BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830259 przez Hania84
Oj Gochens to ale tajemniczo-partiowy ten prezent :blink: ja to bym nie wytrzymała do wieczora i musiałabym dać od razu cały :lol:

ja tez bym chyba klęła na czym świat stoi jakby mi się tort rozwalił :P :D

oj to ta herbatka z dzikiej róży fajna musi byc...a ona bez żadnych innych dodatków? sama dzika róża?

Lena pije wieczorem 230ml mleka...potem w nocy (jeśli sie obudzi) to 160ml i rano koło 10 160ml. Więc u nas różnie czasem na dobę dwa razy pije a czasem 3.

Malutkamilka !!! LENA na 32 tydzień ma: 8000g i 71 cm :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830267 przez Gochens
Cordis oczywiście ze poszła odpowiednia wiązanka!!
:laugh:

majtochy są fajne bo z przodu są normalne a tył to koronka :lol:
koszulka nocna :blink:
oraz ciuchy - bluzka, spodenki, spódnica, kamizelka, sweterek :blush:

Haniu ja też nie mogę już wytrzymać ale chciałam zrobić tak ze cały pokój w swieczkach ja z szampanem i truskawkami no i oczywiście sexi ciuch i takie miłe zaskoczenie i zakończenie tego dnia :laugh: :lol:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830275 przez aleksiaa88
My pijemy bebiko a jakbym z tego dała raz HA na spróbę można tak?

Na noc wypije tak do 220 mleka

Mamy herbate z hipp owocowa z dziką różą i pije też soki z bobo-vity każdy smak mu wchodzi

Pytanko zauważyłyście, że po herbacie z hipp smoczek ma czarnawy nalot kiedyś przez przypadek wzięłam ręcznik papierowy wkładam palucha przecieram a tam czarno czy może tak tylko z tej herbatki?

Chochens majciochy proszę mi oddać bo masz ich za dużo :silly: :blink: albo się podzielić

Kiedyś kupowanie majtek i lakierów sprawiało już mi przyjemność na poprawę humoru a jak większy zakup to wracałam kładłam na łóżku i się tym jarałam :blush: przez pół dnia

Cordis jeśli chodzi o becikowe to myśmy czekali do miesiąca bo muszą decyzje zrobić na papier walnąć i odbieraliśmy i za parę dni na konto sru i było my z gminy mieliśmy bo ja wioskowa

11 lata 3 miesiąc temu #830283 przez Hania84
Gochens ciuszki super :) a bielizna very sexy :lol: na pewno będzie zadowolony :) będziesz stała ze szampanem w samej bieliźnie? :lol: to na pewno nie będzie mógł sie na nim skupic i na tych truskawkach :D
a na sam wyjazd do Londynu jak zareagował? :)

aleksiaa jeśli Albert nie ma widocznej alergii to myślę, że nie ma sensu mu podawac ...zresztą te mleka HA sa niedobre :P i pewnie by nie przełknął :P moja Lena piła je od urodzenia to jej smakuje i teraz jak przechodzimy na normalne to jest obrzydzona...ale powoli, powoli i się nauczy :)

11 lata 3 miesiąc temu #830286 przez aleksiaa88
O ja pierdziusiam Gochens ale będzie ciekawie heh chciałabym Twoim mężem i przeżyć taki super wstęp bielizna truskawki. hehehe
Też bym chciała, żeby mąż zrobił coś romantyczneg chociaż jakiś taniec erotomaniec a tak to ja muszę się ubrać w piżamke krótką, żeby było inaczej niż zwykle

11 lata 3 miesiąc temu #830294 przez Hania84
Mój ma 37 urodziny w sobotę i jeszcze nic nie mam zaplanowane...nie mam pomysłu :P Może też jakieś świeczki i jedzonko (myślę nad tortillą z kurakiem) potem bz bz i nyny :D

11 lata 3 miesiąc temu #830297 przez cordis
Gochenes te białe z czarnym wykończeniem :P najs:) i myślę, że szampan i truskawki sobie darujecie na później ;-).

11 lata 3 miesiąc temu #830305 przez Sophie25
No wiec Zoska dziekuje Pawełkowi i Lence ! Uzbierała juz 8 głosów! :D

Moja wypija cherbatkę malinową :)
A na nic wypija 180ml mleka a w nocy 120 :)

Gochens exstra ciuch teraz ja juz jade na shopping! Ciekawe ci ja upoluje! :D

Ta kamizelka Gochens super jest! W moim guscie :D:)

11 lata 3 miesiąc temu #830309 przez kakaszka
jeju gochens tez bym chciala byc twoim mezem :D jak sie rozwiedzziesz daj znac :D

u mnie wyjazd jednak sie chyba przesunie na sam koniec lutego, a juz nie moge sie doczekac.

a do mnie dotarlo, ze jutro mamy rocznice odkad jestesmy razem. a tu brak kasy nawet na glupi obiad czy kolacje. do tego jeszcze okres mam, takze lipa totalna.

oj wy tak duzo dajecie mleka na noc. to moze eliza jest non stop w nocy glodna, bo daje jej 150 ml. sprobuje dzis dac wiecej i zobaczymy jaka noc bedzie.

rano eliza zasnela nawet sama, a teraz znowu walczy. ostatnio chce mi zasypiac tylko na rekach, przytulasek maly.

kurcze, bujalam rekach zasnela, tylko odlozylam oczy jak 5 zl. denerwuja mnie takie akcje.

11 lata 3 miesiąc temu #830317 przez srenka_918
Gochens a może Wy też planujecie kolejnego bąbla? ;)

To widzę że Wasze bobaski też dość sporo mleka na noc ciumciają, mój pił na raty bo ciągle głodny, najpierw 150, potem jeszcze 30, jeszcze raz 30 i za 20 min 60... Zawsze dawałam mu max 180 bo boję się go na noc obficie karmić... widać że tłuścioszek.... a jest w ciągłym ruchu... za 2 tyg mamy szczepienie to zobaczę co pediatra powie na jego wagę...

11 lata 3 miesiąc temu #830319 przez kakaszka
a wiecie ze za zoke mozna oddac 3 glosy z jednego komputera? trzeba tylko zalozyc 3 konta, bo z jednego mozna dac tylko jeden glos. sophie juz sie za to zabieram :)

no ta kamizelka gochens tez mi sie mega podoba.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830322 przez srenka_918
Cordis jak ja złożyłam papiery na becikowe, to po 2 tyg przyszła decyzja że przyznają i że wpłacą 30tego kolejnego miesiąca, a że dostałam decyzję 2go, to czekałam 2 miesiące żeby mi przelew zrobili

A do kiedy można oddawać głosy na Zoskę???
Ja mam jedno konto tam i drugiego nie założę bo i tak nie zapamiętam loginu ;) A mój komp na każdym portalu pamięta tylko jedno konto wraz z hasłem ;)

Pawełek miał spać, dałam mu herbatki i położyłam do łóżeczka, skubany usiadł i bawi się niedokończoną butlą w podlewanie poduszki ;) Niech nie myśli że spanie mu ujdzie bo mokro ;)

11 lata 3 miesiąc temu #830323 przez violcia00
GOCHENS MILEGO SWIETOWANIA,A CIUSZKI MEGA SEXI :P

A MY TEZ NIE DLUGO PIERWSZA ROCZNICE SLUBU BEDZIEMY SWIETOWAC,WIEC PO WOLI COS TRZEBA MYSLEC :laugh:

a NIE DŁUGO DZIEN ZAKOCHANCA B) :kiss: MYSLAŁYSCIE JUZ COS :unsure:

tO DUZO WASZE DZIECI JEDZA,MOJ NA NOC ZJADE GORA 180 ML,W NOCY CZASEM 150 ML A CZASEM PRZESPI CALA NOC BEZ JEDZENIA :blink:

cO DO HERBATEK TO oSKAR PIJE TYLKO RUMIANKOWA LUB KOPERKOWA Z TEJ RACJI ZE INNYCH TUTAJ NIE ZNALAZLAM,WIEC POPROSZE TESCIOWA ZEBY COS KUPILA W PL BO MA NAM PACZKE ZROBIC :blush:

JUZ WCHODZE I GLOSUJE NA ZONIE :blink:

DZIS MAM WIECEJ CZASU DLA SIEBIE,SZYBKO SIE OBROBILAM,WIEC MOZE UDA SIE ODPOCZAC,TERAZ OSKARUS SIE OBUDZIL,DAM MU OBIADEK,POCWICZE,WEZME KAPIEL I TYLE NA DZISIAJ :P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830328 przez aleksiaa88
Też zrobiłam inne konta żeby więcej razy zagłosować tylko jeszcze czasu nie miałam
siedzi w łóżeczku na raczkach i się łapie kombinuje jak by się podnieść

Co do świętowania w lutym to sporo tego jest jak na 28 dni: 5- moje imieniny 7 -8lat jak jesteśmy razem 13- 2,5 roku po ślubie 14- walentynki

11 lata 3 miesiąc temu #830360 przez cordis
srenka to czekam jeszcze, może się pomylą i dadzą więcej jak tak ostro przeliczają;)

u nas w lutym też sporo świętowania moje urodziny i imieniny, imieniny męża, walentynki i na doczepkę imieniny dziadka mojego :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka