- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
www.ilekarze.pl/leki/B/benuron/
a tak to probowalam tez Viburcol uspokajajacy ale srednio dzialal ,
www.doz.pl/leki/p5023-Viburcol_compositum_Viburcol_N
Dziewczyny kiedys czytalam ze przy zabkowaniu tez sa czerwone policzki ale ile w tym prawdy to ciul wie
kakaszka ale masz jaja w tej przychodni :/ co za ludzie, a jakbys z mala poszla to tez by Cie nie puscili?? a telefonicznie nie da sie zarejestrowac ??
My z Gabi po obiadku , zupka jej srednio podeszla :/ dla Nas robilam gulasz z kasza i ogorasek

jak moj wstanie to pojde z Gabi do osrodka zwaza i zmieza mi ja a przy okazji zapytam o te zabki i moze mi cos poleci na noc

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
ika w pościeli czyta forum a Zoska zalicza juz druga drzemke:p
Na obiad wykombinuje na szybko udka kurczaka pieczone z makaronem w ziolach i bulionie ciekawe co mi z tego wyjdzie.
Haniu ja to mysle ze A. nie powinien z nia wogole rozmawiać na inne tematy niz dzieci. A najlepiej to wogole rozmawiac z dziecmi bezpisrednictwa szanownej kurwy mamuski wrrrrr....
Szósteczka z tym autem to bym zrobila tak ze zadzwonilabym do szwagierki i powiedziala ze jesli nie zabierze samochodu z twojego podjazdu do wieczora to zadzwonisz po hol na jej koszt

Alan sie nie bawi w psa tylko ma psa w domu i nasladuje go pewnie;) urisnie nam taki drugi tarzan hihi
Cordis jestes moja bohaterka w zyciu bym nie miala tyle odwagi zeby odpyskowac t.
Z moim ok. ja muszę wreszcie sie wyluzować i przyzwyczaic ze on do konca normalny to nie jest i wszystko w żart obraca.
Przez caly weekend wstawal robil zośce kaszke i mi kawe raz nawet dostalam jajecznicę na śniadanie:p
Milady jak kolejna randka?
A Wiktor to byla milosc mojego życia. Mieszkaliśmy w 3. Wiktor zmarł w sierpniu 2012 a my sie przyjaźnilismy no ale stres alkohol i powstala Zoska. Pozniej dlugo sie nie odzywal bo kazal mi usunac ciaze i wrócił jak mu napisalam ze urodzilam. Tak w skrócie.
A tu dzidzia:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Ikuniu Zosia sliczna i jaka szczesliwa, widze e uzywasz juz spacerowki a i ja zastanawiam sie nad zalozeniem choc obawiam sie ze bedzie jej chlodniej niz w gondoli mimo ze mamy pokrowiec na nozki a tym bardziej ze mala zawsze zasypia jak jedzie wokiem...
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas nic takiego nie ma:/ zresxta zielonych kup tez nie ma. No i zeby tez raczej jeszcze śpią więc mozliwe ze te oznaki to od ząbków. Ale ja bym poszla sie skonsultowac z moja doktor.
Malutka ja mam taki duzy wozek co sie w niego gondole wklada a jak wyjmiesz i podniesiesz plecy to spacerowka. Co prawda z gondoli mi wyrosła ale wkladam jej pod plecy materacyk z gondoli zeby miala cieplej i jak jezdzimy to na wpol lezaco a tu do zdjecia tylko ja posadzilam ale w sumie i tak daloby rade bo mam bardzo duza bude i ladnie zakrywa mala nawet jak siedzi wiec przezimujemy jakos. A chce kupic jakas lzejsza miastowa spacerowke a to bydle schowamy na strych dla synunia;)
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No poczekam parę dni i zobaczymy

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

U nas nocka minęła... Dobrze że w ogóle minęła... Póki ja nie spałam jeszcze to mały spał jak zabity, ale jak ja się położyłam to ten się budził co pół godz... Raz za ciepło, raz za zimno... A to jeść... A to się przytulić... A o 3 to mu się odechciało spać... Jak stałam nad jego łóżeczkiem jak zombie to się bawił w najlepsze, jak się chciałam położyć to płacz... Wzięłam do łóżka, ale nie mogliśmy razem leżeć bo mały m wyrywał włosy a tatusia szczypał... Więc mały leżał w naszych nogach, a właściwie pomiędzy nimi i mam pełno siniaków na udach od kopniaków małych pięt... Zasnął o 5.20 jak już nie wiedziałam co z nim zrobić i na brzuch go sobie położyłam, ale za 10 min dzwonił budzik męża i mały znów się obudził... Popatrzył jak tatuś się ubiera i o 6 znów zasnął mi na brzuchu i do 8 spaliśmy w ten sposób... Ja się wcale nie wyspałam...
Mam takie pytanie, czy jeszcze jakaś podaje tylko swoje mleczko, bez podawania mm? Bo do tej pory dawałam małemu swoje, chciałam mu do roku swoje podawać... Niestety mogę odciągnąć tylko cokolwiek rano i wieczorem i jest tego dobowo 120ml...
Sorki że ja tak tylko o sobie... Ale czytałam i mi się wszystko pomieszało... Muszę kawę chyba wypić, bo ledwo na oczy widzę... Tylko że ja już 4 lata kawy nie piłam... A mały oczywiście odsypia... Już 3 godz śpi...
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

A ja padam na twarz...noc okropna...budził się co chwilę a od 4:45 popłakiwał, musiałam go brać do nas do, później odkładałam, dawałam piciu, aż w końcu mleko...jak zasypiał, to D.okropnie chrapał, a ja myślałam, że zwariuję....a to wszystko przez ten cholerny katar...w dzień go nie słychać a w nocy świszczy mu w nosku i ma mnóstwo tego badziewia..
Aleksia, ja też myślę, że to uczulenie...Twój mąż ma dziwne teorie...
c.d.n królewicz się obudził
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja jeszcze w pidzamie:p Zoska po obiedzie buraczkowym. Nie pojdziemy dzis juz na dwor trudno mamuska sie rozleniwila:p
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Udalo mie sie uprosic meza zeby wzial malego na spacer,ale tak sie rozleniwil ze szok,to ja teraz troche mieszkanko ogarnelam ,nie dawno z zakupow wrocilam,a zeszlo mi troche,duzo kasy stracilam

Ale czerwone polichy,u nas nic takiego nie było,Bartusiowi do twarzy z takimi rumiencami

Zosia jak zwykle sliczna...Ikunia Ty chyba masz ten sam wozek co siostra mojego szwagra(pozyczyla nam jak bylismy w PL)to ja strasznie nie zadowolona z niego bylam,2 razy tylko na spacerze bylam bo ciezko sie go prowadzilo i wogole nie bylam zadowolona,jak to ta sama firma to kupuj cos lzejzego

Dziubasek milego wypoczynku w Polsce

Lenka faktycznie topi sie w tym skoczku,ale jaka to radocha dla nieg,slodko wyglada,my wlasnie tez czekamy na skoczek bo przez przypadek wygralam aukcje na allegro

Oskaritowi w koncu wylazł pierwszy ząbek

My tez chyba jakies uczulenie mamy,raczej napewno.na raczce zaczerwienienie,ktore juz długo trwa,nie wiem od czego to moze byc,ale zadne kremy nie pomagaja,a jak juz to na chwile i po jakims czasie znow sie pojawi,a ma tylko w jednym miejscu,moze to mleko,musze pojsc z tym do lekarz,tylko tu nie tak latwo jest sie dostac

reszte doczytam pozniej i postaram sie jeszcze odezwac.
milego popoludnia

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Violcia a w jakich godzinach bedziesz pracować?
Zagladaj do nas choc na chwilke w weekend zeby napisac co u was:*
A co do wózka to nie pamietam nazwy bo nie przywiązuje do takich rzeczy uwagi ale mam bardzo duze pompowane kółka i nawet po zaspach to praktycznie sam jedzie wiec nie narzekam ciezki tez nie jest jakos strasznie za to gorzej ze wsadzeniem go do auta:/
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Aha Aleksia a może jakiś nowy kosmetyk wprowadziłaś? Bo Pawełek miał takie też na policzkach suche jakby i się okazało że nie posmarowałam mu buźki oilatumem tylko kremem bambino....
Oskarku gratki za zębulka ;)będzie co wyrywać za 6lat