BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #830392 przez kakaszka
wiecie co? kiedys kupie sobie wiatrowke i bede odstrzeliwac ulotkowiczow. dziecko mi obudzili i teraz bedzie do wiecozra maruda, bo raczej nie zasnie juz. normalnie szalu dostalam...

ja na becikowe jakos miesiac czekalam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #830467 przez aleksiaa88
Kakaszka ja sobie z tym problemem inaczej poradziłam ale ja mieszkam w domu to sobie mogę dzwonek odłączyć, już nie raz tak robiłam jak kolędniki chodzili nie będą mi co 10 minut dzwonić małe darmo-zjady. I jak był mniejszy to też wyłączałam i wtedy czasem też się położyłam, a jak sama jestem w domu to od razu pyk i mam w dupie latanie po schodach bo jakieś palanty noszą gówno nic.

Ja jakbym mieszkała w mieszkaniu to bym pierdzielca dostała jak zdarzy mi się kogoś odwiedzić w blokowisku to tylko siedzę i co chwilę ściana sufit co gdzieś usłyszę to się zaraz rozglądam

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830469 przez Sophie25
Dzieki Wam Zoska zdobyła juz 10 głosów :woohoo: !!! :D :) Kochane jesteście buziak od Zoski ! :kiss: :lol: :woohoo:
Nastepnym razem My bedziemy głosowac jak ktoreś dzieciatko wystartuje :lol:

Zakupy udane obłowiłam sie :lol:
Sprawiłam sobie taką kamizelkę i rurki :lol:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Jeszcze do tego :

Mąz nadwyraz miły dla Mnie :D

Hania jak tam Lenka na skoczku ? :lol:
Bo moja bawi i podskakuje dzis w najlepsze :lol

kakaszka tłuczkiem do mięsa ich :lol: :woohoo:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #830482 przez aleksiaa88
Heh nie czytając i patrząc tylko na zdjęcie myślałam, że to Ty chyba, że to Ty tylko od przodu i trochę z góry nie poznałam yyyyyyyyyyyyy

Kamizelka ciekawy krój choć jak dla mnie to paski nie za bardzo lubię ale krój nie m co

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830486 przez KaRoLkA
Alescie na plodzily :) :p

Sophie ten Hipp combiotyk jest dobry bo mam tu takowy ?? a ja daje jej aptamil to prawie to samo co bebilon . Karolka fiu fiu ekstra wygladasz :) nic dziwnego ze Twoj zazdrosny :P sukienka i żakiet super :)

Haniu my pijemy jablko melisa i bardzo jej smakuje :)

Gochens kurka ale majciochy fajne :) reszta tez oczywiscie , a Twojemu to oko zbieleje po pierwsze jak Ciebie zobaczy a jak mu powiesz o meczu to juz w ogóle powinien Cie po nogach calowac za taki prezent :) oj ja to bym sie wkurzyla jakby mi tort spadl , tak jak Cordis i Hania wiazanka by poszla :)

Cordis i Aleksia ale macie swietowania :)

Kakaszka potraktuj ich jajami z okna albo pamperem Elizki to im sie odniechce wydzwaniania i budzenia jej :)

Ja na noc daje 180 przy dobrych wiatrach zje 200ml ale za 2 podejsciami bo na raz nieda rady .
Objechalysmy z Gabcia urzedy, zrobilysmy zakupy takze aktywne przed poludnie mialysmy :) Niunka sie bawi ladnie :) kupilam jej nowego smoka z aventu bo stary juz w strasznym stanie byl i 8 dziwo bez problemu go ciucka a z innych firm nie chciala :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830491 przez aleksiaa88
ooooooooo dopiero teraz wszystkie mi fotki wyskoczyły
ładna sukienka bardzo
ostatnio też sobie mierzyłam sukienkę tylko góra była niby skóra boże jak wyglądałam a czułam się ostra żyleta tylko brak motoru ładnie wyglądała na manekinie więc wzięłam taką samą tylko całą z materiału eh a taka była śliczna ale mój mózg nie dał sobie rady

Coś po świętujemy tylko chyba nie rocznicę i walentynki po koło połowy miesiąca ma wpaść @ heheh napisałam jak Wy choć nie wiem czemu akurat w taki sposób tym znakiem piszecie

Kiedy te mrozy się skończą i ten cholerny wiatr piździ aż gwiżdże za oknem sanki są zrobione znaczy jeszcze po nas ma czyli jakieś 20 lat mają ale odnowione trochu a tu nie ma kiedy wyjechać nimi

11 lata 3 miesiąc temu #830506 przez Sophie25
Ka Rolka co tem maz znowu nabroił ? :angry:
Nie płacz kochana :( < przytulas > :kiss: :kiss:

Hipp combiotyk jest bardzo dobry :) unormowane kupki, lekkostrawne, sporo błonnika :)

Aleksia Mi sie ostatnio strasznie podobała skorzane wstawki w spodniach,bluzki a sukienki to już uuuuuuuuuuaaaa :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #830512 przez aleksiaa88
Sophie na tamtym zdjeciu to Ty jestes?

11 lata 3 miesiąc temu #830517 przez srenka_918
eh mi też się podoba strasznie ta sukienka... Ale by mnie w domu wyśmiali za skórę...

11 lata 3 miesiąc temu #830528 przez KaRoLkA

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a ta sukienka boska, wez ubierz i daj fote oblukamy jak lezy :)

11 lata 3 miesiąc temu #830531 przez kakaszka
no wlasnie sophie to ty na zdjeciu? bo w zyciu bym cie nie poznala :)

mi to sie bardzo spodnie podobaja i ta marynareczka czy cokolwiek to jest. za sukienkami takimi nie przepadam, bo wygladam w nich jak bombka.

oj karolka, trzymaj sie kochana i nie popuszczaj, teraz to niech sie stara, bo co co, ale obrazac matke wlasnego dziecko to jest zalosne, ale u mnie tez takie akcje nie raz mala miejsce.

mala spi juz, nie wiem jak z nia wytrzymalam do wieczora, taka marudna byla ze szok. ale dzieki bogu teraz chwila spokoju i niedlugo ide sie polozyc. jakis romantic na polsacie dzis, moze uda mi sie obejrzec :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830534 przez Hania84
Hejo :)

co tu takie pustki :lol:

Sophie wow...to Ty na tym zdjęciu?? to nie dziwię sie że mężu zazdrosny :lol: a ciuszki bombowe :) sukienka w skórze superrr, a te czarne spodnie to też skórzane czy ze świecącego materiału? ;)

kurka mi tez jakoś @ wypada w połowie miesiąca :P heh jak przystało na walentynki to bedzie czerwono :lol:

Oj Karolka...znów ??? !!! Ja pitole bo zaraz tam przyjadę i go ustawię :P

Gochens pewnie w bieliźnie ze szampanem i truskawkami czeka...albo się juz konsumuje :lol: ciekawe jaka mina małża z prezentu :)

Agusia...co tam u Ciebie? Kochana widziałam Cię dzis na forum ale się nie odezwałaś.
Ikunia ???
Klara? chyba o nas juz całkiem zapomniała :(
natali też :(
Kasia jak tam wypoczynek? jeszcze jesteście u rodziny?
Malutka co porabiasz? na str. 524 podawałam wymiary Lenki ;)

miłego wieczoru...lecę kapać Lenitę :)

edit: napisałas Karolka w międzyczasie....a to Ci pi,pi,pi...nie przytocze słowa :angry: jak tak może obrażać :angry: zrób mu karę niech popamięta i się opamięta. Więcej sacunku. A nie że najpierw mówi i się nie zastanowi a potem żałuje i wydzwania...nosz co to jest :unsure: :ohmy: :huh:

11 lata 3 miesiąc temu #830544 przez KaRoLkA
Gochens udanego wieczorku i czekamy na relacje :) bo Nas tu bedzie zzerala ciekawosc :)

a moja jeszcze fika i ani jej w glowie spanie :/

11 lata 3 miesiąc temu #830553 przez violcia00

To jest juz 11 głosów na Zonie :kiss:

Sophie ta kamizelka bombowa i sukieneczka tez super :silly:

A nam sie nie dawno dopiero udalo uspac Oskarita,nie wiem co z ni teraz sie dzieje ,wogole nie chce spac,znaczy spi,ale na rekach,jak go odkladam do lozeczka to sie wybudza i po spaniu,ale w koncu po ktoryms razie moj sie zlitowal i o dziwo po ciezkich probach uspil malego.

tak ze teraz pora na relaks przy winku i tv :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #830563 przez Sophie25
Kochane to psiapsiola na zdjęciu jest zrobilysmy sobie damskiedamski wieczorek na shoppingu byłyśmy razem i obie kupiliśmy te kamizelkę :-D a Ona chętna do przymierzania i wstawiłam żebyście zobaczyły jak leży :-D
Ja mam okrąglejszą twarz :-/:-D

KaRolka co ten mąż oszalał ma taka śliczna żonę i corcię i taka dobrą ....
Koniak się mu należy ! :@

Moja ma 37 stopni i czekać z czopem no nie

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka