...i zobaczę...a jak nie znikną te krostki to bedę podejrzewać juz tylko mleko nr 2.
Oskarek gratuluje zebolka :)wkońcu tak długo wyczekany

Współczuję Wam dziewczyny tych nocek...na prawdę

Bartus ekstra uśmiech i mamy ten sam bodziak z lupilu

Ikuniowa Zosia ślicznie i cieplutko opatulona

Właśnie Viocia zaglądaj tu do nas i napisz choćby 3 zdania...nie możesz nas zostawić...nie pozwalam

...hmmm coś jeszcze miałam napisać?? tyle napłodziłyście i nie wiem czy jakiegoś tematu nie pominęłam hmmm...
Gochens miłych zakupów i pochwal się zdjęciem jakie sexi flexi wdzianko kupiłaś

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Nie spala od wpół do 2 i zamiast odsypiać cały czas płacze i marudzi a spala tylko pół godziny aż się boję nocy

Bravo dla Oskarka zabek wylazl i nie będzie męczył

ZOSIA Ikuni jest taka śliczna modeleczka będzie :-*
Bartus jakie policzki moja coś od wczoraj wieczorem takie ma i krostki do tego

Idę chyba wypić powera :-D
A maż co mi wczoraj powiedział to masakra nawet mówić nie będę

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Hania steper fajna sprawa no i oczywiscie chodzac nie spalamy tylko z nog ale i calego ciala. Dolacz do tego wymachy rekoma to bedzie lepiej. Mysle ze mozesz codziennie zwiekszac czas o minute bo jak np codziennie cwiczymy po 10 minut to organizm sie przyzwyczaja i spala coraz mniej kalorii a tak dozna "szoku" i będzie spalac wiecej

Sophie współczuję

Karolka niezle Gabunia wazy

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moze nie bedzie tak zle,postaram sie wchodzic przynajmniej wieczorem

Karolka my oczywiscie tez Was zapraszamy,w weekendy nie przcuje tak ze wpadajcie jesli bedziecie miec ochote

to sie Haniu ochodzilas dzisiaj ,super ze zakup udany,milego cwiczenia

No to Gabi ładnie rośnie,duza juz dziewczynka,pewnie "przebiła"Oskarka

Moj poszedl na silownie a my sie bawimy ladnie,a wieczorkiem ja sie zabieram za cwiczenia,kupilam sobie dzisiaj spodenki do cwiczen,koszulke,stanik nawet,nowa mate i pas dzieki ktoremu sie bardziej poci,a dzieki temu i wiecej spala

Sophie co z meżem ??
Gochens udanych zakupów

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Marta my tez mamy czasem takie czerwone i nie ze z mrozu tylko w domu i jeszcze sa szorstkie? A Bartus jakie ma? doczytałam, ze nie ma szorstkich
Malutka Wy macie szorstkie jesli nie pomyliłam my tez
- Milady
-
- Gość
-

Wiec na wstępie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO solezantom

U nas jest już ok bo małym przeszedł katarek i kaszel wiec super powiem Wam ze Ibufen sie sprawdził nieziemsko

Nastka dostała chodzik od tesciowej ale kurde jak robi prezent to chyba wie ze IWo tez by chciał

Wkurzyłam sie i kupiłam małemu ... JAk sie ma 2 to chyba kupuje sie podwojnie a jak nie stac to lepiej nie kupowac wogole tak mnie ona wpienia ze masakra!

MArcina wtedy nie było ale jak by był to moze by jej cos powiedział!

Wiecie jakie ona mi zazalenie robiła ze IWo co to jest za imie paskudne ! Kurde chyba ja jestem matka i wiem jakie imie mam wybrac dziecku a ona niech sie nie wtraca bo rzadzic nie bedzie jak ja mam dzieci nazwac i na chrzcinach sie nie pokazała masakra ...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzieciaczki piekne wszystkie!

Kurcze musze isc bo IWo grzebie w koszu bedzie jak z Filipem

Bede pozniej pa

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Malutka my też mamy na brzuchu i na plecach takie szorstkie kropki tylko są w kolorze skóry i je widać pod skosem jak patrzę bo z góry to niby nic nie ma.
Teraz wpadło mi do głowy, że może mieć takie coś na brzuchu i plecach bo nie prasuje już bodów tego co przylega do skóry i te ubranka są szorstkie takie nie za miłe w dotyku dla ręki może to go smyra i dlatego.
Tylko te policzki szorstkie i czasem czerwone to z ubraniem raczej nie ma związku.
Ikunia Zośka wygląda czadowo w tym pomarańczowym wózku coś mi się wydaje, że mamy podobne Baby Colection też mamy pompowane duże koła i wyciągane gondolkę i stawiam dach i już jest spacerówka. A koła sięgają mi do pół łydek takie wielkie
Królewicz od 15 jęczy że chce spać a jak kładę to się wcieka dziś spał łacznie do 2,5 godz
I też mamy kupaka niby to czarny taki ciemny a na chusteczce okazuje się ciemnozielony
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj Gochens co znów ten Twój

Milady superr że randeczka udana

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
mama pajac juz nie wie czym krolewne zabawiac

a wiecie kto mi dzis humor poprawil, jehowy

milady to masz tesciowa, niech sie wali z jednym prezentem, jak to tak mozna, normalnie w szoku jestem. babcia sie znalazla, tragedia.
violcia szkoda, ze ciebie bedzie mnie, wpadaj jak tylko bedziesz mogla, napewno bedziemy tesknic :-*
oj stepper to hardckor dla mnie, raz sprobowalam i wytrzymala moze 30 sekund

kurde tyle jeszcze chcialam napisac, a z glowy mi wylecialo, tak to jest jak na raty sie czyta i pisze.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Milady ale babcia po h.... zachowuje się jakby tylko Nastka jej pasowała, a Iwo nie za bardzo jak ma tak robić jedno wyróżniać to niech nie kupuje bo później jak dorosną to będzie mu przykro, że babcia tylko siostrze daje, a on to co. Smutne
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Z tego co wiem to nie tak łatwo o rozwód kościelny (on niby twierdził inaczej...ale dla mojej mamy nie ma rzeczy niemożliwych - dla niej wszystko jest proste

Także sale mam potwierdzona w 100% na 31 maja...ksiądz ochrzci małą też 31 maja na wieczornej mszy świętej...zostało mi tylko wypisanie zaproszeń, które już mam

No i powiadomić chrzestnych - i muszą iść do swojej parafii żeby ksiądz wypisał im papier na to (że nie ma przeciwwskazań i że byli bierzmowani)

kakaszka to ci jehowy

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Z tego co wiem to na chrzcie nie musi być imie święte więc też niech się odstosunkują, ja nie wiem co oni za problemy robią ludziom. Ma być na bierzmowaniu świete niby ale na chrzcie? Moge dać jakie mi się podoba alllee Ci księżulkowie działają mi na nerwa.

Milady teściowej bym zaproponowała żeby podpisywała prezenty jeśli ma drugie dziecko sie nim przypadkiem nie pobawić albo z niego nie skorzystać. Co za babsko!!!
Kakaszka jakiego mleka używasz pytałam i mi nie odpisałaś moja droga

Kurde zastanawiam się co zrobić na obiad w te jego urodziny bo miało być ciasto ale zdecydowaliśmy że jednak obiad bo każdy po robocie więc miło jakby coś zjedli. Będę też robić torta więc chyba pójdę w coś jednogarowego
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-