- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja juz po obiedzie,ogarnelam mieszkanko(troche mi jeszcze zostalo)ale plecy mi dokuczja to zrobilam przerwe,ale dzisiaj szybko poszlo bo mojego nie ma w domu to nie ma mi kto przeszkadzac i brudzic...wiecie jak on sprzata po sobie ciuchy?jak z kads wroci to mogłby wlozyc do polki czy na wieszak,ale nie on wszystko na podłoge rzuca i ja chodze i sprzatam

Noc dzisiaj dobra o połnocy dałam mu mleko i przespal do 7 bez zadnej pobudki,tak ze sie wyspałam,teraz tez spi ale pewnie nie długo,a moj B dzisiaj na narty pojechal,pol dnia go nie bedzie to troche odpoczne od niego

miledy gratulacje dla siostry i zdrówka dla malutkiej.
Malutkamilka a ja myslałam ze ta blondynka to Twoja mama,bo jakos mi sie wydaje ze jakies podobienstwo jest

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
lenka buziaczki

zosia ikunina jak zwykle slicznie wyglada

Moj syn najpierw krzyczał mama,powiedzmy ze to było mama,pozniej tata(zdazyło mu sie kilka razy) i baba tez woła,czasem tez ej,albo ty ty

Co do raczkowania to jestesmy juz blisko tylko Oskar bardziej skacze niz raczkuje

krolka Gabi nie jest jedyna dziewczynka bez zabków,Zosie chyba jeszcze nie maja

slonezcko ładnie swieci wiec pewnie spacer bedzie jak mały sie obudzi tylko ze wracamy do gondoli(jakos przemeczymy jeszcze troche) nie bede sie meczyc ze spacerowka.
miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Sophie niestety nie pomogę z meblami, bo sama szukam i szukam i nic nie znajduję... Albo za brzydko albo za drogo... Zdecydowałam się na meble na wymiar i czekam w kolejce do "wiejskiego stolarza" widziałam kilka zestawów robionych przez niego i się w nich zakochałam a cenę ma przystępną bo robi sam, ale chwilkę trzeba czekać... Obiecał mi że w marcu będzie moja kolej

Co do siadania samodzielnego, to jak ma się czego złapać to usiądzie, ale żeby tak całkiem sam to nie, w połowie stanie i robi się czerwony i krzyczy

Ja na obiad mam znów zupę

Aleksia to co napisałaś dla mnie trochę jakby wyrwane z kontekstu

Ona mogła mieć podobnie, że zabieg na macicy, długie krwawienie które kończy się w dni płodne i chcica spowodowana długą abstynencją przez krwawienie
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Byłyśmy w żłobku po dokument...już wypełniony i w piątek odnosimy

Ciekawe co to będzie i czy się dostanie...ale wyniki dopiero ponoc kwiecień/maj

Do dwóch innych idziemy jeszcze w piątek i poniedziałek.
Lenka dziękuje cioteczkom za pamięć i przesyła duużego

kakaszka śniłaś mi sie dziś i ten Twój

a jak moja mała woła na nas ejjj to co będzie nastepne ?

miłego dnia
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Ją pokłóciłam się Znowu z J powiedziałam w nerwach dr niechce z nim 2 dziecko jak tak postępuje! Muszę od Niego odpocząć i chyba pojadę do Anety .....

Jak można żyć z takim zazdrosnikiem on mnie posadza że go zdradzę i nie pozwala się spotykać z kuzynka bo twierdzi za ma na mnie zły wpływ masakra

Violcia podajmy sobie rękę za tych chłopów.......chyba podobni są ....
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Sen zajebi......
Srenka dzięki za wytłumaczenie jednak coś takiego może się zdarzyć
Znów Wam coś napiszę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I tak nawiązując do tego to dla mnie głupotą jest, że chrzestna nie może być jeśli jest w związku bez ślubu lub z panem po rozwodzie. Bo co niby zły przykład dają a ile jest sytuacji, że rodzice nie żyją ze sobą są po rozwodzie i co oni dają przykład jeszcze gorszy niż ta chrzestna. Oj jak tak dalej pójdzie to gdybyśmy mieli dziecko to nie mamy chrzestnej mam 2 koleżanki jedna żyje bez ślubu za granicą, a druga by żyła z rozwodnikiem.
Ale pitole ja chyba mam dziś dzień myślenia co chwile jakieś sytuacje mi wpadają do łepetyny
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

Karola, Violcia dobrze pamięta u nas tez pustostan zebowy. Też nie raczkujemy i nie podnosimy sie same takze spokojnie kochana każdy bejbis w swoim czasie dupencje ruszy

Ja wróciłam z zakupów szału nie zrobiłam ekonomiczne zakupy obiadowe za 100 na tydzień

Sofija śpi po wszamaniu indora

Jak się obudzi to mykamy na chate bo trzeba pracusiowi obiados przygotoać.
A Malutka ja tam widzę podobizne Wikusi do Ciebie i Twojej mamuśki. To samo spojrzenie

Sophie nie kłócić się tylko rozmawiać !!!
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
przychodze, a mala w ogle nie spala ten caly czas, bo obudzilam ja jak wyszlam, noz kuzwa. jakos zaraz dam jej mleko i mam nadZieje, ze mi zasnie, bo do wieczora z nia niewyspana nie wytrzymam i beda pioruny lataly.
haniu ale sen mialas

elizka tez nie siada z plaskiego, musi miec za co sie chytnac, albo pod lokciami cos podlozone, typu koldra w lozeczku. kazde edziecko ma swoj czas na to wszystko

sophie i z kim zdradzasz?

a ja jeszcze ani razu nie uslyszalam mama ani tata, u nas to giegie najpopularniejsze i takie dziweki jakich ja nie moge powtorzyc. a co juz dzieciaki swiadomie mowia mama? bo ja tak troche nie kumata.
malutka ja mam problem ze znalezieniem podobienstwa, ale to od zawsze

elizka znowu zalapala dobry humor i zaciesza na krzeslku, ma ostatnio takie jazdy, ze nie mam pojecia z czego ona sie cieszy

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Violcia też sie śmiałam jak ten sen pisałam

Mój tak samo robi jak Twój...pęknie na ziemię ciuchy robocze i git...mógłby je chociaz złożyć (do szafy się nie nadają bo śmierdzą robotą) i wkurza mnie to...zresztą powinny byc gdzie indziej a on je walnie w gościnnym

haha Sophie uśmiałam się z tym ważeniem

A ja znalazłam gdzies taką sentencję: " W MAŁŻEŃSTWIE OSTATNIE ZDANIE ZAWSZE NALEŻY DO MĘŻA I BRZMI ONO: TAK JEST KOCHANIE" hihi

a zapomniałam skomentowac zdjęcia

Malutka pierwsze zdjecie to rozumiem że Twoi rodzice, a na drugim teściowie

Sophie to ci zazdrośnik jeden...ogólnie zazdrość jest dobra dla związku ...ale co za dużo to nie zdrowo...musicie znaleźć jakieś porozumienie...nie może Cię on posądzać o coś takiego tym bardzie, że nie dajesz mu powodów do tego. A to że koleżanka może hulaka no to co z tego...Ty masz swój rozum i swoje zdanie więc niech się nie martwi

lecę dalej pichcić dla Lenki

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Należało by coś takiego im zrobić, co oni robią i ciekawe co by na to powiedzieli czy by im się nie zagotowało.
Np. pan układa znaczki kategoriami to jeb wywalić mu przecież sobie poukłada
coś naprawia i zakręca to buch mu parę śrubek rozkręcić przecież sobie dokręci jeszcze raz
układa płytki to buch stanąć na świeże a co tam się rozjadą to poprawi
zemsta
bo mnie wkurza myję podłogi i akurat w tym momencie zachciewa się jeść nosz kurdę nie wytrzyma 5 minut aż wyschnie tylko teraz, a jak nie myłam to akurat miał w dupie jedzenie tylko teraz a mi się gotuje. Nie chodzi mi o mojego bo mojego zamykam w pokoju jak myję hahahaah
Mój nie jest w ogóle o mnie zazdrosny heh teraz tym bardziej bo nigdzie nie wychodzę, a przedtem to też nie za bardzo. Ale za to ja pierońsko choć baby go nie interesują, ale mi się wydaje, że jakaś na niego parasol zawinie więc w razie czego muszę kontrolować kiedyś to co niedziele na mecze jeździłam bo musiałam mieć go na oku żeby jakaś się nie zainteresowała, on się ze mnie śmieje bo mówi, że on jedzie grać a nie baby oglądać i żadnej tam nie widzi bo tylko piłka przed oczami lata a potem przebiera się i chałupa. Ale ja babom nie wierzę i mi się wydaj, a jak się przyklei

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pokaze Wam wiecej mam tego pełno pozapisywane na kompie

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-