BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #828584 przez KaRoLkA
Haha jakie minki czadowe :lol: Wiki i Lenka the best :D dawac wiecej :ohmy: :ohmy:

Malutka to niezla baba , dobrze ze Ja przepisalas gdzie indziej :) ma cos w buzi no Ma napuchniete dziaselka :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #828593 przez aleksiaa88
Wikula przebiła minką na pierwszym jakby krzyczała zwyciężyłam jeeeeeeeeeeee

11 lata 3 miesiąc temu #828603 przez Sophie25
hahahhaha ale minki zajebiste!!! ale mi humor poprawiły :D
Minka Wiktorki i Lenki jest bezbłedna :D A GAbcia jaka ona jest sliczna tylko schrupać ją! :D UCałuj ode mnie szkraba :D :D

Milady ale masz tesciowa co za jendza kurde zeby jedno tak faworyzowac ;/

Ja jak Wam pokaze dopiero mine to padniecie! :D To było mocne :D
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 miesiąc temu #828606 przez Milady
Ale czadowe minki! Sophie chyba zwyciezyła Twoja Zoska ale musiał byc ryk :D Czy LEnka znela kupke na 2 ? :D :D ALe fajna a Gabcia i Wiki cudne :D

Myslimy nad przeniesieniem sie do Wrocławia ... MArcin chce ...

A Moj dzis jaka radoche miał :D
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #828609 przez aleksiaa88
Ale czadowe miny
Oooooo Iwo już stoi

11 lata 3 miesiąc temu #828621 przez szósteczka
My tez jeszcze bez zębów jutro moze wstawie jakieś zdjecia z tableta mojego K .Minki superasne. Dobrej nocki.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #828622 przez Agusia83
Ja tu wam miałam pisać, ale rozmarzyłam się nad bułeczkami :laugh:
piekę chleb :laugh: Haniu, kurcze jest taki pyszny, że teraz nie wyobrazam sobie sniadania bez niego :silly: i wiecie, chyba jutro z rańca jak przyjdzie mama zrobie takie drozdżówki
www.mojewypieki.com/przepis/slodkie-drozdzowki-z-dzemem
ta strona jest swietna...wiele rzeczy juz piekłam Dorotki :silly:

Ale superowe minki :laugh: Wiki, Lencia, zosia, jestescie cudne :laugh: Zosia musiała dać niezły popis nie tylko minkowy, ale i gardłowy :silly: ...ale ja mam podobną i tez Wam pokażę :silly:

Haniu, super, że chrzest załatwiony... nie rozumiem tych księży...na siłę będą człowieka zbawiać...a unieważnienie małżeństwa to nie taka prosta sprawa, tym bardziej jak się ma dzieci z tego związku.

Milady, Marcin ma rację, wybywajcie do Wrocławia, tam będziecie sami i to chyba będzie dla Was a może bardziej dla Marcina taki spory egzamin do zdania...a tesciowa okropna...wierzę, że się strasznie czułaś, że miałaś ochotę jej wpitolić, bo syna trza bronić.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Malutka, dobrze, że się przeniosłaś do innej przychodni, oby tam Ci bez problemu wypisali te recepty.

Kakaszka, jesteś the best :lol: My mamy księdza w czwartek i już D. mi powiedział, że będzie wówczas w pracy :(

Martus, ale masz świetnego męża...teraz odpoczywaj i kuruj się.

a tu zdjęcia minkowe.

i jeszcze jedno

Iwo, jak Ty pięknie stoisz :laugh:

My tez bez zęboli :silly:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #828630 przez srenka_918
Ja w końcu uśpiłam małego, zjadłam na spokojnie a nie w pośpiechu, ogarnęłam chałupkę, bo jak mnie nie było dziwnym trafem się bałagan narobił ;) Mąż stwierdził że krasnale były ;) Mniejsza o to ;)

Zdjęcia minek bombowe ;) Poprawiły mi humor ;) Bo ten miałam troszkę zepsuty... 2 tyg temu tyle się wycierpiałam na fotelu bo nie szło zapodać znieczulenia a się okazało dziś że pod plombą zebrała się ropa i musiała rozwiercić i ją wypuścić i ząb potrzaskał w korzeniu, jest do wyrwania... Łącznie mam już dwie szóstki z dołu do wyrwania... Ale jak te wyrwę to mam już wszystkie zdrowe.... Też mi pocieszenie.... Będę musiała zbierać kaskę na wstawienie, bo ja mam taką szeroką japę że będzie widać że nie mam tych zębów...

I znów tylko o sobie... Przepraszam... Od jutra obiecuję poprawę ;) Mam nadzieję że się wyśpię i będę miała więcej sił ;)

Milady ja bym się więcej do teściówki nie odezwała za takie coś! Ewidentnie wnuczkę faworyzuje, a w czym Iwuś jest gorszy????

Kakaszka a może jacyś znajomi mają garaż/szopę/poddasze i Wam wynajmą? Za rozsądną cenę oczywiście? Szkoda by było się wszystkiego pozbywać, a zabrać rzeczywiście byłoby ciężko...

Dobranoc kochane mamuśki i słodkie dzieciaczki :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #828645 przez Hania84
haha :D Agusia pierwsza minka Artka zarabista :D noooo ten chleb jest bombowy :lol:
...ale smutne że nie pamiętała tamta rodzina o Emi wtedy :(
...a ksiądz niech sie wygada...pójdę wysłucham a i tak zrobimy po swojemu. Wiem, że nie łatwo dostac kościelny...tony papierów, czas i kasa potrzebna...i ponoć łatwiej jak jest tylko kogos wina orzeczona w sądzie...a u A. jest obopólna bo poszedł na ugodę :P

Dziewczyny drukarka hp jak ma łącze USB to pójdzie ją podłączyc pod lapka co nie? bo chcemy kupić drukarkę bo będzie w promocji ale boimy sie wtopy by nie kupic takiej co nie bedzie mi pasowac pod lapka.

Ale Iwo juz silny chłopak :) tak twardo stoi juz :)

Sophie, Twoja Zosia to aparatka...ale musiało być wtedy głośno hihi :lol:

z tej strony "moje wypieki" sa same rewela przepisy i wszystko sie udaje :) wiele szybkich, prostych i dobrych przepisów jest :)

lece spać...dobranoc

11 lata 3 miesiąc temu #828646 przez malutkamilka
No cudasne te nasze bable :laugh:

ja pocwiczona przez co dodatkowo wymęczona...

Wiktoria śpi od 20:30 czyli już 2,5godz z jednym skamlenciem więc i ja udaję się na spoczynek - proszę o jedną noc przespaną całkowicie nawet z pobudką po 5, plisss plisss

ah no Aguś wlasnie skąd ja to znam ;) tesciowka na mikolaja nic nie dała bo uznała że Wiktoria jest za mala i tak nie będzie pamiętać i wiedzieć co i od kogo dostała - powiedziała mi to prosto w oczy. A gdy zapytała się czy coś dostała to z taka chęcią wymieniałam przedmioty i ich darczyńców że chyba glupio się jej zrobiło.

Ale za to się odgryzłam na dzień babci. Gdy poszłam tam pochwaliła się że dostała od przyszywanej wnuczki ramke z jej zdjeciami a ja wyciągnęłam z torby i dałam takie ciepłe lody z biedronki i złożyłam życzenia od Wnuczki zaznaczając na końcu że tylko to ze skromnie bo i tak Wiktoria nie wie o co chodzi i nie będzie pamiętać, może za rok zrobi laurkę, he he

a więc uciekam spać, dobrej nocki

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #828687 przez malutkamilka
Doberek,

noc chyba nie najgorsza. Zasnęła o 20:30 i pierwsza pobudka po polnocy ale chyba z trzy razy wstawałam, potem przed 4 na herbatę i przed 6 na mleko i o 7 wstała. Teraz leżymy i oglądamy flinstonow.

Kawaler mojej corki juz zaczal chodzic;)

a więc miłego dnia życzę

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #828691 przez KaRoLkA
Witam :)

My tez juz na nogach :) noc jak zwykle wiec szalu nie bylo i o 4 dzievkobwyspane bylo :cheer: ale pobawila sie z tata i usnela do 5.30 ale o 6.30 juz pobudka wiec trzeba bylo wstac :)

Minki dzieciakow super sa :) Te co nie pokazywaly jeszcze to czekamy z niecierpliwoscia :)

Iwo jak Ty slicznie juzz sam stoisz :cheer:

Lece na kawke , Milego dnia :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #828699 przez kakaszka
dzien dobry :)

minki szkrabow niesamowite, nie da rady wytrzymac nie smiejac sie :D

no wiec u nas noc tez nie najgorsza. obudzila sie mysza o 1, dalam ja do siebie, bo nic nie pomagalo , a ona na brzuch i do 2 pelzala po lozku i chyba zrobila kupe, bo rano mialam niespodzianke, no chyba, ze rano zdarzyla walnac. pozniej dalam jej mleko i juz chyba do rana, pisze chyba, bo osotatnio jak wstaje do elizy to na autopilocie i czesto nie pamietam tego :)

iwo nonono zuch chlopak ;-*

eliza na swieta tez nie dostala nic od babci, ani od dwoch swoich ciotek ( siostry lukasza ), a niech sie wala, nie chce od nich nic, ale nie powiem, ze zdziwiona bylam. dlatego na dzien babci eliza byla bardzo zajeta i nie mogla wpasc :D

haniu co ma USB to wszystko podlaczysz pod kompa, czy lapopa :)

milego dnia

11 lata 3 miesiąc temu #828702 przez Marta1985
Ja wieczoren postaram šie wyslac minki :-)

U nas noc ńie bardzo bo Bartuś sue budził często z płaczem :-( ewidentne
Ząbki :-(

Ja w nocy šie wypocilam i został mi tylko katar lekki :-(

Dajcie dziewuszki przepis na ten chlebek :-) upieke z mezulkiem :-*

Wracam do roboty :-)

11 lata 3 miesiąc temu #828710 przez Sophie25
Witamy się i my! Nocka u nas lepsza od wczorajszej ale zakończyła się w naszym łóżku i mała spala spokojnie :-)

Te minki były czaderskie :-D

No dała popis niema co wtedy to było jakieś parę dni po przyjeździe że sZpitala ;-)

Iwo jaki już zuch :-D

Marta zazdroszczę mój to tylko jajeczmice sam zrobi a przy tym bałaganu narobi :-D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka