BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #829154 przez KaRoLkA
Malutka a ktorego czopka dajesz?? viburcol czy benuron ?? u Nas zadnych nieporzadanych objawow nie bylo , po viburcolu zero poprawy a po benuronie spala troszke spokojniej :) mozesz jej dac pol jak cos , mi wczoraj babka w osrodku mowila ze spokojnie na noc mozna jej dawac benuron :)

Milady ja tez trzymam kciuki za siostre :* oby wszystko bylo jak nalezy

Sophie głowa do góry a napewno sie uda i beda upragnione dwie kreseczki :)

Haniu powodzenia z żłobkami zeby sie udało do tego najbliższego :) i jak trzeba to im sciemniaj zeby Lenke wzieli ja tak mieszkanie wywalczylam przed rozwiazaniem tak w biorze nasciemnialam ze mi przyznali hihi

Violcia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pawelek jak gangsterek w tych okularkach :)

Widzialam Nasze dzieciaki w konkursie takze trzymam kciuki za wszystkie po kolei :kiss: Nasze oczywiscie :lol:

Gabi marudzi mi znowu , zębów nie widac ehh :huh:
Przyszedl dzisisj moj zestaw do paznokci takze wieczorem jak Mala usnie to bede sobie uzupelniac bo juz odrost masakra :)
Tylko pytanie kiedy usnie i czy bedzie spała :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #829160 przez Hania84
Ufff poprasowałam stertę :P

Padam na pyszczek dziś...a jeszcze steper mnie zaraz czeka :)

Sophie na pewno jest, ja ją widziałam w tej galerii :) może odśwież stronę to będzie :) ja tak musiałam zrobić...no i pewnie juz na dalszych stronach jest bo non stop nowe minki napływają :)

aleksiaa na tej stronie dobra mama jest z boku napisane że konkurs na najładniejszą minkę czy cuś takiego i klikasz w to a potem do góry w galerię minek i masz :P

A moja teraz w spacerówce ciągnie sobie rajstopki i gada na maksa...o a teraz dotyka się za ucho :D jakas taka spokojna od razu się zrobiła...pewnie spać jej się chce...ale nic z tego...trzymam ją do 20 :) potem kąpanko, flacha i nyny :)

...a mój miał byc do 16 w pracy bo tak miał w planie napisane i jeszcze go nie ma...pewnie najechało się aut bo dzis ładna pogoda i siedzi do końca...buuu a chciałam z nim na miasto dziś jeszcze iść :P no nic, niech siedzi i zarabia :blink:

miłego wieczoru

11 lata 3 miesiąc temu #829161 przez kakaszka
a ja w szoku. tatus sam wlazl do elizy do wanny, bo stwierdzil, ze bedzie sie z nia kapal. pewnie dlatego, ze mam krzywa jape caly dzien i stwierdzilam, ze bede wspollokatorka, bo tak mnie dzis potraktowal.

lencia kazdy zlobek powinien o ciebie sie bic ;-*

eliza dziekuje za komplementy i sie cieszy, ze poprawila humor :D mnie to zdjecie akurat przeraza :D

violcia to faktycznie mamy podobnie, zaczynam sie modlic by na bialorusi mi w ogole sie odwidzial ten moj, bo cale zycie sie meczyc to nie wiem, a on tez z takich ze raczej sie nie zmieni. noz moze rozlaka cos da... zobaczymy.

sophie kochana napewno wam sie uda, kwestia czasu i do roboty :D

milady jestesmy duchem z twoaja siostra, oj fajnie, ze ma cesarke przynajmniej nie ebdzie sie bidula meczyc.

zmykam, bo zaraz wycieranie i ubieranie mnie czeka :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #829163 przez Hania84
haha kakaszka w pierwszym żłobku to się tak wydarła ze aż pani powiedziała "oj joj" haha :D wiec nie wiem czy tak się chcą o nią bić :P :lol: :silly: ona tam te panie zmartretuje i zakrzyczy :S :laugh: :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #829174 przez Sophie25
Hania kochana masz racje odswierzyłam i jest! :D

ALe sie prezentuja nasze bobasy! :D

11 lata 3 miesiąc temu #829232 przez kakaszka
no i mamy walke z eliza. nauczyla sie siadac w lozeczku i teraz zamiast spac albo sie przekreca na brzuch, albo probuje siadac, wszystko tylko ie lezec i spac. ja tu siedze jest cicho, to juz mysle, ze spi, odwracam sie a ta na mnie sie patrzy po cichu :D
a myslalam, ze padnie, bo tata sie chlupala dlugo, zasypaial juz przy mleku, a teraz ja wzielo na fikolki. moze przez to w nocy lepiej bedzie spala i dluzej :D

ide szukac naszych bobasow na stronie, a tam mozna jakos glosowac? w ogole kto tam wybiera najlepsza minke?

oj haniu lenka tylko sie przywitala z przedszkolanka :D

11 lata 3 miesiąc temu #829234 przez Sophie25
głosowac chyba nie mozna :(

Moja mnie zaszokowała pluskwa zaczeła sama wstawać :O :O MAtko teraz to dopieroo oczy dookoła głowy! :O

Ciekawe jak siostra Milady ....

11 lata 3 miesiąc temu #829254 przez malutkamilka
Karolka ten pierwszy Vibucol. mi chodzi glownie by sie wyciszyla bo zeby tak mocno jej sie we znaki nie daja i goraczki nie ma tykko ona strasznie przezywa to ze raczkuje i siada i w nocy to przezywa i sie wybudza zadna chodzenia ;)

utro musze lozeczko obnizyc bo pchla wstaje przy szczebelkach i sie zawiesza na nich- jeszcze mi wypadnie

milady kciukasy za siostre :*

11 lata 3 miesiąc temu #829256 przez Gochens
Dobry.. Dla kogo jest to jest :dry:

Ja dziś cały dzień do dupy. Wczoraj kosa z moim, poszłam spać o 20 dziś od rana w pracy później na dom bo mama musiała iść no i od 16 do 18 kłótnia, wyrzuty i wszystko co piękne :huh: w końcu jakoś doszliśmy do porozumienia ale i tak mam humor do dupy i gdyby nie te urodziny mojego to już bym to jebła w pizdu i się wyniosła... twarda jestem ale wszystko ma swoje granice.

W każdym razie już jest ok

Jutro was nadrobie Miłego wieczoru kochane

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #829260 przez malutkamilka
No a tak mowilismy ostatnio ze moja cora do nikogo nie podobna.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #829267 przez Ikunia1910
My jestesmy u mamy na noc.
Nadrobie was rano przy kawce i wstawie tylko jeszcze kilka Zofiowatych paszczaków:p
Dobranoc:*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu #829318 przez Sophie25
Zosia TY jak zawsze piękna to pod ta pieluszką jest urocze i jakie ona ma oczeta boskie! :D :) Zawsze sie zachwycam :*

Malutka zalatuje Twoja Wiki Twoim tata :) :D
A tak z innej beczki to ślicznie mialas włosy zrobione na ślubie! :D

Moja mi ostatnio strasznie mało je 80 ml rano :(

11 lata 3 miesiąc temu #829338 przez Milady
23.30 urodziła się Pola :-)przez cc waga 3200 :-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #829360 przez malutkamilka
A my jak zwykle pierwsze :)

Tak więc na dzień dobry to najserdeczniejsze życzenia dla Lenki.co tu Ci kochana życzyć chyba zdrówka bo grzeczna to Ty jesteś, może dobrego żłobka by było Ci w nim jak w domu ;)

Ikuniu jak dobrze Cię czytac i widzieć Was obie ;) Zosia cudna i faktycznie zadowolona z zabawki, ale ja się zastanawiam co im się w niej podoba?

Sophie zajebiaszcza grafika pod suwaczkami ;)

Milady gratulacje dla mamy i oczywiście dla cioci, zdrówka dla maleństwa.

noc beznadziejna... Mimo czopa przez co bardziej skłaniam się do tego że to nocne kolki... Bo zauważyłam że najpierw jakbym lkala a później idą pierdy...

11 lata 3 miesiąc temu #829382 przez KaRoLkA
Dzien dobry :)

Lenka kochana Nasza, duzo zdrowka i usmiechu na buzi :kiss: :kiss:

Miledy gratulacje dla Siostry :) wszystko poszlo sprawnie??

Malutka przykro mi ze nie pomoglo , ale u Nas tez Viburcol nue dal rady , moze trseba go stosowac przez kilka dni :unsure: juz sama niewiem :/ Wiki faktycznie troche zalatuje do dziadka :) Ta pani blondynka to jasnie tesciowa ???

Ikunia fajnie ze jestes :) a Zosia tym zdjeciem w kapeluszu mnie powalila normalhie rewelacyjne jest :lol: i to jak kuka z pod koca tez :) zabawka czadowa :)

U Nas nocka do polnocy jakies 6 razy do niej latalam a po polnocy jak juz sie polozylam to chyba ze 4 razy z tego co pamietam :) takze niema katastrofy :) teraz popijam kawke a niunka szaleje na dywanie tylko sie wkurza bo z lezacego jeszcze nie potrafi sama usiasc ;/ Wasze bable juz same siadaja z leżącego???
zrobilam wczoraj paznokcie pierwszy raz i wyszly nie najgorzej :lol:

Milego dnia :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka