- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Noc w miarę ale o 2 musiałam zabrać go do nas bo płacz był... O 6 się obudził maruder wiec mleko i do siebie.
Haniu szkoda słów na temat tej SUKI

Agusia współczuję ja bym wyszła z siebie. dajesz czasem klapsa w tylek? może jakaś kara? Sama nie wiem jak ogarniać takie małe dziecko

Karolka ponoć wadliwe rzeczywiście są.. ja tez chciałam kupić ale właśnie elektrycy nam odradzali.. poza tym w środku sam plastik. całuski dla Gabusi
Kakaszka tez jestem przed okresem bojowa także głowa do góry!
Lenka super ten skoczek a Twoje perełki znakomite

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Podejrzewam ze zeby bo robi zielone kupy

JEstem taka nie wyspana ze szok ;/
KaROlka co do citroena my mielismy i powiem Ci ze wyciszenie kiepskie i słychać większość z tego po czym właśnie się przejchało. Silnik przy większych obrotach też daje o sobie znać, pozatym cała masa dzwięków z zewnątrz. Jest to rzecz która chyba mnie osobiście najbardziej irytowało w tym aucie, ale oferuje całkiem fajny komfort szczegolnie siedzenia sa bardzo wygodne

Ide po kawe bo padam ............. pozniej przeczytam reszte postów ...
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi

Malutka wspolczuje nocy

Sophi u Ciebie tez goraczka byla

u nas noc po czopku dosc dobra jakies 3 razy wstawalam do niej i o 6 pobudka definitywna wiec nie najgorzej

Hanulka dasz sobie z Nia rade , jak masz tylko ochote to pisz Nam tutaj i sie wygadaj

Popijam kawusie i ide gotowac zabci zupke pomidorowa z ryzem i zoltkiem

Milego dnia

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
noc bylejaka. eliza od 12 zaczela sie kretolic i za chiny nie chciala usnac twardo w lozeczku, a to ze ja nie mialam sil to wzielam ja do lozka, tatus i tak nie spal, wiec tak spalysmy z kreoleniami do 4, mleko i poszla do siebie.
ja ide zaraz po recepte na mleko.
oj agusia nie zazdroszcze emi, ja sama nie wiem jakbym sie zachowala, ale pewnie mnie to kiedys tez czeka

dopijam kawke i sie szykuje do przychodni.
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Hania ty to masz cierpliwość, ja to bym ta babe rozniosła w pizdu. No ale są kobiety i są idiotki( szkoda tylko bo dzieciaki cierpią przez mame)
Agusia hmmn bunt dwulatka powiadasz

Co u nas, my już prawie ready to go

A Milady jak tam winkowanie?
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kurcze mam dylemat muszę Wam napisać mi się wydaje, że mały ma na coś uczulenie, a mąż mówi, że to z gorąca.
Policzki ma suche i na brodzie też dobra mogło by to być od ślinienia szorstka skóra i wycierania pieluchą na brodzie. Ale na policzkach też ma i na dodatek jak dla mnie to ma to lekko odcień taka poświata brązowa bo na czole i nosie ma inny kolor skóra więc widać coś właśnie.
No i czasem te policzki robią mu się czerwone.
I teraz nasz spór ja mówię, że to uczulenie, a mąż że robi mu się takie czerwone policzki z ciepła, a czemu są szorstkie to mi tłumaczy, że mu się zrobiły właśnie jak mu gorąco jest i robią się czerwone to wtedy się wysuszyły.
No i koło się zamyka u niego.
Jakiś plam mu nie wyrzuca czerwonych ani nic. Ale wczoraj przy kąpieli coś mi się wydaje, że ma szorstkie łokcie tak troszeczkę no i teraz jestem głupia może zrobiły mu się, bo rzadko go oliwię nie przy każdym kąpaniu? hmmm No i brzuch też troszku się zrobił szorstki nie wiem może po tej wysypce co miał tak mu zostało nie wiem.
Ale myślę i myślę i wydaje mi się, że kiedyś policzki miał normalne tylko kuźwa durna pała nie zapisałam kiedy się zmieniły
Co tam myślicie ? Napiszcie coś bo ja zdurnieje
Jak już coś to do każdego obiadku obowiązkowo marchewka jest tylko tyle wiem a później zgaduj zgadula jak już coś
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Yyyyyeeee kakaszka tylko się nie denerwuj ale zapomniałam czemu masz mleko na receptę?
Chodzi o to uczulenie na szyjce czy jak czy na jedzenie czy jak yyyyyyyy
Karolka rozbawiłaś mnie tym nalotem bab z całej polski na tą pindę dobre to było wyobraziłam sobie jak to by wyglądało zjazd mamusiek z kijami widłami łopatami co każda ma na stanie i wio pod dom
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Gdzie są te wszystkie nie wyspane mamy?!?!?!? czekajcie na mnie muszę do was dołączyć, dzisiaj już nie liczyłam ile razy wstawałam, a młody sadzi takie zielone kupska że masakra, wieczorem zaś doturlikał się do ławy i piłował dziąsła o nią, zęby wyłazić!!!!!!!!
Hania

Agusia a stosujesz rady "superniani" do Emi?

aleksia u mojego też czasem są takie poliki, ja stwierdziłam że to po selerze odstawiłąm i jest ok. ale czasem chyba od zabawek też ma, które notorycznie są w buzi, ja co chwilę mu przemywam policzki gazikiem i wodą przegotowaną i od razu kremik i po tym jest ok do momentu jak zaś czegoś nie mymla w buzi.
a po weekendzie mam chyba cichy czas z Jaśnie Teściową

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

a te plamki to u nas tez sa tyle ze przez chwilebich nie bylo a teraz sa znowu i ja tez je mam

dziadostwo jakies
Dziubasek szczesliwej podrozy , odpoczywaj ile sie da

szosteczka ta pinda musiala miec niezla mine jak samochodu nie bylo pod domem hehe
cordis znowu JT pokazuje swoje madrosci

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Kakaszka Bebilon Pepti jest bez recepty przecie.. chyba ze mówimy o jakims innym ??
Aleksia ja obstawiam cos do jedzenia..
Dziubasek przyjemnej i szybkiej podrozy. Odpoczywaj i wygon katarex
my dzis od nowa zaczynamy walczyc z glutenem. Bedzie burak, ziemniak marchewka ze sloiczka, jabluszko i indyczek

Dzis znow musialam chatex posprzatac kurde z tym raczkowaniem fajnie piekmie ale czysto byc musi a przy psie to juz ciezkawo no ale coz pdzynajmniej troche Spale hehe
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Od wczoraj smaruje jej poliki bepanthenem.
Ktoregos razu wzielam ja do siebie odslaniam rolety patrze na nia a ona takie poliki

teraz ma takie naturalne ale ja po nich palcem przejade to tak jakby szorstkie.
I co gorsza wczoraj po kapieli ja wytarlam ii do smarowania patrze a ona na calym brzuszku i klatce piersiowej ma pelno krostek

Postanowilam dawac jej mleko spowrotem z kleikiem ryzowym, na noc mleko z kaszka 7 zboz bo od dawna dostaje i nic jej nie bylo. Na drugie sniadanie kaszke ryzowa morelowa z ciasteczkiem z hipp bo tez jej nic po tym nie bylo, na obiadek gotuje jej ziemniaczka z marchewka i buraczkiem oraz marchew ryz burak i kalafior bo po tym tez nic jej nie bylo, herbatka jablkoz melisa i lipa z koperkiem.
myslalam ze seler albo pietruszka ale to tez podawalam juz predzej i nic sie nie dzialo...
kurcze jestem zielona. nie ide juz do lekarza tu z nia chyba ze sie pogorszy. w czwratek jade do dentysty i jak jej nie przejdzie i sie nie pogorszy umowie sie prywatnie do pediatry i wracajac od dentysty to z nia pojade- najwyzej zaplace ale niech moje dziecie bedzie zrowe.
Karolka a ty czopa przeciwbolowego dajesz? moge nazwe? bo syropki i camillia nie dzialaja na moja. jest tak samo jak jej dam albo nie.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
ale w tej przychodni sie jak zawsze nawkurwialam, nikt nie chcial mnie przepuscic, bo przeciez wszyscy sie spiesza, nawet te babki co przychodza do przychodni poplotkowac. kurwy stare. zeby zerejestrowac dziecko do dzieci chorych trzeb stac w kolejce do zabiegowego, po chuj ja sie pytam. no i znowu jakis blad z elizy ubezpieczeniem, juz nie pierwszy raz taka akcja.
i co mam recepte, a przychodni obok bedzie dopiero na wieczor, wiec zaraz chwile odspane i lece po miescie szukac normalnej apteki.
dziadostwo...
wlasnie gadalam z kolezanka co ma synka 4 dni mlodszego os elizki, to biedna tak sie meczy, bo maly w ogole butli smoczkow nietoleruje ( caly czas na cycu byl ), obviadkow tez nie chce jesc, ani kaszek, nic. biedna juz chce od cyca odstawic, no bo ciagle by siedzial na nim, a tu dupa wychodzi.