BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #828959 przez Sophie25
A mi Eliza humor poprawia patrze na jej minkę i sie smieje :):D JEsst zajebistaaaaaaaaaa :D :D

ELiza dziekuje Ci :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #828967 przez srenka_918
O nie, wstawiłam zdjęcia i zostały na starej stronie... Mam nadzieję że nikt nie przeoczy ;)
Teraz jak na nie patrzę, to śmiesznie wygląda ta pieluszka pod brodą małego, wywinięta, poskłądana niewiadomo ile razy ;) Śliniaki wszystkie mokre, a co się ślini to się ślini a musze dbać żeby oskrzelka miał suche i cieplutkie...

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #828980 przez Sophie25
Boski Pawełek! :D :D Jak fajnie mu w tych okularach apropo okularów tez mam gdzies zdjecie Zoski w słonecznych :D

Ja dalej na Elize patrze i smieje :D Kochane dziecko umie humor poprawic :D

Patrzcie : :D kafeteria.tv/Niesamowity-taniec-dziecka-...m=CU&utm_campaign=o2

Niesamowite az mnie ciary wzieły :D

11 lata 3 miesiąc temu #828990 przez violcia00
Srenka ta fotka w okularach miala by szanse na wygrana w tym konkursie co pisalam,jest mega :lol:

Fajnie ze niektore z Was skorzystały,mam nadzieje ze ktores z naszych bobasków wygra :silly:

haniu to duzo macie złobków w okolicy,moze w ktoryms sie uda :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Widze Kakaszka ze sie rozumiemy,chyba my dwie mamy problemy z facetami albo oni ze soba :woohoo:

cos sie dzis zle czuje ,nie dobrze mi i zoładek mnie boli.

sophie szkoda ze sie nie udalo,moze nastepnym razem :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #829013 przez srenka_918
Violcia ale on tak zawsze się do Ciebie odnosił czy mu coś nagle odbiło?

Sophie nie załamuj się, jeszcze się uda ;)

11 lata 3 miesiąc temu #829030 przez aleksiaa88
A co to za gangster w tych okularach? aaa to Pawełek :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #829038 przez Hania84
Lena śpi od 14.30 a ja wstawiłam pranie i teraz na chwile zasiadłam przed kompa.

Violcia oj...co mu jest? Dlaczego taki się zrobił? może faktycznie dobija go brak pracy...pogadajcie o tym. Powiedz, że chcesz pogadać bo czujesz że się źle dzieje i że na dłuższa metę tak być nie może bo się wszystko popsuje a nie chcesz tego. Powiedz mu o swoich obawach, żalach, oczekiwaniach...wszystko na spokojnie...przy jakiejś romantycznej kolacji i świecach...może to podziała? :kiss:

Widziałam kilka fotek na konkurs...fajnie ze Violcia nam powiedziała i że wstawiłyśmy :) jak któras cos wygra to niech się pochwali :silly: :lol: będziemy gratulować :)

Karolka Gabi z minką w ślicznej sukience i z opaską superaśna :)
Pawełek jeden i drugi uroczy..
Eliza prześmieszna :D

Violcia może cos zjadłaś ciężko strawnego? wypij herbatę miętową...powinna pomóc.

Sophie...próbuj dalej...na pewno za którymś razem sie uda...jesteś młoda to możesz jeszcze ze spokojem próbować :) jestem pewna że niedługo pokażą się Wam dwie kreseczki :) trzymam kciuki :)

Violcia no mam nadzieję że sie Lenka gdzies dostanie...w tych żłobkach gdzie mam przyjść później to jest po 20 miejsc...tylko w tym co juz brakowało wolnego było tylko 10.
Musze mówić że jestem matka samotnie wychowującą...bo ogólnie nie jesteśmy małżeństwem więc mam prawo tak powiedzieć i moje szanse wtedy wzrastają. Najlepiej podobałoby mi się w żłobku tu koło nas...jest nowy i połączony od razu z przedszkolem...więc Lena mogłaby ciągiem 6 lat tam chodzić (o ile byśmy tu tyle byli :P )
Trzymajcie kciuki zeby się udało. Ale wyniki pewnie i tak koło kwietnia będę :dry: bo nowy rok żłobkowy zaczyna się dopiero od 1 sierpnia.

Niedaleko mnie otwierają sklep z polskimi produktami :) pewnie będą droższe niż w normalnym sklepie ale pójde tam zajrzeć...mają mieć polskie alkohole (piwo, wódka) , polskie wędliny i słodycze.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #829041 przez Sophie25
Nasmażyłam naleśników ciekawe kto to wszystko zje jak ten obrażony wrrrr...

Dzieki dziewczyny za słowa otuchy :*

ZAprezentuje Wam nową zabawkę Zoski radochy ma z Niej jak niewiem przyciskA raczka i to gra i tak sie cieszy do tego :D

Wloski jej juz zjasniały nie ma juz takich ciemnych :)

HAnia widziałam Lenke w konkursie razem z Zoska dzieli je kilka zdjec :D

11 lata 3 miesiąc temu #829048 przez Hania84
Sophie tez widziałam Zosię :blink: jest tam jeszcze Pawełek od szósteczki i Gabi od Karolki :) nie wiem czy nie ma czasami Wiktorii...ale może to bardzo podobne dziecko hmmm... ;)

Ale Zonia ma śliczna zabaweczkę :) teraz dzieciaczki lubią wszystko co gra i robi hałas :)

11 lata 3 miesiąc temu #829065 przez malutkamilka
A bardzo możliwe że jest moja niunia bo niedawno dodałam zdjecia ;)

A ja takie pytanko znow do Karolki. Kochana sluchaj jak twoja zachowywala sie po tym czopku? bo u mnie za bardzo nie chcili go przepisac nie wiem czemu ale w aptece glupa przypalilam i babki mi sprzedaly i troszku obawiam sie zeby jej cos zlego nie zrobic.

bo ta noc jak pisalam wczesniej nie najgorsza 3 razy po polnocy raz przed 4 i przed 6 na mleko tylko ze o 7 juz na nogach. i moze by sama sie nastawila ale kurcze kusi ten czopek.

Bylam z nia dzis u nowego lekarza. obejrzala ja z kazdej strony i powiedziala ze te plamy i te poliki to na tle alergicznym. mam smarowac ta mascia co do tej pory i we wtorek do niej przyjsc z wynikami bo dala i musze w czwratek rano jechac do wielkiego miasta bo tylko tam w szpitalu pobieraja krew maluszkom z zylki. dala jej morfologie i morfologie manualna bo dzieki niej okaze sie czy to na 100% alergia na cos. I jak zaczelam jej mowic o tych nockach to powiedziala ze widzi ze bardzo ruchliwa bo nawet zbadac nie dala sie bo nie chciala lezec to mzapisala jeszcze badanie tsh.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #829086 przez violcia00

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dosc smecenia

zaraz ide gladac minki naszych dzieciaczków :silly:

wrociłam ze spaceru,wydawalo sie cieplo a zmarzlam jak cholera i na dodatek spacerówka nam sie rozwalila,dzisdostwo straszne,jeszcze troche podycha ale ciezko sie ja prowadzi :angry:

Napewno Lescia sie dostanie do któregos żłobka,trzymam kciuki :kiss:

wlasnie zaraz ide robic herbate mietową bo nie przeszlo :huh:

widac ze zosia zadowolona z zabawki :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #829091 przez Milady
Siostra w szpitalu ma wysokie ciśnienie , jak się nie unormuje czeka ja cesarka ....

Zdjęcia piękne,zajrze póŹniej do tego konkursu :-)

Iwo mi schudl przez to chorobsko, Nastka się bawi ładnie ;-)

Pisze z tela bo u mamy jestem wspieram ja bo denerwuje sie strasznie Marcin przyjedzie po dzieci a ja pojadę do szpitala :-) pa słońca :-*

11 lata 3 miesiąc temu #829112 przez Hania84
Milady trzymam kciuki za siostrę :) będzie dobrze :)
ja miałam też wysokie ciśnienie w ciaży...brałam tabletki...unormowało się...ale pod koniec znów skoczyło i miałam nawet 160/110 ...wywoływali mi poród bo szło zatrucie ciążowe (gestoza) ...mimo wysokiego ciśnienia rodziłam naturalnie i wszystko się dobrze skończyło :) na wypisie ze szpitala miałam napisane że przeszłam gestozę.
Dobrze, ze lekarze w odpowiedni sposób reagują...pilnujcie ich też dodatkowo by nie czekali za długo i żeby niedajboże nie było takiego przypadku jak z tymi bliźniakami niedawno B) bo ta babka tez miała wysokie ciśnienie i za długo czekali.
Trzymam kciuki :)

ooo Lena mi się obudziła :) lece robić jej deserek :)

11 lata 3 miesiąc temu #829142 przez Sophie25
Ej była Zoska w tej galerii minek a teraz jej nie ma nie moge jej znalezc :( :O
Moze ja wyeliminowali hm ?

Widze Wiktorke i Lenke :D

Milady kciuki a siostre :D Niech przybedzie dzieciatko! :D

11 lata 3 miesiąc temu #829147 przez aleksiaa88
Jak wy te minki widzicie gdzie to jest wchodzę tam i nic nie ma

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka