BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #830608 przez aleksiaa88
A mój się pyta co on dostanie na swoją 30-stkę w tym roku ? A ja do niego taniec erotomaniec

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #830647 przez malutkamilka
Czesc dziewczyny, jestem i ja.

Haniu dane zanotowane, ale tabele dodam jutro bo dzis klade sie juz spac bo chyba mnie jakas chandra dopadla czy cus...
jestem tak wymeczona i bezradna ze nic mi sie nie chce, z tego wszystkiego na kolacje zrobilam sobie tortille a teraz wsuwam snikersa...

Krew Wiktprce pobrana teraz czekamy na wtorek z wizyta. ja mam kly zdrowe.
mleko ha i czopek Wiktorii zapodany.

jeszcze myslalam ze jak z moim pogadam to mi sie humor poprawi ale dupa jeszcze bardziej go spieprzyl.
w ciagu dnia mowil ze gadamy wieczorem (zawsze 18-18:30) a o 18 pisze mi esa ze moze byc dopiero po 20 bo idzie pobiegac potemy myc i bedzie!!!!!! nosz kur.....
ale ok. gadamy ale sie rozmowa nie klei (mysle ze przez moj humor) a on a ty zmeczona idz moze spac twoja godzina juz chyba daawno minela, a ty wychodz z nia na dwor bo pozniej wyjdziesz i zaraz chora bedzie, na dzialce bylas? nie a to czemu. po raz kolejny nosz kur........... a co ja robot sobie mysle. mroz - 11 snieg pada ale silny wiatrr wieje a ja z dzieckiem mam na spacer isc i jeszcze na dzialke isc po tym sniegu!!1
nawet szczerze nie chce mi sie pisac, moze jutro sie odezwe jak mi sie humor poprawi, nie chcem specic spadam

narazie wam
buziaki dla maluszkow

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830666 przez Milady
Witajcie słońca! :kiss:

Bywałam u siostry i tak poprostu leciało,jeszcze dzieciaki sie rozbrykały i cały czas kukaja do mamusi zeby sie bawić :lol: Nastka juz wstaje tak samo jak IWo wiec mamusia co chwile na bacznosc i patrzy co dzieje sie wokół ...
Robiłam dzisiaj sesje znajomej i jej dziecka 2letniego sliczna dziewczynka pozowała jak prawdziwa modelka i minki szczelała zabawne :laugh:

U nas sielanka w zwiazku chodz dopieka w dalszym ciagu matka Marcina, raz juz nie wytrzymałam palnełam jej ze chcesz dzieci widywać to bez takich uwag! Ale była obraza matkoooo ! :ohmy: na cały swiat zażalenia do mnie !
Bede swojego syna bronić pazurami az sie krew poleje jak trzeba nie bedzie mi tu JEgo odsuwać pirania jedna!

Postanowilismy przeniesc sie do mieszkania brata,ma tam swietne warunki,Marcin jedzie w sobote rozejrzec sie tam i porobić zdjecia,abysmy razem wiedzieli co zmienic a pozniej pojedziemy razem z rzeczami,mama zajmie sie dzieciakami :)
Wyjazd do Niemiec mi sie strasznie opuzni ale pozałatwiamy sobie na spokojnie i mamy jeszce oszczednosci i dorywczo tutaj zarabiamy :)

Pola śliczna,siostra zadowolona ale zmeczon i zle sie czuje po tej cc ... Złapała doła ale poradzi sobie :)

Zimowo :kiss: :lol:

IWo płącze jak go wioze :( on sie duzo rzeczy boi,strachliwy po mamie :blush:
Apropo minek proszeeeee mam cos takiego :laugh:

Kochane nadrabiam dalej,moge juz teraz rzadko wchodzic bo bede miec zamieszanie z tym mieszkaniem,wiec Całuje Was kochane mocno ! :kiss: Papapa a i trzymajcie mezusiów krótko! :woohoo: Pa :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #830689 przez Hania84
Oj oj Malutka co to za dolina :kiss: odganiamy złe samopoczucie ...a sio ;) to pewnie przez pogodę :) jutro będzie lepiej :)

Milady fajnie, że sie odezwałaś :) super że postanowiliście do Wrocka :) przynajmniej dalej od T. :P będziesz miec spokój ;) minki dzieciaczków super :) a Nastka ale ślicznie wygląda w tej czapuli i pod kocykiem :) prawdziwa zima :) w DE ani widu ani słychu zimy...przynajmniej na południu :)

Mój też często przy kłótni leci na moją rodzinę co mnie niezmiernie wkurza bo kłótnia jest pomiędzy nami a on miesza w to rodzinę moją...tak nie powinno być bo co oni winni :angry:

ja przed chwilą skończyłam pisac zaproszenia na chrzest...kupiłam tu składane kartki (puste w środku) z okazji narodzin dziecka (bo innych nie było) ze stópkami, butkami i misiami i zrobiłam z nich zaproszenia ;) napisałam się niezmiernie...aż literki mi się zlewają i mało co widze na oczy :P
napisałam fajne sentencje co znalazłam na allegro :) m.in. " W czasie Chrztu Św. Pan Jezus powie do mnie po imieniu i podaruje mi Swoje Życie" ... albo ... " Ta mała istotka do Kościoła przyniesiona przez Chrzest zostanie Bogu powierzona" ...albo ... " Serce tak ciche, jak wiatr z muszelki daj mi o Panie - Boże mój wielki. Daj mi też święte rączki i nóżki żeby trzymały się Twojej dróżki" :) fajne co nie? :)

lece spać

dobranoc

11 lata 3 miesiąc temu #830733 przez KaRoLkA
Witam jako pierwsza :)

Jejciu jaka sliczna Nastka , bosko jej w różu takie cisteczko do schrupania :lol:
Minki tez super, ciezze sie ze u Was wkoncu sielanka i ze zdecydowaliscis sie wyprowadzic do Wrocka :) zycze Wam duzo szczescia :)

Malutka co to za handra ?? To pewnie przez ta pogode , trzymaj sie kochana :) Nie daj sie dolkowi :)

Haniu te sentencje sliczne, bardzo mi sie podobaja wszystkie ale ta ostatnia najbardziej :)

My juz od 6 na nogach bo pannie nic nie pasuje ani spac ani bawic sie , marudzi :angry: do godziny 23.30 budzila sie 4 razy a pozniej wstawalam tylko o 3.30 i o 6 wiecnienajgorzej :)
Ona sie caly czas tak wygina i jiewiem czy ja brzuszek boli czy tylko tak ze zlosci :/
Wczoraj zeby sie uspokoic to sprzatalam lazienke i pozniej padlam :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #830763 przez Marta1985
Witam wśród żywych :-*

Czasem was czytałam ale sporo do nadrobienia :-(

11 lata 3 miesiąc temu #830770 przez kakaszka
ien dobry. ale noc... budzila sie do 12 co pol godziny, ale o dziwo tatus wstawal do niej wiekszosc razy. ale juz o 1 moja krolewna stwierdzila, ze w lozeczku jej smutno, na rekach tez oczy jak 5zl, wiec ja spiaca na maxa wzeial ja do nas. pierwszy raz spalismy we trojke :D z czego tatus i eliza rozwaleni, a ja na samych skraju nie ruszalam sie do 4, bo wtedy laska sie obudzila na mleko i wyladowala u siebie :D i co najlepsze w nocy u nas zasnela tylko po tym jak sie wtulila w tate, a do mnie dupa oczywiscie :D
teraz wredota ziewa, bo trzeba bedzie odespac noc :)

a my tak wczoraj gadalismy z moim o wyjezdzie, a on do mnie, a po co twoja mama ma przyjezdzac, zeby pozniej jechac z poworotem, jak poki on jeszcze nie wyjechal, to pojedziemy razem szybciej, bo nie chce mi sie juz tu wegetowac na nerwach tyle czasu. musze to mamie jeszcze dzis powiedziec, zadzwonic do konsulatu zapytac o wizy i takie tam pierdoly, kupic detke do wozka itd.

marta nadrabiaj nadrabiaj :)

karolka badz twarda :)

malutka mam nadzieje, ze dzis humorek bedzie lepszy :-*

haniu fajne te teksty na chrzest :)

nastka wyglada jak z jakiejs bajki, slodziutka jest :)

oooooo kupal idzie, idziemy sie przebierac :)

11 lata 3 miesiąc temu #830781 przez cordis
Dzień dobry dziewczynki.

wczoraj o godzinie 20 przyszła pani z decyzją z ops becikowe będzie do... 28.02 :), mega się zdziwiłam że o tej godzinie przyszła a pokazuje mi plik listów które jeszcze ma roznosić po osiedlu bo oszczędności ops wprowadza i zamiast listem to po nocach pracownicy chodzą :ohmy:

Tak się zastanawiam skąd to w chłopach, że podczas kłótni wciągają rodzinę w to, bo u mnie tak samo jest. U mnie wymiana zdań na jakiś temat a ten zawsze ni z gruszki ni z pietruszki mieszka w to rodzinę, nie kumam zupełnie.

Karolka moje dziecię też się tak pręży ale to zły taki jest wtedy, że gryzie mnie co chwilę ucho szyja palec nie ważne :P, apel do zębów- wyłazić!

Hania fajne sentencje ja miałam już gotowe tylko wypisywałam dane.

Wczoraj Bartol sam padł o 21, więc ja też poszłam w kimę ale o 1 picie i zabawa do 2:).

Kakaszka to jedziecie w trójeczkę ?

Marta jak w pracy? gonią terminy?

u mnie pizgawica wiatrem jak nie wiem -10 ale czuje jakby kilka stopni więcej było. nici ze spaceru, może tylko balkon.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #830794 przez Hania84
Witam i ja :)

Jeny współczuje Wam tyle pobudek na prawdę :huh: nie wiem co bym zrobiła gdyby mi się Lena tak budziła...chyba wyglądałabym jak niewygląd :P u nas jedna pobudka o 3 i pobudka na dobre o 7.30 ale jeszcze z nami poleżała do 8.30.
A teraz bawi się na kanapie i krzyczy :lol: muszę sobie stopery kupić do uszu haha :D

U nas słońce wychodzi...na razie plus 1 stopień :)

Dziś w planach oddac 2 zgłoszenia do przedszkoli i jedno odebrać do wypisania. A w poniedziałek kolejne o 16 :)
Planuję jeszcze przejechać się do 2-3 innych dalszych...ale to mój musi wziąć wolne i pojedziemy razem.

Dziś na obiad zupa krem warzywna (brokuł, pietruszka, ziemniak i marchew) ;)

Gochens jak tam urodzinki? pisz mi tu bo zżera mnie ciekawość jak Twój zareagował na mecz i na bieliznę ;)

Cordis...masakra co się robi w tej Polsce :ohmy: żeby pracownice musiały po wieczorach zapitalać :huh: no ale tak to jest...jak chcesz utrzymać stanowisko to musisz robić co ci każą :dry: masakra...biedne kobity :dry:

kakaszka ale to Twój Was tylko zawiezie i z powrotem czy posiedzi tam z Wami trochę? to kiedy planujecie wyjechać?

Rysa co tam u Ciebie ? :)
Agusia???
Ikunia??
Klara??
Kasia???

miłego dnia

11 lata 3 miesiąc temu #830803 przez cordis
mi się przypomniało
zalogowane jesteście na stronie hippa?
mi 2 dni temu przyszła paczuszka w niej łyżeczka, poradnik żywienia i 12 kuponów rabatowych na jedzeniowe słoiczki, szampon i płyn rabat -20% do zrealizowania w rossmanie z kartą rossne wychodzi dość korzystnie i przy zakupie dają też paczuszkę w niej sok i słoiczek jeden a to za 1 grosza.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #830812 przez Hania84
a właśnie jak tak już o tych wysyłkach mowa i promocjach...to ja wysłałam 8 tygodni temu to zgłoszenie na zabawkę z Fischer Price i do dnia dzisiejszego nic nie doszło do moich rodziców :P

haha :D Cordis...śmieszne i prawdziwe za razem :blink:

dobra Lena nakarmiona...to się ubieramy i idziemy do żłobków

11 lata 3 miesiąc temu #830817 przez Sophie25
hahahhaha Cordis zajebiste to! :lol: :lol: :woohoo:

HEJ mamki :kiss:

U mnie noc z pobudkami i stan podgoraczkowy :dry: Ida zeby ..... :dry:

Hania Tobie sie sniła kakaszka a mi Srenka dziś :lol: :woohoo: :woohoo:
hahha wyobrazcie sobie ze miałysmy sie spotkac na zlocie i przeyjechałam tylko ja i Srenka i razem poszłysmy na tańce i balować i Srenka pokazywała mi jak sie tanczy czacze :woohoo: hahaha jakie to fajne było potem ja za Nią i balowałysmy :woohoo: Pamietam jeszcze tylko tyle ze mezowie sie zjawili i ze dostałysmy opiernicz ze z obcymi facetami tanczymy haha Srenka a jak Ty sie ruszałam w tym snie MEGA! :woohoo: :lol:
A POZNIEJ obudziła sie Zoska i po śnie ....... :P

Moj chłop tez mnie znowu wkurzył i nawet nie zacytuje co powiedział KaROlka moj to gorzej powiedział od Twojego wczoraj uwierz mi :(

Nastka piekna dziewczynka jestes :kiss:

A ja dzisiaj musze cos na obiad wymyslić bo ten mi powedział ze zje sobie coś na wynos.... Wielce mi łaske robi ze na obiad przyjedzie .... pfffff niech sie w dupe pocałuje! :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #830830 przez cordis
Hania ja na zabawkę z Fishera czekałam prawie 3 miesiące, dojdzie spokojnie.

Sophie a wiesz, że rusza kolejna edycja tańca z gwiazdami to może Twój sen proroczy :silly: i będziecie czaczę wymiatać w Polsacie:).
Mój też kiedyś funknął, że mi obiadu nie rób zjem na mieście i polazł na kebaba a potem 2 dni miał, że tak powiem "przesrane" :lol: :lol: , żeby mi jakoś szczególnie przykro z tego powodu było to raczej nieeeeee. Nie chce niech nie je niech się cmoknie :P

11 lata 3 miesiąc temu #830842 przez szósteczka
Hej u nas noc ok. Wczoraj kupiliśmy z tablicy łóżko na antresoli z biurkiem i szafa pod spodem dla Szymcia przywozimy we wtorek dobrze by było do tego czasu pomalować pokoik a tu akurat jutro K ma służbę wiec nie wiem kiedy ale i tak sie cieszę. Ja za to na tablice wstawiłam mebelki ikeowe mamut a jak sprzedam to kupimy Fauci nowe mebelki mażą mi sie vox romantica widzialam tanie na tablicy trzymajcie kciukasy zebym szybko sprzedała i nikt tamtych mi nie sprzątnął sprzed nosa. K dzis ma rozstrzygniecie asesmentu na kierownika ale chyba raczej nie zostanie bo wczoraj dostal opinie i nie byla zbyt mila i pozytywna, trudno niech zostanie koordynatorem i zatrudnia go na pełen etat żeby mógł pracować tylko w jednej firmie, dla mnie to jest najważniejsze.
Haniu sentencje śliczne, powodzenia w żłobkach.
Miledi córcia sliczna.
Kakaszka fajnie że pojedziecie razem, trzymam kciuki żeby się udało.
Gohenes jak tam urodzinki.
Malutka trzymaj sie nie dawaj handrze.
Faceci jak zwykle duże dzieci trzeba ich podtrzymywać na duchu a oni i tak maja pretensje ale co my bysmy bez tych naszych ukochanych zrobiły, przede wszystkim nie miałybyśmy tych naszych ślicznych szkrabów.
Miłego dzionka. Idę dalej chorować i sie kurować.

11 lata 3 miesiąc temu #830847 przez kakaszka
i znowu zmiana planu z wyjazdem :D jak sie okazalo paszport jest juz gotowy, takze pradopodobnie w przyszlym tygodniu ruszymi z moim, on tam z nami posiedzi pozniej. narazie musze wszystko pozalatwiac co trzeba, policzyc ile nas to wszystko wyniesie ( dzieki bogu rodzice pomoga z kasa) i normalnie az mnie telepie z podniecenia :D

dziewczyna moja widocznie sie wyspala z nami, bo cos nie chce isc na drzemke :) a ja bym potrzebowala chwile, zeby zrobic liste rzeczy do zrobienia, bo z moja skleroza to roznie bywa.

cordis super obrazek :)

a faceci widocznie najpierw mowia pozniej mysla, dlatego wychodzi tak jak wychodzi.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka