- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nie wiem co on z tym jezorem
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
kakaszka tez uroczy ten twój bąbel.
Iwo rzeczywiście pieknie stoi Pawelec to wstaje i sie giba jeszcze na boki bo stoi na palcach ale non stop wstaje i mimo upadków sie nie poddaje w ogóle najchetniej by stał i jak tylko go sadzam to w ryk.
Miałam juz wczoraj napisać ze Zosia Ikuni prześliczna zawsze mnie zachwyca ta modelka.
Sophie to jak masz wątpliwości to po co sie męczyc zrob test i będzie dobrze.
Miłego dzionka zbieram sie do sklepu.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Elizka fajny paczuszek do calowania

Sophie to zrob test jak radzi Szosteczka

Aleksia mnie tez piersi bolaly strasznie i urosly 2 rozmiary:) jedno co najgorzej wspominam to problemy z cera przez cale 9 miesiecy i zgaga :/
Ja nie mam jeszcze okresu i tez sie boje

zupka Dyniowa dla Nas i dla Niuni sie gotuje a Moi spia

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Co do śmiesznych minek, to ja nie mogę na szybkiego nic znaleźć... Mam taką sceniczną

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Szósteczka zawiń się w ciepły koc z herbatą z cytryny

Sophie a cieszyłabyś się że to już?

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u nas tez sloneczko pieknie swieci,poszlabym juz na spacer,ale musze obiad dla krolewicza zrobic,wyszedl zalatwiac cos w urzedzie,ale najchetniej to bym sie wyrwala gdzies na caly dzien.
nocka jak zawsze,jedna pobudka na mleko i o 7 pobudka.
minki waszych maluchow boskie.
sophie powodzenia,trzymam kciuki zeby sie udalo.
szosteczka-zdrowka.
Maly dzis marudzi,nic mi nie daje zrobic,tak ze n RATY,SPRZATAM,GOTUJE OBIAD I ZAJMUJE SIE NIM.
MILEGO DNIA

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Karolka a Ty sie nie zamartwiaj,nie ma czym,ja tez długo po odstawieniu malego od piersi nie mialam okresu

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Jak dobrze robić co miesiąc zdjęcia właśnie wyczaiłam, że twarz mu się zmieniła na początku grudnia na mikołaja już ma te papućki suche. A jakby to było od zębów to trochę by się zgadzało bo pierwszy wyszedł 31 grudnia czyli już na początku mogło się coś dziać tylko nie było widać. Tylko ten brzuch taki szorstkawy troszku. Na wszelki wypadek nie robię zupy z pora selera ani pietruszki. A matka kiedyś nawet do zupy wrzuciła listek cebuli bo chciała małemu zupkę ugotować. Teraz nic nie daje z tych rzeczy zobaczymy.
Po marchewce na pewno by mu się nie zrobiło bo je ją od 4 miesiąca a dopiero papucie dostał w 6 i w 6-stym zaczęły się tez zęby. hmmmm
Poczekamy zobaczymy
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

violcia rozumiem cie poczesci. tez juz mam dosc wszystkiego i juz nie moge sie doczekac wyjazdu. dzis z rana dostalam w morde mega tekstem od swojego debila, az sie teraz patrzec na niego nie chce. niech tak odpierdala dalej, to nie bede miala problemow z wyjazdem ( emocjonalnych oczywiscie ).
eliza wlasnie zjadla obiadek, kupilam jej wolowine i cos tam cos tam, to to gowno tak smierdzi jak karma dla psa, nawet gorzej, ale mala zjadla ladnie, wiec widocznie mamy inne kubki smakowe

ojoj srenka az tyle pobudek, biedulko.
szosteczko zdrowka

u nas szaro buro i ponuro juz ktory dzien z rzedu, a ja musze pojsc do rowerowego, zeby mi kolo od wozka napompowali w koncu.
boze nie moge patrzec na zdjecie elizy ostatnie, jest straszne

o dziwo rano mysza zasnela nawet ladnie, sama w lozeczku bez placzu, zobaczymy co bedzie za chwile. bo juz siedzi w lozku, ale polozyc sie nie chce.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pawełek miał już kilkanaście histerii płaczu... Od 7 rano jeszcze nie spał... Teraz bawi się na podłodze wszystkimi gryzakami jakie ma

Kakaszka mi też wiele z tych gotowych zupek zapachem nie podchodzi

Aleksia nie wiem co Ci doradzić... Nie miałam zbytnich problemów z pysiaczkiem małego i nie mam doświadczenia, ale może tak być, że mały ma skoki gorączki przez zęby i to wysusza policzki? Nawal mu kremu Oilatum

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

mam dziś urwanie głowy...Violcia możemy podać sobie rękę...moja dziś tez ma ciężki dzień...a w ogóle to kilka ciężkich było pod rząd...wciąż marudzi i się drze...tylko na ręce...na rękach szczęśliwa...a jak sie ją odłoży by sie pobawiła to 10 minut i już nie chce

nie chciałam narzekać ale dziś już mi siadły nerwy...
Ma momenty że jest okej...ale to tylko jak jestem koło niej...a jak tylko sie ruszę metr dalej to płacz niesamowity...a przecież do kibla też musze chodzić...obiad robię z nią...siedzi we wózku ale max. pół godziny wytrzymuje ech...
połaziłam dziś po żłobkach z nią to w jednym najbliższym nie ma już miejsc i jestem na liście rezerwowej

Także jestem wkurzona bo pełno latania, niby dużo żłobków itd. ale nic nie załatwiłam...odsyłają wciąż...i dalej jestem na niewiadomej...co mnie wkurza...chyba będę musiała popatrzec jeszcze na inne żłobki i najwyżej Lena będzie jeździć tam autem. Choć wolałabym gdzieś bliżej oddawać dziecko.
Pogode mamy piękną...słońce i plus 7 stopni

Violcia skorzystałam z tego konkursu

dobra lece dać Lenie jeść...
...sorki że teraz tylko o sobie...
miłego dnia
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

szosteczka jaka Pawełek ma super czape!

ja mysle o jezdziku dla Zoski

Violcia zdj Zoski do konkursu!

poklocilam sie z J znowu bo powiedział znowu ze wroci o 22 bo przedłuzy mu sie w pracy ;/ Kurde a a miałam wyskoczyć na zakupy a niechce brac Zoski bo zimni strasznie ;//
Violcia ja tez mam swojego dosc !
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dla mojego Pawełka na wszystkie jeździki jeszcze jest za szybko... Ale chodzik jest już w drodze

A taki oto prezent Pawełek dostał od mojej koleżanki, która jest w nim zakochana, ale że nie ma pracy to i kasy na prezenty nie ma a za każdym naszym spotkaniem (czasem wpada do nas bez zapowiedzi chociaż na 5 min) przynosi jakiś pierdół małemu